Hirdetés
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Azért csak a radit kell bele tenni, annak meg mind1, két csővel kivezetni a hideg vizet, és kész.
ha minden vizezve van akkor simán mükszik, a vinyó ahogy Lauda említete úgy sincs tuningolva az elvan , max kapnak 1 ventit oszt csókolom.
Nyáron jól jöhet mikor a szobába van 30 fok. Én ha vizeznék tuti megcsinálám, csak az a bibi egy jó víz rendszer vetekszik majdnem 1 kis gémer gép árával, mire összepakolja az ember. -
Laraxior
titán
-
-
Laraxior
titán
Valamennyire...mert 8800 Ultrával meg 12558 lett...Q6600al. Egy ezressel csinálhat többet a GTX280 AMP! mint egy alap 8800GTX. 500 körül lehet a különbség két alap GTX között..8800 és 280. Ejj gyerekek még mindig jó kártya ez a G80as széria
Henk: a gyárilag OC-s kártya több feszt kap..ennél fogva jobban is melegszik. 1.19V-ot kapott a én GPU-m..míg az alap GTX280 pedig 1.16V-ot..valószínűleg ezért lehetett jobban is húzni az AMP!-ot. a ventivezérléshez nem nyúltak... ugyanaz mint a simán. 8x foknál kezd el tekerni a venti...
-
Henk
veterán
-
Bluegene
addikt
-
ImI87
őstag
Kiváncsi vagyok én erre..........
A memóriára szerintem nem változik, mivel az 55nm nem a ramokra vonatkozik, szal ilyen téren nem lesz változás.........
A mostani jófajta 280-asok elmennek 720-730-ig, talán az újak fogják bírni stabilan a 750-et, de ezért remélem, hogy többet is. (és persze az ehhez tartozó shader órajeleket.)A fogyasztás meg a hőtermelés majd kiderül, de szerintem csodákat nem lehet várni. Attól tartok, látva a 9800GTX éss a 9800GTX+ példáját, hogy minimális lesz a különbség. Egyedül az ára fogja megmondani, hogy érdemes lesz-e venni ilyat. Inkább azért lesz jó a GTX290, mert talán lenyomja a megmaradt 280-asok árát, de ez nálunk úgysem fog jelentkezni, mert gebasz van.
Kis szerencsével visszaállhatnak a 100-110K körüli árak....
De máskor már szokott lenni sokkal több hír, konkrét specifikációk. Elvileg 2-3 hét múlva jönnek, és még mindeg csak annyit tudunk, hogy leszenk..... Nem tetszik ez nekem, lehet nem is lehet kapni karácsony előtt, főleg nálunk........
Túl sok a lehet meg a talán, ez pont tükrözi az új kártyák körüli dolgokat.
-
Beowulf_78
addikt
Szerinted. Ezt a Crysis topikban mindenki másképp látta mint te.
-
Henk
veterán
Nekem a 260 volt ilyen mikor megvettem.Nem raktam új win-t és egyáltalán nem lehetett húzni a karit.Illetve a memóriát igen,de a gpu vagy shader órajeleit emeltem akár 1mhz-el és indítottam valami 3d-s alkalmazást azonnal kék halál és restart.
Raktam egy új win-t meg új driver és azóta ez megszűnt.
gr.bence:ugyanezt a gépet már belinkelted 10 hsz-el feljebb is,nem?Amúgy teljesen jó gép,ha most vennék én is ugyanezt venném.Illetve csak a proci lenne ugyanez,de határeset. -
Ombi5
őstag
Tudtommal egesz jo marka es refnyakos innentol baj nemlehet,max ,hogy 1 ev gari van ra,de igy meg mindig kevesebbet buksz,mintha megvennem dobozosat 90ert most! 1 evig ugyse tartja meg ember,plane,hogy most adtam el nagygepem,de jon a tel es ps3 melleg kell 1 pc is!!
Dannyira vacilalok,h ati-t is probalok,mert egesz jokat olvasni rola,majd kiderul meg ez! Utso karim G92 GTS volt,imadtam!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- További aktív témák...
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest