- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludasmatyi
tag
-
ludasmatyi
tag
-
ludasmatyi
tag
Nah eljött végre a pillanat mikor felébredt az nvidia:[Árcsökkentés]
-
ludasmatyi
tag
Nah hozok 1 hírt bár lehet már volt:
-
ludasmatyi
tag
Nem tartozik ide mégis ide írom kedves Diablo fanok már aki az![Diablo]
-
ludasmatyi
tag
Hát elég a 8800GT a Crysishez de erős kompromisszumok mellett.Nekem eddig 5 DB volt a gépben de a Crysis sehogy sem akart úgy menni ahogy én szerettem volna.1024-ben még ment 32-37fps-el DX9-ben de 1280-ban bizony már leesett 25 körüli értékre.Persze látványjavítók bekapcsolásáról szó sincs.De elképzelhető hogy a 4850 már elég lehet a Crysishez bár ki tudja van sok teszt de igazi normál gépben azt sem láttam még.Jó lenne átfogó teszt 6750-es vagy 8200-as cpu-val ami átlagembereknek van.Ha nyerek a lottón akkor majd én is teszek be teszteket a 5 millás gépemről az tuti hiteles lesz.
-
ludasmatyi
tag
-
ludasmatyi
tag
válasz
biggamer #2682 üzenetére
Kit érdekel a hűtéscsere?Inkább az mint az áramtemető!Így is 18k a havi villanyszámla!Sajnos az sincs ingyé.1x kicserél az ember 1 hűtést és annyi de annak meg az áramfogyasztása sem semmi.Nekem nem a sebesség számít.Jó a sebesség ha van mihez használni de mostanában nem lesz ilyen game.
-
ludasmatyi
tag
válasz
biggamer #2676 üzenetére
A melegedés nem probléma volt a gépemben vagy öt db 8800GT nah azokon is lehetne rántottát sütni vidáman
Szerinted meddig tart kicserélni a hűtést?Szerintem nem sokáig!Nagyon tetszik a 280GTX teljesítménye csak az áramfogyasztása és az ára k....rva sok!És ha jól megnézzük egy értelmes játék nincs aminek ekkora vga kéne ezért is nyerő a másik oldal pont olyan kategóriában hozott ki kártyát ami épp elég az elkövetkező 1 évre ez tuti.Far Cry 2,Crysis,Cod 4,Mass Effect meg sorolhatnám szerintem a 4850,4870-el is simán elmegy egyedül talán a Crysis az ahol kell a beállításoknál kompromisszum.Úgyhogy ha az NV nem csinál mélyrepülést az áraival a nyakán marad a sok jó vga.
-
ludasmatyi
tag
-
ludasmatyi
tag
beteg hálás köszönet a Crysis képekért!Igen meggyőző a 280GTX már csak az ára essen le és jó vétel lesz!Sebaj jön a konkurencia nagytesója a 4870 és sírhat az nvidia!
-
ludasmatyi
tag
Hát szerintem azért nem mindenhol gyorsabb a GTX280 azért a GX2 sok helyen veri!De igazad van nagyjából egyforma a 2 kártya bár az szomorú hogy a fogyasztásuk is kb. egyforma full terhelésnél!És melegszik is rendesen!Ez télen jó vétel nem kell fűteni elég ha egész nap megy a gép!
-
ludasmatyi
tag
Tessék srácok az nvidia válasza a HD4850 megjelenésére! [Nvidia válasza]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest