- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Azért ha van lehetőséged kipróbálni a cuccokat másik gépben akkor tedd meg.Nem tudom felétek,hogy megy de nekem mikor volt vga problémám és kérdeztem a boltban,hogy megtudnák e nézni akkor mondta a srác,hogy természetesen.3k/óra árért.De neki új win-t kell rakni biztos ami biztos és utána leteszteli,aztán meglátja mi a gond és mennyi idő alatt találja ezt ki.Felszoroztam fejbe 3k-val aztán gondoltam próbálgatom itthon mert ha pl. 10 óra alatt jön rá mi a baj az a 30k lehet egy kicsit éhgyomorra jönne.
Aztán szenvedtem egy csomót de rájöttem mi a gond és nem került egy vagyonba. -
TTomax
félisten
Pedig kizárásos alapon csak az alaplap marad... azzal,hogy a másik sinbe is ugyanezt produkálja,csak az lett kizárva,hogy a sin ép... de alaplap attól még nem biztos,hogy jó...
Pedig sajnos nem túl sok választásod marad esetleg ha tudsz szerezni kölcsön egy lapot,vagy van ismerős gép a közelben akkor alkatrész cserélgetéssel biztosra ki tudod zárni hogy mi a hibás...
-
TTomax
félisten
Gyanítom igen...Azért gratuálok a GTX-hez nem hiszem,hogy meg fogod bánni a BIOS-ban minden t adj meg kézzel ami PCI-E... minek raknak ilyesmit bele...meg van egy opcio még ahol beállithatod az elsődleges grafikus portot PCI,vagy PCI-E..azt is rakd PCI-E-re... amugy nézd már meg kérlek a hömérsékletét a VGA-nak amikor így szétesik a kép...mert nekem amikor a GTX lassul meg igy szétesik a kép akkor bizony 85 fokos...
-
TTomax
félisten
Nézd csak meg az alsó slotba is,elvileg egy kártyánál az is teljes értékü...ugye most a felsőben van a GTX? mármint az északi hídhoz közelebbiben???Eszközkezelőben amúgy sárga kérdőjel ugye nincs?PCI-E frekit add meg BIOS-ban fix 100Mhz-re...
GPU-Z,ja az úgy rendben van....
Valami nekem az súgja,hogy a felső PCI-E csatid odavan... szerintem ha átrakod a VGA-t a másikba akkor minden okay lesz,ha ez így van akkor van egy garis lapcseréd... -
Abu85
HÁZIGAZDA
Elavult rendszer ... főleg 50 rongyért. Ha 30k-ért találsz akkor meg lehet venni.
Amíg nem vette meg a Palit addig süti kártyákat csinált a Gainward is. Érdemes összehasonlítani egy ugyanolyan Palit/Gainward kari árát egy Sapphire (Radeon esetben), vagy XFX, EVGA, BFG karik áraival (nv esetben).
-
boogie84
veterán
1. hangosabb, de nem tudom h jó lenne arra a karira egy másik hűtés!
2. úgy tudom nincs HDMI kiment (Standard Display Connectors 2 dual-link DVI and 1 analog HDTV-out )
3. 1980ban biztos h nem fogsz tudni sokáig (már abban sem vagyok biztos h most tudsz e) magas képminőség mellett játszani. -
Henk
veterán
Melyik zalmanhoz képest,és milyen fordulaton????
A gyári venti 40%-on megy alapon,így teljesen elfogadható.60% felett én nem használnám mert engem az már zavar.Bár addig nekem még sosem ment fel automata szabályzással.
Viszont valaki írta,hogy 70%-on használja,neki úgy sem hangos.Ezért felesleges kérdezgetni szerintem,hogy milyen hangos,úgyis csak akkor tudod meg ha kipróbálod.
A hdmi kimenetről nem tudok nyilatkozni mert nem használom.A felbontásról megint csak 1680-ig tudok nyilatkozni mert annyit tud a monitorom.De ha a tv képes ezt megjeleníteni akkor gyanítom,hogy betudod állítani.
szucsinka:a riva és a g-puz is 1421-et ír a fordulatra,az everest meg 710-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest