- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence008
tag
válasz
tsteve #87037 üzenetére
Ezek szerint engem Mobil XL esetében félrevezettek, akartak velem vetetni adatcsomagot hozzá, mondván anélkül nem kapom meg a korlátlan internet hozzáférést nyárra. Mondtam az ügyintézőnek, hogy majd szeptembertől veszek hozzá adatot, most nem kell.
Azt hagyjuk is, hogy különböző árajánlatot kaptam Magenta1-ben a Mobil XL csomagra a telefonos ügyfélszolgálaton (olcsóbbat) és személyesen az üzletben (drágábbat), méghozzá nem pár forint volt a differencia. Grat Telekom!
Nem tudom milyen platformon lenne érdemes végigvinni a váltást, előtte nyilván számolgatnék, hogy megéri-e Next M-ről váltani, de fix árral még nem találkoztam és így elég nehéz.
-
wanted5
őstag
válasz
tsteve #87026 üzenetére
ilyet lehet online csinálni?
Egy kis mankót tudnál adni hozzá? Keresgéltem a telekom oldalán, meg a GYIK-ot néztem, de nem találtam erre utaló információt
És köszönöm szépen a hipergyors választ
szerk: Tybor66
Tehát akkor ha nem azokat az adatokat adom meg ami eredetileg volt, akkor átkerül az új névre?
Ebből is látszik milyen hülye vagyok ehhez, azt hittem, hogy ha nem az eredeti adatokat adom meg, akkor ennyi, és nem fogadják el -
ACE-
addikt
válasz
tsteve #86926 üzenetére
"A Domino NetPlusz-ok adatdíjcsomagként vehetőek igénybe bennefoglalt adatforgalmat nem tartalmazó hang díjcsomag mellé, bennefoglalt adatforgalmat már tartalmazó díjcsomagok esetén pedig forgalombővítő opcióként használhatók."
Értelmezd, bennefoglalt adatforgalmat nem tartalmazó hang díjcsomag mellé. Mondj egy olyan Dominós hang díjcsomagot, amiben bennefoglalt adatforgalom van...
-
válasz
tsteve #86922 üzenetére
Azt én is tudom, hogy más a kettő ára, már egy ideje így volt előfizetéseshez is...
És látom, hogy ott adatdíjcsomagként van nevezve, de ettől független tartom magam ahhoz, hogy rossz a megnevezés. Ha nagyon rugóznak ezen, akkor csak átnevezik opciónak azt is és kész...(#86923): Lentebb pedig írja, hogy a netplusz félék nem használhatóak fel, de pl a Domino Surf 150 MB-ja igen.
-
[P]laci
senior tag
válasz
tsteve #86923 üzenetére
attól hogy valaki elnevez úgy valamit, hogy krumpli díjcsomag, de valójában egy netbővítő opció, attól még nem lesz díjcsomag ez a valami, ebben hibázol hatalmasat...
(talán ezért nem használja ezt az elnevezést már egy jó ideje az MT, már rájöttek, hogy a nevezéktan elég ergya)
és attól hogy létezik egy krumpli díjcsomag opció, amire azt mondja hogy nem használható fel EU-ban, attól még nem mond se hülyeséget, se nem sért szabályozást.ettől függetlenül úgyse fogod abbahagyni az egészet, mész jelentgetni, meg még tele fogsz sírni 2-3 oldalt ezzel, ahelyett hogy lazítanál ebben a kellemes időben.
-
tsteve
senior tag
válasz
tsteve #86922 üzenetére
mellesleg a telekom közben ilyeneket ír, ami szintén megtévesztő:
[link]A lakossági mobil díjcsomagokba foglalt adatmennyiség az EU területén bárhol teljes egészében felhasználható, kivéve a Net&Roll csomagokat, amelyekkel csak a díjszabásban meghatározott adatmennyiségig lehet netezni az EU-ban is.
-
tsteve
senior tag
válasz
tsteve #86907 üzenetére
továbbá kérek másokat is: ti is jelezzétek az nmhh-nak a fenti problémát (info@nmhh.hu-ra), hátha a sóhivatal előbb emeli így a nagy seggét, ha sokan reklamálnak emiatt...
a júliusi és a júniusi Ászf-re kell hivatkozni, mindkettő "csak" belföldinek jelzi a Netplusz díjcsomagot...
(a Netplusz opciót is, de azt jogosan... )
a buta, tájékozatlan károgókra pedig ne hallgassatok, itt most kurva nagyot hibázott a Telekom....
simán lehet hogy nemtörődömségből csak, de ez nem számít....
az összes szerkesztőségének is elküldtem ezt a hírt, aki kompetens lehet..
emellett félretájékoztatja a cég az ügyfeleit a csomagjai kapcsán, de ezt már írtam az előzőben is... -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tsteve #86892 üzenetére
Kaptam, igen. De lehet félreérthetően fogalmaztam, egy Move S-t váltottunk Mobil XL-re (hűségidő alatt), a hűségünk folytatódik, tehát van. Nem új volt, két év hűséggel. Bocsi, ha félrevezettem valakit.
Sőt kérném, ha van itt illetékes, akkor törölje az előző hsz-om félrevezető részét.
Köszönöm -
ACE-
addikt
válasz
tsteve #86881 üzenetére
Milyen félretájékoztatás? Úgy kezdődik az összes oldal, hogy: "A Domino NetPlusz M díjcsomagot 2017. május 1-jétől lezárjuk. Így a jelzett időponttól már nem választható új vagy meglévő feltöltőkártyás-előfizetéshez sem."
Te miről beszélsz? Szegény hatóságoknak is már a pöcse kilehet veled...
-
[P]laci
senior tag
válasz
tsteve #86878 üzenetére
ugyanazt írom, mint privátban is:
örülök, hogy ennyire unatkozol, de az EU csak a díjcsomagban foglaltakról nyilatkozott/szabályozott, az összes többit bővítőt, opciót, etc. szolgáltatói hatáskörbe tette, amit logikusan meg is csináltak szolgáltatói oldalról.
tök fölöslegesen futsz köröket, de ha ennyi időd van, akkor hajrá!Soulflyt meg fölösleges idekeverni ilyen témában, mert se szabad idejében, se munkaidejében nem az a feladata valószínűleg, hogy neked bizonyítgasson dolgokat, amit te másképp véleményezel, mint az összes többi földi halandó.
-
313313
addikt
válasz
tsteve #86831 üzenetére
Az odáig oké, de regisztrált Telekomos simek joval nagyobb fölényben voltak, mint a másik két szolgáltatóé összesen.
Másrészről a regisztrált sim-ek érvényessége: telekom 12 hó, telenor olyan 6 hó, vodafone 3 hó töltés nélkül regisztrálást követően, elképzelheted melyikből vittek el nagyságrendekkel többet és meikek maradtak meg...
pl: valamelyik Román szolgáltató telefonja csont nélkül ette a Telekomos simeket, hiába voltak sim lockosak, és nem kevet vettek pont emiatt... -
[P]laci
senior tag
válasz
tsteve #86805 üzenetére
könyörgöm hanyagoljuk már Three-t ebben a topikban, esküszöm a kutyát nem érdekli az a szolgáltató, pláne itthon és pláne ebben a topikban...
(#86806) tsteve: gondold már végig néha az OK gombra nyomás előtt, hogy amit írsz legalább igaz-e, mert kevesebb alkalommal beszélnél hülyeségeket... ha átvált Move XS-ről Mobil L-re, nem fog soha visszaváltani Move XS-re, maximum a Move XS költési szintjével megegyező új portfóliós csomagra!
-
tsteve
senior tag
válasz
tsteve #86798 üzenetére
még egy adalék ehhez: az angol Three nevű szolgáltató ezeket a "feel like at home" szabályokat már jóval korábban életbe léptette, aminek következtében a kártyái ma már rendkívül népszerűek a kontinensen: 3.9 penny-ért tudsz velük telefonálni bárhova az EU területére nem voip minőségben, kiváltva így a méregdrága nemzetközi percdijakat. A percdij ráadásul 13 nap múlva 3 penny-re csökken náluk, s így akár magyar-magyar irányú hivásokra is remek alternatíva már a 11 Ft-os percdij, már csak azért is, mert eddig a 4 hónapos szabályt sem vették ennél a cégnél komolyan....
-
Keem1
veterán
válasz
tsteve #86791 üzenetére
Az mit jelent, hogy bukom a hűség kedvezményt? Jelenleg kéne ilyennek lennie? Mert nem tudok róla. A díjcsomagváltás az újakra már bőven hűségidő alatt történt, hisz tavaly júniusban írtam alá (Move XS volt az akkori csomagom).
Bocsi, de le vagyok szerintem egy körrel maradva... -
törölt tag
válasz
tsteve #86690 üzenetére
ezért -elvileg- ez már június 1-től kell, hogy érvényes legyen a Telekomnál
NEM. 2017. június 1. és július 1. hatályú változások az EU Roaming szabályozással (hatályos 531/2012. EU rendelet, 2016/2286. EU rendelet) összefüggésben A felhasználhatóság az EU szabályozás által előírt 2017. június 15-i dátumra minden előfizető esetében beállításra kerül.
-
törölt tag
válasz
tsteve #86690 üzenetére
- lezárt csomagok keretei nem használhatóak roamingra
Nem éppen, mert a júliustól érvényes ÁSZFben már a lezárt csomagoknál is megjelent az "EU Roaming helyzetben" jelölő és amit néztem az ugyanúgy felhasználható roamingolva mint belföldön.
Az 5/a mellékletet keresd végén a "lezart_20170701_rendes" -
ArNick
tag
válasz
tsteve #86694 üzenetére
Ezeket találtam, ami nem jó hír a hónap első felében utazóknak, már ha igaz:
Összefoglaló az EU roaming 2017. június 15-étől életbe lépő változásairól:
[link]"Összhangban az Európai Uniós szabályozással a Telekom ügyfelei 2017. június 15-től a belföldi díjcsomagjukban érvényes árakon, EU roaming többletdíj nélkül telefonálhatnak, SMS-ezhetnek és netezhetnek az EU-ban, amennyiben betartják a méltányos használatra vonatkozó feltételeket."
[link] -
_q
addikt
válasz
tsteve #86612 üzenetére
Az más kérdés, hogy "igen szólnak sms-ben, hogy a MOST opció véget ért" vagy "igen szólnak sms-ben, hogy új ÁFSZ" és mindig olvassam végig. Persze értem én hogy valamit valamiért és vegyük a fáradtságot, de kihangsúlyozva biztosan nem lesz ellenben a "kapcsold be a MOST opciót", ahogyan a honlapon csupa nagy betűkkel ki van írva.
-
4Grider
félisten
válasz
tsteve #86603 üzenetére
A díjcsomagban foglalt havidíj leforgalmazhatóság belföldön a Telekom mobil hálózat előfizetői felé indított alapdíjas hanghívásra érvényes, EU roaming helyzetben pedig a belföldi alapdíjas hívásirányokba is
Nekem ez elég egyértelműnek tűnik. Itthon Telekom mobil irányba tudod lebeszélni, EU roaming helyzetben pedig más hazai szolgáltatók (Voda, Telenyomor, Invitel, stb.) alapdíjas számainak hívásával is. -
tylerddd
veterán
válasz
tsteve #86605 üzenetére
Én azt nem értem, h ha szerintetek alkalmazás szívja le, akkor egyébként miért nem szívja le így az alap 5GB-os csomagot, amiből a fordulóig 2GB is szokott maradni?! Ilyen ütemben az 5GB-os csomagnak kevesebb, mint 1 hét alatt el kellene fogynia.
iCloud szinkron van egyedül, ami folyamatosan megy, de mint mondtam, egyébként bőven elég mindenre az 5GB.
-
válasz
tsteve #86557 üzenetére
Ez nagyon gyík. Drága, kevés benne a net és ha a címtől eltérő helyen használja az előfizető napi 2k+. Ja és el se érhető mindenhol. Hagyjuk már.
A telenoros home ez verzió olcsóbban ad több netet és nincs benne bünti.Kár hogy telekom ennyit tudott összehozni.
Ja és most látom hogy alacsonyabb hálózati prioritás? Ezt a csomagot most ugye poénból hozták ki, hogy amikor kijön a rendes csomag, akkor ez vacaknak tűnjön? Azaz ilyen "előtte-utána" trükk?
-
St3ven
addikt
válasz
tsteve #86237 üzenetére
Igen, erre értettem én is.
@mindenki:
Van olyan, aki Domino Web csomag mellett használja a Korlátlan böngészés és e-mail opciót?
"Az igénybevétel feltétele: aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi/ időszaki díjas mobilinternet szolgáltatás megléte, ami lehet a havidíjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag, a hang díjcsomag mellé aktivált adatdíjcsomag/adatopció vagy mobilinternet-csomag."
Mert úgy még olcsóbb lenne, mint amit reddoors kiszámolt Domino NetPlusz S mellé.
-
Hege1234
addikt
válasz
tsteve #86082 üzenetére
nahh megvan a hiba
(15 perc alatt kapcsoltak is)a sim-et már "kikapcsolták"
ha jól értettem miután kikapcsolják van egy esetleg ha meggondolnád magad időtartam
ami 2 hónap
még ebben a tartományban van tehát csak pénzt kell rá rakni
és utána lehet is adategyeztetni onlinesry én is csak most tudtam meg hogy kikapcsolták
erről engem sem informáltak -
maxika2004
őstag
válasz
tsteve #86050 üzenetére
hát de ...
1777-et is probáltam, leirtam mi fogadott....
mert mit nem fogtam fel ?...... és ott a " nem tudom a jeszavamat" .... pedig uj fiók jelszót akar csinálni, pedig a fiokjelszó jó mert beléptem,
és az előfizu hozzáadáshoz meg ti mondtátok nem az a jelszó kell.....akkor ???
Rohaggyon meg az t ugy ahogy van.... amugy a maraton csomagot el se tudták mondani az üzletben hogy lehet az 1777 ről aktiválni, pedig olyan kurvajol le van irva !...........
nagynehezen rátették ugy 20 perc alatt, de nemtudták hogyan.... -
maxika2004
őstag
válasz
tsteve #86048 üzenetére
Igen végigolvastam.....
" kérjük adja meg dominó jelszavát...... de honnan a k...életből szedjem !!!!!!!!!!!" jelszó módositás : kérjük adja meg régi jeszavát "
Hát nem vagyok egy hülyegyerek, (állitólag)
de aki ebben segít ezek szerint kicsit részletesebben azt szenté avatom .... -
totron
addikt
válasz
tsteve #86011 üzenetére
Ki fog derülni, nyilván. Nem is mint jövőkutató szólaltam fel, hanem mint a lépten-nyomon megfigyelhető mentalitás, ami zavart. Budapest határáig tart a világ, csak a havidíjas előfizető létezik, lehetne folytatni a sort. Önmagában ez, a félig-meddig lappangó, de azért mindig kicsit jelen lévő mivoltában még el is menne, de ha valaki beesik ide - ahogy én is tettem - és hiteles, alapos forrásnak tartja a topikot, akkor félrevezetődik, mert egy vagy több számlás gyermek nem látott túl saját mozgási területén és téves nótát fújt bele a világba, figyelembe nem véve, hogy a pre-paid vonalon nem feltétlenül ugyanaz a változás állt be.
-
totron
addikt
válasz
tsteve #86009 üzenetére
Telenor nem kér hűséget a Helló Datához. Annyiban trend, hogy a szolgáltatók lemásolták egymás (ultra)alacsony percdíjú pre-paid opcióit, csomagjait. Erre értettem. Ezek már megtörtént tények, körbeért a dolog. A jövő meg nyilván kérdőjeles, mint mindig, csúf üzleti érdekek alakítják, akár gyorsan, így ezen nem is évődöm.
-
-
-
-
tibi970307
tag
válasz
tsteve #85990 üzenetére
Érdekes volt, pont buszon ülök, kb 3 óra még az út, azt akarta, hogy 1 órán belül menjek el egy ATM-hez, és pontosan mondjam meg, hogy mikor. Mondtam is, hogy akkor én most leteszem és megfogom tenni a csalások megelőzésének az érdekében a szükséges lépéseket. Erre ő "kapcsolta" a főnökét, persze ő volt csak másabb hangon.
Azért ez még mindig amatőr.
Viszont ha odaértem, akkor pont útbaesik egy rendőrség, befogok menni. -
Game-over
aktív tag
válasz
tsteve #85952 üzenetére
Ezt mondta az ügyfélszolgálatos is, próbálta így is meg máshogy is.....elvileg lehet más nem stimmelt (szül. helynél a személyiben csak város van, de lehet hogy kell Mo is, vagy az adatbázisban van elírva valami)
(#85959) tsteve: Én nem is a szolgáltatót hibáztatom, hanem hogy senkinek nincs rálátása azokra az adatokra, amik a BM-ben vannak.
Tényleg, ezt le lehet kérdezni a BM-től vagy valahonnan? Nem a személyi számot, hanem összességében az összes adatot ami pl. ilyenkor kéne?
-
radio100jozs
őstag
válasz
tsteve #85912 üzenetére
Rosszul tudod, és még utána sem olvastál. A plusz adatopciók, és a korlátlan tematikus opciók a Dominóra nem lettek lezárva, ilyet soha senki sem mondott, és az ÁSZF-ben sem volt, és nincs is benne. A Dominósok nem kapnak havonta számlát :-) Csak a havidíjas csomagoknál lettek lezárások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest