- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
köszi
ennyire nem rózsaszín a helyzet. a fizikai adottságnál sokkal nagyobb memóriaigényt csak akkor tud egy kártya zökkenőmentesen kiszolgálni, ha ennek a nagy része textúra, mert ezeket bírja cserélgetni. és még itt is van limitáció, ez ugyan erősen kártyától és játéktól függ, de ökölszabályként, a fizikai memóriánál 2x nagyobb memóriaigény már aligha fog zökkenőmentesen működni.
az nVidia kártyák valamilyen okból nagyobb memóriafelhasználással dolgoznak, mint az ATI-k - erős a gyanúm, hogy ez a GT200-ban sincs másképpen, de ki kellene mérni. -
miccur
aktív tag
Szvsz érdemes megvárni az ATI karikat, még lehet hogy meglepetés ér mindenkit
!
-meg egy kicsit toldozgatásnak tünik nekem megint ez az nv széria , mintha nem váltotta volna be a reményeket a 9800GTX , és most foltozzunk egy kicsit a becsületen, ha viszont az ATI megveri , akkor jön a feketeleves év végén az X280-260 tulajoknak , mert megint hátba szúrja a vásárlóit az NV....... ahogy megtette ezt a 8800Gt-vel is. Többek között ezért downgradeltem 7900gs-re , mert szórakozzanak awal ami egy idős velük -
Crytek
nagyúr
Lehet rám gondolsz mert káromkodtam egy szépet.
"vannak, akik káromkodással fejezik ki csalódottságukat" Hát ez rám nem igaz mert miért lennék csalodott 1,5 évig nem cserélem le a mostani VGA-mat.
Engem csak az bosszant de nagyon amiért káromkodtam is hogy tesztekben miért kell nem valós eredményeket írogatni mire jó ez??
Most így hogy döntsön aki esetleg a teszben szereplő VGa-k közül akar venni valamit?De mondom akinek a teszben szereplő VGa-ja van nézzen nyugodtan utánna a saját gépén mit produkál majd nézze meg a tesztet mert meg fog döbbenni közel sem az az eredmény fogadja.
Eddig itt a PH-n vannak olyan tesztek ami stimmel.
-
Donnie
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest