- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Van olyan progi amivel órajelhez lehet rendelni a venti fordulatot és nem hőhöz? Bios-t nem akarom buherálni.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Az szerintetek mitől lehet, hogy brutálisan leestek az fps értékeim. Nem állítottam semmi különöset a gépen, csak ma mondom felmegyek kicsit cod 2-zni netre és 50 meg 30 fps-eket produkált az adatlapomon lévő konfig.
Mi lehet az oka?
-
pigatt
őstag
Hi!
196.75 WHQL nálam tökéletesen megy. Rivatuner is felismeri.
-
pigatt
őstag
válasz
gainwardgs #19090 üzenetére
Dragon Age: Origins
Nagyon nagyon zsír játék én is nyomom már másodjára.
-
pigatt
őstag
válasz
rup1u5 #18454 üzenetére
Global settings-ben a prefer maximum-ot kell beállítani, win alatt így is visszaveszi. Ez csak így azt csinálja, ha elindül egy kezdetben 3d-nek hitt alkalmazás pl. film lejátszó akkor bezárásáig fent tartja a max órajeleket. De ezeknek a programoknak a program settings-ben beállítottam az adaptive módot, és így ha azok futnak visszaveszi, ha játék akkor még véletlenül sem, csak bezárás után.
EZT CSINÁLJÁTOK MEG! Az helyett, hogy rinyáltok.
-
pigatt
őstag
Az új driverrel iszonyatosan rosszul megy a shift. De miért???
-
pigatt
őstag
Végre, végre! Felraktam a legújabb beta drivert és sikerült TÖKÉLETESEN testreszabni a powerplay-t!!! Mondjuk szerintem a 191.07 whql-be is meglehet csinálni, de most csak azért nem fogom lecserélni, hogy whql driver legyen fent.
Na szóval nekem az aero miatt win-ben is csak low 3d-ig veszi vissza az órajelet, beállítottam a Global settings a prefer maximum-ot, win alatt így is visszaveszi low 3d-ig. Ez csak így azt csinálja, ha elindül egy kezdetben 3d-nek hitt alkalmazás pl. film lejátszó akkor bezárásáig fent tartja a max órajeleket. De ezeknek program settings-ben beállítottam az adaptive módot, és így ha azok futnak visszaveszi, ha játék akkor még véletlenül sem, csak bezárás után. -
pigatt
őstag
Nos emberek a 191.07 whql powerplay funkció kezelése is igencsak pocséknak mondató. Játékok alatt is váltogat össze-vissza.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Ezt próbálta már valaki, mert nem ez a soron következő driver, de csak most jött ki.
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Másnak is csinál olyat a 190.62-es driver, hogy néha még játék menüben is visszavágja magát low 3d-be? Tuning nincs, de más driverekkel tuningal sem csinált ilyet.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
A 190.38 WHQL jobb mint a 186.18-as? Azért kérdezem, mert nem sok kedvem van lecserélni a 186.18-asat mert teljesen beválik. Na tehát megéri váltani vagy felesleges?
-
pigatt
őstag
válasz
Sziszifeca #16345 üzenetére
Vagy ne rivatunert használj!
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Srácok az mitől van, hogy néhány játék után visszaveszi magát a kártya néhány után meg nem? Én physx-re gyanakodtam, de ha kikapcsolom akkor is ugyanilyen.
-
pigatt
őstag
válasz
Black-core #15414 üzenetére
Szerint csak physx-nél jelent pluszt! Sacred 2-őt megnézed nekem?
-
pigatt
őstag
válasz
Black-core #15410 üzenetére
Egy Sacred 2-őt csinálhatsz! 2.40-es patch már physx-es!
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #15201 üzenetére
Felraktam ,csak még éppen futott az IBT amikor kérdeztem. Még mindig csak WMP 11 alatt működk a power play.
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #15199 üzenetére
powerplay is minden lejátszónál?
-
pigatt
őstag
Új WHQL-t próbáltátok?
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #14968 üzenetére
OK.! Remélem a visszavétel is végre nem csak WMP11 alatt fog működni!
-
pigatt
őstag
Új beta-król valami tapasztalat van???
-
pigatt
őstag
válasz
Dark KillerX #14347 üzenetére
Miért nem tudják már végre normálisan megcsinálni a power play-t??? Még mindig csak WMP 11 alatt működik rendesen!
-
pigatt
őstag
-
pigatt
őstag
Ma vettem észre, hogy a 181.22-nél a powerplay csak media player 11-nél működik, a bs player-nél illetve a media player classic-nál nem. Nálatok is így van?
-
pigatt
őstag
Tehát akkor összefoglalva, nem minden 216 SP-s 55nm-es, de minden 55nm-es 216SP-s a GTX260-asak között.
Jól mondom?
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13684 üzenetére
A második adag sokkal jobban lázbahoz!! Úgy az elsőt el is lehet felejteni!
-
pigatt
őstag
Érdekes nekem eddig ezzel működik a leggyorsabban nekem is felemeli mp alatt, de kb. 2s alatt visszaveszi, és játékok után is sokkal gyorsabban visszaveszi magát, mint eddig a többi.
SSJPeter: Ismerve ezeket a driverek, valószínű, hogy nem is fog nálad működni, amíg újra nem rakod a rendszert és a 181.22-t rakod fel alapból.
-
pigatt
őstag
Aki GTX280-at akar venni írjon rám egy privit az ajánlatával.
-
pigatt
őstag
válasz
Sziszifeca #13466 üzenetére
Szia!
Ha a 8500-öt felrántod olyan 4Ghz-ig akkor viszont már jobban érezhető lesz a dolog.
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13436 üzenetére
Pontosan úgy volt, hogy tökéletesen működött a 180.48, aztán jöt a "hátha jobb lesz" történet, 181.20 (szerintem itt volt gond mert itt csak rátelepítettem) aztán driver sweeper és vissza a 180.48 és akkor már valószínű nem volt jó, csak Counter-be nem vettem észre. De, hogy most totál friss rendszeren miért volt szar a 180.48 már megint??? Ezt nem értem.
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13430 üzenetére
Miről beszélsz sorba csináltam mindent. Mind1 egyenlőre úgy tűnik, hogy jó köszi a segítséget. De ezt akkor sem értem.
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13428 üzenetére
Felraktam a 181.20-at ott nem vette vissza. Mi f@szt szórakozik velem a 180.48????
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13425 üzenetére
Most a Vista x64 alá is csak ezeket raktam fel.
-
pigatt
őstag
GPU Caps viewer alatt nem veszi vissza, de játékok alatt igen! Nem értem.
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13419 üzenetére
Vista x64 ez volt eddig is, 180.48 ez volt eddig is, 9.09 physx ez volt eddig is. Nem értem mi lehet a gond?
-
pigatt
őstag
Nem javult meg a dolog, felveszi az órajeleket amikor elindítok valami game-et aztán 10mp és vissza. Gari???
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13395 üzenetére
Folyamatban a dolog.
-
pigatt
őstag
Az mi a fenétől lehet, hogy játékok alatt is visszaveszi az órajelet ez a gané???????
-
pigatt
őstag
Laraxior: Neked, nem reagál lassabban a 180.48 a freki váltásokra mióta re-installáltad?
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13363 üzenetére
Ha így nézzük akkor igen. Majd meglátjuk!
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13359 üzenetére
Szerinted ennek van valami valóság alapja??? Mert ez így nagyon durva, de láttunk már sok kamu tesztet. De remélem, hogy valós, mert akkor olcsóbb lesz a 285.
Csak azt nem értem az miért nem kerül be egy ilyen tesztbe?
-
pigatt
őstag
Visszaraktam én is a 180.48-ast, de az, hogy lehet, hogy lassaban reagál mint előtte? Pedig driver uninstall utána csökkentett módban driver sweeper és úgy raktam vissza.
-
pigatt
őstag
válasz
engusz #13303 üzenetére
Beta drivert soha többé nem rakok fel mert nagyon megszívtam velük egy párszor, hiába mondták, hogy "nálam tökéletes". Félre ne érts nem azt mondom, hogy átakarsz vágni, csak mégvéletlenül sem létezik, két teljesen egyforma konfig. Nálam a 181.20 ugyanolyan jól működik, mint a 180.48 és ennyi nekem elég.
-
pigatt
őstag
Akinek kifagy a mirror's edge rakja fel hozzá a patch-et az megoldja és mind1 milyen driver van fent neki. Physx miatt fagyott ezt javították a patch-ben. patch
-
pigatt
őstag
Mirror's Edge nálam 1600x1200 full grafika 16XQ........... 50-62FPS, 181.20-as driver 9.09-es physx, konfig az adatlapon, szerintem nem rossz.
-
pigatt
őstag
válasz
xlitee #13213 üzenetére
A rivatunerben a venti szabályozásnál van egy checkbox ami azt írjaki némi szöveg után, hogy milyen beállításon induljon el a win. Neked ott az auto van kiírva??? Ha a 40% akkor a radio gombok közül kiválasztod az auto-t, majd kiveszed a jelölést a check-ből, majd vissza és akkor jó lesz. Ha ott alapból auto van írva akkor nem tudom.
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13182 üzenetére
-
pigatt
őstag
válasz
Buldozer99 #12963 üzenetére
Nagyon bejövős darab, már csak abban bízok, hogy nem csillagászati ára lesz olyan március körül, addigra hátha lecseng a kezdeti fázis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest