- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Mans20 #13847 üzenetére
régen én se szerettem a rivatunert, mert nem ismertem, de most már megismertem, és nagyon jó!
Amúgy jó ez az [Evga Precision]is, ha már nem rivatuner.
-
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
Ugye alapból 40%-on pörög a venti ami nálam sem vészes tehát mondhatjuk, hogy tényleg halk, de ha 30%-ra teszem akkor még az a kicsi is megszűnik és nem melegebb a kártya.....de alapból sem mondható hangosnak. Amúgy lehet nekem azért feltünőbb, mert perforált a ház oldallapja tehát nyitott
szucsinka Kb. 1 percbe telik és ugyanúgy működni fog a szabályzás parancsolj[link]
-
Komplikato
veterán
-
boogie84
veterán
nem látok a jövőbe,ki tudja h erősebb lesz e vagy sem, lehet h csak kevésbé melegszik a csíkszélesség miatt!gépvétel dátuma az 55nmesek árcéduláinak a beállása, és ha igaz akkor szeptemberben jönnek is... minél hamarabb meg akarom venni a gépet, bár lehet h igazad van ,mert a legelső játék csak október végén jön hivatalosan. remélem azért október elején közepén már látom valahol... ennek ellenére szívesen kipróbálnám a crysis-t úgyis h hasra essek a játék szépségétől
ja igen a warhead
jó hosszú egyszóval nemmindegy -
KTTech
veterán
Neked... de én pl. játék mellett munkára (képszerkesztésre) is használom a monitoromat, így nekem azért kellett a 22" és mellé az 1680x1050-es felbontás (igazából 1920x1200 még jobb lenne). Ide viszont kell a videokártya is... (az Eizo S1961 100E, az S2231W meg 135E, és utóbbi sokkal kényelmesebb képszerkesztésnél, mert az eszköztárak mellett még marad annyi helyem, mint annó a 1931-en volt a képeknek).
-
boogie84
veterán
-
_core
aktív tag
Teljesen mindegy melyik drivert hasznalod, mert mind jol mukodik ezzel a kartyaval...(177.39-tol probalgattam)
Nalam most ez van fent: 177.79
Az uj PhysX drivert 8.07.18 itt lejjebb linkeltek: [link]
A Physx ki es bekapcsolasahoz peddig itt egy kis program: NV PhysX Tweaker 1.0 -
schwartz
addikt
Ha online rendelsz, az aru atveteletol szamitott 8 munkanapon belul, kulon indoklas nelkul, visszakuldheted a termeket. Pl. mert nem tetszik a szine...
Nemhogy gariztatni hetekig meg honapokig egy startbol szar VGA-t...(17/1999 Kormany rendelet)
-
-pooshy-
tag
Nekem az extreme digital jött be ,de ott nem kapsz...
Talán ipon,vagy pixmania...
Valahol azt mondják csak bontatlanul veszik vissza,valahol kipróbálhatod...a legjobb rögziteni a telefonrendelést,és direkt rákérdezni erre....úgyis azt mondja hogy kipróbálhatod
,nem ő intézi a garikat...
-
-
boogie84
veterán
ennyire azért nem kell bekakálni
az egy dolog h mi lesz a jövőben, a 260as és a 280as lehet h drágábbak (még) mint az ATI kártyák,de semmivel sem rosszabbak... sztem a 260as 55ért simán ellenfele a 4870-nek, sőt az XXX verzió 65ért is!! és ekkor még nem jöttek ki az 55nanósok . -
boogie84
veterán
csak CF-nél van szerepe h tudja e a lap vagy sem!!
(már írtam h nekem stabil tuning lap kell = gigabyte (asus nem megbízható még lehet h a memókat sem ismeri fel!! a többi pro alaplap EVGA, XFX = dárgaaaa , EVGA NF680, vagy XFX 680 SLI-t pedig szinte lehetetlen venni...)
-
biggamer
veterán
Mostanában lassan hetenként van áresés.
Augusztus körül fog jönni a 4870 X2 / főleg ezért / meg a 4850 X2-ről is szállingóznak információk, ha ezek megjönnek, akkor szerintem megint megy majd lefelé a karesz ára.Én márciustól várakozom.
Akkor 8800 GTS-t vettem majdnem, akkor annak is még " húzós " ára volt.
Azóta már hány garnitúra kártya elkopik lassan.
Én nem bántam meg, hogy vártam, lemennek a procik árai, meg a DDR3-as memók is , mostanába jönnek ki a szupi alaplapok úgyhogy jó pár tízezer forintot megfogok spórolni és lesz egy " tartósabb " gépem. -
Drizzt
nagyúr
1024-re elég ez a kártya... Főleg ha hozzáveszed, hogy már most lesz valamid, jelentősen már nem eshet az ára, s így akkor sem maradsz meg a falat nézve, ha esetleg sokáig nem lesznek kaphatók az új kártyák, vagy elkezdik tologatni a megjelenéseket.
Persze te döntésed, csak én ezt tenném, hasonló szituban.
Tesztet hirtelen nem nagyon sikerül találni. -
raskolnikoff
őstag
ez a jön a nehalem szerintem kb olyasmi mint jön az r600...meg a penrynek is csúsztak. Szerintem nekem jövő évig (mert úgyse lesz olcsó mulatság asszem) bele fog férni egy p45. Leendő Yorkfieldem biztos szeretni fogja...
Aztán majd jöhet a Nehalem, azt meg úgyse fogjuk tudni széthajtani.
-
raskolnikoff
őstag
Ja végülis sok idő nincs hátra...1 hónap? Sztem a 9800 GT utódja vmi GT 280 lesz de inkább olyasmi lesz talán mint a g92 a g80hoz. Vagyis vmi továbbfejlesztett gt200. Talán.
Végülis ahogy látom valahogy úgy módosul mostanában a vga piac, hogy mivel teret hódít a HD (nem prof.) jönnek a x400 és x500-as (ati, nvidia) karik (10-15ezer), aztán olcsó pénzért mérik a x650-es és x600-as karikat amik már 1024es felbontásban végülis használhatóak de a teljes felépítésű kártyákhoz képest nem sokat tudnak (15-30k), majd a közép-felső (ami sztem új) a x870 és x800(30-65k) aztán amit enthusiastnak hívnak szép magyar nyelven ami a kétmagos, stb. (65k-, ez is nem régi dolog) Mondjuk ez utóbbi tényleg csak a rekorddöntögetőknek való, a felső-közép az ami szintén sokkal olcsóbb, hálisten a gyártástechnológiáknak, és velük jelenleg mindent lehet futtatni (1-2 játék ami kompromisszumot követel, de azok is simán játszhatóak).
Lehet hogy ez a jövő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topik
- Újabb előzetest kapott a Twisted Metal TV sorozat második szezonja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest