- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
-
VR6-Fan
veterán
-
VR6-Fan
veterán
a plusz memoria miben befolyásolja a kihajtást?
(válaszolni tessék, eddig még soha nem válaszoltál nekem
)
max ha a GPU bírja még akkor a felbontás nővelést befolyásolja(ha ugyan olyan segbeségüek) ami meg csökkenti a cpu limit fent állásának lehetőségét.tzsolesz:nézzük már meg a felbontást meg a látvány javítokat, ha van valakinek esze akkor nem egy 17-es TFT-hez vesz 4870X2/CF-et.., na ez már mindjárt jobb
1650X1080 8x AF és 16AF és már meg is van oldva bőven a dolog.
-
tzsolesz
nagyúr
Egyik ma lévő proci sem fogja 100%-ig kihajtani a 4870 CF-et.
Akkor mi lesz a 4870X2-vel?
Ebből kiindulva egy 9800GX2-őt sem lehet ezekszerint 100%-ig hajtani? Igaz ez 1280x1024-re vonatkozik, és a megoldás kulcsa bő 1680-as felbontásban keresendő.
-
beteg
őstag
az előbb még 4 volt, de most elkelt a 70-es
FragMaster: persze, megcsinálom most az atival, 7főn meg a 280al, ha visszakapom
Tomate: azért én még mindig kiváncsi vagyok, ahogy megfogom ezt a kártyát, hoyg hogy lesz ebből x2!!
janos666: szerintem is jó! 260-asom nem volt
bozont: 1920-at nem tudok
van két 22" os moncsim, de mind a 2 csak 1680
már gondolkoztam rajta, heogy el kéne cserélni egy hd-sra őket
de:
janos666: én biz 1280ban játszom full low-on. és romantikázok a cod2 dx9-én
SzlobiG: a 3d06 hoz!! és amig élt szegény...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azt nem igazán teheti, nem maradna highend, és a hozzánemértő többség számára is nyilvánvalóvá válna, hogy most nem alternatíva. Egy túlárazott GTX 280 még mindig kisebb presztízsveszteség, mint beismerni, hogy elszúrták.
#2990 Petya2900XT: Az akkor sem érkezne időben, ha már gyártásban lenne.
Szerk.: Bocs, most nézem rossz topikban vagyok, no offense.
-
juliabrilke
veterán
Hm... Akkor bizony nem tudok vele sokat kezdeni.
Vantage-et nem is futtattam még, talán az unreal 3. Egyébként szebb lesz tőle, esetleg gyorsabb vagy az effektek szebbek?
Arról van valami infód, hogy ez a beta driver miatt van, hogy a többi játék aminek támogatni kellene nem tud vele kezdeni semmit?
-
janos666
nagyúr
A 2.0-ás x16 és x8 közt még nem akkora nagy így a különbség, hisz csak crossfireben/SLI-ben kell 16x alá menni, a többkártyázás meg úgyis erősen driverfüggő is, nem azért nem lesz 2x-es a teljesítmény mert 16x helyett 8x lesz a 2.0-ás, ez inkább ot érdekes ha 1.1-es lapon 8x-et képzelünk a 16x és 4x-et a 8x helyére. Vagyis van némi kis teljesítményesés ha nem 2.0-ás lapban használunk egy 9800GX2 szintű kártyát. És még ott ha valaki 1.0ás lapban akar SLI/crossfire mókát játszani.
-
-
Nordic
Közösségépítő
így biztos hogy elég lesz egy vga 1,5-2 évig. nem éri majd meg igazán cserélni. én a mai napig nem bántam meg a 88gt-t, de lehet h ez változni fog az új ati karik láttán.
mindenesetre ha nem győz meg akkor biztos vok h nem fogok cserélni egy jó darabig. kezdem egy kicsit unni ezt a kinek van a legerősebb karija, mintha a f...szuk ettől lenne keményebb. lényeges fejlődést meg nem látni...másfél év alatt csak annyi változott a nv-nál hogy ez a mostani újy kari 2x vagy 3x többet kajál mint egy 88gtx...de ez szubjektív.
-
VinoRosso
veterán
hallod én már nme használok nodot x64es pistán, mert fos. Mikor újraraktam a gépet előtte leszedtem a NODot és scanneltem AntiVirrel, mert elég furán viselkedett a gépem. Talált vagy 6-7 maleware-t... ha csak a fele is valós riasztás volt akkor már megérte hogy erre váltottam.
-
-
00roli00
aktív tag
De nem oly soká... van itt a puttonyban még valami.
-
ludasmatyi
tag
Hát szerintem azért nem mindenhol gyorsabb a GTX280 azért a GX2 sok helyen veri!De igazad van nagyjából egyforma a 2 kártya bár az szomorú hogy a fogyasztásuk is kb. egyforma full terhelésnél!És melegszik is rendesen!Ez télen jó vétel nem kell fűteni elég ha egész nap megy a gép!
-
törölt tag
Nem csak a 35-45k-es 4850-nek van kitűnő ár/érték aránya, hanem majd a 4870-nek is az lesz 50-60k-ért, sőt lefelé egészen a belépő szintig minden ATI-nak (pl a 4670 ha jól emlékszem 480SP-vel lesz, tehát nem lesz sokkal gyengébb mint 4850, simán hozni fogja a 88GT szintjét, 30k alatti kezdő áron!). És ezek a kártyák hozzák a legnagyobb eladásokat... A csúcson is jön majd a 4870X2, ami valószínűleg szintén jó vétel lesz. ATI-nak tehát a 4870 és 4870X2 közötti rétegben lesz egy nagyobb szakadék, ami ha nem foltoznak be, akkor ott sokat veszíthetnek nV-hez képest, persze feltéve, hogy nV betömi ezeket a réseket, mert jelenleg neki sincs ott kártyája.
De inkább ne itt vitassuk meg az ATI vs. nV-t, nyissunk új topikot, "Ökölharc" címmel
-
beteg
őstag
ahogy átnéztem, ott mindenki hisz még a csodákban, hogy majd 36k-ért gtx280 verő csúcs karit lehet kapni jövő héttől, ami 0 áram fog fogyasztani és klímaként is üzemel majd, hűti a lakást. lol.
valószínűleg nem így lesz, úgyhogy én nem vennék mérget venni rá, hogy most fél évig csak ati fog fogyni. -
Szatesz
őstag
-
Devid_81
félisten
Yeah!
Oh my god!
Bakker, ez azert nem volt eddig jellemzo az nvidiara.
Azert en ezt banom, 88gt vel meg elleszek, de valtani soha sem art(ott volna).
De hat apukam, ez a kari kiszakitja a villanyorat a falbol.
En abba bizom , hogy lesz ebbol atdolgozott kiadas.
Szerintem egy 450wattos "minosegi" tapnak illene elvinnie 1db videokartyat...persze tudom szedjek tobb gyogyszert.. -
laci06
senior tag
Helyette szerintem használjatok Atitoolt...
Használtam a GPU Caps Viewert, de volt olyan, hogy 25 percig hibátlanul futott miközben a gpu már 90 fok körül volt, és elinditottam az Atitoolt, az meg azonnal hibázott... Volt olyan, hogy a szőrös fánk oké volt, a Crysis meg szétesett...
A fánk jobban füt, de szerintem ha stabilitást akarsz, akkor az Atitool jobb... -
janos666
nagyúr
Mert egy GPU-val hozza a G80 dupláját?
Ha berakom a gépbe nem látom mekkora szilíciumlapkát raktak rá, még azt se mekkora hűtőt, de gyosrnak gyors, és még emberi a fogyasztása -> nemmintha figyelném a villanyórát, csak nem kell tápcsere <-. (most GTX-260 és 8800GTS összevetésében beszéltem, a csúcskatgóriában ez amúgyis is tökmindegy, csak a teljesítmény számít, és egy darabig tartja majd a csúcsot, az 1 GPUsat talán több mint 1 évig)
Egyetlen szépséghibája ennek a szériának, hogy túl jó lett a 4870-es radeon (elvileg, mert még nem jelent meg hivatalosan) amin dísznek ottvan a DX10.1 is. És hogy volt egy 9800GX2, és így nem tűnik fel hogy duplázódott a teljesítmény.
Ha erre is rávésték volna hogy DX10.1 akkor könnyen GTX-260am lenne 4870 helyett. (főleg mert talán hamarabb megvehetném) -
Haart
addikt
Ha megfigyelted volna eddig sem voltak nagy előrelépések, mivel tényleg nincs uj generációs arhitekt. Példának okáért ott a 8800gts512 és a 9800gtx esete. Alig hoz teljesítménynövekedést az új kari és még jobban is fűt. Mit mondjak én nem reménykedtem hogy valami nagyon nagy teljesítménynövekedés lesz mostanában. Tehát nem ért meglepetés. Az előzőeket figyelembe véve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest