- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
válasz
and1mixtape #17240 üzenetére
szerintem jó,talán állítsál a ventisebességen...
-
pisti88+
senior tag
Én rivában faszán belőttem 70%-ra így nemkell fosni hogy most meleg és hibázik... jol lehűti, és minden fasza vele, aki meg nem bírja a hűtő hangját ne sajnálja a vizet rá...
-
pisti88+
senior tag
Kemények vagytok gyerekek mint a vídida, milenne ha mindenki elvonulna és azzal játszana ami az övé...! Lara az albérlőm, és megy neki a rendszer, ha a gyerek nem akarja szétcibálni a cuccot akkor menni fog neki ha cibálgatja akkor elpukkan és kész!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Sziszifeca #17059 üzenetére
260 vs 285 most ezen nevetünk ám, a 285 egy kisseb csíkszélességű megemelt orajelű 280-as... a 260-as 192sp-s cucc egy visszafogott g200-as letiltottak benne ezt-azt oszt mehet occsobban a piacra, mellesleg árban is van külömbség a 285-ös 2* annyiba kerül, modjuk erősebb is... Milyen felbontásra kéne a kari, szűrőket abszolválod esetleg... e szerint döntsé!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Sziszifeca #17056 üzenetére
285 216sp, ezt kérlek bővebben, mert ilyen gyanítom nem létezik...
-
pisti88+
senior tag
válasz
Endruboy007 #17006 üzenetére
Ha pénztárcád engedni mindenképp egy huzott OC-S verziót válasszál, ha lehet 216 steam pocival!!! XFX vagy bfg igazábol egyre megy az xfx karik véleményem szerint szebbek, és a körítés is pazarabb
-
pisti88+
senior tag
Ilyen a versenyszellem, ha a másiknak előbb van akkor minek az még, nemkel, hameg eljutottunk oda mint a másik akkor ez a tuti bla bla... Hányadék az egész, de a cuccuk még az én szemeben igy is jobb mint az ati! De azt hozzá kell tennem egyik kopo másik eb, oda vissza megy a játék...
-
pisti88+
senior tag
-
pisti88+
senior tag
válasz
Teasüti #16939 üzenetére
Talán mert nem használja ki a game a karit azért nem láttad még 100%on pörögni... Ha nagyon akarod 100%-on járatni a gpu-t akkor drága barátom futtassad a Furmarkot... Meglásd 100%lessz, és mellé 80fokos!
Örüljé inkább hogy még nem használják ki a gamek 100%-ra a karit, és nem a procidban van a bibi, egyszerűen csak ennyit vesz igénybe a game és kész!
-
pisti88+
senior tag
Csak csatlakozni akarok az előttem szolokhoz
-
pisti88+
senior tag
-
pisti88+
senior tag
válasz
TazLeacher #16834 üzenetére
Végül is mit neki 260 vagy 280... neki gainward kell( jelzem nekem olyan a 280-am
)
és jelzem a "kis" xFx 260-amnak a körítése, csomagolása, és kinézete ezt hülyére veri...
-
pisti88+
senior tag
Jó éjt mindenkinek!
-
pisti88+
senior tag
-
pisti88+
senior tag
ez igaz vedd a csuszkát qualytire
, vagy ha még keményebb kihívásokra vágysz akkor az összes értéket fullra
(UT3 nem mérvadó amugy anno akkor jött ki mikor 320-as gts-em volt, és már azon ugy szaladt abszolut fullon mintha kergették volna..., mellesleg gyárilag fps-korlát van benne ha jol emlékszem 60fps v-sync nélkül valahogy fel lehet oldani, de nemtudom hogy)
-
pisti88+
senior tag
válasz
TazLeacher #16775 üzenetére
Aszidtem valamivel erősebb az uj ati a 280-nál, de ezek szerint nem ez megnyugtató
-
pisti88+
senior tag
válasz
TazLeacher #16773 üzenetére
Mi volt az atira váltás oka?
-
pisti88+
senior tag
válasz
rb26dett #16742 üzenetére
Igen az lesz a legkézenfekvőbb
kezdetben nyomatékoljál egy márkot kiváncsi vagyok
(vigyázz a gyári vetivezérlés fos, tessék intenzíven használlni a rivát, nembaj ha pörög a venti, és porosodik... semmi baja nemlessz
igen a physix csak akkor mükszik, mert 2 kari közül az egyik fizikát számol, igy elvileg gyorsabb lessz a cucc, gyakorlatilag hülyeségnek tartom, bár aszondják jobban felszabadítja a procit -
pisti88+
senior tag
válasz
TazLeacher #16737 üzenetére
rb26dett: Szerintem édes mind1 mejkre csatlakoztatod az átalakítóval a moncsit, hameg nem hamar kiderül csak 2 port van, másik win7 -hez legjobb tudomásom szerint jó a 64bites vista driver is( de nem az amit vele adtak egy frissebbet szedjél le a netről pls) vagy egy 64bites xp driver, azt nemtudom 32-bites driverrel jó-e gyanítom nem mivel az oprendszer 64biten tolja
-
pisti88+
senior tag
válasz
GrooveHero #16686 üzenetére
Vicces az acceleronál az hogy kiírják mennyire melegedik a 280-as 2900rpm ventifordulat mellet... ezzel csak annyi a bibi hogy nem forog annyit a gyári venti 100%-on sem
-
pisti88+
senior tag
válasz
GrooveHero #16679 üzenetére
Itt a gyári cooler után csak vizet tegyél rá, levegővel tehetel rá akármit akkor is melegszik, főleg ha huzzák a száját!
robix06: sőt egyenesen lejeb megy a hőmérséklete...ez az a pont amit már a legkiseb joszándékkal sem hiszek el, egyedi cuccod van barátom
-
pisti88+
senior tag
válasz
robix06 #16673 üzenetére
Keményen odatetted magad 86% pont annyi
, szerintem bátran tekerheted 100%-ra, még az is kevéske lessz neki...
de mondok én is valamit nekem 850-et megy a gpu-m aztán grillezésre adom el mint brikett
GrooveHero:figy az ati sok az egyben cucc: vga, hajszárító, thermoerőmű, és még egy gyereket is leordít ha fullon megy, jah és maszírozó mert ha beröffen full fordulaton táncol a ház -
pisti88+
senior tag
válasz
robix06 #16667 üzenetére
Annyit max teszt erejéig főleg levegővel ha nemakarsz magadnak egy uj vga-t... felesleges kinozni lemehet a mark de kinlodva szétesett képpel azmeg mire jó
GrooveHero: Drága barátom van a boltban annyi hogy adnak is el... Mellesleg itt nekünk most nincs 260-as pont 285-ös, és 280-as az van, a képen az xFx pedig már régen nem a mi tulajdonunk... 50k-ból még válogathatol is hameg nagyon olcson kell akkor 9800gtx+ -
pisti88+
senior tag
válasz
Laraxior #16660 üzenetére
Csak jolgondoltam akkor, kajak megvenném ha ugy menne, bazz jobban menne ugy mint a mostani nagy batár vadállat alapjáraton
Mondjuk az én 260-am is megadta magát valahol 740 körül...
Robix06:dobjál már egy márkot ilyen orajelekkel elég lesz csak a 780/x/x-et bejáccani kiváncsivá tettél... Mivel hütöd amugy? Vízzel vagy levegővel? Ha ilyen jol megy akkor hogy nemlátunk a toplistában könnyen az élen lehetnél -
pisti88+
senior tag
válasz
robix06 #16654 üzenetére
Hova huznád már tovább
, igy is megy mint a barom, jó recept nincs a tuningra, magadnak kell kitesztelni!
mellesleg víz nélkül ne nagyon huzd tovább mert degradálodni fog aztán meg jöhet a garanciázás, ami figyelembe véve hogy hogyan jött létre a kártya meghibásodása korántsem biztos hogy összejön...
-
pisti88+
senior tag
-
pisti88+
senior tag
válasz
GrooveHero #16631 üzenetére
Szépnek szép volt, életem eggyik legszebb karija
Csodáltuk is mindketten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest