- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dptrsk
Topikgazda
Domino vagy havidíjas?
Havidíjasnál az aktiválás napjától kapod 2 hónapig a promo keretet.
Ha lemondod szerintem elveszik a promo keret.Dominonál mivel előre kifizeted megrendeléstől 2 ciklusig kapod a promot, ha lemondod következő fordulóval szerintem a promo is törlődik.
-
kovacsmi_74
senior tag
Hogy az Ászf valamelyik apróbetűs részénél van-e valami elméleti határ, azt nem tudom, de nekem közel 2 éve (?) még nem volt gondom vele. A böngészés tuti menni fog korlátlanul. A letöltések max. az egyéb kereted terhére mennek, ha az elfogyott, akkor lassíthatják azt. De hogy mi megy a böngészéssel korlátlanul, az ahogy tudom, esetenként más-más. Egy próbát szerintem mindenképp megér. Én nem mondtam le azóta, főleg hogy nincs vezetékesem...
-
MadMancs
veterán
Majdnem. Megrendelés előtti 91 napban nem lehetett aktív az adott NetPlusz csomag. Ha 2 éve L es vagy akkor valószínűleg a többi csomagnak megfelelsz, azaz pl NetPlusz S nél megkapnád a 800Mb ot, NetPlusz M nél a 2Gb ot, NetPlusz XL nél a 12Gb ot, NetPlusz XXL nél pedig a 20Gb ot.
-
gjo
tag
Egyedi ajánlat? Én 15 évig voltam az ügyfelük, tudod mit ajánlottak nekem..😀 A nagy azt.. Na jó, tiltásom ellenére a sokadik marketinghivásnál már meg se hallgattam, felajánlottam, hogy a következőt továbbítom az nmhh-hoz, pedig nyilván akkor akartak ingyen telefont adni😀
-
dellfanboy
őstag
emberek dolgoznak ott is, siman lehet hogy mar sietett haza. lezarta mit akarsz csak azt mondta amit hallani szeretnel...
mennyi idot toltott a hivoszamellenorzessel? az se olyan gyors, altalaban ha gyorsan valaszolnak a kerdesedre erdemes gyanakodni hogy egyaltalan csinalt -e valamit...de mondom publikus kedvezmenyt nem publikus dijcsomaghoz nem lehet aktivalni
-
csabi94
őstag
És mi számít annak? Erről miért nem írnak semmit? És üzleti előfizetés esetén az ingyen 500 mega? Elvileg nekünk üzleti van...
Szerk.: Tudom, hogy nem nekem írtad, csak gondoltam hátha több infód van róla. Köszönöm a segítséget.
Ha elfogy a 200 megám, akkor várható az aktiválás miatt valami változás?
-
zsofi03
csendes tag
Igen, sajnos az a bajuk, hogy rokon nevén van az előfizetés (az aranykártya), enyém a társkártya. Ez kimaradt az előbb. Viszont azt mondták, ha egy összegben kifizetem a telefont, akkor maradhat a szám (v. ha kicsengetek 15ezret.) De mivel részletre tudom venni, ezért nem tarthatom meg a számot. Az első esetben hogyhogy meg tudják oldani, míg a másodikban meg nem:S
-
MAGUS7
tag
Az összes Tabletnél/Laptopnál ez van,amikor üzletben próbálták megrendelni nekem,akkor mutatta az ügyintéző,belépve a fiókomban,hogy nála még fordítva is mutatta a díjcsomagokat,nálam ez a probléma nincs hogy fordítva lenne,csak a rendelés nem megy,és eléggé idegesítő hogy sehogy sem lehet megrendelni,meg ugye többnyire a webshopos akciók nem érvényesek az üzletben.
-
viera
őstag
Tecnikai hiba...
Még a telekomos alkalmazásban sem tudok semmit állítani telefonon.Azon jót röhögtem amikor mondták,hogy próbáljam másik böngészővel.Chrome meg Safari sem jó...
Fél órája azt mondták telefonon,hogy 20 perc múlva jó lesz...icecave: kb.10-szer próbáltam,mindig kidob tecnikai hibával
-
AliasB
senior tag
De a díjcsomagban foglalt adat nem külön mobilinternet szolgáltatás. Én direkt rákérdeztem mert még surf díjcsomagban vagyok. De nyugodtan megkérdezheted te is. Hátha neked mást mondanak. Vagy próbálja ki valaki. Én nem fogom mert most fogok 5-re váltani és nem is akarok erre 2 ezret elcseszni feleslegesen.
-
joelke HU
őstag
Hát lehet remélni...
De egyébként amit felvázoltál szerintem nem igazán kifizetődő.
Számoljunk kicsit.
Tegyük fel az 1 giga maraton elég neked két hónapra. Na de akkor ez így néz ki:
A rendszer ez idő alatt leveszi az egyenlegedből 2x a 890-et meg 1x az 1990. Ez összesen 3770 Ft. Ha elosztod a megákat meg forintokat, akkor az jön így ki, hogy potom havi 1885 Ft-ért kaptál havi 650 mega netet. Elég húzós. Aztán, ha mondjuk a maraton 3 hónapra elég, akkor így fest. 3x890+1x1990=4660. Azaz három hónapra leosztva havi 491 mega netet kaptál havi 1553 Ft-ért.
Huhh... Ez nagyon sok. Akkor már egy blues kártya havi 1 giga net 1290-ért.
De persze te tudod... -
joelke HU
őstag
Hát ami például a maraton körül is megy. Napi nettel is mennie kellene de nem megy vagy ha igen azért is húzza a pénzt minden egyes nap. Meg mondjuk az is elég beteg dolog, hogy amit kaptam adatot az új kártyámhoz csak abban az esetben használhatom ha aktív nálam is a napinet. Ha azt kikapcsolom, akkor egyszerűen nem engedi az 1 gigás netemet sem használni. Ezért nem is teszek rá addig pénzt, amíg le nem megy az adatkeret. Azért ez röhejes. A Vodafone-tól rendelt ingyenes kártyán meg szépen megy az ajándék 500 mega bármi buhera nélkül. Itt a trénél meg szórakozni kell.
-
joelke HU
őstag
Elméletileg ez így jó, ahogy leírtad. Persze a t varázsrendszere, amiben már lassan a saját dolgozói is elvesznek, kitudja majd mit művel. Egyetlen módon derülhet ki, ha kipróbálod. Én az elmúlt napok káoszát nézve eldöntöttem, hogy mobilnetet ezektől én nem veszek. Inkább szenvedek a lassítós 90 Ft-os blue mobile-ossal.
-
embe
nagyúr
Most néztem utána ennek a Maraton dolognak.
Akkor a lényeg a minél olcsóbb beszélgetés, és a net a Viberhez és a voip-hoz - is.Akkor ez elvileg így mmenne:
Dominó Surf: 890 Ft. - Most opció beaktiválva.
Mivel van a Surfben 150MB net, így mehetne hozzá a Maraton 1GB 1990Ft.-ért.
Elektronikus feltöltéssel tölteném az egyenlegemet fel, így járna a feltöltési bónusz is.Ekkor ugye lemenne előbb a feltöltési bónusz adatforgalom, utána a havidíjban foglalt 150MB., majd utána elkezdené elhasználni a Maratonban foglalt adatmennyiséget. ha nem fogyna ez el, és közben az újabb "hónap" kezdődne, akkor a Maraton megszakadna, és az adott hónapra a Surf csomagban biztosított 150MB-ot kezdené használni. ha meg feltölteném, akkor meg a bónusz adatmennyiséget. Így akár hónapokon keresztül át lehet tolni az 1GB-ot amíg el nem fogy ugye?
Egy két bejegyzést találtam amiben kicsit leírták ezt a maraton opciót. Van benne valami buktató?
-
MaxxDamage
félisten
Igen, elég jó.
Céges megállapodás a szolgáltatóval.(vállalati előfizetésre - dolgozók is igényelhetik, csak munkáltatói igazolás kell hozzá tudtommal)/cégnév, vállalat megnevezés az nem kerül említésre, mert jogszabályt is sérthet, ennek elfogadását kérem elfogadni, köszönöm!/
L
-
MaxxDamage
félisten
Értem.
Nekem ezek a beszélgetési díjak. (jól emlékeztem a "másodperc" alapú számításra - jelölve)
(gondolom ennél jobb jelenleg nincs, amire le tudnám cserélni...?)
Igazából olyan kellene ahol sok a net adatforgalom, alapból és kedvezőbb áron adják.. a mai rohanó világban mindent (szinte) neten intézek, de telefon is jó ha olcsóL
-
embe
nagyúr
Közben a chat szolgálzatás keretében megtudtam:
- csak publikus előfizetéshez lehet igénybe venni a Családi opciót
- az egyik előfizetésemen van még 1 év kötbér. Magasabb kategóriás előfizetésre sem lehet átváltani, csak a kötbér megfizetését követően. Ez így akkora hülyeség... Így azt érik el, hogy azt az előfizetést leredukálom a minimumra. Az a 2eft. havidíj lebeszélhető, és ennyi. Ha magasabbra nem lehet átváltani, akkor nem lehet. -
AliasB
senior tag
Surf 890 Ft. (150MB benne foglalt) A most aktiválása nem kerül semmibe és 9/19 a percdíj.
NetPlusz L 1GB 1590 Ft.Azaz 2480 Ft. ez így.
A domino 5el is hasonló mert nincs havidíj csak a NetPlusz L 1GB 2490 Ft.
Ez az 1GB a határ aminél kb mindegy melyiket választod. Ha valaki kevesebbet netezik akkor Domino 5 a jó választás ha meg többet akkor a surf.
-
MaxxDamage
félisten
-
AliasB
senior tag
Itt megtaláljátok az internet díjcsomagokat:
Két oszlop van és amit alapból látszik az a surf díjcsomaghoz van (ehhez hozzá kell számolni a 890 Ft.ot)
Ez 1GB internettől felfelé olcsóbb a 890el együtt is.A másik oszlopba a Domino 5höz drágább az internet de ha 1GBnál kevesebbet netez valaki akkor az olcsóbb.
-
[P]laci
senior tag
ez rendben van, de a flotta felelősötök bármikor kezdeményezhetett volna változást, de nem tette (nem egy olyan flotta van ahol netpluszokat lehet aktiválni a net ügyében az alapból netet nem tartalmazó flottához az olcsóbb netplusz áron, szóval a munkáltatótól is függ sok dolog*)!
múltkor egy flotta felelős úriember nagyon szépen elmesélte ezzel kapcsolatban nekem a véleményét:
hogy egyébként azt nem érti meg sok ember, hogy oké hogy átalakult a világ és már nem hang alapú a döntő kommunikáció, ellenben a munka folyamán nem arra van szükség, hogy a dolgozó 4G+ hálózaton youtube-on, etc. nézegessen dolgokat, hanem hogy hívja fel a kollégát, ha arra van szükség... ha pedig plusz szolgáltatást akar, akkor nyúljon a zsebébe és fizessen érte.és ahogy én látom, nagyon sok helyen hasonló vonalon működött és működik a dolog...
*(#77182) luimapeiz: a kolléga alá is támasztotta a mondandóm 2 mp alatt!
-
anadroid
senior tag
-
bopeti98
őstag
Nem jött meg az e-mail, szóval felhívtam őket újra, és kiderült hogy az e-mailt, meg a postai levelet is rossz címre küldték.
Azt nem tudom, hogy hova, csak megkérdezte hogy melyik lenne a jó levelezési cím, elmondtam, pár másodperces csönd, majd mondta hogy a nyilvántartásban nem ez van, de akkor módosítja. El nem tudom képzelni, hogy mi lehetett az a másik cím. -
-
SUPREME7
őstag
Szerintem eladhatod, hiszen nincs olyan helyzet, hogy a szolgáltató megkérdezné, hogy hahó, hol a telefon amit adtunk? Ha nem fizeted a részletet, akkor fizetheted kamattal-kötbérrel együtt. Ha elemi csapás éri és megsemmisül az is a Te dolgod, a szolgáltatót csak az érdekli, hogy fizesd. A függetlenítés amit hivatalosan nem csinálnak meg, csak ha már tehermentes a telefon, de ha máshol függetleníted nemhivatalosan az is a Te dolgod. Szerintem.
De ha telefonon kifogsz egy értelmesebb ügyintézőt, megmondják talán a hivatalos álláspontot. Vagy ha biztosra akarsz menni, akkor email az üfsz-nek, megkapod a hivatalos választ, és akkor le vagy védve.
-
Vangelis
félisten
-
-
nem teljesen értem akkor a problémát, ha ki is próbálta valaki, attól még nem feltétlenül van gond a készülékkel, ajándékba meg úgy adod, hogy te is kipróbálod előtte, nem?
akit zavar - mint engem is -, az pedig nem veszi át bontottan, de ezért is nem utaznék nagyobb távolságot semmiért, hogy amiatt bosszankodnom kelljen, ha csak bontott készülék van.
én nem szoktam üzletben kibontatni csak megtekintés és kipróbálás miatt a készülékeket, csak ha már megvásároltam, cserébe én sem kérek a bontottból, de azt elfogadom, hogy sokan csak kíváncsiságból is megnézik, illetve kipróbálnak bizonyos funkciókat, mert például több típus közül választanak épp és kíváncsiak a kijelzőkre, a hangra...stb. -
nem lenne miért szépíteni, de a füles néhány csatlakoztatása és lemerül akkumulátor még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a dobozolás után bárki is hozzányúlt.
igaz, én pont az ilyen hibalehetőségek kizárása miatt szoktam csak bontatlan, gyári matricával lezárt készüléket átvenni, de olyannál is találkoztam már lemerült akkumulátorral, vagy gyárban ellenőrzött usb és/vagy jack csatlakozós példánnyal.
a *#12580*369# kóddal is nézz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Wharfedale WH 20 CENTER
- iPhone 11 Pro Max 64 GB - 90%-os akkumulátor
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- iPhone 13 Mini 128 GB - 84%-os Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest