- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Én ár írtam erről, a XFX GTX 280 XXX csinált 17500 pontot a HD4870 15500 pontot a HD 4870CF 19088 pontot 1680*1050-es felbontásban
A GTX helyett vettem két 4870-et,
4870CF 3Dmark VAntage eredmény pedig 13500!!!!
Konlklúzió: a CF teljesítmény még nagyon függ a procitól ha lenne benne QX vagy mmég erősebb kiütné a plafont a két kártya..
-
Acor
aktív tag
Kártyám rövid pályafutása,- ahogy írtam kb két órát bírt- alatt kétszer nyomtam le a tesztet és mind a kétszer 17500 pontot csinált és ez az XXX verzió volt proci húzva kártya nem, ebből gondolom......... ezek után meghalt, mit mondjak nem egy bíztató. Most kipróbálom mit tud a 4870CF aztán meglátjuk.
Táp ehhez is ugyanúgy kell mert az 550chieftec nem vitte rendesen!
Tehát fűtés ide fűtés oda meglátjuk ma este, ha nyer az Ati akkor egy időre biztos átpártolok hozzájuk
-
Acor
aktív tag
É ez a hiba jelenség utalhat arra, hogy a táp kinyiffant? Gondolom kevés áramot kap minden, nem gondoltam volna, hogy ez a táp nem bírja el pedig "márkás"
-
Acor
aktív tag
Most robbantam fel éppen.
Betettem a gépbe a karit fel az új drvier szépen megy..ez volt tegnap. 3dmark szépen lefutott majdnem 18 e pont oké....
Ma bekapcsolom semmi gond internet megint egy 3dmark megint ugyanaz a pontérték...
Felraktam a rivatunert, de semmit nem tudtam vele állítani. újra boot, majd ekkor jött a probléma elindu a gép és mindenféle kirx krax szétesik a kép csikozódások vannak benne, nem tudom mi lehet nem gondolnám hogy a kártya megnyekkent volna.
Ramokat kivettem újra és újra de semmi, a táp már cicergett minden 3dmark képváltás közben azt gondolom az mehetett tönkrekész vagyok pedig az chieftec 550-es
ki mit mond megette a tápot a GTX
?
Amúgy 78 fok volt a max hőmérséklete e rövid pályafutás alatt
-
Acor
aktív tag
válasz
ludasmatyi #2718 üzenetére
Meg is őrülök ha nem izzítom be
-
Acor
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest