- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
Azért ez a beltéri egységes hiba olyan, hogy még egy automata tesztnek is sikítania kéne, hogy egy mobil szerződéshez egy vezetékes szolgáltatást kell megjelenítenie.
De ha csak manuálisan összevetjük EGY darab éles - teszt szerződés megjelenítését, akkor is kibukik ez a hiba.
Nem ismerem az app-ot, de ha ID vezérelt, akkor pedig azért kéne sikítani, mert 2 szolgáltatás is azonos ID-val rendelkezik.
-
anadroid
senior tag
Az is, hogy a legrégebbi előfizetésem most már teljesen elérhetetlenné vált az alkalmazásban. Eddig is vérzett a torka, a hét év alatt, amióta t*ketlenkednek vele, számtalanszor megígérték, hogy most már jó lesz, vigaszdíjat is adtak kétszer, de továbbra is ott tartunk, hogy az informatikai részlegen ciánozni kellene.
-
soundstorm32
csendes tag
-
soundstorm32
csendes tag
-
13128814
tag
Aham, értem. Akkor tulajdonképpen, ha egy összegben ki akarom fizetni a telefont, akkor nem éri meg. Mert pl. a fent nevezett csomag 10 ezer Ft, míg a kisebb 200 Ft kedvezményt biztosít. Azt hittem pontokat lehet gyűjteni, aztán azokat beváltani, stb.
Köszönöm a segítséget!
-
Kbali
nagyúr
Azzal nincs probléma, csak a hozzáállással az ügyfelekhez.
Többször volt már panaszom, eddig normálisan kezelték, most inkább azt érzem, hogy fölényeskednek, meg leráznának "fájdalomdíj" fizetésével.
De most beleálltam, nem csak engem érint, hanem az összes hasonló cipőben járó ügyfelet.
Mert az, hogy nem bírnak egy oldalon érdemi/valós információt adni egy témáról és félrevezetnek, azt nem fogom hagyni. -
-
Huroq
senior tag
Köszi a választ.
Igen módosítottam, de a világon nincs ilyen.
A futár nem kér személyit hisz nincs is rögzítve igazolványszám, de mivel édesanyám ment ki és nem egy férfi ezért nem adja oda. De ha egy random férfi magára hazudja, hogy én vagyok akkor oda adta volna. Nonszensz. Mindegy csak nagyon furcsa ez nekem. -
South Velen
addikt
Hát nekem már egy ideje nem jön.
Dehát ugye telekom esetén nem lepődünk meg, hogy egyik user esetén így, másik esetén meg máshogy működik ugyanaz a dolog..Eszembe jutott, hogy régebben még arról is küldött infót a gls, ha a egy T-pontba ment a cucc.
Lehet ezért blokkolták le a dolgot, nehogy odamenjen a user, mielőtt bevételezik az eszközt a dolgozók.. -
Azt viszont nem szeretném. Anno otthoni vonalon egy rendelt eszköznél nem kaptunk kedvezményt, plusz 2815 forint kötbért kellett fizetnem, mert korábban az adott előfizetést is bevonták egy vásárlásba a kedvezmény miatt.
Szóval ezt kihagynám, de azért köszönöm a tippet! -
-
South Velen
addikt
Elolvastad, amit írtam?
Épp ezt írtam, hogy ennek így kéne lennie, de nincs így.
szerk.: igen tudom, hol kell ellenőrizni.... szerinted nem tettem meg, mielőtt beírtam?
a 1414-et meg hívnom kell jah, hogy javítsák már ki. de ott is magyarázkodnom kell, ha épp idiótát fogok ki.a 10 hónapos előfizetésből 24 hónapot varázslás után ez már a második szivatásuk egy hónap alatt..
-
BéHGT
senior tag
Őszintén? Mert hülye vagyok, és mindig megvárom a felszólító sms-t, ami 750 ft...
most akartam kihozni készüléket, bődületes nagy előleget kért, az iphone 12 pro-ra kért 140 ezret. befizettem a telefonszámlát lejárat előtt 3 nappal, most már nem is kér előleget. Fura ez a rendszer. Persze én is: most már az a bajom, hogy nem tudok előleget fizetni.Illetve már tudom hogyan kell, köszi a segítséget!
-
Kaba
veterán
-
South Velen
addikt
Teljesen jogosult vagyok minden szempontból, 18 éve vagyok náluk, jó pár éve magenta 1-gyel is, tudom mi hogy működik, de valamit minden évben elqrnak. Most se lepődtem meg, hogy ez nem megy simán.
De lehet megeresztek egy telefont a 1414-en mert ez a chates srác nagyon nem volt segítőkész.
-
South Velen
addikt
Szia!
Nekem nem váltott át automatikusan.
Járt még valaki így?A chaten se tudják lemondani nekem, valami pdf-et akarnak kitöltetni, kézi aláírással, stb. amit emailben kellene majd megküldenem.
Amit írtatok az alapján alapból mutatnia kellett volna hogy lejárt a hűségem, a chaten meg törölték is volna, de nem ez a helyzet.
Ezekből a balf*szokból kinézem, hogy elküldöm a doksit, aztán jól megkötbéreznek jogtalanul.
-
gabro0
őstag
Megvan a megoldás. Nem kell odaírni a település mögé, hogy (Magyarország)... Eszem áll meg, pedig világosan leírták, hogy ugyanúgy kell megadni. Az eredeti megoldást itt találtam
SMS persze azóta se jött és ugyanúgy 4 nap múlva lejár. Kész öröm ez az adategyeztetés
Szerk2: megjött az üzenet is laza 20 perc után.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Tavaly májusban vettem a feleségemnek egy laptopot szülinapjára, még az első covid hullám alatt behozott 10havi-s akcióra. Most átnéztem az áttekintéseket és 2022.05.01-ig szól a hűségidő arra az mobilnetes előfizura amit a laptophoz adtak, viszont elméletileg ennek(az akkori akciós szolgen szerint) idén márciusban kellene lejárnia. Nem mint ha az a 1323Ft földhöz vágna.
-
pdr755
aktív tag
Köszönöm!
Még egy kérdés (mindenkihez csak Kaba hsz-ére reagáltam): az említett mobilnethez egy Alcatel MW40V típusú 4G router volt. Na mármost, ennek a függetlenítését hogy kell intézni ha majd letelt a hűségnyilatkozat? Azt is lehet telefonon vagy be kell menni?
Vagy esetleg ha 2019 elején kötöttük, akkor már független volt gyárilag is?Előre is köszönöm a segítséget!
-
m1lan
őstag
Figyelmesen elolvastam, ez így ilyen formában nem egészen helyes. A kedvezmények folyószámla szinten érvényesülnek. Hiába van egy címen 2 otthoni szolgáltatás, ha valaki külön folyószámlára kéri őket, akkor nem lehet Magentás, pedig a te leírásod alapján így is teljesülnének a feltételek.
-
-
Visszament a rendelt termék a központi raktárba. Így mostmár nincs aktív státuszú rendelésem, átkerült a lezárt rendelések közé.
Viszont most azt írja 2023. január 1-ig hűség van az előfizetésemre... Külön kérni kell hogy állitsák vissza a régi állapotra?
Mert ugyanerre az előfizetésre szeretnék rendelni egy másik készüléket... -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- EAFC 25
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- VoIP telefonálás
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest