Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Vangelis #117751 üzenetére

    Működik már, de nagyon nem tetszik, amit az új díjcsomagok tekintetében látok.
    Bô 23 év T és jogelődjei után, most nagyon elgondolkodtam, hogy kipróbáljak minden előfizetésünkkel másik szolgáltatót, vagy csak átváltom a havi díjasokat Dominora, aztán évi 2500 - 3000 Ft-ból megmaradnak itt a telefonszámok.
    Nekem és a feleségemnek is van céges előfizetés is, amikről 0 Ft-ért annyit telefonálunk és netezünk, amennyi jól esik, így a privát előfizetéseknél csak az a lényeg, hogy a telefonszámok elérhetősége megmaradjon.
    A többi privát előfizetésünket szülők használják, nekik alapban jó a Domino, net nem is kell, meg sokat csak velünk beszélnek, mi meg fel-, illetve visszahívhatjuk őket díjmentesen a cégesekről is.
    Mondjuk van időm gondolkodni, mert a sok előfizetés közül, az egyiken van még 3 hét hűség, de a többin már régen nincs - nem volt miért aláírni, mert a telefonokra sem adnak érdemleges kedvezményt, így megvesszük azokat máshol.
    Magenta nem játszik, mert bár van itt az ajtóban Telekom optikai is, de nem véletlenül a Vodafone a vezetékes szolgáltatónk. (Elérhető még itt a DIGI és a Flip is.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák