- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
herrká
senior tag
válasz
dptrsk #73907 üzenetére
Garanciális igen. 4 hónapos. Biztosítás is van rá.
Hát, bementünk a szerviztől kapott levéllel a boltba, ahol vettük. T-Partner. Csak tárogattak, hogy nohát-nohát, meg ejnye-bejnye, de akkor nem tudnak mit csinálni, mert nekik ide, ebbe a szervizbe kell továbbítaniuk a készülékeket. Próbáljunk a szervizzel zöldágra jutni.. Ők nem tudnak segíteni! -
Keem1
veterán
válasz
dptrsk #73560 üzenetére
Megtaláltam azt, ami talán megválaszolja a kérdéseinket:
Promóciós időszak
A promóció időtartama 2016. július 5. - 2016. szeptember 5.
A promócióra történő regisztráció időtartama: 2016. június 1. - 2016. június 30.Tehát valószínűleg az adatot is csak július 5-től kapjuk meg
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #72757 üzenetére
"Akkor tudsz Move M ATKra váltani, ha van otthoni előfizetésed vagy[...]"
Ez sem teljesen igaz.
Ha az otthoni nem rendelkezik kiemeltségi szinttel, akkor díjcsomagváltással csak egy FUN társkártya vehető igénybe.
A jelenleg érvényben lévő promóciók szerint minden más típusú ATK-t új előfizetéssel lehet igénybe venni (kiemeltségi szint nélkül legfeljebb hármat)
Otthoni arany kiemeltségi szint esetén egyet lehet díjcsomagváltással, az összes többinek újnak kell lennie (legfeljebb 10).
Otthoni platina esetén kettőt lehet díjcsomagváltással bevonni, az összes többinek újnak kell lennie (legfeljebb 20)
-
tomcsi23
veterán
-
Ateszpapa
addikt
válasz
dptrsk #72662 üzenetére
Igen, arra gondoltam!
Ez vajon még elérhető?kali:
Akkor használtam azt a díjcsomagot, mikor "parkoló" pályára került a SIM.
Hűség miatt nem szűnhettem meg, de készülék vásárlása miatt lett új számom, és azt használtam.
Ezért az úgymond régi számomat a lehető legolcsóbb díjcsomagba raktam mivel nem is használtam.Most is hasonló lenne a helyzet azért kérdeztem létezik-e még az a díjcsomag.
-
Laca1212
őstag
válasz
dptrsk #72479 üzenetére
Köszi!
Így 1100 Ft-al lennék beljebb havonta és jobb perc/sms díjam lenne. Persze csak akkor, ha nem beszélem le a Move Xs 1990,- havidíját.
Mert ha igen, akkor kvázi kidobok 890,-et/hó a Surf időszaki díjára. Ha nem nézzük a minimális percdíj és sms díj különbséget a Surf és Move XS közt.Viszont nem írtad el a NetPlusz XXL-t? Az csak NetPlusz XL 2590,-ért, nem?
Azt nem találtam, hogy a Surf esetén mp vagy perc alapú a levonás?
Amúgy állandóan figyelni kell havonta, hogy mindig legyen fedezet a kártyán, hogy tudja vonni az időszaki díjat és a NetPlusz díját? Ha nincs annyi fedezet amennyi kellene, akkor mi történik? Vagy hogy van ez Dominónál?
Ezt olvasom Surf mobilnetnél:
"Mi történik ha elfogy?
Az időszaki díjban foglalt adatmennyiség felhasználása után automatikusan aktiválódik a Domino Go!NapiNet adatdíjcsomag, így 195 Ft-os napi díj ellenében további 10 MB belföldi adatforgalmat kapsz."Jól gondolom ez nem érdekes, ha van NetPlusz kiegészítés? Mert ott már ugye "0 Ft a túlforgalmazási díj" és csak belassítják netet.
"Itt leírtam egyszer, hogy mennyi egységnél éri meg a Surf-ös és mikor a Move XS. (azonos netcsomagok esetén)"
Ezeket az egységeket nem értem... Mik ezek?
-
dzudzu
tag
válasz
dptrsk #72403 üzenetére
Sziasztok,
most terveztem egy új music s előfizetés megkötését, viszont látván a leírtakat lehet kivárok még kicsit...
Kérdésem az lenne, hogy a gyakorlatban a régi csomag kivezetése és az új bevezetése között szokott lenni némi időbeli átfedés? (nyilván ha számomra kevésbé lenne vonzó az új csomag akkor megkötném a musicot). -
-
blg
senior tag
-
Hauptmann
veterán
válasz
dptrsk #72173 üzenetére
Köszi az infót. Nem olyan rég néztem, akkor még csak a Domino Surf volt LTE-s, de akkor ezek szeint változtattak már. Mindenesetre a kártyám nem mai darab (még Westel van a hátulján), akkor töltöm is a csereűrlapot.
Ha kihozzák, akkor le kell adni a régi kártyát? Illetve csak személyesen annak adják oda, akinek a nevére szól az előfizetés? Mert ha igen, akkor inkább bemegyek személyesen, és kicseréltetem.
-
Stonerice
őstag
válasz
dptrsk #71547 üzenetére
Azt írta nincs mobilnet szolgáltatásom! Berendeltem a napinetet amire azt írta a megrendeló gombra nyomás előtt hogy megújuló! Miután rá klikkeltem már "nem" megújuló lett! Kipróbálom aztán reménykedem hogy nem kellesz 10 megánként majdnem 200ft-ot perkálnom..
Köszi a segítséget! Majd még jövök !
Szerk..:
Az volt a baj hogy az APN típusa: Default, supl között nem volt szóköz! Az összes többi profilban nincs! Szóval vagy a telefon romja van hibásan konfigolva , vagy ilyen kényes lenne a t-mobile -
bostone
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #71026 üzenetére
Nem kivitelezhető. Már csak azért sem, mert ezeknél a folyamatoknál nem kivitelezhető az időzített aktiválás.
(#71027) postasbeci
Ez van sajnos. Arra viszont figyelj, hogy a jelenlegi társkártya promóciós ár (ami két évig viszont biztosított utána) jelenleg Március 31-ig van kiírva.
Hogy utána hosszabbítani fogják-e? 95%-ig biztos, hogy igen (szerintem). Ez viszont csak csak az utolsó pillanatokban, vagy az utolsó pillanatok után derül csak ki
Amit még megtehetsz: Megrendeled hamarabb a kártyát és a készüléket online/vagy telefonos ügy, s így két hónapig párhuzamosan fizeted a két előfizetést, s addig maximum lebeszélitek a feltöltött keretet.
ez így bő 4000 HUF többletköltség, de a két év alatt bőven megtérül (36000 Ft megtakarítás ez így is két év alatt a normál Next S Aranytárskártyához képest.)
Ha valaki csak úgy beesik az utcáról, akkor az nem köthet ilyet egyébként. Aranytárskártya, ami feltételezi, hogy már meglévő előfizető
-
KZP
őstag
-
zuzu000
őstag
válasz
dptrsk #70562 üzenetére
Ezt a hölgy nem mondta, bár az 500 forint kedvezmény tényleg gyanúsnak tűnt.
Meg a feltöltős ellen szól még, hogyha pl van 200 forintom rajta, és egy hosszú beszélgetés után lemegyek 0-ra, akkor az internet megszűnik és addig nincs amíg fel nem töltöm. Szóval itt mindig figyelni kéne.Ez a Telekom app nektek jól működik? Elég ritkán frissíti a maradék adatforgalmat.
-
-
mexel
veterán
válasz
dptrsk #70427 üzenetére
Ez a Bluemobilos sim olyan mint a domino? Lehet ilyet venni hűség és havidíj nélkül?
Vagy a Telekomnál van olyan domino csomag aminek nincs havidíja? Kellene nekem egy második telefonszám amit tudnak hívni és tudok beszélni róla ha kell, de nem karok havidíjat fizetni, mert nem sok időre kell.
Van ilyen domino kártya? Illetve régebben olvastam olyasmit amihez volt sávos net ( először 500mb X összegért, ha túlléptem akkor levont plusz 1000ft vagyakármennyit). Ezt nem találom most.
(tulajdonképpen bármilyen szolgáltató jó lenne) -
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #70381 üzenetére
Nem tudtam, hogy ez már publikus. Ezesetben már nem üzleti titok, hogy kikerült a hivatalos ÁSZF módosulásokba.
Akkor lefordítanám (két évig!!):
Move M ATK: 2990 Ft.
Next S ATK 3990 Ft.
Next M ATK: 8490 Ft.Ha valaki dominó feltöltőkártyáról vált előfizetésre, akkor az első évben kaphat új típusú dominóról havidíjasra váltási kedvezményt (normál lakossági előfizetésekre, ha több mint 3 hónapja aktív a dominó (előfizetésekre -500 Ft az első 1 évre, Korlátlan csomagnál -1000 Ft az első egy évre)). Ez annyit tesz, hogy az első 1 évben:
Move M ATK: 2490 Ft.
Next S ATK 2990 Ft Ft.
Next M ATK: 7490 Ft.Majd a második évben maradnak a fent tárgyalt árak.
Ez azért így több mint jó!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest