- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
sziasztok, van valakinek esetleg ilyen hűtővel ellátott GTX-e??
ez mennyivel több meleg levegőt hagyhat a házban?? -
boogie84
veterán
válasz
CooLM@$TeR #15292 üzenetére
ahogy én tudom, senki, vagy nem sokan cserélték le a gyárit. Laraxior cserélte a 280asán vízre, többiekről nem nagyon tudok, de kijavítanak ha nem így van
+ venti esetleg segíthet a hűtésben... én is ezen gondolkodom, mert ha minden simán megy akkor hamarosan én is 260-216 tulaj leszek... -
boogie84
veterán
tudja valaki h mi a különbség a két karesz között?
XFX 260 GTX 896MB DDR3 Black GX-260N-ADB9
XFX 260 GTX 896MB DDR3 Black GX-260N-ADBF
xfx oldalán összehasonlítva sincs semmi különbség... -
boogie84
veterán
válasz
Svájcinéger #14860 üzenetére
ez komoly
sztem is kevéske lesz a táp... vinyót érdemesebb lehúzni, az író nem eszik sokat ha nem használod.. -
boogie84
veterán
mit gondoltok megér 12000 plussz költséget egy alap asus 260ahoz képest egy XFX 260 black edition??
ugye az már 216SP-s...
teljesítményben hozna annyit tartósan? megérné inkább azt venni?? -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #13359 üzenetére
annyi amennyi, 137ért láttam egyet, de sztem extrém drága.. bár a csúcskategória presztizs.
ahelyett h csökkentették volna a 260as, 280as árakat, inkább fölé árazták... sztem több ember venné az előbbieket ha olcsóbbak lennének. -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #10303 üzenetére
most h nincs se nő se macska , csak két kutya, hirtelen arra következtettem h tavasszal veszek egy yoshi dobot a gépre
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #9996 üzenetére
jó h feltetted a képet. éppen kérdezni akartam h tudtok e gyárilag passzív hűtéssel rendelkező 260/280-ról. azt tudom h a thermaltake vagy right csinált hozzájuk hűtőt, na de gyárilag létezik e??
tapasztalat: Leadtek 7600GT-met cserélték garban egy passzív hűtésű MSIre. a Leadtek furmark alatt 90fok volt akármilyen venti fordulatszámon!! tettem egy 12es ventit az MSI mellé és 56fok max terhelés alatt.
ezért kérdeztem h létezik egy gyárilag egy jó passzív hűtésű ketyere, és arra tenni egy 12es ventit... -
boogie84
veterán
válasz
biggamer #9687 üzenetére
értem én h villanymotor, de hová töltöm a benzint?
(elektrós vagyok nézzétek el
)
annak is van teljesítménye, na de hol van a 260, 280tól?
csúcstechnológiát tegyenek csúcsvgaba! ne egy középkategóriásba!!
(nekem perpill elég lenne az is, mert mindent tudok játzsani GT-vel is és nem nagyon látok esély olyan játékra ami miatt vennék mostanság egy izmosabbat) -
boogie84
veterán
sziasztok, lehet h ti tudtok nekem segíteni. sorry nem gtx260/280 téma.
kétszer kidobott kék halállal (fizikai memória...) a windows. ilyenkor az a gáz h nem mennek megfelelően a ramok, vagy fizikailag hibás valamelyik
köszi -
boogie84
veterán
igaz nekem nem 260asom van, de én evga precision-t használok...
nagy csöcs -
boogie84
veterán
jó áron?? erre gondolsz??
-
boogie84
veterán
csőcső
tudnátok javasolni egy olyan progitt ami megbízhatóan ad infót a ramokról
frekvencia feszültség érékek stb.. (everesetet próbáltam de lehet h csakaz nem látja h 1066on mennek a ramjaim...)
előre is köszi -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #8741 üzenetére
Köszönöm, a tiéd is!
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #8738 üzenetére
most rendeltem egy kispisztoly 9800GT-t, majd tavasszal az ágyút
láncszett csere, olajcsere.... nekem is lesz mit kiadni rá, de azt hiszem megéri
The Power Of Dreams -
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #7286 üzenetére
vagy felárazzák annyira azt az 55nmes példányt h hoznak ki olyan árrést ,még véletlenül se érje meg megvenni az 55nmeseket.
ahogy néztem angliában ez a 216sp-s változat majdnem teljesen annyiba kerül mint nálunk a 280. húzva pedig eléri a 280as teljesítményét! (1, 3% a lemaradása).
nem tudom hogy fogják beárazni az 55nmeseket, de tényleg nem lesz vmi kelendő amíg ezek is ilyen árban lesznek... + még nálunk a Forint értéke.... -
boogie84
veterán
válasz
Motion_Blur #7211 üzenetére
egy képről megállapítod?
-
boogie84
veterán
GeForce 270, 290 és GX2 novemberben?
ha még ezek is csak lassan lassan jönnek MAJD, mikor jönnek az 55nmesek -
boogie84
veterán
1. hangosabb, de nem tudom h jó lenne arra a karira egy másik hűtés!
2. úgy tudom nincs HDMI kiment (Standard Display Connectors 2 dual-link DVI and 1 analog HDTV-out )
3. 1980ban biztos h nem fogsz tudni sokáig (már abban sem vagyok biztos h most tudsz e) magas képminőség mellett játszani. -
boogie84
veterán
ne kövezzetek meg. csak alternatívát keresek...
4870 1GB vs GTX280 , ennek is cudar az ára de még mindig nem 100ezer HUFmint ez.
vélemények? -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #6920 üzenetére
nem úgy néz ki h a mostani árak fognak csökkenni. sokkal inkább h e fölé fogják árazni a többi cuccot
most is emelkedtek az árak(1 hete még 92volt a Leadtek 280, nemrék 95,4, most meg 100
)
-
boogie84
veterán
én ebben a gépösszerakó helyzetben vagyok, nem könnyű találgatni....
olvastam tesztet a 216SP-s kareszokról, angliában már kaphatók, de a 280as árkategóriát súrolják. pont amilyen erősek. hogy hogy változnak majd az árak az 55nmesek megjelenésével azt csak egy valaki tudja... de sajna nem tudok vele beszélni -
boogie84
veterán
MotoGP 08 2008. október 03.
Brothers in Arms: Hell's Highway 2008. október 10.
Far Cry 2 2008. október 24.
Command & Conquer: Red Alert 3 2008. október 31.
Fallout 3 2008. október 31.
Call of Duty: World at War (CoD 5) 2008 november 11.
Need for Speed: Undercover 2008. november 21.
Tomb Raider: Underworld 2008. november 21.
Grand Theft Auto IV 2008. november 21.
Tom Clancy's EndWar 2008
Mafia 2 2008Fable 2 Ismeretlen
Diablo 3 Ismeretlen
Haze Ismeretlen -
boogie84
veterán
válasz
Motion_Blur #6816 üzenetére
hát a a kutyúúúúús
jaj igen háttal nem kezdünk mondatot, na de mi van a hátizsákkal?? -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
Bluegene #6784 üzenetére
"A tesztelés során nem futottunk bele semmilyen, a CPU és a VGA közti kommunikációs hibából adódó bakiba, ami a játék közben "lag" képében jelenik meg előttünk, de a lehetősége ennek is fennáll.A 4870 X2 fejlett ..... Ugyanakkor rendkívül melegszik, és a tuningbajnok címkét sem aggathatjuk rá. A Radeon HD 4870 X2 jelenleg a leggyorsabb videokártya. A nagy eufóriában azonban nem mehetünk el szótlanul a tény mellett: ez egy duplachipes VGA, és így – mint eddig mindig –, a videokártya teljesítménye a meghajtóprogramon áll vagy bukik.Az általunk most tesztelt címekkel nem volt probléma, de bármikor belefuthatunk egy olyan játékba, amelyhez nem tartalmaz profilt a meghajtóprogram."
egyszóval bizonytalan. sztem a 3D mark nem játék!
-
boogie84
veterán
válasz
MrLaszloMan #6726 üzenetére
sztem a ref hűtő hatásfokát úgy tudnád növelni, ha visszatennéd a borítást, a kártya és a vinyók közé tennéd be a ventit, vagy felülről hűtenéd!
a rek hűtésnek a lényege h a képen látható bordák,amik most a 12es venti alatt vannak, kiszállítsák a meleg levegőt a venti pumpálásával. amikor rátetted a 12est, megszűnt a légáramlás kifelé a házból. -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #6587 üzenetére
és a gumi??? hát ki venné rá nekem a hátsógumikat??
-
boogie84
veterán
nem vagyok benne biztos h a ref kártya is megy annyit. a puding próbája az evés. nem attól fog függ h megy e a játék vagy sem! viszont ha már ott tartasz h emiatt nem fog menni a játék akkor bizony már rég értéktelen lesz a vga.
eddig én is úgy voltam h AMP!-ot a népnek, de tényleg drágább, én meg fogok elégedni egy 600MHz-es Leadtek-kel is! -
boogie84
veterán
4GB ram lesz a masinában, tuti 64bit lesz fent oprendszerből!
DE MILYET TEGYEK FEL? TI MIT HASZNÁLTOK??
-
boogie84
veterán
mindjárt becsokizok
tegnap még 92 volt ami most 95,4
biggamer :lehet h mégsem várom meg azt a bizonyos dátumot, nem akarom h még jobban felmenjen az ára!
épp jókor időzítették az 55nmeseket! karácsonykor annyit kérnek el értük h még ne süljön le a pofájukról a bőr(lehet h a mostani 260asok, de lehet h még a 216C-sek is olcsóbbak lesznek, de az tuti h fölé lesz árazva az 55nmes. és először azokból is csak a 260as jön
)
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #6647 üzenetére
valahogy éreztem h te felpörgeted magad!
íme egy elégedett GTX260 tulaj
remélem a hó végén én is meg leszek elégedve a 280assal -
boogie84
veterán
itt a különbség!
felesleges összehasonlítani egy hetvenezres 280at!!!! annyiért még a hülyének is megéri!
viszont a 90, 108ezreset már összehasonlítanám ,de csak akkor ha a lóvé számít és nem a teljesítmény (persze ennyit nem ér a doboz! garancia + teljesítmény)! -
boogie84
veterán
nem a teljesítményével van gond, és nem is a 280as teljesítményével, csak egyszerüen drága. ki a bánat költ ennyit egy vga-ra? munkatársaim azt mondták h ennyiből már rengeteg guminőt tudnék venni, és nem lennék magányos
sztem drága. de ha egy kicsit a jövőre akarok tekinteni akkor bizony áldoznom kell rá."A HD4870X2 a leggyorsabb kártya? Ha átlagoljuk az eredményeket, akkor bizony az. Ám még bőven van hová fejlődni, és valószínűleg lesz is sebességnövekedés a közeljövőben a meghajtók fejlődésével. Mondjuk a Crysishoz például nem fűzünk túl sok reményt.Az árban egy bő 10-essel olcsóbb GTX280 sem panaszkodhat, előnye, hogy mivel egy chipes megoldás, ezért sokkal stabilabb teljesítményt nyújt, körülbelül mindig tudhatja, mire számítson az ember. Ám ahol jó hatásfokkal megy a CrossFire, ott esélye sincs."
még nem döntöttem ugyan,de valaki úgyis meggyőz -
boogie84
veterán
aha, ahogy olvashattad lesz vmi GTS1** meg GT1**
szóval aki eddig nem látta át a helyzetet, annak most tuti h fingja sem lesz az egészről.
én eddig átláttam, amint megjelennek az újak , onnantól már én sem :S
nem tudom ki az az értelmes akinek nem volt világos... de lehetséges h ez is ténylegesen egy reklámfogásnem tudom hogy lesz e külön jelölve az 55nmes, de a neve mellé biztos oda lesz biggyesztve h 55nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Goddess of Victory: Nikke
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Villanyszerelés
- Modellvasút topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sapphire R7 250 1GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest