- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Így van a 216sp-s Palitnak a nevében benne lenne,hogy 216.Az Iponnál sztem csak Gigabyte és Evga van ami 216 sp-s.
Elméletileg elég a 450W,de én biztos nagyobbat vennék,nem szeretem ennyire kicentizni a tápot.Ha esetleg lesz tuning is és akkor veszi észre,hogy nem lesz stabil vele a gép az nagyobb gáz.
Esetleg a táp topikban kérdezd meg ott jobban képben vannak vele. -
bim
veterán
szerintem semmi különös nincs az árakban.sőőőt...
milyen árakon mentek évekig a csucs VGA-k? 120-140rugo közt. most meg sirás van mert 100-ra felment a 280-as ára?
ha nem jön a hd4xxx sorozat akkor soha nem is lett volna 100 alatt a csucsnv. csak ugye a piac diktál. kénytelenek voltak benyelni a békát és még igy is arányaiban kevesebben vették/veszik a gt200-as kártyákat. -
Laraxior
titán
arra nem fussa
a lap és a memória már meg van rendelve, két hét múlva érkezik...utána egy hónapra a másik GTX280... aztán vagy megveszem a 3.at,vagy bevizezem a kettőt. Még nem döntöttem el
decemberre kész is leszek....bár kell egy 1000Wos Corsair is.szóval marad egyelőre az SLi vizezve. Utána jöhet a tri-way
-
Beowulf_78
addikt
Lehet driver gond, directX gond, játék beállítás, VGA beállítás, és hardveres is. Nem normális a hullámzás. Nagy valószinűséggel a Vsync nem fogja megoldani. Sztem driver gond lesz.
[Nahelem info]
Ha ez igaz, akkor kétlem hogy ilyet fogok venni. Visszatérek a jó öreg AMD-hez... -
Beowulf_78
addikt
Nekem mondod? Mielőtt feltettem utánaolvastam...tök jó dolgokat írtak. Mondom akkor kipróbálom. Először nem akartam hinni a szememnek hogy feljebb nem lehet állítani a felbontást. Aztán arra gondoltam lehet így is szép lesz...szép a f@szt! Egy rakás sz@r a grafikája.Lehet a játék maga jó, de ez így nekem nagyon illúzióromboló volt.
-
Laraxior
titán
szép eredményt értem el vele,elmondhatom hogy Ultra tulaj voltam...elmondhatom hogy hogyan fut egy ultrán a játék. és igen..nem kellett csalódnom benne. a Nyers Erő.
De hát mindig a legjobb kell..minden listában ott akarok lenninah jó nem. Játék..játék.. szép házikóba szép videokari
aztán meg lecserélem az egészet egy laptopra
-
-
schwartz
addikt
Es megis hogyan valogatnak le? Szerintem szo sincs rola, hogy az NV ezzel kulon foglalkozzon. Esetleg a gyartok, hazon belul. Amugy pont itt volt szo egy gyarilag hibas BFG GTX280 OC-rol. Ok is arpremiumot fizettek arra a GPU-ra?
Es a BFG egyesek szerint markasnak szamit... (holott ki sem teszteltek a kartyat eladas elott) [link]
-
HW Junkie
tag
Hehhe... öööö... na most az nem "olyan V8"
Persze nagy mint állat az tény [P:J]
A lényeg itt a vizen van meg a csövezésen, hajtogatni kell és vigyázni ne törjön meg meg ne csöpögjön és 4 óra leszerelni úgy hogy hözben kapkodhatsz a szívedhez hogy jaj az ott nem egy vízcsepp az alaplapon ami csillog? -
HW Junkie
tag
Jól hangzik az ajánlat de még meg kell beszélnem a családdal, 2 napot kérek
A víz nagyon jó dolog hatásfokra de olyan macerás hogy én többé hozzá nem nyúlok. Az a látvány ahogy tócsában áll a víz a Radeon 3870 hátpaneljén (a radiátorból csöpögött) nem hiányzik még egyszer. Olyan kicsit az egész mint a szovjet zsebkalkulátor, csoda szép karcsú tenyérbe símuló kis ketyere amiből két kis drót megy a falig ahol áll két nagy szekrény. Azokban van az elektronika
Sokra megyek vele hogy csak egy kártya helyet foglal a hűtő blokk amikor egy fél autó hűtőt kell beépítenem mellé a gépbe -
Eagle16
addikt
Igaza van, ezeken a kártyákon csak a matrica más. De vannak olyan emberek akiknek megér pár ezer forintot az, hogy más márkanév legyen a vga-ra firkantva.
Igaz, ilyen árkategóriában már egyáltalán nem számít az a "pár forint"...Az más dolog mikor egy ún. "márkásabb" vga-ra több garanciát adnak, akkor már érdemes elgondolkodni hogy megéri-e a plusz pénzt.
-
tzsolesz
nagyúr
Mindíg van megoldás mindkét oldalon. A4870X2 miatt nem kell aggódni, nem fog fájni, az meg két GPU-s? Mert a 9800GX2 hány GPU-s? Mondok én valamit, én sem szégyellem hogy az én Core 2 Duo-m (két mag) megveri az AMD Sempron-t, vagy a Celereron D-t. Mi ezzel a baj?. prociból sem veszünk 2 GPU-sat mert két mag az nem olyan mintha egy mag lenne bivajerős?
Mondjuk a fennti 3 sort már nem neked írtam.
Az NV is valószínű ebben az irányban fog elmozdulni a jövőben, csak egy kicsit fejleszteni kell a gyártástechnológiáját.
-
SzlobiG
félisten
Jókat nevetek az ilyen "majd" kikap elméletekről.
Bírom ebbe a topikba is az ATI-t fikázzátok meg már a HD4800-asba is (ez inkább Sárpacra jellemző) csak ezt lehet olvasni miközbe senki nem kíváncsi rá és kész tények vannak rá, hogy az ATI új sorozata sokkal jobban megéri mint az NV új sorozata, na de mind1 nem indítok ide flamet, csak mondom szólok már vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest