- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #9103 üzenetére
Unalmas?
Hát már jó pár órám benne van, de egy pillanatig se jutott eszembe hogy unalmas. Persze nem könnyű fokozatban tolom
, és így azért nem túl egyszerű egy csődarabbal, vagy lapáttal agyonütni a zombikat, tehát még kellően nagy kihívásnak is érzem. Nyomasztó a hangulat, de ez alap, egy jó horror játéknál. Persze én nagyon szeretem ezt a műfajt, talán ezért is tetszik ennyire.
Aki meg nem tudja/tudta irányítani az ne játszon fps játékokkal, mert pl. a Dead Space irányítása jóval macerásabb.
-
ImI87
őstag
válasz
szucsinka #8963 üzenetére
Kösz az infót!
Akkor már valszeg tudom, hogy miért voltak nálam is. BSOD-k.
Red Alert 3-ban nekem is elszállt 25-30 percenként, de azt gondoltam bugos a játék, mert írták többen is, hogy vannak gondok vele ......
Amúgy az a furcsa, hogy megfagyott a játék, aztán kiléptem az asztalra alt+tab-bal, és láttam, hogy a kari lekapcsolt 2d órajelekre, és mikor visszaléptem a játékba, akkor ment tovább, persze akadt mint állat. Akkor ez tuti a driver miatt lehet? -
ImI87
őstag
válasz
szucsinka #8951 üzenetére
nálam viszont rendesen működik. ki érti ezt?
nekem a powerplay-jel vannak gondok, mert csak akkor veszi vissza, ha a a natúr üres asztalon vagyok.177.41 utáni driver-ekkel mindig ilyen.......
nagy it az összevisszaság, csak az a baj, hogy nem lehet tudni a konkrét okokat.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #8758 üzenetére
Köszi!
Ismerem őket, tényleg rendesek.
Azt hiszem a XVI. ker. Cica u.-ban vannak egy családi ház magas földszintjén.
Nagyon bújom a teszteket, és eddig a Belkin-t találják mindenhol a legjobbnak. Az ár nem mérvadó, mert 2-3k van közöttük, ami ezen a szinten elenyésző. De lehet ha nem kapom meg olcsóbban a Belkin-t, akkor lehet kimegyek kedden a Cica utcába.ui: Tedd off-ba a kapcsolódó hsz-eket, mert nem a topikhoz, és a GT200-hoz tartozik.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #8746 üzenetére
Nagyon köszönöm az ajánlást, vagy ilyenem lesz, csak az a gond hogy nem nagyon tudom hol megvenni, a PC Gear-be meg várni kell rá 1-1,5 hetet, mert meg kell rendelniük.
Elsődlegesen megvárom a hétfőt,[mert ez a vezérlő a No.1], és úgy néz ki hogy az eredeti ár (10k) töredékéért fogom megkapni, én olyan 6-7k-ra saccolom.
Ha nem jön össze, akkkor marara a Cyber Snipa...Megnézem hol lehet még kapni Snipa-t, hogy ne kelljen rá várnom 1,5 hetet, ha a Belkin Nostromo n52-öt nem kapom meg jó áron.
-
szucsinka
őstag
-
strebacom
senior tag
válasz
szucsinka #8603 üzenetére
Köszi hogy segiteni akarsz, de nálam nem müxik, te vagy más valaki próbálta GT200-al...
[RivaVentiSzab..] -
TTomax
félisten
válasz
szucsinka #8506 üzenetére
Nekem az első Giga 4850-em simám megfőtt gyári hűtővel ... nem bírta a furmárkot... kicserélték... de csak nem ugy ment minden mint ahogy gondoltam... na erre vettem még egyet... akkor is vacakolt ,a P45-ös lapomra gyanakodtam... erre vettem egy X48...akkose akarta az igazat ... na erre berágtam eladtam őket... a két kártyán elbuktam a két S1 hűtő árát... akkor vettem,a GTX-et... azóta öröm é boddáttááááá....
-
-
Foglalt név
addikt
válasz
szucsinka #8203 üzenetére
"What is the release date?
Fallout 3 will be available for PC, Xbox 360, and PLAYSTATION 3 in North America October 28th, 2008 and Europe October 31st, 2008. Japan gets it December 4th, 2008."27-én nem tudom hova máshova jöhetett ki.(Az elötted szóló egyértelműbben warez volt).
De legközelebb ha problémád van, itt jelezheted.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #8055 üzenetére
Hogyne játszottunk volna!
Ezt írtam egy korábbi hsz-ben:
"Dead Space számomra az új játékok közül az eddigi legjobban sikerült. Jó grafika, a játékmenet full para, jók az átvezető videók...nagyon egybe van. Nagyon bejön a fegyók fejlesztése és a vásárlás...amikor lecseréltem a páncélzatomat nagyon komoly volt a videó. GTX 260-al 160-170fps 1680x1050-be full-fullon. Bravó Electronic Arts!"
Egy igazi "fricska" a DX10 hiper-szuper gémeknek...
Jól példázza mit is lehet kihozni a DX9-ből ha jól meg van írva egy játék. A grafikát látva felmerülhet mindenkiben a kérdés: kellett e nekünk a DX10 és a 10.1 amikor ilyet tud a DX9...
banderasz77: 700Mhz GPU felett, 1400-1500 között shaderrel, 2400 feletti memó órajelen eléri az alap GTX 280 teljesítményét. Ezt a tuningot pedig nagy részben az összes 260 tudja.
Ha ezek felett is megy, pár százalékkal még jobb is lesz mint az alap 280...
-
Speed®
titán
válasz
szucsinka #8022 üzenetére
Nem játszok, csak fórumon oltogatom a népet meg flamelgetek a zöldeknél
Szerinted 48x0ekkel nem lehet nyugodtan játszani? Csak belekerestem a topikba, nem 1 ember játszik 1680ban 2xAAval halál nyugodtan. 4870X2vel 1920@4xAAval 50FPSt sem mondanám gyengének..persze a játék motorja nem lett annyira optimalizált, mint mindenki várta, de fog ez még javulni (vagy rosszabbodni, ha jön majd valami Ultra+osító peccs mint az FShez anno).
Majd akkor fog sírni a sok G200 tulaj, ha olyan játék akad a kezükbe, ami a DX10.1es AA eljáráson kívül mást nem támogat. azt nem fogja nV bácsi driverből "kimagyarázni", vagy hatalmas teljesítménybuktával csak.TTomax
Nem kell összevesszünk rajta, mert 20% van köztük, nem több. 15 tesztből jön ki ez az átlag, nyílván össze lehet válogatni egy rahedli olyat, ahol a GTX280 jobban elhúz, de igaz ez fordítva is (ld. CoD4 pl.).
Megértem, hogy csalódtál a 4850CFben, belementél valamibe, ami sosem eredményez jót, korai driverekkel vártad, hogy gondtalan legyen..hát nem az, sőt.
A GTX280at jó árban vetted az biztos, de ha jelenleg kellene újítanod, szerintem te is inkább egy OCs 4870et vennél 65ért mint egy GTX280at 90ért..nem?Node mindegy, valóban felesleges ez már..megyek is, kezdődhet a meló ;(
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
szucsinka #8022 üzenetére
Csak nem dx10.1-ben.
Úgy ahogy én sem tudok majd az én karimmal Dx12-ben játszani. Valahogy olyan egyértelmű nem?
TTomax: Haggyátok már azt a két karit, pont a duplájába kerül a GTx280. seemi értelme összehasonlítani. Mindenki tudja hogy a GTX280 a legerősebb 1 GPU-s megoldás. Reméljük hogy még 1 évet kihúz a fejlesztőknél a G80 architectúra, mint "Lenin-kép" a fara felkasztva régen. Utána meg a vízözön. Majd változások esetleg 2009 végén jönnek. Akkor kiderül melyik felépítés lesz a jövő.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #7651 üzenetére
Azért nem emelik mert a kutyának se kell most a nyersolaj. Túltermelés van jelenleg... 69 USD-re zuhant be a mai napon a hordonkénti olaj ára. Ezért nem emelik a benzint. De ha azt nézed, legutóbb amikor 70-80 USD volt a hordónkénti olaj ára nálunk 240-250ft volt 1L 95-ös benzin. ehhez képest most még mindig 300ft. Szóval ezért nem venni most észre, de jóval lejjebb kellene lennie 300ft-nál.
Keldor: Szintúgy. Csak én a motorommal vagyok így.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #7642 üzenetére
Sokan tartan ettől hogy megismétlődik..gondold csak el. 300-350ft / euro-nál bedőlnének a deviza hitelek Magyarországon, és ezzel együtt a bankok is. U.a. megismétlődne mint Amerikában. A bankok visszavennék a bedőlt hitelekből származott járműveket, ingatlanokat...de sokra nem mennek majd vele. Totális csőd.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
szucsinka #7412 üzenetére
Ez már nagyon OFF.
Bioshock
COD4
F.E.A.R.
HL2
S.T.A.L.K.E.R.Ezek amiket igazából magasan a Crysis fölé sorolnék. Van még itthon 1-2 FPS, mint Doom3, Quake4, meg Star Wars témában 1-2, azok is jók, de fentebb felsoroltak messzemenőleg gyalázzák a Crysist. És vanközötte 2 is, ami már nagyon nem mai darab. Egyébként hobbi FPS-ező vagyok, nem vagyok az a nagy HC gamer, játszom én mindenfélét, de a Crysis nagyon messze volt az élvonaltól. 1-2 pálya kimondottan jó volt, de nálam erős 70%, és nem több. Látvány viszont sokszor 5*. A multiról nem nyilatkozom, mert sosem próbáltam, nem is fogom. Nálam a multi FPS az vagy UT vagy FEAR. Még a COD4-et ki akarom próbálni, csak annyi játék van már, hogy nem tudom hová kapjak...
-
-
Skizz
addikt
válasz
szucsinka #7413 üzenetére
Lehet észrevenné az ember a különbséget, ha nem baszná el a játékélményt az x százalékkal kevesebb fps. Ha mondjuk XP alatt kapsz 30-at, az pont jó szingliben, de utána a Vista alatt a 10 fps-sel már nehezebb élvezni a játékot, még ha szebb, akkor is.
#7414: vicces... 2D alatt spórol némi energiát a GTX, aztán azt 3D alatt el is fűti. A melegedést pedig már 1000x kitárgyaltuk. Lassúra lőtték be gyárilag a ventit, hogy halk legyen. Ha gyorsra lőtték volna be, ezáltal hűvösebbre akkor az lenne a gond, hogy hangos.
-
Bluegene
addikt
-
-
ImI87
őstag
válasz
szucsinka #7029 üzenetére
Ez sem teljesen igaz, mert pl. a 2.10 RivaTuner x-et mutat, de a 2.11 már a dupláját.
Amúgy szerintem a magasabb érték az igaz, mert az a kis p*csa venti 1500-as fordulattal nem sokat érne, viszont fizikailag érzékelhető, hogy he felpörög, akkor már elég komolyan tolja ki a levegőt.
Úgyhogy max fordulat szerintem 3300.......... -
schwartz
addikt
válasz
szucsinka #6877 üzenetére
Mar miert ne hozhatna? Egyszeru harmas szaballyal megkapod a megfelelo GPU-shader-mem orajeleket ahol ugyanazt a teljesitmenyt hozza mint egy alap GTX280. (leforditva fillrate-re, savszelre stb)
(#6878)Laraxior Ne vedd a 8800GTS-t es az Ultrat. A G80-GTS-el megkozeliteni is nehezen lehetett az Ultra orajeleit nemhogy a szukseges elmeleti orajelet... A 320 megas verziot meg amugy is nagyon visszafogta a memory leak bug...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szucsinka #6847 üzenetére
Nekem 680-on stabil teljesen, 700 fölött szinte rögtön kifagy. Memóriának 2400 környékén van vége.
más: megnéztem, hogy mennyire forrófejű a kártyám
azokkal a játékokkal teszteltem, amivel minden nap tolom (rFactor, GTR Revolution). Idle 56 fokos a GPU (venti 40%-on), terhelés alatt 76-78 között ingadozik, azt viszont nem tudom, hogy ilyenkor mennyire pörög fel a venti, mert a Rivatuner nem tudja monitorozni...
Szerintem nem rossz ez a kb. 80 fok, főleg, hogy a szobában 24 fok van és a házi teljesen zárt.
-
-
bim
veterán
válasz
szucsinka #6539 üzenetére
félreértés ne essék! én egy szuper kártyának tartom a gtx260-at és ha most vennék kártyát ezt választanám mert olcsobb mint a jelenlegi ami van.de a tuningra nincs garancia minthogy arra sem hogy cicereg a kártya vagy sem.
csak az ilyen urban legendektől megy fel az agyvizem hogy "álandóan gariztatni kell"...
meg a "megfő a 4870"...
de no off.
még lehet hogy az 55nanosbol én is benevezek egyre... -
Henk
veterán
válasz
szucsinka #6504 üzenetére
Na felraktam a 177.41-et.
Ezzel sem megy úgy ahogy kéne.Tehát alapban nem veszi vissza egyáltalán.Ha meghúzom a kártyát mondjuk 700/2400-ig és elinídok valami játékot vagy gpu caps akkor megakad egy pillanatra és leveszi az órajeleket a 2d-re,azaz 300/100.De így is marad csak a restart után áll vissza az eredeti értékre.
Szerintem nem egészen így kéne működnie. -
Pipó
őstag
válasz
szucsinka #6504 üzenetére
Így van, ezzel működik a legjobban, a többivel ezen a téren problémák vannak. Nekem rivával le van téve az óra mellé az aktuális órajel, mindig látom mennyi (persze, ha az asztal látszik és nem game megy) és hiába áll be 2D-s órajelre a 178.13 is, indokolatlanul emelgeti fel az órajelet időnként akár weblapmegnyitásra is.
-
boogie84
veterán
válasz
szucsinka #6370 üzenetére
procit csak annyira akarom majd húzni h feszt ne nagyon kelljen állítani! ebben még tapasztalatlan vagyok!
remélem úgy is elég lesz a 280hoz ha esetleg amellett döntenék,köszi az infótbiggamer: lehet h marad a C2D, majd akkor egy 4magosat ha jön olyan játék amihez kell 4 mag, addigra meg úgyis olcsóbbak lesznek a 4magosak....
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #5742 üzenetére
Jó hogy megtaláltad!
Mindenki:
Végigjátszottam nehéz fokozatban! Királyságos volt.
Zseniális ez a játék! Nem volt napi szinten túl sok időm tolni...de deltában is végigcsinálom. Lehet kishitű voltam, és eleve abban kellett volna kezdenem. Voltak részek ahol szívtam, de voltak ahol a nehéz fokozathoz képest könnyű volt. Deltában kíváncsi leszek mennyire lesz egyenletes a nehézség. Érdekes volt feeling-ben, mert itt az űrlények és az űrlényes pályák nagyon bejöttek, míg az első rész űrlényei amellett hogy butuskák és sablonos mozgásúak voltak, ebben inteligensek, és agresszívek. Kicsit a katonák inteligenciáját is továbbfejleszthették volna. Néha azt éreztem mintha ők kicsit "butultak" volna az űrlényekkel ellentétben. De ezt a minimális kritikát leszámítva hibátlan volt!
Jó hogy megvan eredetibe!
-
TTomax
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest