- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze
tag
válasz
boogie84 #15604 üzenetére
Nem én vettem, már második tulaj vagyok. A boltban is és a számlán 192sp van feltüntetve, sőt más boltokban is külföldön is. Ugyanakkor fórumokon már fel tették ezt a kérdést, de semmit nem találtam. Nem bánom ha 216-os nyilván, de tudnom kéne milyet vegyek mellé. Nem tudom eldönteni hogy, ez most melyik. ááááájj.....
Há.. mit csináljak számoljam meg ? -
Rusher
őstag
válasz
boogie84 #15146 üzenetére
Assasin's Creed vs Far Cry2
Már GTX260-ból is van XFX Core Edition ez mivel lehet másabb a gyárinál vajon..?
-
TTomax
félisten
-
Beowulf_78
addikt
válasz
boogie84 #8737 üzenetére
Én is most 260 OC-t fogom nyúzni még egy fél évet vagy lehet többet is, aztán utána veszek valami csúcs VGA-t ha lesz rá keret. Mert ki tudja mit hoz a 2009...
Márciusban motor vizsgáztatás, és nagyszervíz, ami elég zsebbenyúlós mutatvány lesz. Utána ha összeszedtem magam anyagilag, lecserélem a VGA-t, feltéve ha indokolt lesz.
Off: [Ezekről tudtok valamit?]
Szeretnék venni speckó billentyűzetet, hátha jobb lenne az irányíthatóság az fps gémeknek... viszont kurva drágák, és elbizonytalanít hogy érdemes e.Valaki használt már ezkhez hasonlót?
3 tipus között vacilálok:Cyber Snipa Game-Pad V2
Revoltec FightPad Advanced Steel Grid
Zboard - Z-FANGVéleményeket várok...
-
keIdor
titán
válasz
boogie84 #7467 üzenetére
Persze ebben is van valami, csak rohadt dühítő, amikor az ember hazajön munkából délután 2-3 óra környékén és benéz a legnagyobb topicokba és azt látja, hogy 300 új hozzászólás van, amit el kell olvasni, különben lemaradsz... és amikor ezt eljátszod minden nap, elvesz 40 percet minden napodból és rájössz, hogy bazdmeg! Ennek 80%-a off! A sok ráérős ember ott tölti el a napja nagyrészét, semmi munka, semmi suli akkor kiborul a pohár...
Idegesítő ám...
Amikor megvettem annó a 8800GT-t, utána a HD4870-et és mind a kettő topicnál azt láttam, hogy semmi értelme az egésznek, egy átláthatlan szar lett a sok hülyétől akkor elég ideges lettem. Az ember várja hátha olvas tapasztalatokat az új driverekről, vagy játékok friss patch-eiről milyen lett, hogyan teljesít a kártyán stb. és ehelyett azt látja, hogy ki mennyire tud OFF-olni akkor...
Szóval valamit tenni kellene...
joshua7: Olvastam... nem is értettem minek hoztak fel, mikor én csak annyit mondtam, hogy majd meglátom mennyi pénzem lesz és majd az alapján választok. Ugye vagy GTX-280, vagy HD4870 X2 jöhetett szóba. Hogy miért nem váltottam eddig? Nézd meg most a két említett kártya árát! A pénzügyi válság nem szerepelt a tervben...
amig ilyen árak vannak, addig marad ez.
Egyébként mióta megtudtam, hogy a FarCry 2-ben lesz DirectX 10.1, azóta nem is akarok nVidia-t... 2009-re szerintem már lesz akkora előnyben az ATi, hogy több DX10.1 cím legyen... így már akar a halál nVidia-t... kell azaz ingyen AA -
-
Bluegene
addikt
válasz
boogie84 #7097 üzenetére
A GT200-as GPU 576 mm2-es felülettel, míg az új, GT206-os egység már csak 460 mm2-es felülettel fog rendelkezni. hát a 460 is elég nagy, az rv770 256mm2, ráadásul 256bites nyák, szal nemtudom megéri-e nekik, átállni se olcsó mulatság vajon nyernek ezzel?
egy két GPU-val ellátott egység lesz, amely egyelőre "China Syndrome" fantázianéven fut
szal lesz GX2, hát érdekes lesz és drága, szerintem nagyon nem fog ellépni az olcsóbb 4870X2-től, ellenben az árát nem tudják lejjebb vinni, valljuk be ez elég erőltetett, tényleg mi lesz az ára 160-180ezer? Az ati erre leviszi a 4870X2 árát picit oszt kész -
-
Beowulf_78
addikt
válasz
boogie84 #6934 üzenetére
Mit vártok? A forint 1 nap alatt az EUR-hoz képest 252-ről 258-ra zuhant be (tegnap vagy tegnap előtt) a világválság "előfutáraként".
Cudar hónapok (évek jönnek). Tehát itthon semmi jóra nem lehet számítani.
Az árak még nem is mentek annyira fel...a "feketeleves" még csak ezután jön sajnos.
-
Bluegene
addikt
válasz
boogie84 #6785 üzenetére
egyszóval lapozz vissza a linkelt tesztben, igazad van a 3dmark nem játék
ha a 8.10-es driverrel csinálták volna a tesztet akkor még savanyúbb a szőllő nektek, tudomásul kell venni a tényeket és nem ferdíteni
nézd amikor a G80 gyorsabb volt az R600-nál szóval nem mondtam hogy nem így van, ez van és kész
(bár az R600 se volt gyenge, sőt szinte ugyanannyit tudott, csakhát a játékok 95%-a a g80-ast preferálta, de a tény ettől még tény maradt, soha nem mondtam ilyet h 3dmark..stb) -
TTomax
félisten
válasz
boogie84 #6775 üzenetére
semmi semmi..de 700-at nem megy stabilan 680-690 de megmondom őszintén 22-es monitorhoz nem kell húzni..amugy nagyon nagyon drága ez a 95ezer...
itt nálunk nézd csak a lap alján vannak a VGA-k.. 240 font az kb 72ezer forint... -
XoZ
aktív tag
válasz
boogie84 #6677 üzenetére
Ha félsz a 64 bittől, akkor megoldás lehet a dual boot: egy 32 bites XP és egy 64 bites Vista, nálam egyelőre bevált
Persze ennek bőven van hátránya is, pl. két operációs rendszert kell karbantartani (drivertelepítés, frissítések, stb.), két partíció kell (és persze több hely), újraindítás szükséges a két OS közötti váltáshoz. A lényeg, hogy mindig az újabb operációs rendszert kell telepíteni később (tehát a Vistát), az felismeri, hogy van egy korábbi, és berakja a boot menübe (viszont emiatt ha újratelepíted az XP-t, akkor az elrontja a boot sectort, amit javítani kell a Vista DVD-vel). -
Beowulf_78
addikt
válasz
boogie84 #6650 üzenetére
Persze hogy felpörgettem magam.
Röhelyes hogy ide járnak az Ati tulajok magasztalni a 4870-et. Nem vitatom 1-2 hsz-t én is nyomtam a 4870 topikba, de általában off, vagy általános segítségnyújtásból fakadóan. De innen senki se ment még át GTX tulajként, hogy a szénné húzott GTX alázza a 4870-et.
-
Ombi5
őstag
válasz
boogie84 #6597 üzenetére
Koszonom,azert gondolom az ut3-at meg nem az uj meghajtodriverrel probaltak ami mar pyshic vagy ,hogy is mondjak tamogatja!!??
Jo 10 rugoval dragabb a 280-as a 4870-nel,de talan nem melegszik annyira es jo a hutese is,de lehet rosszul vagyok informalva! DE csak az esetben eri meg szerintem a tobblet,hogy most gianninal jo arban van,mert 90 rugot nem adnek erte!!
-
TTomax
félisten
válasz
boogie84 #6487 üzenetére
Látom kacsingatsz a X2 felé...én se azért nem vettem meg mert nincs rá annyi...csak egy játékban ne menjen neked az X2,és pont azt a játékot szeresd,mindig csak kutakodni állogatni fogod mert arra gyanakszol nem megy a CF...én nem akarlak rábeszélni meg lebeszélni se semmiről,de én a multi GPU-t nem ajánlom...mindegy melyik cég,de még felejtős...
-
TTomax
félisten
válasz
boogie84 #6485 üzenetére
Eszedbe ne jusson...ezt most nagyon komolyan mondom... a 3870X2 mire jol ment addigra itt lett az RV770....sorolhatnék egy csomó érvet,de egy biztos,én soha többé nem gondolkodok többet multi GPU-ban...mindig a leggyorsabb szóló kártyát veszem meg,és nem érdekel ki gyártja... felőlem lehet S3 is ráírva..én gémelni akarok nem villogni...
-
Beowulf_78
addikt
-
biggamer
veterán
válasz
boogie84 #6372 üzenetére
Ahogy jobbnak tartod.
Viszont mintha úgy emlékeznék, hogy sokan mondták a 8400-as jobb választás mert alacsonyabb az ára és jobban lehet tuningolni.
Ellenben nekem fog kelleni a Quad, mert sokat használom a PS-t és az új PS CS4-hez már fog jócskán kelleni a proci.
Photoshop CS 4 uses OpenGL and Direct 3D : [link]
-
biggamer
veterán
válasz
boogie84 #6365 üzenetére
Dehogy túl sok.
Két csapatod van, kijelölöd az eggyiket, jobb egér gomb és már mennek is ahova akarod, másik brigádot szintén oda küldöd, ahová szeretnéd.
Utána ők már lövöldöznek, nem kell foglalkoznod velük.
/ viszont ők is meghalhatnak, akkor már kevesebb emberrel mehetsz tovább, tehát ha nagyon megsebesültek, akkor vissza kelll hívni őket /Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy nem kell minden embert külön jelölgetni, mindegyik csoport / 4-5 ember / együtt mozog.
Tehát kijelölöd az egyik csoportot egy billentyűvel, megmutatod a helyet egérrel hogy hová kell menni és már indulnak is négyen, öten.A páncélöklöst kiválasztod, egérrel megmondod hová küldje az adagot, oszt Sanyi.
Nehezebb elmondani, mint véghez vinni a dolgot, az biztos.
-
TTomax
félisten
válasz
boogie84 #6306 üzenetére
én meg azért ezt nem egészen így gondolom...itt egy 260XXX kb annyiba kerül mint egy mezei 280..és a mezei 280 simán megugorja az AMP! órajeleit,de ha lesz egy pendrivom akkor be fogom bizonyítani hogy megy a mezei 280 is úgy mint az AMP,meg triplaX,meg OC,WC verziók... ugyanaz a kártya,ugyanazzal a hűtéssel... nagy difi nem lehet csak népbutítás ez...
-
keIdor
titán
válasz
boogie84 #6214 üzenetére
Gianni-tól...
Hát október 10.-én lesz fizetés, és 15.-ére már remélem itt lesz a kártya.
Én is szeretnék XFX-et, megmondom őszintén már csak kinézet miatt is, de az 95k, a sima Zotac meg 70k...
nem mind1!
Meg 95k-ért már HD4870 X2-t vennék.....Sárpac: Olvastam, de olvastam annak az ellenkezőjét is... meglátjuk, ha bizonytalan lesz, akkor várok még. Viszont ha Nov. 10.-éig kell várni, akkor már lesz pénz X2-re is.
-
biggamer
veterán
válasz
boogie84 #6028 üzenetére
Na mi lesz Veled kicsihuszááár ???
Ki bírod várni vagy már most beruházol ?(#6024) Lauda
(#6026) Bluegene
" crysis warhead szebb "
Oszt honnan tudod ?
Veled teszteltették a Far Cry 2-t ?Motion_Blur
Gratu, grat ...Azért érdekes, egyre többen lesznek a 280-as, 260-as tulajok.
/ mondjuk ehhez kellett az árcsökkenés és az Ati kártyákkal szerzett
" tapasztalat " is. / -
TTomax
félisten
válasz
boogie84 #5830 üzenetére
Ha vársz még egy kicsit akkor ez várhato,nézd meg mekkora a szórás.Közben az én kártyám is felvitték 242 fontrol 262-re...
(#5831) Szatesz
Az igen baráti ár...csak ott valami el van írvaGTX260 lesz az annyi memóriával
Zotac ilyen olcsó nem lehet
-
TTomax
félisten
-
biggamer
veterán
válasz
boogie84 #5776 üzenetére
Már megvehettem volna a cuccosokat év eleje óta, de csak halogattam, halogattam ...
Én még várok vele egy kicsit, kiváncsi vagyok az 55nm-esekre / ha lesznek / aztán majd meglátom, hogy mennyi lesz az áruk.Meg arra is kiváncsi vagyok, mennyire húzható a Q9550, látom Te is arra pályázól.
(#5774) ImI87
Kiváncsian várom a Q9550 eredményeit, én is azt szeretnék eddig
.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
boogie84 #5643 üzenetére
Milyen kompromisszum?
1680x1050-be tolom Very High-ba, Vista X64 SP1-el. És persze hogy 260-as kártyám van.
1680-ba egyenlőre no kompromisszum. Csak full!
Mans20: Elvileg az is paszta ami rajta volt a ramokon, csak szilárdabb. Nyugodtan tegyél a ramokra is, de a legfontosabb hogy olyan paszta legyen, főleg ha ezüst szinű, ami nem vezeti az áramot. Milyen pasztát használsz? Én bőséggel tettem mindenhová...el is ment 1 tubus MX2-es paszta.
-
pisti88+
senior tag
válasz
boogie84 #5643 üzenetére
Változó szerintem 1680-ban már muszály lesz kompromisszumot kötni, de a 280-al is SZVSZ ugy 15-20%van a 2 kari közt ami elég több fps-re de azért csodát ott sem kell várni, aki mindenben fullozni akar annak még mindíg aszondom vegyen 2 magosat, és valószínű sokan azt is fogják tenni ha lejjebb megy!!!
Ezzel együtt állítom hogy a 260-as az egy nagyon jol összerakott, és nagy tuningpotenciállal rendelkező kártya, nem érdemes leírni az hogy hogy fut rajta a game csak akkor derül ki ha megjelenik és felrakjuk!
Egyépként én jelenleg a warheadot nem csúcs hanem játékos beállításon jáccom 8*qval igy volt olyan 30-35fps, de ahogy oda-oda pillantottam néha leesett ez 28fele is... Csúcs beállításhoz maximum 2*-es szűrést javallok mert az már magában gyönyörű,és eszi a rendszert! Viszont játékos beállításon 4*esen megszűrve valóban 50-60fps-t el lehet érni!!!
Itt is kinak a pap, kinek a papné, mindenki ugy jáccik olyan beállításokkal ahogy akar! -
gr.bence
aktív tag
válasz
boogie84 #5500 üzenetére
egy videokártya esetében mi legyen a lényeg ha nem az hogy hogy teljesít a játékokban?
még egy kérdés van olyan átalakító a gtx280-hoz a gyári tartozékok között ami jó egy samsung syncmaster 957-hez?
meg még egy kérdés: arra gondoltam hogy egy 750w tápot rakok a gépbe majd gondolom az elég lesz a kérdés a következő hogy minden mostani tápra rá lehet dugni a gtx280-ast?mert olvastam hogy valami 6tűs meg 8tűs megoldásról.............
köszi hogy ennyit segítetek, nekem laptopom van régóta és lamaradtam nagyon az asztali pc-s dolgokban..........
még biztos lesz kérdésem majd
-
Mans20
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest