Hirdetés
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz Jake88 #13676 üzenetére
Megtehetik,hogy nem adnak. Ahogy előttem is írták,attól függ,milyen szerződésed van a flottával...szóval előtte azért annak járj utána. Amennyiben te vagy a számlafizető,akkor nem velük tolsz ki,ha nem fizeted a további számlákat.
(#13678) atillaahun Akkor 2 verzió van : vagy bevállalod a kockázatot,vagy elfelejted. Amúgy a 2. tulaj (akitől most vennéd) is írhatna garanciát ( de nyilván nem fog ) letiltás ellen...
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
-
legenda
válasz Jake88 #13706 üzenetére
ez - szerintem - nem t-s szemétség, előfizető kontra számlafizető csata...
nekem is lett volna anno lehetőségem flottára, havonta mondhatni fillérekbe került volna a havidíj - az enyémhez képest -, ráadásul nagyon sok kollégámat - százas nagyságrendben - hívhattam volna ingyen bármikor, és még sok kedvezmény, de tudtam azt, hogy van árnyoldala is; csak számlafizető vagyok, bármilyen módosítás nehézkes, aranykártya a levesbe, egyszerű(bb) lehallgatási eljárás - a normál előfizetés(em)hez képest -, és még sorolhatnám...
úgy döntöttem, hogy nem ér annyit, inkább drágábban ugyan, de a magam ura leszek! nem bántam meg!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
.bruszli.
senior tag
válasz Jake88 #13706 üzenetére
Nyilván él még a flotta,ha a számlázásod az alapján történik. És az is biztos,hogy van valahol egy ügyintézője ennek a flottának,aki többet tud mondani a tényleges szerződési feltételekről.
Szerintem menj be egy helyi T-pontba,és kérdezz rá a flottás kapcsolattartó elérhetőségére......ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
válasz Jake88 #13710 üzenetére
Ki kell adniuk.
Amúgy a flottádtól kellett volna írásban tájékoztatást kapnod a módosításról is,nem a számlából kellett volna kiderülnie.
Én már több flottának voltam a tagja ( eddig csak számlafizetőként,a mostaninál már előfizetőként ) és soha egyikkel sem volt problémám.(#13708) kali
Nekem korábban semmi hátrányom nem származott abból,hogy 'csak' számlafizető voltam. Kb száz méterre volt a flotta irojája a T üzlettől,és ha nagy ritkán módosítanom kellett valamit,mindig készségesek voltak.
[ Szerkesztve ]
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
-
addikt
válasz Jake88 #13836 üzenetére
Galaxy S2-nél ugyanez lenne kérdésem.
Nézd. Ha semmi mást (de valóban semmi mást!), akkor az is kibírja a két-két és fél napot. De ha van egy kis beszélgetés, SMS, email, böngészés, esetleg játék, akkor esélyes, hogy már este tölteni kell. (Ideértve a 30-35%-os töltöttséget is, hiszen azzal már nem kezdünk új napot!)
Jó szerencsét!
-
Varszegig
veterán
válasz Jake88 #13839 üzenetére
2000-es akksival nekem majdnem tudja amit a wave. értsd: ha nem nyúlok hozzá, simán kihúz 2 napot (persze a szinkronizálások mennek akkor is, csak nem jön annyi levél). Ha használom is, akkor ez nem igaz, de mivel droidon sok jó app van, nem úgy mint badán, ezért az ember elkezdi használni. De nem nagy para, minden este töltőre teszed, gondolom megoldható, csak nem sátrazol ilyen hidegben (Különben a szaktopikban erre bárki válaszol neked SII ügyben )
-
Varszegig
veterán
válasz Jake88 #13842 üzenetére
én úgy tudom nincs semmi belehekkelés, csak a böngésző ikonja, és neve lesz origó, de ez nem a t-s sw miatt, ugyanis nekem a független SII-n is ez lett, amikor T-s lettem. Meg persze a product kódja TMH, és nem XEH, mint a függetleneknek. Ennyi. Nincsenek olyan gondok, mint a wave-nél, hogy soha nem kapsz frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz Jake88 #13836 üzenetére
Én világ életemben Samsung párti voltam(Omina I, omnia II, Samsung GS 1-2), ezért az S 2-t ajánlom. És tényleg, veszel bele 2000-es akksit, akkor azért elvagy vele... BÁr ugye neten mindig vagy, és szinkronizál, az meg azért eszi rendesen. Én naponta töltöm, de természetesen nem merítem le teljesen. Azt nem is szeretem, és nem is szeretném, mert azért elég sok mindent intézek telefonon, de viszonylag jól bírja. És nagyon jó kis telefon... Ha nem az S II mellett döntesz, akkor szerintem inkább 4S legyen, mint a "sima" 4.
SGS II-nél az ICS-be nem tudom, mit nyúltak bele, de szerintem az akksihasználat is jobban optimalizálva lesz benne, és hamarosan jön az is hivatalosan. -
Coolmat
őstag
válasz Jake88 #13980 üzenetére
T oldalán világosan le van írva, meg a nevében is bennevan hogy társkártya Ha van valamilyen T-Home előfizetésed akkor amellé is igényelheted az oldal szerint.
Sajnos egyéb jó alternatíva nincs a T-nél (ill. a Like ha egyetemista vagy), esetleg megpróbálhatod lepasszolni családban/ismerősi körben az előfizud és mellé igényelsz egy Funt amit te használsz.[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Jake88 #13982 üzenetére
A helyedben a családban körbejárnék, hátha van főiskolás/egyetemista akivel tudsz köttetni egy ilyet.
Mi anno úgy voltunk a telenornál, hogy:
3 előfizetés családi csomagban. (asszony, anyós és én) Ez havi 1000 ft volt előfizetésenként (csak a családi csomag! E mellett 40 ft körüli volt a percdíj!)!!
Volt még 2 kártyás a családi csomaghoz, havi 3-400 ft-os díjért. (anyám, asszony húga)
Átjöttünk a T-hez és most úgy van, hogy asszonynak és nekem Like díjcsomag van, így körbe tudjuk hívni a családot, csak meg kell csörgetniük minket és ingyen hívjuk, külön havidíj nélkül)
Nekünk "szerencsénk" volt, mert én főiskolás vagyok/voltam(még 2 hétig az vagyok), anyám meg a 3. főiskoláját végzi, így kapóra jött a jogviszonya[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Jake88 #14492 üzenetére
olvass vissza, és látni fogod, hogy ez nem segít, hiába állította be a leírt módon; #14451
ezért is adta be a t-s szervizbe!
megjegyzem; sok telefon/firmware verzió esetében valóban nem, vagy fordítva működik a funkció![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Jake88 #15414 üzenetére
nem csak a t-től lenne az, az előfizető mindenhol és több szempontból is a számlafizető felett áll!
szomorítalak kicsit;
Előfizetés lemondása:
Ügyfél részéről történő megszüntetés feltételei :
- Előfizető/Felhasználó jelenléte vagy levélben küldött ez irányú igénye
- Amennyiben az elő- és számlafizető személye elkülönül, a számlafizető nem kérheti a megszüntetést
- Előfizető Számlafizető részére nem adhat a meghatalmazást az előfizetés
megszüntetésére
- Előfizető azonosítására szolgáló okiratok bemutatása személyesen, Előfizető jogosultságának ellenőrzése
a haláleset más besorolás alá esik, de olyankor már az előfizető problémája a dolog![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- ÚJ ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K 90Hz - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB SSD - 1,5év garancia
- iPhone 11 pro 256 GB
- ALAPLAP CSERÉRE SZORUL! - Asus ZenBook UX421F 14" FHD IPS - i5 8254U, 512GB SSD, 8GB RAM.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen