- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SpeedR #21790 üzenetére
Hú de jó látni, hogy a 295-ösöm majdnem annyit tud mint a 480-as
Persze akkor nem értem miért kétszer olyan drága a 480-as
De gyanítom van itt valami humbug, mert láttam 480-ast muzsikálni és ha láthatóan nem is volt gyorsabb, de az fraps majdnem másfélszer annyit mért -
válasz
Laraxior #21754 üzenetére
Látom utána kell néznem valami brutál hűtőnek!
Miért nem csinálod meg a géped kettős körrel?
Egy normál kör a mindennapi használathoz, és egy Kamaz-hűtő a beteg tuninghoz!
Y-ban ágaztatod párhuzamosan és valami gyorscsatival oldod meg a plusz kört. Csak oda is kell egy légtelenítő. -
Bocs, dupla.
Eléggé fosomák most a RI/OS... -
Én úgy tudom elektronikus úton rendelt termék esetén a rendeléstől számított 8 napon belül mindkét fél elállhat.
-
Azoknak akik feljebb lépnek az nVIDIA fejlesztési létráján és már modernebb kártyát használnak mint amilyen topicban barátokat szereztek ajánlom az
[nVIDIA Geforce-osok baráti köre] topicot.
Kötetlen témák, extrém tuningok, lehet nyugodtan off-olni is, sőt nVIDIA kártya megléte sem szükséges! Így nem szemeteljük tele a szakmai topicokat és nem írunk olyan hardverről bennük amik nem odavalók!
Javítottam az elírást.
[ Módosította: Foglalt név ]
-
Mit tudtok arról, hogy mennyire melegszik a GT260?
Amiket olvasok a GT280-ról (70-80 fokok) nem sok jóval kecsegtet a GT260. Egy kicsi Aerocool M40-es házam van, és attól tartok gondok lesznek. A 9800GTX most 60 fokos terhelve -
válasz
Zerachiel #2904 üzenetére
A tekercsek sírnak az amper alatt. Sajna ez ilyen, régebben a 8800GTX-el volt egy olyan sorozat, hogyha ment a 3D akkor arról a környékről elköltöztek a szúnyogok, felvonyítottak a kutyák, és földhöz csapták magukat a denevérek. Egy ellenállás cseréjével orvosolható volt a házi ultrahang-kezelés
A GT sorozatról még nem hallottam ezt...
-
Nem tudom, mi ez a furcsa dolog a tápok körül, de nekem a 600W-os Zalman nem vitte el a 9800GX2-t a 6+8pin-es tápcsatival. Laraxior mondta, mert nincsen elég 12V-os ág a tápban. Ezért ódzkodom a 280-as vásárlásától (meg a plusz 40 ezer forint is visszatartó erő) mert azon is 6+8-as tápcsati van... Úgyhogy marad a GT260 mert azt gazdaságosabb vételnek tartom, főleg, hogy nem kell tápot cserélnem...
-
Nem tudom miért drága a GT260?
896 MB, 448bit, stb... 64.990,- ért. -
Köszi a linket! Kicsit ATI-propaganda szagú, de érdekes. A a vicc, hogy kb. negyed éve olvastam egy cikket, ahol az ATI és NV kártyákat hasonlították össze pont a HL2 alatt, a screeshot-ok magukért beszéltek... Nem az ATI javára.
Lehet, hogy hülye gyerek vagyok, de inkább megtartom akkor a régi GTX-em, minthogy azt a szar CCC-t kelljen a gépemre telepíteni! Ha ezen túl tudna az ATI lépni, sokat dobna a piacképességükön.
Mindenesetre én is izgatottan várom valaki GT tulaj tapasztalatait. Akkora a kavarás a grafikonokkal, a különféle portálokon, hogy egészen hajmeresztő adatokat is látni. A másik érven ami a GT mellet szól, hogy le akarom majd cserélni a lapomat egy hybrid SLI-s lapra, hogy blog írásra tényleg ne használjak 200W-os videókártyát. -
válasz
Mozso26 #2769 üzenetére
Attól tartok, hogy majd a FarCry2-ben megtudjuk, hogy mi az igazi különbség a GT és a G sorozatú magok között...
(mint anno a Crysis-el a G80 G92 kérdés)
Szerintem ha a rossz driverek miatt nem mutatná meg a foga fehérjét a GT mag akkor még várt volna vele az NV hiszen akkor sokkal nagyobbat szólt volna a GT hype ami miatt jóval drágábban is kelendőbbek lettek volna az új zsugák. Én inkább arra gondolok, hogy az NV egy picit megrázza a malaperselyét és azt az egy-két aprót ami kiesik odagurítja a játékfejlesztőknek, akik hűbéri esküt tesznek az új GPU-ra optimailizált játékok fejlesztésében.
Azért a GTX9800-ast elporolja rendesen a 280-as, de az számomra hiú ábránd marad, mert nem tellik rá, meg a tápom sem bírná. Marad a 260-as...Mod: hejjesírtás
-
Megy megint a szájtépés az ATI vs NV kérdésben. Szerintem megint az fog beigazolódni, ami az X2 és a GX2 esetében volt. Mindkettőnek meg lesz a saját csatatere ahol lenyomja majd a másikat. Az ATI mindig is szofisztikáltabb megoldásokkal ért el eredményeket (ez alól a fos 2900XT kivétel) míg az NV "musclecard"-okat gyártott! A GT sorozatra is szerintem ez lesz jellemzőbb mert a majd fél négyzetnéteres GPU magból és a szolíd 300W-os fogyasztásból bátorkodom erre következtetni.
Én nagrögzött NV-ás vagyok, de nagyon drukkolok az ATI-nak, mert régóta mélyponton van és az NV megérdemli, hogy egy kicsit az orrára koppintsanak és ne kerüljenek hat számjegyű összegbe a kártyáik...
Az első orrakoppintás (várható volt, hogy megoldják): Működik a physX radeon-nal is!
-
Mi a fene az a "tesselator"?
-
Mi a véleményetek?
Érdemes lecserélni a 9800GTX-et GT260-ra?Olyan 10 ezer forintot kellene ráfizetnem.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Hát nem tudom... De az tuti, hogy egy C2D 6750, ASUS szuper takarékos P5E deszka, 1db !!! 320-as WD, 2 GB ram, CD-rom, és a GX2-es sok volt neki. 3DM alatt kikapcsolt, mikor már a fehér izzás kerülgette.
Nem tudom most mit szóljak, de most Q9450-esem van, 4db memória modul a deszkában, 750-es Samu, 2db DVDrw, kártyaolvasó, 5db venti a gépben. Szerintem hozzá sem fog szólni a 280-ashoz. Meg nincs is 8 pin-es kanóc a tápomon -
Sajna csoffadt a 600W-os Zalman-om a 280-ashoz. Azért ez röhej.
-
válasz
TazLeacher #818 üzenetére
Két hete rakta össze egy miller haveromnak egy konfigot, két GX2-vel, hozzá egy pingpong asztalnyi monitorral. Azóta csak mosolygok a 3DM eredményemen...
-
válasz
Dare2Live #722 üzenetére
"Vkinek meg pl környezettudatosságból még fontosabb is."
100%
Csak nem mertem írni, mert divat mostanság lefikázni azokat akik a környezet védelemről papolnak. Aztán meg csak nézünk mikor Gerében szupercella alakult ki és összefossta magát mindenki, hogy akkor most Óz birodalmáig meg sem áll! -
válasz
janos666 #721 üzenetére
"Van aki ilyeneket kimér hogy mennyit eszik a gép VGA nélkül és VGA-val? .... Aztán 10W-okon gondolkozik?"
Igen, sok kicsi sokra megy, főleg ha szinte csak éjjelre kapcsolom ki a gépet! Úgyhogy ha a bojler éjszakai áramára kötném az sem segítene
"Lehet hogy beújítottak olyasmivel hogy nem csak az órajelet és feszt veszi vissza, de kompletten lekapcsol pár shadrblokkot is?"
Ezt hazudták a piszkok, már a 9xxx-es sorozattal kapcsolatban is, de desktop GPU-kban azt hiszem nem oldották még meg, csak a noti VGA-kban.
Most látom MSI 320-as OC-d van!Nekem is van egy ilyen kártyám! Szuper tuning-állat!
-
válasz
VinoRosso #720 üzenetére
Egyszerű, Te hogyan mérnéd meg az izgő-mozgó macskádat?
Ráállsz a mérlegre megjegyzed mennyi a súllyod majd kezedbe veszed a macskát és megint megméredzkedsz! Persze lehet úgy is, hogy fejbe vágod a macskát, hogy elterüljön, meg úgy hogy belerakod egy bekötözött nylonzacskóba, de ezek kegyetlen dolgok. Úgyhogy én sem kábeleztem be PCI-E csatit, meg az alaplapot! -
Mi a fenéről beszélnek ezek a hazugok???
Nekem 9800GTX-em van de az IDLE jó lenne ha 45W-ot kajálna! Becsúszik ott olyan 65-70W-is alsó hangon, de ha meg az internet és nézek valami flash-es oldalt akkor megugrik 5W-al egyből.
Na mindegy; ha a GT200-as sorozat IDLE 20W helyett 40-et eszik már az is nagyon jó. És ha ezt a grafikont vesszük akkor terhelt 140W azért nem kicsit brutál, lesz még egy GX2 a piacon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest