- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ottoka #11274 üzenetére
Egy pár dolgot hozzáfűznék ... A fejlesztőket nem érdeklik a 8400, 8500, 8600 eladások. Ők a HD 4800, GF 9800 és GTX 200 eladásokat nézik főleg. Ebből a szempontból a célközönségben többségben vannak a Radeon tulajok. Akik gyengébb kártyákkal rendelkeznek azok butítják majd a grafikát.
A legnagyobb haszon a középkategóriás rendszereken van. Az AMD azért adja olcsón a HD 4800-akat, mert nagyon olcsó előállítani. Az NV GeForce GTX 200-ak előállítási költségen mennek. Itt van egy cikk, hogy mennyibe kerülnek az új chipek. Bár augusztusi, így a TSMC adatai már elavultak. A november elejei adatok szerint az RV770-nek majd 90%-os a kihozatala, míg a G200 kb. 60%-nál jár.
Ez annyit jelent, hogy egy hibátlan RV770 most 25 dolcsi, míg egy G200 87 dolcsi. A NYÁK költségben nem tudok pontos adatokat adni, de a rétegekből kiindulva úgy 70-80%-al biztos drágább egy GeForce GTX 200 szériás rendszer nyomtatott áramköre. A memória az azonos kapacitás esetén kb. hasonló költség.A felsőkategóriás Radeonok is hasonló hasznot termelhetnek, mert lényegében a chip miatt duplázva lesz a 25 dodó ... a plusz PCX lapka és a komolyabb VRM maximum +25% NYÁK költség.
A mostani helyzetben az NV-nek pont az a baja, hogy nem tud árat csökkenteni. Egyrészt, így is lófing hasznot húz a GF GTX 200-ból, másrészt az AMD röhögve követné az árcédulák változását.
-
Laraxior
titán
válasz
Ottoka #11274 üzenetére
az a baj hogy nem így kellene nézni a TOP10 eladási listát.... ez így rendben is volna..eg hónapra..de nézni kellene egy olyat is amikor kijöttek a 4850/70 kártyák...szerintem tényleg több fogyott el belőlük... nézzük csak a 4870 vs. mittomén melyik az 2ellenfele" GTX260/280at..lehet hogy mostanában a GTXek fogynak..de elég sok idő kell hogy beérjék a 4870et...mert azok mentek mint a cukor
-
Petya2900XT
aktív tag
Szép is lenne!
A DX 10.0-ás vga hardverből nem támogatja a 10.1-et jöhet sztem akármilyen driver!Am meg az gáz lenne,ha ez igaz lenne,mert minden Atis arra verte/veri a nyálát,hogy 10.1-es karik most rosszabbak,de ha jönnek a 10.1-es játékok akk szétalázzák az nVIDIÁT!!jaa és mondom,ezt egy Ati-val!
-
r-chee
őstag
Nekem pl. nem mükszik a 177.39-es driver. Hiába bütyköltem meg, telepítési folyamat lezajlik, kéri gép újraindítását, majd utánna olyan, mintha fel sem raktam volna.
-------------------------------Ha volt már, bocsi >> [9800GTX+ 55 nm-en]
Nah, erre mondják, hogy sz*p*s, főleg a 9800GTX tulajok számára. De ezek szerint az új monstrumok is megjelenhetnek akár még talán nyáron kisebb csíkszélességgel. -
janos666
nagyúr
Letöltöd akár a 177.35, akár a 177.39-es drivert, winrar-al kibontod, notepaddal megnyitod az nv_disp.inf-et, megteszed ugyanezt egy másik driverrel ami támogatja a kártyád, és 2 bekezdésben is találsz devideID-ket meg kártyaneveket, na ott átmásolod a rági driverből az újba a saját kártyád és felrakod. Aztán PhaysX install és reboot.
Vagy a laptopvideo2go.com-on találhatsz moddolt inf-et készen. 177.35Nekem tegnap óta fentvan a 177.35, de nem működik a PhysX, szerintem a 64-bites Vista áll az útba (ezzel másoknak is akad gondja)
Még azzal tudnék variálni hogy hátha a 177.39-es megoldja a gondot, de abból csak a 64-bites Vista verzió az ami mindenhol hibásan van fent. -
leviske
veterán
-
r-chee
őstag
Miért kellene "kidobnod"
A 8800GTX-edet milyen game akasztja ki a Crysis-on kívül, mondjuk 1680*1050-ben, a jelenlegi konfigoddal (Q6400, DDR3 4x1024Mb Corsair 1600Mhz stb.) ?? Semmilyen. Akkor meg minek kéne neked drágább kari... Nemsokára már 40E-ért kapsz még egy GTX-et és jő boldogság. Nem kell feladni az SLI-t új VGA miatt
. Én legalábbis nem tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest