- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Kösz a választ!
Én Riva-val állítgatom, és minden érték lépcsőnként megy, a ram is. core-nál van 756, aztán 771, és 783, ezen már azonnal megfagyott a fánk. A ramnál 1242 után 1260 jön, tovább nem néztem. De azt még mindig nem tudom, hogy a Riva lépcsői a valóságosak, vagy szépen egyesével megy, mint ahogy a GPU-Z mutatja.
-
Bluegene
addikt
semmi gond nagyon jó az nvidia is, csak az ati úgy lett beállítva az előző hsz-ben mintha tele lenne bugokkal, pedig én csak 1X láttam csíkozódást a mass effectben egyik pályán 1X összvissz kábé 4-5 mp-ig a távolban a vizen, ott és akkor egyszer (úgyse a vized bambulod mert mész tovább, a többi résznél jó a víz), egyébként béta driverrel, az is lehet a játék hibája lehet nv-nál is ugyanez lenne
szal szépek a játékok rajta, nem igaz hogy bughalmaz(mellesleg az nv sem tökéletes, bár azon se láttam semmi különöset de halottam 1-2 hibáról elvétve, de az is minimális, szal mind2nél előfordulhatnak apróságok sztem, nagyon ritkán a többségnek fel se tűnhet)mondjuk olyat is halottam h a crysis szebb az új atik alatt mint a régi 8800asokon(akik váltottak), azonos részletesség mellett(árnyékok, fény, színek...stb)
mindkettő jó, pro és contra, egyszer fent egyszer lent és ez így fog menni még jó pár évig remélhetően
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Linux kezdőknek
- Revolut
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- EAFC 25
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest