- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DEJVID
őstag
melyik 260ast érdemes venni a kettő közül?
xfx 192sp-vel 67ért vagy gigabyte 216-al 68ért?van egyáltalán 2-3fps külömbség? mert gondolom az xfxet jobban lehet húzni. és sokkal szebb is
-
DEJVID
őstag
havernak lesz új gépe. a gtx260-ak iponnál már gondolom 216sp-sek nem? palitot vetetném vele. illetve tápból gondolom a vx450 jó lesz e8400mellé. nemde?
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #8738 üzenetére
Saitek PGCU-m van az is ilyen. én nagyon szeretem.
-
DEJVID
őstag
válasz
HoReSz1975 #8646 üzenetére
Zotac, természetesen.
-
DEJVID
őstag
válasz
DAMIEN1899 #6514 üzenetére
jellemzően többet mennek mint pl egy gigabyte vagy msi. egyébként referencia.
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #5382 üzenetére
Én singlebe nem nagyon használtam gránátot. Multizni meg nem nagyon szoktam vele. De az tetszett, hogy ugy kellett felszedegetni. Nemtommér de teszett
-
DEJVID
őstag
undorcovert biztos h viszi majd. eddigi képeken nekem olyannak se tűnt mint a pro street volt.
warheadet nem tudom, azt valszeg nem fogja, far cryt én leszarom, így el is felejtettem. end war sem érdekel
bár szerintem az is menni fog. mafia-ban pedig biztos vagyok. de ennyi játék miatt új vga-t venni... én semmikép nem fogok.
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #5134 üzenetére
Na akkor Te lehet hogy pont tudsz segiteni. valami ilyesmi gondom van hogy szétesik a kép. hl2ben pl mikor vmi hídnak az állványzatán kellett menni, és az rezgett a közepén, a monitoron nem rezgést, hanem hullámzást láttam. vsync segitene? vagy kisebb aa? vagy annak ehez semmi köze?
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #5126 üzenetére
úristen
ez nagyon gáz
pont most kaptam hírlevelet az ea-tő, gondoltam meg kéne nézni, de mostmár kihagyom
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #5121 üzenetére
Ennek örülök.
istenem "280an"
kettőnyolcvanan
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #5117 üzenetére
280an legyen
-
DEJVID
őstag
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #4829 üzenetére
ja, értem
K21_overlord: Sharkoon rebel 9 valami asszem
-
DEJVID
őstag
válasz
Beowulf_78 #4797 üzenetére
Ezeken miért nincs lesarkazásvédő keret? Az én G80asomon van. Vagy nem is kell az?
HW Junkie: subcooling.hu-nál. Ez nem vezet áramot, meg minden szupiság
Ilyen van nekem is.
-
DEJVID
őstag
Ez mitől van, hogy drágul?
Romlik a forint?
-
DEJVID
őstag
[link] pár kép nagyon büntet.
-
DEJVID
őstag
válasz
schwartz #4009 üzenetére
figyelemmel követem munkásságukat
Trubritarnak két gépe van. az egyik a Crysis cruncher kezdetben 3 8800ultrával. utána lett 3 9800gtx most pedig a 3 db gtx280. proci vize egy kör vga-ké egy másik. xfx 790i deszka qx9775 cpu. a másik gépe a Beastmaster pedig 2 db 9800gx2 és 2 db qx9775
intel skulltrail deszkában. 1200w os Tt táp mindkettőben illetve cm cosmos kuckók. szegény gyerek lehet
-
DEJVID
őstag
nyaralni voltam egy hétig. volt esetleg valami nagy bejelentés amiről lemaradtam?
szerk: helyesírás
-
DEJVID
őstag
válasz
Dark KillerX #3403 üzenetére
"az Intel Skulltrail platformban újra fogja alkalmazni" skulltrail már ven egy ideje
ráadásul a crossfire is működik benne. és nem értem hogy mi hátránya lenne az atinak ebből a deszkából mikor kb 1000 embernek lesz ilyen -
DEJVID
őstag
úgy beszéltek az ati "győzelméről" mintha az x2-vel véget érne a vga-k fejlődése
én biztos vagyok benne hogy az nv-nek már van megoldása arra hogy továbbra is az övé legyen a legerősebb vga és eladhatóvá is fogják tenni azt.
-
DEJVID
őstag
ennél még lejjebb fog esni az ára mostanában? én már nem tudom követni
-
DEJVID
őstag
tényleg hangos picit?
nem mintha nem lenne mindegy nekem
-
DEJVID
őstag
válasz
Dare2Live #2728 üzenetére
az szánalmas ahogy véditek az épphogy használható gyári hűtést mert hát az atinál az se hiba ha meleg. és az is nagy dolog lesz mikor két maggal megverik az nv egy magját. komolyan mondom olyan érdemek hogy minnyá átmegyek én is pirosba. ha szídod az nv-t azt tedd az atis haverokkal msn-en ne az nv-s topikot töltsd ki. puszi <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest