- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Nordik #96537 üzenetére
A törvény szerint az adategyeztetést évente, a szerződéskötéstől számított fordulónapokon kell elvégezni.
Viszont ugyanez a törvény (eht) kimondja azt is, hogy az előfizető általi egyenlegfeltöltéssel az előző határozott idejű szerződése megszűnik azzal párhuzamosan, hogy a hívószáma változatlan marad.
A fentiekből következően a szolgáltatók az 1 évet kénytelenek vagy az utolsó adategyeztetéstől, vagy a legelső szerződéskötéstől számítani, azaz majd csak lesz valami. -
Soulfly842
addikt
válasz
Nordik #96265 üzenetére
Tavalyi évben kész káoszt szült a szabályzás és rövid ideje volt a szolgáltatóknak az adategyeztetések lebonyolítására. Idén szerintem okosabban akarják kivitelezni, s hogy az ügyfeleknek is kényelmesebb legyen próbálják elkerülni azt, hogy mindenkinek egyszerre, rövid idő alatt kelljen kiviteleznie ezt...
Fokról fokra küldik ki a tájékoztató sms-eket a kapcsolódó határidőkkel. Ha nem kaptál még akkor nem kértél még le semmiről.
-
Nordik
őstag
válasz
Nordik #92793 üzenetére
Most ránéztem a Telekom alkalmazás nem ajánl fel bónuszt és nem is lehet kérni hiába írják a tájékoztatóban, az oldal alapból hozzateszi. Most akkor kuldjek minden egyes feltoltes előtt SMS-t ha egyéb módon akarom feltölteni az egyenlegem, hogy biztosan megkapjam? Vagy elég egyszer aktiválni a bónuszt sms-el és akkor minden fajta feltoltesnel megkapom? Nekem ez nem tiszta.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Nordik #92245 üzenetére
Mivel azonos ideig(kártya érvényessége) érvényesek elsőként a csak belföldön felhasználható 4GB csomag 1GB adatkeretét használod.
A kezdeti adatkeret nem tudom felhasználható-e EU roamingban, de gyanítom igen, ezért kezdte használni a csak belföldi 1GBt.
Ha a kezdeti keret nem roaming képes akkor pedig alacsonyabb a priorítása, mint a csak belföldi 1GBnek.Ha elfogyott az 1GB akkor érdekes lesz, hogy mi fog fogyni, remélhetőleg a 101MB kezdeti keret
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Nordik #88934 üzenetére
Nekem engedi a mobil (összerendelt otthoni) beváltható pontokat felhasználni autós töltőre.
Biztos van felhasználható mobil (vagy összerendelt otthoni) kapcsolatpontod?Ha csak otthoni szolgáltatással lépsz be nem biztos, hogy online is fel lehet használni a pontokat(régen nem lehetett).
Az még fontos, hogy nem lehet felhasználni az elmúlt 1-6 hónapban gyűjtött pontokat, csak amik 7-24 hónapja gyűjtött pontok.
-
-
-
joelke HU
őstag
válasz
Nordik #82916 üzenetére
Ha olcsó lassítós net kell akkor a bluemobile neked való. Eddig én is azt használtam. A régi netcsomagjaik ráadásul trükközve (2 hónapig egyiket, két hónapig a másikat rendelve) brutálisan olcsón használható. Az egyikben 33 mega majd lassított, a másikban 133 mega majd lassított van. És mindössze 90 Ft havonta. Illetve az áfacsökkentés miatt csak 84 Ft. Chatre de még voipra is használható. És mivel a telekom a szolgáltató így aki hív téged olyan mintha telekomost hívna. Persze kérdés ez meddig él. De még van az biztos.
-
joelke HU
őstag
válasz
Nordik #82904 üzenetére
Nyílván. De az pont az olyanoknak jó, akiknek a havi mobilnet fogyasztásuk ingadozik. Én például úgy vagyok, hogy van olyan hónap amikor 100 mega is alig megy el és van amikor az 500 is kevés. Most akkor miért fizessek elő havi 1 gigára fixen? Aki szerintem megeszik minden hónapban több gigát az inkább nézzen magának egy jó flottát esetleg telenoros otthoni netet mifivel.
-
AliasB
senior tag
válasz
Nordik #76880 üzenetére
Igen amiatt nem fogják szerintem sem de a változtatás nem kizárt. Szerintem addig megtartják a 9/19et aztán át fognak állni 19/19re ahogy a vodásoknál is van. A lényeg, hogy ha Január 31 után is meg akarnák tartani akkor vagy csinálnának egy ilyen díjcsomagot vagy nem írták volna, hogy csak addig érvényes az akció.
-
válasz
Nordik #68890 üzenetére
alapban bekacsolt állapotban az értesítés, de kikapcsolhatod.
[chelloZotya; nem platina az az otthoni előfizetés?
esetleg utólag teljes értékű lett a korábbi társkártya és ahhoz lett aktiválva a második?
az átírási díj több tényező függvénye, azt a konkrét eset határozza meg. -
válasz
Nordik #68885 üzenetére
nem vonják le/jóváírják, az csak akkor aktuális, ha valaki adott naptári hónapban többször/sokszor akarna élni az aktiválás lehetőségével azonos opció kapcsán.
Jazz; szia, van külön mobilinternet téma; link (bár másról is szól.)
azt kellene tudni, hogy hang alapú előfizetésre aktiválva kellene, vagy külön sim kártyán, csak mobilinternet? -
válasz
Nordik #68576 üzenetére
rákérdeztem inkább illetékesnél, mert mostanság volt ilyen irányú változtatás a rendszerben, hogy nem kikapcsolja a bővítőt, hanem csak felfüggeszti, így elvileg nem aktiválódik (vissza) automatikusan a napinet.
tothferenc; szia, a szolgáltató a gyártói jótállást adja tovább, az apple egy évet ad, tehát egy év van rá összesen, ami már leárt.
a szavatosság 2 év, azzal bepróbálkozhatsz, de ott rajtad a bizonyítási teher. -
válasz
Nordik #68548 üzenetére
30 napos időszak adott, annak leteltével automatikusan megújul az adatcsomag - ha közben nem kerül lemondásra -, levonja a pénzt és ketyeg tovább, de ha nincs rá keret, akkor addig nincs net, amíg nem lesz újra feltöltve a minimum szükséges összeggel, ami az újbóli aktiváláshoz szükséges.
-
válasz
Nordik #68542 üzenetére
milyen módon lett kikapcsol(tat)va?
amennyiben más adatdíjcsomag kerül aktiválásra, úgy arra vált át a rendszer, úgy meg már nincs jelentősége a napinet opciónak, kivéve persze, ha a 30 nap lejártával az adatcsomagot nem tudja ismét akitválni (levonni, mert nincs rá keret), a napinet meg még belefér - utóbbit is csak egyszer indíthatja el automatikusan egy nap, ha forgalmazásra kerül sor, utána már csak előfizetői sms jóváhagyással.anonymus89; szia, nekem szeptember végén küldték ki, illetve itt sokan mások is szeptemberben vagy októberben megkapták.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Nordik #55599 üzenetére
Az már inkább méltányosság alapú megoldás, mivel általában az emberek nem jutnak el a dominó jelszó beállításáig.
Azért is kezelik lazábban azt a részét, mivel a családbarát opció dominó elemének a költség viselője úgyis a havidíjas előfizetés lesz, s ezzel lényegi kár, díjtétel nem okozható a dominó elem tulajdonosának.
A dominó önnön maga után meg ugyebár úgysem tudja viselni a 1066 Ft-os költséget
Viszont hivatalosan a dominó elem 'gazdájának' is igazolnia kellene magát.
Ha dolgoznék éppen, akkor tudnék segíteni menüpontokkal, hogy pontosan hol is található a dominó jelszó beállítása, de most éppen nem dolgozok
Neten meg már csak egy régi 1777-es menütérkép található meg.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Nordik #55595 üzenetére
Alapesetben nincs egy dominóra sem jelszó beállítva.
Ezt személyes/telefonos ügyfélszolgálaton beállítani nem lehet, csak a meglévőt - a megfelelő jogosultság ellenőrzését követően - törölni a már meglévőt.
Beállítani jelszót hozzá a 1777-es önkiszolgáló telefonszámon tudsz.
-
válasz
Nordik #55590 üzenetére
Az azonosításhoz annyit, hogy nem árt tudnod az előfizető(k) nevét és címét, mert nagy valószínűséggel minden számnál rákérdeznek. Én intéztem már telefonon és személyesen is ilyet (online sajnos tényleg nem lehet), mindig kérdeztek valamit.
Más: ha online olyan készüléket vásárolok részletfizetésre, aminek nincs kezdőrészlete (a teljes ár 48k), tudok valamit kezdeni a kapcsolat pontjaimmal? Mikor két éve vettem ugyanígy, akkor a kezdőrészletből lejött a pontok mennyisége, annyival kevesebbet fizettem, viszont 10k felett volt így is (online, kártyával). Illetve a szállítás így is ingyenes?
-
válasz
Nordik #47867 üzenetére
nekem a vezetékes számom adta ki anno a telekom a megkérdezésem és a hozzájárulásom nélkül; nem nyilatkoztam az általuk kiküldött nyomtatványon, nem küldtem vissza azt, így a legszigorúbban kellett volna kezelni a kapcsolódó adatokat - ez így szerepel leírva az említett nyomtatványon is -, ennek ellenére megjelent a(z online) telefonkönyvben, így gyorsan hívogatni kezdtek különböző telefonos értékesítési ügynökök...stb, akikkel szépen sorban töröltettem a telefonszámomat a nyilvántartásukból, illetve megpanaszoltam a t-nél a dolgot, és kérésemre törölték is az adataimat az online telefonkönyvből.
amennyiben sok cég megszerzi időközben a telefonszámot, úgy elég sokáig tart, mire mindenhonnan törölteti az ember, de nálam okafogyott is lett a dolog, mert időközben átmentem másik szolgáltatóhoz - főként a t-s ügyintézési hozzáállások miatt.
mobilos fronton nem találkoztam még ilyen problémával, pedig bő 17 éve azonos a t-s telefonszámom.
call center esetén, sokszor alapban nem ír ki telefonszámot a rendszer, így nem egyszerű kideríteni, és még ha tudja is az ember, akkor sem mindig lehet sokra menni azzal, olyan is van, hogy csak kimenő számokat dob a rendszer, és vissza nem is lehet hívni azokat. -
válasz
Nordik #47863 üzenetére
titkos szám, és különböző telefonkönyvekből a telefonszám törlése - a kettő együtt jó/kell -, de ha már bekerült bizonyos cégek nyilvántartásába a telefonszámod, akkor arra ez nem megoldás utólagosan, arra csak azt lépheted, hogy ha felhívnak és tudsz beszélni az illetékessel, akkor kéred a telefonszámod törlését a nyilvántartásukból, mivel nem kérsz több ilyen megkeresést, illetve ha több cégtől is hívogatnak, akkor mindegyikkel külön végig kell játszani a dolgot.
-
-
-
A@ron
tag
válasz
Nordik #46991 üzenetére
Ha drágább havidíjú a díjcsomag, akkor semmi, csak azt is le kell kötnöd újabb két évre.
Ha olcsóbb, akkor elég nagy bukó, mert a kötbér a csomagban töltött hónapok száma x 3000 Ft.
Plusz ha készüléket is veszel, akkor erre még rájön a készülék listaára és a kedvezményes ár közötti különbség (ez akár százezres tétel is lehet).Érdemes jól átgondolni, de hűség nélküli Nextet meg azért nem érdemes kötni, mert az pont ennyivel drágább.
#46995 tylerdd: Személyesen kell, mert papírt kell aláírni. Szerintem annyival nem tudod drágábban/könnyebben eladni, ha független, mint amennyibe kerül, de te tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest