Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jake88
tag
válasz Zoleee89 #13050 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy céges szám ami régen saját nevemen volt. Beléptem egy flottás csomagba,de most kiszeretnék lépni belőle. Kártya cég nevén van de számlafizető az én vagyok.Szóval díjcsomagot váltottam mert céges már nem volt olyan jó. Céges-ről Médiamánia-S-re. Hogy lehet megoldani azt,hogy számomat is visszaíratom a saját nevemre? Telefont szeretnék majd venni de cégesre nem lehet. Nagyon hulladék ez flottás csomag. Gondolt egyet ember és megnövelte havidíjat is. vagy 1500ft-al. Persze erről én nem tudtam csak most amikor megjött a számla.
Állítólag valami céges papírokra lenne szükség. De mi történik akkor,ha nem hajlandó ezt kitölteni? Azaz nincs meghatalmazás?
Lényeg az,hogy ne függjek a cégtől.
[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
válasz .bruszli. #13675 üzenetére
De mi történik,hogy ha nem fog adni cég? Mert így is köcsögök lettek. Gondoltak egyet és megnöveltették csomagot is +1500ft-al. Persze erről én nem tudtam semmit. Már azt se bánnám ha új számom lenne csak szabaduljak meg flottától.
Azon gondolkozom,hogy nem fogom fizetni az előfizetést. -
Jake88
tag
válasz .bruszli. #13682 üzenetére
Megtaláltam szerződésemet. De nem írnak semmilyen lényegre törő dolgot.
Cégneve,előfizető adatai. Van egy telefonom részletre amit fizetek havonta. Ez nem is lenne nagy gond. Csak mellette ott van 40000-res kötbér telefonra. Na már most akár egyben kifizetném részleteket is ha kell. Kötbért persze nem igazán akarnám.
Sajna ilyen flottás dolgokat nem ír,hogy mi kötelezettségeim vannak cég felé.[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
válasz blueye #13684 üzenetére
Megállapodás: Kedvezményes készülékvásárlására részletfizetéssel
Megállapodás tárgya: itt szerepel a telefon
Szüneteltetési tilalmi időszak (hó): 24
Kötbér: 40000
Vásárláskor befizetett
Fennmaradó hátralék
Törlesztési időszakÍgy szerepel azért gondoltam,hogy ez telefonra értendő.
Más semmi egyéb nem derül ki szerződésből.
[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
válasz blueye #13687 üzenetére
Ok. Na mind1 lényeg,hogy díjcsomag Médiamánia S tehát nem a céges tarifába vagyok így nem érnek majd meglepetések. Ez is valami.
Nem dobta rá 2évet. Mivel most nem vettem telefont. Pedig tudtam volna.
Márciusba lejár 2éves előfizum. Addig meg csak kibírom valahogy.
Ha nem sikerül szerezni meghatalmazást akkor már T-mobile csak engedni majd,hogy mint számlafizető lemondjam előfizetést. Vagyis remélem.
Nem igazán válnék meg számomtól mert kb 6éve ez van,de ha cég nem ad meghatalmazást akkor kénytelen vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
Jobban utána jártam dolgoknak. Hát senkit nem lehet már elérni cégtől,mert mindenki számot cserélt már.
Szal számomat visszaíratni nem tudom.
Állítólag megszüntetni igen.
Viszont megkell várnom 2évet mert különben ott 40e kötbér.De vicces az,hogy ember berakja kártyát egy flottás csomagba akkor már nem tudja kihozni pedig 6éve ugyan az a száma??? Azért ez szemétség T-mobile részéről. Meg arról is,hogy céget nem lehet már elérni. De szerintem meg meghatalmazást sem adtak volna.
Már abban is kételkedek,hogy él-e egyáltalán ez a cég.
-
Jake88
tag
Xbox-ot konzol boltban érdemes venni Console House v Console Corner. Bosnyák a másik asszem Blaha-n van
Egyéb:
Egyedi hívószámot lehet igényelni T-nél? Előfizetésesen persze.
pl: 06-30-555-ABCD Lényeg,hogy ilyen amerikai kamu filmes szám legyen
Mennyibe kerül egy ilyen?
Telenornál 5000ft azt megtaláltam de T-mobile-nál nem.[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
válasz Something_ #13722 üzenetére
06-30-555 1XYZ-ös számnak amit kiválasztottam. 6350ft az ára. Csak járjon le mostani előfizum és megyek is kikérni a számomat. Nehogy addig valaki megkapja...
Egyébként ha valakit érdekel van egy feltöltős könnyű számom eladó csak átkell íratni.
06-30-X465444 Kártya saját nevemen van.[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
válasz blueye #13771 üzenetére
Mert ugye van ez céges buli,hogy régi számot nem tudom megtartani. Nem tudom vissza íratni nevemre. Mert cég nem fog adni meghatalmazást.
Kapcsolat tartót nem tudom elérni aki flottámat kezeli.
Viszont megszüntetni megtudom,de nem most,mert még nem járt le 2évem. Így kellene 40rugót fizetnem,azért,hogy flottás számomat megszüntessem.
Azért lépek ki flottából,mert cég megnövelte csomagot amiről én nem tudtam csak számlában jelentkezett. Nem vagyok hajlandó elviselni azt,hogy valaki tudtom nélkül bármit csinálhat kátyámmal. Még jó hogy nem 15000ft-os havidíjas csomagot rakta rá.Ezért döntöttem az új szám mellet.
Ami benne lesz egy nekem megfelelő publikus Médiamánia S-be,és végre magam ura lehetek.
Jah és cégesre nem vehettem telefont.
Mediamániára meg ha akarok akkor veszek egy Iphone 4-et.[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
válasz Something_ #13774 üzenetére
Asszem csak előfizusra lehet.
-
Jake88
tag
Azért durva lenne ha valakinek 365 apja lenne
I-phone 4S van itt valakinek?
Meddig bírja az aksija? Ugye I-phone-ban nincs t-mobile menü meg ilyenek se ki-be kapcsoló képernyő. 1,5éves Samsung Wave-t leakarom cserélni Iphone 4-re vagy 4s-re vagy Galaxy S2-re. Csak akkuval vannak itt problémák,hogy meddig bírja.Wave-em elmegy 3-4napot ha 2óra zenét hallgatok rajta.
Egy Iphone 4 vagy 4S elbír legalább 3napot?
Galaxy S2-nél ugyanez lenne kérdésem.[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
-
Jake88
tag
Magyarul T-s előfizut akarsz 70-es számmal asszem lehetséges.
Nekem is 20-as számom van és t-nél vagyok előfizetéssel.
De ez minimum 1hetes procedúra lesz a számhordozás. Él a 70-es kártyád egy ideig. majd egy 4órás időintervallumban aktiválódik a másik.Jah és vodás kártyáról beszéld le cash-et mert elfog veszni.
[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
Olcsó nincs! Vagy Domino Nap vagy ha szánsz rá egy kis pénzt akkor Domino Aktív 560ft-os havidíjért
De én ajánlanék neked egy olcsó előfizetést ami 2in1 az-az ha lebeszéled töltheted feltöltőkártyával.
Fun díjcsomag.
1625ft-os havidíj ezen felül ha ez nem elég akkor feltöltheted feltöltőkártyával.
Én is ezt fogom választani,mert most Media Mánia S-em van és nem használom ki.Hálón belül: 26ft/p
Hálón kívül: 36ft/pViszont ha egyetemista vagy akkor van olcsóbb a like díjcsomag.
[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
[Katt ide!] Ide minden levan írva.
De én inkább a fun-t választanám.
-
Jake88
tag
válasz Coolmat #13981 üzenetére
De akkor nem értem tegnap mért mondták azt,hogy lehet rá váltani. Igazából egyik előfizu sem jó...
Dominós meg biztos nem leszek.
Sajna nem vagyok egyetemista. Szóval like már kivan zárva.
Akkor lehet marad MM S végül is elnetezgetek vele melóhelyen.
És ha dominós lennék 5000-es kártya így is elmenne havonta. Így meg legalább van net.Hát mix-et is néztem. de nem tom.
[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
válasz klaczi #14480 üzenetére
Bocs,hogy így beleszólók. De neked most az problémád,hogy wifin nem megy skype?
Ha igen akkor 2 megoldást próbálj ki.
1. Kikapcsolod csomagkapcsolt adatot addigra. És próbáld meg úgy wifin skypeot
2 Androidos telefon főzött rom felrakása.Pl: Nekem van 2 okostelefonom.
Samsung wave és egy Sony Ericsson X8
X8 T-mobile-os. Az bajom vele,hogy T-s szoftverrel (teljesen mind1 volt neki,hogy volt-e rajta valami vagy szűz volt a szoftver) 1napot bír az aksi amint hozzá érek telefonhoz 1nap max 1,5nap alatt lemerül.
Most ráraktam egy főzött magyarul moddolt romot ami az aksi hirtelen 2-3napig is elmegy úgyhogy zenét hallgatok vele.
Többször vittem vissza eredeti T-s szoftverrel szervizbe persze nem tudtak rá megoldást,már majdnem kihajítottam az ablakon az X8-at.
[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
válasz blueye #14487 üzenetére
Tudod mi az érdekes. Samsung wave 3-4napig is elmegy. És csak 100mAh-el nagyobb az aksija. közbe napi 2óra zenét hallgatok rajta,folyamatos 3G bekapcsolva ha kell netezek. Fura nem? Akkor Sony mért nem tudja megoldani? Wave-nek nagyobb kijelzője jobb felbontás ellenben hulladék X8-nak jóval kisebb.
[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
válasz blueye #14494 üzenetére
Samsung wave-en van olyan amikor 2órát. Átlag szinten legyen napi 30perc. Van olyan nap amikor 2órát de van olyan is amikor 10percet vagy annyit se. 3G folyamatos bekapcsolása melett mivel Média Mánia S-em van.
X8 az egy céges teló azon keveset,max akkor ha főnök keres. Napi max: 10-15perc. Jah és itt nincs bekapcsolva 3G csak simán 2G van.
[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
válasz djculture #14506 üzenetére
Párszor velem is előfordult,hogy külföldi számról hívtak. Bár nálam +61-es szám volt. Az-az Ausztrália.
Teljesen mind1 egyébként mert internetes hívások is lehettek abba meg mind1 milyen szám volt. Én is használtam ilyen alkalmazást és +1,es meg +44-es számokkal telefonálgattam nagyon régen.
Hiába állítottam be,hogy Hungary. -
Jake88
tag
-
Jake88
tag
Sziasztok! Ha valaki számlafizető,de az előfizető személye más,akkor meglehet szüntetni egy számot,vagy esetleg szüneteltetni?
Lényeg,hogy adott egy céges szám és nem akarom tovább fizetni ezt az előfizetést. 2év lejárt szóval kötbér már nincs rajta. Talán 1havi telefon részlet de azt persze kifizetném megszüntetésnél.
Megszüntetés vagy szüneteltetés ingyenes?Másik számot szeretnék helyette,ami egy publikus,mozaik S vagy Média Mánia S csomagban van és mint számlafizető,előfizető is én vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
Hát remélem nem lesz nehéz mehet. Nem hiszem,hogy egy céges számot nem lehet megszüntetni. Akkor megértem ha cég lenne számlafizető és előfizető egyben. De egy számlafizetőt így lekorlátozni.... Nagy geciség lenne T-től ha ezt sem lehet. Még szüneteltetésbe is benne lennék csak legyen ingyenes mert úgysem kérném vissza.
Jó,hogy nem az van már,hogy ha esetleg feldobom bakancsom akkor valamelyik rokonom örökli számot mint az adóságot. Azt fizeti életé végéig,számlát mert T nem engedi megszüntetni.
Másik,ha belépek My t-mobile-ba cég mellet van egy
Előfizető:
Cég neve /f.a./ Van mellete egy ilyen /f.a./ ez mit jelöl? Felszámolás alatt?
Cég címe: xyz.utca xy szám.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Docker konténerizálás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Androidos fejegységek
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen