- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
gr.bence #10158 üzenetére
mindig? csak egyszer kell belőni..elmenteni,és beállítani hogy induljon automatikusan a windows-zal együtt. Ez a legjobb OC progi ami videokarikhoz van,használd csak nyugodtan.
Szépen lehet vele monitorozni szinte minden kütyüt..az alaplaptól kezdve a winyokon keresztül,proci..videokariCsak bátran
Tegnap kb fél óra volt mire képfájlból feltette a Warheadet... most úgy darálja mintha kötelező lenne
jól keresztbe tett ez a Vista transf. pack
végre nem lesz szaggatás
Talán még egy kicsit több FPS-re is futja a powerből
-
Cyberpunk
félisten
válasz
gr.bence #9959 üzenetére
Hát ez tényleg fake. Én mindig elcsodálkozom hogy megyire hűlye emberek vannak
Persze 2 + 5000 fps a Crysis egy az hogy ha ez tényleg igaz lenne akkor az a nem létező kártya hányszór is lenne gyorsabb egy mai (hát mivel még nincs ilyen kártyája az NV-nek csak a GX2-eshez lehetne viszonyitani azt meg mindenki túdja hogy az menyivel képpes fútattni a Crysis-t) . Azért ekkora fejlődés nem várható el majd talán 10 év múlva
Arról meg ne is beszéljűnk hogy szerintettek látnátok valamit is abból a 2000 fps-ből nem hiszem olyan gyors lenne hogy nem látna az ember belőle semmit. -
Henk
veterán
válasz
gr.bence #9616 üzenetére
Átlag user feszt. nem nagyon variál ha húzza a vga-t.Állíts be 650/2300-as értékeket aztán teszteld kicsit,ezt még biztos bírja.Aztán 700/2400 és meglátod,ha így is megy akkor még mehetsz feljebb,ha nem stabil akkor kicsit vegyél vissza.Nekem a shader nem megy 1400 felett asszem,tehát ne együtt húzd a gpu-val.
-
mfranky
őstag
válasz
gr.bence #9616 üzenetére
Hi!
Igen, hétvégén szórakoztam vele egy kicsit...
665/1404/1125-ön próbáltam egy BFG Maxcore órajelein, azt bírja...
Aztán adtam neki 700/15XX/1200-ön azt hiszem, de ezzel már a 3DMARK Vantage megfagyott... kék képernyő, gép is újraindult...
Úgy néz ki 700 már necces neki, vagy külön-külön kéne GPU/shadert emelni...
Vagy a memória nem bírta... de utána nem próbálkoztam, nem tudom mi a vége.... -
Dark KillerX
addikt
válasz
gr.bence #9206 üzenetére
Kipróbáltam a 180.44-es drivert,és egyenlőre jónak mutatkozik.Egy furcsaságot vettem észre,hogy nálam a Rivatunerben(2.11) nem lehet állítani most az órajeleket.De szerencsére letöltöttem az Evga Precizion nevű progit,és azzal simán mükszik az órajelvezérlés
.Úgyhogy egyenlőre nálam semmi fagyás nincs,igaz csak a Far Cry 2-őt és a Dead Space-t néztem.
-
mfranky
őstag
válasz
gr.bence #9125 üzenetére
Kiváncsi leszek én is nálad mennyit megy, nekem is pont ilyen van.
Vista32BIT + C2D3312mhz
tuningnál az órajelek még nem a végleges max, ennyit próbáltam 663/1404/1107mhz.3DMARK06
alap: 13383 pont
húzott: 13555 pont3DVANTAGE
alap: 10796 pont (GPU 8914)
tuning: 12179 pont (GPU 10123)üdv
-
XoZ
aktív tag
válasz
gr.bence #8849 üzenetére
Én is cserélném a tápot VX450-re, esetleg HX520-ra (ami moduláris, tehát a felesleges kábelektől meg lehet szabadulni). Processzorhűtőből is lehetne komolyabbat, de az iponon nem találtam olyat, amit ajánlanék. A kiválasztott HDD-t nem ajánlom, problémás (főleg emiatt született a hozzászólásom), inkább 640 GB-ost vennék (WD vagy Samsung). És hogy ne legyen teljesen OFF a hozzászólásom, egy NVidiásoknak ajánlott ház: Cooler Master NV 690
Mégegyszer bocs a sok OFF-ért, kárpótlásul egy jó NV-s hír: BFG tech GTX260 $235 (sajnos nálunk nem ennyi
).
e-zoli #8858 milyen konfigod van?
-
Henk
veterán
válasz
gr.bence #8846 üzenetére
Pontosan így van,de a változtatás jogát mindig fenn tartják.
Én is hívtam őket információ miatt,de az ember mindig azt mondta,hogy ő ezt nem tudja megmondani mert nincs náluk a cucc,hanem a nagykerben van.Majd ha megkapom akkor meglátom.
Rendeltem én így vga-t aztán az sem az lett pontosan mint amire gondoltam. -
Beowulf_78
addikt
válasz
gr.bence #8823 üzenetére
BFG 260 OC-t nyúzok Augusztustól...jelenleg csak a Crysis nem bírja az 1680x1050 max.AA-t max AF-et...a többi játék amiket mostanában néztem vígan elfut 1680x1050 fullon, az az minden grafikai opciót max.-ra húzva, és max.AA max.AF-el. Bátran kijelenthetem, hogy kb. 1 évig ez nem is nagyon fog változni.
-
TTomax
félisten
válasz
gr.bence #7903 üzenetére
Elég persze,de ha nem akkor sem marad más választásod 2magos vonalon ezek a legerösebbek...
Én quaddal hajtom,3,6Ghz-en de szerintem egy wolfi is hasonloan futna azonos orajelen.Nekem is azért lett a quad mert nem szeretem ha nekem "gondolkodik" a gépem...amit nyomok az történjen,különben idegbajt kapok...nekem megérte ezt a 30plussz ezrest...(#7904) ImI87
Pont azt figyelgettem,de nekem szinte mindehol mocorog plusz 2mag...ritka ahol meg sem moccan,igaz nagyon sokminden fut mindig a hattérrbe...sehonnan sem lépek ki ha játszok... -
ImI87
őstag
válasz
gr.bence #7903 üzenetére
Hello!
Bőven elég, csak kicsit meg kell húzni, de az amúgy is kötelező
! Sok vita van arról, hogy kihajtja-e xy proci az xy vga-t, de egyértelmű tesztek vannak. Bármelyik kétmagos meghúzva 4 gigára maximálisan kihajt mindent. De értelemszerűen ilyen vga-val nagy felbontáson érdemes játszani, ahol pedig úgyis vga-limit lesz......
Most váltottam vissza quad-ról, az 3,8-on ment, és a második 2 mag egyik játék alatt sem dolgozott. Úgyhogy quad játékra (ma még) teljesen fölösleges.
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
gr.bence #7876 üzenetére
Nem tom mi bajod az előtted lévő irománnyal..nagyon is a topikhoz kapcsolódik...max a vége nem,de bocsánat,hogy elmondtam a véleményem ami a 10.1-es nVIDIÁKhoz és a gt200-as kártyákhoz kapcsolódik!
Ja és ezt a szemetes dumát hagyd abba,mert nem fikázódtam,csak a tényeket közöltem a véleményemben!Ennyi téma lezárva!Sry!
-
Henk
veterán
válasz
gr.bence #6954 üzenetére
Ez nem így van.Az oc csak egyszerű órajel emelést jelent
Amiről beszéltünk,hogy az oc jelzésű karik már 216 sp-vel jöttek ki ez csak a Gigabyte kariknál van így.Tehát az új Giga oc karik 216-sp-sek,tudtommal a többi gyártónál nem így van.Meg azt írták,hogy visszatartják az új karikat míg kifogy a raktárkészlet a 192-sp-ből.
Amúgy a Bfg-nek a 216sp-s karijának asszem maxcore lesz a neve. -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
gr.bence #6954 üzenetére
DE.....sztem!Attól,mert OC csak az órajelek vannak megemelve általába (meg néha másik hűtés).A 192 stream procis 260 az alap verzió amit a 280-al adtak ki....aztán dobott egy "nagyot" az Ati ami a 4870 és ezt úgy akarták beérni,hogy "aktívá tettek" egy ROP blokkot azaz 192 stream procból lett 216db sp..az más kérdés,hogy nem jött be,mert nem akarják venni(felhalmozták a gyári arktárkésszletet a 192sp-ből)!
-
Laraxior
titán
válasz
gr.bence #6876 üzenetére
a Te helyed még mindig a milyen gépet vegyek topikban van...de szerintem nem először szólok...
GTX260 sosem lesz 280...
ugyanaz ahelyzet mint a 8800GTS vs GTX vs. Ultra között. órajelekben megelőzheti a GTS az Ultrát is,de sosem fogja elérni azt a szintet..mint ex tulaj mondom. -
Laraxior
titán
válasz
gr.bence #6294 üzenetére
át kellene tiplizni a másik topiba mert ez nem ide vág,és már nem először linkeled ezt ide.
Imi: az X2höz van GPU usage az biztos.
a feszkérdés meg: gondolj csak egy quadra. alapfeszen viszi ugyan a 2.4et de a 3.4et is,azért van egy kis fogyasztás különbség nem?kb. ugyanez van a GPUnál is
-
Henk
veterán
válasz
gr.bence #5902 üzenetére
Ha én ilyen komoly gépet vennék akkor x38 vagy p45 lapot vennék.Utóbbit 25-30 körül lehet már kapni,4gb ram is kijön 20-25-ből.Tápból is vennék valami normálisat,azon sem spórolnék.Így az általad ajánlott proci-val,vga-val (lap,proci,ram,vga,vinyó,táp) pont 250 körül lenne.
-
Henk
veterán
válasz
gr.bence #5894 üzenetére
Ilyen régi lapot tuti nem vennék ehhez a cucchoz.Nem vagyok biztos benne,hogy a 45nm-es procit meg az 1066-os ramokat kezelni fogja rendesen.Nekem 680sli volt,de a 800-as ramokkal is csak kínlódtam vele.Húzni egyáltalán nem lehetett őket.Meg ha gtx280-at akarsz szerintem az sli lehetőségét is gondold át,szükséges e egyáltalán.Ja és ha sli-be gondolkodsz idővel a táp sem biztos,hogy elég lesz.De ez csak vélemény.
-
boogie84
veterán
válasz
gr.bence #5894 üzenetére
lap: sztem régi technológia a 650-es nvv chipset
ram Geil Black Dragon, nem sokkal drágább és úgy tudom jobb mint az Ultra. én olyat nézek.
vga: XFX 280 XT, a 600az alaphoz képest ez 640en és 2400on megy... és csak pár ezressel drágább mint a ref kártya
táp: a corsair minőségi darab, igaz kicsit drágább mint az FSP. -
boogie84
veterán
-
ImI87
őstag
válasz
gr.bence #5868 üzenetére
fasza kis csomag, már a póló miatt megéri
kiváncsi lennék, milyen póló az. "polo kee, nem kee, ócó nem dága"Amúgy mindjárt nyomok fel új 3dmark06 ereedményt.
Megvan a quad, szépen megy 4 gigán, és gx260 is simán ment 756/1512/2484-en, úgyhogy remélem ezzel már beléphetek a 18000pontosok klubjába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest