- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya2900XT
aktív tag
Azt szerettem vna kérdezni,hogy miért vettél ilyen kis felbontásra "ekkora" karit??Nem akadály a pénz vagy kissé hosszabb távra terveztél amikor megvetted?....mint látom a pénzzel nem állsz túlságosan hadilábon egy i7-el
Nem tudom év végéig nem akarok 640*480-ba játszani egy cserevgaval azért,hogy megvárjam a rv870-et vagy a gt300-at.....viszont egy jó karit akarok,mert a 2900Xt is jól szolgált 2évig maga hibáival együtt is...csak mostanában kellett elgondolkozzak,hogy a játékok többségén nem akarjak AA-val vagy AF-el játszani...így gondoltam nagyobb karira,hogy a 2éves jövőmet nagyjából "eltervezzem" -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #14773 üzenetére
Értem én...véletlen nem tudjátok ki volt az aki 1280-ba crysisozott?Én arra emlékszem hogy Lauda volt az nem?
Ő 1280*1024-be nyomta egy 280-al,van vmi különbség 260 és 80 között ilyen minifelbotáson??
Sztetek meddig lehet húzni egy ilyen gariztatást?
Én is tudom,hogy kéne proci,de nem szeretnék már 775-ös procit...túlélem jövö ilyenkorig és Corei7...ha most kellene vegyek procit 9550-et vennék csak vagy 8500-at,de azt se tom eldönteni,mert nekem csak játékra kellene...
Véleményt szívesen fogadok -
Petya2900XT
aktív tag
Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy egy ilyen csodákat (280-260) mennyire hajt ki egy szerény E6750 3.7GHz környékén??Jah..felbontást nem mondtam a fő felbontásom 1440*900 de kesőbb lehet váltanék 1680*1050-re....esetleg milyen vga-t ajánlotok ilyen prémiumabb kategóriában....Ati-ból köszönöm,nem kérek szal azt ne írjátok,hogy itt nem ajánlotok Atit
Kössz -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #13062 üzenetére
Holnapra kész a logout-os Gigabyte GTX 285 teszt!
Ebből lesz ma még vmi?...vagy már kinnt van vhol vagy csak én nem látom -
Petya2900XT
aktív tag
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Sziszifeca #11203 üzenetére
Képeket ígértél az új kariról...mikor lesz ha lesz?
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Laraxior #8447 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani,de egy 8800GTS 512MB-os karinak se volt nagy a hőtermelése...és mégis 2db belőle azaz a 9800GX2-vel volt gond rendesen,mert nagyon melegedett s elég volt rá tervezni,léghűtést..igaz a végén jó lett..vagy nem?
Azért 4 kisfogyasztású mag is legalább olyan szinten van,mint 2 nagyobb fogyasztású...azaz ha év végén jönne a 2magos GT2**-as magú kari akkor lenne vmicske kiinduló alap,hogy milyen kazán lehet HA lesz!
Vki nem tudja,hogy hány hsz kell,hogy vmi normálisabb rangom legyen? -
Petya2900XT
aktív tag
"az abszolút csúcs az x4 lesz két R800 a chipen "
Azaz 2nyák és nyákonként 2mag?Ezt te elképzelhetőnek tartod?Annak olyan hőtermelése van,hogy egy beépített vízhűtés dukál az ilyen abszolút csúcskariohoz.....meg annak az ára is...most mondjuk még mostani árakkal a 4magos kariba Rv770 maggal 4*55-60Eft körül....azaz egy 4magos kari durván számolva is 240Eft....
...ha ez igaz akkor az Ati izomból akarja a leggyorsabb vga-címet!
DE elképzelhetőbbnek tartom,hogy az lesz a sorsa,mint 2900XTX-nek...semmi Ja és akkor abba a kariba mennyi memóriát dunának?4giga DDR5-öt
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
banderasz77 #8438 üzenetére
Ez csak részben igaz....mindenhol vannak kivételek...Havernak 4GHz-ig stabil volt,de nálam is csak 3,7-ig bírja!
biggamer:Teljesen igazad van -
Petya2900XT
aktív tag
Kaptunk kölcsönt az EU-tól....juhúúúúú....Csak akkor írtok,"ríttok" ha felfele az ejró???....2008.10.22...:275,79 és ma 2008.10.29...:255,29
Sztem érdemes várni ha minden így marad,az ejró se sprintel felfele akkor azért az áraknak is márséklődnie kell!Vagy nem? -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
gr.bence #7876 üzenetére
Nem tom mi bajod az előtted lévő irománnyal..nagyon is a topikhoz kapcsolódik...max a vége nem,de bocsánat,hogy elmondtam a véleményem ami a 10.1-es nVIDIÁKhoz és a gt200-as kártyákhoz kapcsolódik!
Ja és ezt a szemetes dumát hagyd abba,mert nem fikázódtam,csak a tényeket közöltem a véleményemben!Ennyi téma lezárva!Sry!
-
Petya2900XT
aktív tag
Szép is lenne!
A DX 10.0-ás vga hardverből nem támogatja a 10.1-et jöhet sztem akármilyen driver!Am meg az gáz lenne,ha ez igaz lenne,mert minden Atis arra verte/veri a nyálát,hogy 10.1-es karik most rosszabbak,de ha jönnek a 10.1-es játékok akk szétalázzák az nVIDIÁT!!jaa és mondom,ezt egy Ati-val!
-
Petya2900XT
aktív tag
Ja annyira azért nem fontos!!!Ráér ám!Lényeg,hogy 1440*900 vagy ami közel van hozzá pl:1280*1024-be lenne a legjobb,mert olyan a moncsim!Semmilyen bench nem kell kössz,nem akarom rabolni az időd,csak egy anyi kellene,hogy az adott felbontások közelében(amit írtam)multiba toujane-on(csak ott játszok
) ott fullon:átlag,minimum és maximum fps-ek kb hol helyezkednek el!Ja és még ha ráérnél pls nézd meg h meddig kell visszavenni,az fps-t,hogy kiakadjon mármint 1000fps-nél
Isten vagy már így is,hogy válaszolsz,de ha megteszed nem egy Isten leszel hanem AZ Isten! -
Petya2900XT
aktív tag
Helló!
Nem flémelni jöttem csak azt szeretném megtudni,hogy vki játszik-e Cod2 MP-vel és gt200-as karival (azért írtam,mert volt már,hogy kérdeztem és egy Bluegene nevezetű Bundás vagy ki válaszolt akinek Atija van).Jaa és ha véletlen játszik akkor milyen felbontáson,milyen részletességgel és hány FPS-e van??
Nagyon megköszönném!! -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
gr.bence #6954 üzenetére
DE.....sztem!Attól,mert OC csak az órajelek vannak megemelve általába (meg néha másik hűtés).A 192 stream procis 260 az alap verzió amit a 280-al adtak ki....aztán dobott egy "nagyot" az Ati ami a 4870 és ezt úgy akarták beérni,hogy "aktívá tettek" egy ROP blokkot azaz 192 stream procból lett 216db sp..az más kérdés,hogy nem jött be,mert nem akarják venni(felhalmozták a gyári arktárkésszletet a 192sp-ből)!
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Bluegene #6807 üzenetére
BMW00 és Bluegene jó lenne ha már elhúznátok innen!Ha veszekedni akartok csináljatok egy Rv770vsGT200-as topikot és ott élvezzétek ki,hogy beszélhettek össze vissza !!
Köszönjük!
Nem mindegy,hogy nVIDIA kit szponzorál??.....a lényeg az h szponzorál és nem az a lényeg h HA a játékok nem nvídiára lennének írva akkor,hogy futnának,mert az csak álom...jó lenne ha leszállnátok a földre és ráébrednétek,hogy nem azt kell nézni,hogy melyik gpu az erősebb hanem az,hogy hol van több stabil fps! Atis vok,de szívok is rendesen,mert pl fél év mire kijött egy normálisabb driver Crysishoz ebből az következik,hogy nem azt kell nézni,hogy kiadás után fényévekkel,hogy fut egy játék 100driver után,hanem kiadáskor,hogy megy !(Valszeg nem fél évre rá akartok ti is egy új faxa gémmel gémelni)Ebbe jó nvidia a jobb a támogatás miatt...ezért kell nvidiát venni! -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Raider 01 #6443 üzenetére
Az E6400 nem egy vaskos darab egy GTX 260-asnak+még nem tom milyen driverek vannak erre a 8600+260-as párosításra,8600 nélkül nézted mennyit nyom? A 430W-as csifire nem gondolok......nem akarlak lelámázni,de nekem vírusok miatt volt sokkal kevesebb pöttyöm..esetleg egy vírusírtás nem ártana
Am előző hozzászólások között van egy olyan,hogy 260 stock 3DMark alatt nem dobott sok pontot,de 1680*1050-be már nem annyit esett vissza a szám,mint egy 640-es OC GTS-nél!
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6387 üzenetére
Isten vagy......
THX!Am ez a kiskép a legfajább..szoktál fányképezni,mert ez tleg igen jó lett
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
schwartz #6063 üzenetére
Én nem veszek elő semmit,de tény,hogy a Crysis az Ati munkájából fut ahogy fut,de nVIDIA meg nagy összhangban csinálta a Critekkel a drivert alá PL.....Én nem arról beszéltem,hogy milyen hiba milyen driverben van hanem arról,hogy gammákban mi,hogy fut(mivel majdnem csak játszok)
Nem azért lesz Nvidia kártyám,mert megszerettem,csak nincs mit tenni amíg minden jobb játék intrójába nVIDIA felirat van addig én Atit nem szabad vegyek!
VÉGE az OFF-nak SRY érte!Nem piszkolni akartam a topikot csak a mit vegyek 260-at vagy 4870-et résznek akartam véget vetni
-
Petya2900XT
aktív tag
Tljesen egyet értek veled!Én őszintén (még ha többet nem is szabad írnom ide) Ati párti vok meg voltam is,de a következő vga-m valszeg nVIDiA lesz,mert ha az Atinak van vmi kis hardveres előnye is akk azt a driverekkel visszaveri az nVidia!
Lehet hülyeséget mondok,de tök mindegy,hogy 4870-et vagy 260-at vesz az ember...ezt azért gondolom,mert régen volt egy hasonló "csata" a 320-as GTS meg a 2900XT!Most hol vannak már azok a karik..SEHOL,ha vmi nem fut nálam az XT-vel az valszeg a GTS-en se,mert csak 5-10%-al volt gysabb
Bocs,hogy kimondtam amit gondoltam -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Laraxior #5409 üzenetére
Nem akarok okoskodni,de írták már h beta driverrel lehet nem műkszik!WHQL-es van most fennt?Esetleg most úgyis friss az oprendszered másik oprendszert felrakhatod próbaképp!(Ha xp van vista)Nekem így oldotta meg a Vista alatt a hibajelentéseket amit xp-alatt rendszeresen produkált(Igaz Ati-m van
)
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Laraxior #5402 üzenetére
THX az infókat!
Még azt megnéznéd nekem,hogy mennyi rendszerramot zabál fel 1280*1024-es felbontás környékén ugyanúgy High-on és 8*Q val,azért kellene az info,mert 2gigám van és a régi Crysis Vista alatt megzabálta a ramomat.....(ilyen 1,9gigát) és most a ramok árai a padlón vannak és veszek még 2gigát,ha uannyit zabál,mint a régi
Big THX ha megtennéd!! -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5394 üzenetére
Sry visszaolvastam tleg kicsit "nagyot váró" volt....nem új motor van alatta?Nem én nem vártam 200Fps-t,de nem is gt200-am van...te is "csak" 1680*1050-be játszol és aki full HD-be játszik/ana az mit vegyen megint 280sli-t?ezért vártam többet ....2900XT-vel 28-30fps-el toltam végig High-on és ott néha beröccent akk most sem rakhatom veryhigh-ra?
Most te használtál vmilyen élsimit?
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #5382 üzenetére
Azért vhogy többet vártam
Habár még jönnek az új driverek meg patchek és akk jobban fut majd.......VeryHigh-t meg se próbáltad?
-
Petya2900XT
aktív tag
Hy mindenki!
Azt szertném kérdezni,hogy vki Cod2 MP-vel valamint cod4MP-vel játszik-e?Ha igen milyen milyen felbontáson és hány fps-e van?
THX előre is!
Üdv Petya! -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4535 üzenetére
1-2 képet tolhatnál fel ha van/lesz kari!Azért nVIDIA,de a kinézete attól még fajintos!
-
-
Petya2900XT
aktív tag
Végre nem Crysis!!
Kössz az újabb infókat!Így tovább!!
Ui:Hétvége van esetleg egy pár kép nem ártana ha ráérsz! -
Petya2900XT
aktív tag
Könyörgöm BETEG-úr akármilyen tesztet mutasson,de ne legyen benne az a szó,hogy Crysis!!!!Mindenki azt mondta,hogy ez nem játék,így rossz úgy rossz,de mindenki ezt kérdi,hogy hogy fut a gépeden a Crysis?!(Én meg nagy lesúlytóan mondom,hogy szarul!Erre az én gépem le van szarozva,mert nem megy rajta fullon a Crisiska!
)Láttam,hogy megvan a GRID van vagy akármi más játék ami valósabb és közelebb áll az igazsághoz és nem névtől függ!
Ui:Ha unod magad képeket ios rakhatnál fel! -
Petya2900XT
aktív tag
Beteg,mikor jössz már a tesztekkel?Ma estére ígérted!Nem felejtek ám!Tűkön ülve várom az eredményeket!Ja és a képeket is!!
-
Petya2900XT
aktív tag
Esetleg ha nagyon "unod magad" még rakhatnál fel képeket!Én telhetetlen vok ám!Ilyet nézegetek csajos képeken kívül!
Na jó nem,de ebbe is birok gyönyörködni!
-
Petya2900XT
aktív tag
Beteg lehetne egy óriási kérésem én ilyen beteges vok!Szóval a lényegre térve tudnál képet felnyomni a kariról meg esetleg a rendszerről amibe fut!Elétet mentenél vele!Előre is THX!
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
raskolnikoff #1502 üzenetére
Jó,de mindenki a csodás 50%-ról csiripelt!Ahogy fogytak a megjelenés előtti napok úgy fogyott a teljesítménytöbblet is!(Egyenes arányosság)
Szerk: Bocs a 2.-ért! -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
raskolnikoff #1502 üzenetére
Jó,de mindenki a csodás 50%-ról csiripelt!Ahogy fogytak a megjelenés előtti napok úgy fogyott a teljesítménytöbblet is!(Egyenes arányosság)
-
Petya2900XT
aktív tag
Hy!
Szirintetek nem kevés csak +12%a GTX javára a GX2-vel szemben?(Hardware Aktuele ezt írta összegzésnél.)
-
Petya2900XT
aktív tag
Én nem értem mit kell rinyálni,hogy milyen nehéz lesz?Kit érekel és mi lenne ha svédacéllal lesz kitámasztva?Semmi! Azt sem hiszem igazán,hogy aki 130Eft körül vesz kártyát földhöz fogja majd vágni a +5Eft havi villszámla!Ahol van pénz ilyen kártyára ott van villanyszámlára is!Max a hőtermeléssel lesz gond arra én is rinyálnék,mert lehet meglesz a 2900XT első ellenfele csak gáz,hogy hangban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest