- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Pontosabban sehogy nem lottek be, mert ugyanugy 1.263volt mint 3D-ben, van egy ujabb gyari BIOS (jol emlekszem Sapphire) amin 1.203volt a 2D feszultsege a corenak, mondjuk a 4850 elmegy gyarilag 2D-ben 1.046volton, szoval ez meg mindig nagyon sok, ezert van ilyen pocsek idle fogyasztasa a kartyanak, es igy ~25wattal tobbet eszik idle mint a GTX280.
-
rocket
nagyúr
Tegnap neztem par nagykert, Gigabyte GTX260 erkezoben van 45k nagyker netto aron, raadasul a netto ara 60 forinttal olcsobb mint a Gigabyte 4870, ami meg erkezoben sincs, szoval lesz nalunk is arverseny.
Minden eladott NV GTX260/280 olyan erzes lehet Jen-Hsun Huangnak, mintha valaki ugralna a farkincajanGTX260-ra felraktad a HR03GT-t? vagy gyarival megy?
-
janos666
nagyúr
Mikor 35%-ra tekerem a hűtőjét kb olyan meleg a GPU mint a 8800GTS-en (G80) volt gyári szabályzással, és így még halk.
Amúgy szerintem is jobb kártya a GTX-260 mint a 4870, csak épp annyival drágább mint jobb, és ami miatt jobban fájt volna a fejem hogy dísznek sincs benne DX 10.1 támogatás.
Az idle feszt/órajelet meg a 4850-en is kidás után javították BIOS frissítéssel, az lesz majd 4870-hez is. -
laci666
senior tag
Nekem a 2900pron 19% megy a venti 2D-ben és 40-45C° igaz a gpu fesz le van véve 0,8v-ra.Akkor van egy olyan érzésem hogy a 4870-nél is valami ilyesmit kell majd csinálni.
Mondjuk én majd 4850-et veszek agusztus környékén, de remélem addigra lesznek modolt biosok a karihoz .
GTX260/280 szerintem többet zabál 3Dben igaz 2D-ben vissza vesznek de majd ezt is megoldják ATI-ék idővel,remélem. -
laci666
senior tag
Nemtom mi nem jó a 4870 htőjén nekem 2900Prom van és azon is hasonló a hűtés és az is melegszik úgy mint a 4870 vagy még jobban és semmi gond nincs hűtőével.Csak egy jó venti profil kell és nincs semmi gond vele.Nem tom mit kell igy nyafogni hogy melegszik.Riva tunerrel be kell löni rendesen a hűtés ha nincs jól belőve vagy bios frissítéssel ha lehetséges.
-
korcsi
veterán
Szvsz az órajelcsökkentése önmagában a feszültség csökkentése nélkül kevés az alacsony idle fogyasztáshoz, mivel nincs teljesen kihajtva a kari és bármilyen órajelen ugyanannyi "feladatot" végez a kártya, a tranzisztorok ugyanannyiszor fognak kapcsolni, ami a fogyasztás java részét adja, egyik tesztben lemérték egy 4850 feszültségét, és nem változott az órajel csökkentés mellett sem.
-
juliabrilke
veterán
Jó tudni... Vásárlás előtt állok és azért szereném tudni, hogy melyik kártyára mennyit kell még ráfizetnem, hogy kapjak egy normális, nem túlmelegedő kártyát. (túl nagy kérés ez a mai világban?
)
A GTX 260-at kell valami plusz dologgal kiegészíteni? Plusz venti, hűtőcsere, stb...
-
keIdor
titán
Manapság minden kártya melegszik, ennyi erővel nekem meg a referencia 8800GT marad meg fűtőtestként, mert olyanom is volt.
Nem védeni akarom az ATi-t, főleg nem Itt, de egy HD4870 húzható BIOS-al is ugyanott van.A GTX-260 akkor lenne jó vétel, ha egy árban lenne a HD4870-el, de ez a gyártási költségek miatt gyanítom sose fog bekövetkezni.
booz: De nincsenek is egy árban... fölösleges a 280-at a 4870-el összevetni.
-
Eh, beírhattad volna, hogy nem kisker árról beszélsz.
Azt egy kicsit akkor is kétlem, hogy raktáron lenne... más nagykernél még nem nagyon láttam kirakva. Szerintem ez is olyan hülyítés, mint a 8800GT volt. Most ennyiért rendeld meg és talán 1 hónap múlva 20%-kal drágábban meg is kapod.
Így viszont akkor a 120-130 lesz a min. a kiskerárra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Cyberpunk 2077
- 90-es években voltam gyerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest