- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hekkerman
tag
válasz
subaruwrc #22217 üzenetére
akkor lehet az, már régen volt az amikor próbálkoztam, és fel se jegyeztem, annyira nem izgat, majd ha valami nem megy az elvárható szinten, akkor tuningolok.
és nem kell jönni, hogy metro 2033 meg krájszisz, azok úgyse fognak maxon menni ha szénné hajtom, inkább kevesebb lóerő, kisebb fogyasztás, de 200 azért megvan
-
biggamer
veterán
válasz
subaruwrc #11168 üzenetére
" Fontos azonban megjegyezni, hogy utóbbi cég nem mond le a GeForce rendszerek forgalmazásáról ".
Szerintem attól nem lesz rosszabb a kártya, ha az Atinak is dolgozik, attól nem fog kevesebbet tudni vagy érni az NV karesz.
Engem nem zavar, nem irigykedek és nem bosszankodnám ha így lenne. -
Motion_Blur
félisten
válasz
subaruwrc #10791 üzenetére
"Azért látszik hol van értelem
"
Az aláírásodban nem sokat találni az biztos. Nekem volt 280 GTX-em, és van HD4870-em. ATi tulaj vagyok, de van összehasonlítási alapom és tudom, hogy ha a 280 egy bivaly, akkor a 4870 max. egy göthös kecske
Amikot még megvolt a 280, hátradőltem és röhögve toltam fel mindent ultra high-ra mindenben. Magyarul vitt mindent, mint a szart
280 GTX-et 67K-ért vettem, 4870-et 57K-ért. Csak hogy ne jöjjön vissza a ladba, hogy a GTX 2x annyiba kerül(t).
"Nvidia fans sucks! " - szerintem Te se tudod igazán, hogy miért írtad ezt, valszeg azt gondolod, hogy faszaság. Pedig nem az, inkább megmosolyogtató
Én kivenném a helyedben.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
subaruwrc #10791 üzenetére
Amúgy a miért nem sikerült megelőzni 1 magos vga-val csak annyit tudok mondani hogy nvidia befolyás vagy physx vagy dx9.
Ez való igaz, de erre mindig azt kell mondjam, hogy lehet neked a világ legjobb autója, és a világ legfejlettebb motorja, sajnos semmire nem mész vele, ha nincs bele üzemanyag. Márpedig évek óta az a helyzet, hogy az Atis kártyák, ha fejelettebbek, ha nem, a játékokat nV-re, DX9-re Physx-re írják...és engem tökre nem érdekel, hogy a gépemben egy 3 éves technika dolgozik, a másikba meg egy 1 hetes, egy a lényeg: kinél fut simábban a game...
Lauda: Ja, megvan a Giga. De ma nem hozta a rohadék postás a CPU-t, így ma is csak nézegethetem...
És subaru-t sose bántanám, nagyon sokat köszönhetek neki még a pH!-s "pályafutásom" elejéről, így, ha más nem, legalább nem csesztetem...
-
schwartz
addikt
válasz
subaruwrc #10725 üzenetére
Kulonosebb panaszom nem volt (nincs) az ATI-re, azt kaptam amit vartam toluk. A masik oldal viszont csunyan leszopatott egy FX5900-al...
Na, azt sosem fogom megemeszteni...
(#10726) biggamer
Ja ja, kb. akkoriban vehettem en is az FX5900-at 55k-ert, hisz jobb ar/ertek aranyt mutatott. Ar/ertek, my ass... -
schwartz
addikt
válasz
subaruwrc #10714 üzenetére
Ha jol emlekszem, hamarabb volt HD4850-em mint a kisker polcain...
Volt idom megbaratkozni vele, majd kukaztam a dragat... Most egy HD3870X2-vel toltam ki magammal, de ez sem lesz sokaig. Az, hogy tud 80FPS-t is full HD-ben, nem vitatom... de nem az a jellemzo... Tedd csak fel a Gothic3-at (de van meg egy tucat hasonlo) majd gyere vissza s beszelgessunk...
(#10715) Laraxior Igy van, lenyeg a mult ido...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
subaruwrc #10639 üzenetére
Na szeva!
Hozzászólok én is...aztán msn-en majd folytatjuk maximum.
Előre közlöm nem fogok kiabálni de a fontos momentumokat vastagon fogom kiszedni.
Na szóval....Az a siralmas hogy "fan-ság" ide vagy oda, ez valamiért kialakult.
És amiért kialakult cikibb dolog mint az "elvakult fan-ság".
Amikor meglett a 3870 X2 kártyám, nagyon lelkes voltam, próbáltam mindig pozitívan hozzáállni, ami eleinte ment amíg beértem annyival hogy vártam minden hónap közepét, hogy jöjjön a "messiás" egy új driver "személyében". Miután ez elmúlt, inkább kevesebbet játszottam egy 103k kártyával, mint hogy idegeskedjek mi az ami nem megy, vagy nem úgy megy, és mikor jön ki, és milyen patch, amivel az egyik játék amivel nem tudtam játszani már fog menni szépen.
Szóval nálam az nV fan-ságomat az Ati generálta és hozta ki belőlem! Miért? Mert az addigi problémáim megszüntek ahogy lecseréltem a 3870 X2-öt GTX260 OC-re. Te is, és mindenki így lenne hasonló esetben. Ha nem lett volna ekkora árnyalat a 2 gyártó között, valószínű most nem lennék ekkora nV fan.Ez van.
Van rá okom, nagyon erős lett a rendszerem a GTX260 OC-től.
Crysis Wars-ot 1680x1050-be tolom Very High (Vista X64 DX10) mindent maxra húzva 2x AA-val. Gyönyörűen hasít, nincs akadás, lag, semmi gond. Far Cry 2 is ezekkel a paraméterekkel + max AA,AF. GTA IV-et is tudja ezekkel a paraméterekkel. Szóval minden új játék szépen megy, és probléma egy szál se.
Gondolom a Mirrors Edge is hasonlóképpen jól fog menni.
Gondolom mindenkinek van egy története miért lett nV fan...illetve Ati fan. -
TTomax
félisten
válasz
subaruwrc #10647 üzenetére
Látod milyen buta vagy,gondoltam hogy az aláírásom csipi a szemed
Én azon döbbenek meg,hogy te idejössz,és itt akarod nekünk megmondani miről ,hogyan alkossunk véleményt?
Ráadásul,ha ismernél akkor pont nem nekem írtad volna le ezt a sok szép maszlagotMost én is hozzákezdhetnélek osztani,hogy ha ilyen véleményed van akkor hol vannak a hozzászólásaid a RV670 topicból?Csak költői kérdés volt,tudom eltévedtek a G80-ba...
Ne akard nekünk itt megmondani ,hogy mit írjunk és mit ne,nem áll jól ez neked
Nem ,ne is törd a fejed a válaszon csak még mélyebbre mész.... További szép napot -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest