- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
válasz Zsolt,72 #137098 üzenetére
En is. Bar amikor 3-4 eszkoz csorog egyszerre, azt mar nem.
Tegnap 20-24 kozott volt a Yetteltol szamhordozasom, de meg mindig nem talal telekomos halozatot a telefon.. es semmi sms, email nem jott rola, hogy elvegeztek a szamhordozast.
Lehet azert mert edesanyam jelenleg Becsben tartozkodik?
Bar azt mondja semmi mas halozatra nem akar felallni a telefon.
Dual simes a telefonja(Yettelben vasarolta meg) remelem ez igy akkor kartyafuggetlen, es nem 2db yetteles kartyara korlatozodik.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Blackmirror
őstag
válasz Zsolt,72 #137075 üzenetére
És valóban igazad van, most utána néztem, nincs jogszabály erről ami mondjuk érdekes, bennem az élt, hogy ha 3 napon belül visszaviszi blablabla…
A telekom üzlet részéről elég nagy blamázs lenne amúgy ha nem vennék vissza , mostmár kíváncsi vagyok mi lesz.
iPhone X@R, iPad Pro
-
PedroPascal
senior tag
válasz Zsolt,72 #137032 üzenetére
Végösszeg vagy részösszeg? Mert ha az együttes árát nézik akkor 3 év mind a kettő. Ezért érdekelne aki most így vásárolt hogyan van a garancia.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
zelikocc
senior tag
válasz Zsolt,72 #136988 üzenetére
Ez 700 MHz?
És 4G-n mennyi?
Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a 700 MHz 5G rosszabb mint a 4G, nem is értem miért erőlteti a Telekom és még pénzt is kér érte…
Ahol 700-at telepítenek, ott általában van B3 is a B20 mellé.
Ez esetben:
10 MHz DSS 5G vs 20+20 MHz 4G+
100 mbit/s vs 400 mbit/s kapacitásAztán minden 5G-s telefon elsődlegesen az 5G frekire megy, ami a kisebb kapacitás miatt hamar túl is terhelődik.
Kedves trémobil, miééért?
Ez így eléggé átverés. -
Cry0
őstag
válasz Zsolt,72 #136867 üzenetére
én próbálom meg fejteni de nem jövök rá.
Ismerősömnek tv+internet illetve 2 korlátlan telefonra kapott 120e ft készülék kedvezményt. én Tv+internet 2 korlátlan előfizetés valamint 3 kisebb előfizetésre kapok 110e ft készülék kedvezményt. ha önmagában 19e ft-ért kötök egy mobil L valamint gigaerős net csomagot 64.000Ft készülék kedvezményt kap az ember, de ha ez melle bele rak egy mobil S valamint 4 gb net csomagot akkor 62e ft ra esik a kedvezmény. a 15% kedvezmény végett ?
egyébbként jelenleg a konkrét célom hogy az előfizetéseket "2 részre " tudjam osztani amire hűségidőt válalok és kedvezményt kapok, 2 készülékre szeretném arányosan elosztani a kedvezményt.
Vártam a Cyber Novembert hogy hátha ad valami kedvezményt de telefonra nem sikerült összehozni semmit.Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Takashi
aktív tag
válasz Zsolt,72 #136439 üzenetére
Akkor már csak az érdekelne, hogy vajon automatikusan elindul amikor külföldi (nem EU-s) hálózatra csatlakozom, vagy el kell indítanom? 1 hétre utazunk a feleségemmel nem EU-ba és elég lenne a 2x72 óra külön-külön is. Kapcsoljam az egyik készüléket az első 3 napra repülőgép módba? aztán meg ugyanezt a másikkal?
七転八起
-
törölt tag
-
pamesz
tag
válasz Zsolt,72 #136186 üzenetére
Akkor a kiscsaj nagyon nem volt képben amikor ezt szerettem volna. Valószínű újonc lehetett, még a névkártyája is filctollal írt volt. Szerencsém volt, hogy pont nem volt olyan készülék a boltban, mint ami kellett volna, így eljöttem. Legközelebb akkor ilyen esetben akár kérhetek egy vezetőt is az asztalhoz, ha mindenre akar hosszabbítani?
-
válasz Zsolt,72 #136162 üzenetére
1414 azt mondta, hogy Telekom partnernél is, de személyesen annak kell akinek a nevén van.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
adika4444
addikt
-
nagyúr
válasz Zsolt,72 #135908 üzenetére
Egy jó pár évig még bizonyosan életben maradsz
Nagy megnyugvás ez így hirtelen, mégiscsak...aztán persze elég sok tényező van még az eSIM-en kívül is, ami amortizál rendesen.
csak hosszabb távon számolnak a gyártók azzal, hogy megszűnjön a fizikai kártya elérhetősége.
Hasonlóképpen számolok én is fizikai elérhetőségemmel.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz Zsolt,72 #135899 üzenetére
Yeti meg Voda...értem.
Amúgy kezdek kíváncsivá válni, hány évig tudok még életben maradni eSIM nélkül.
(#135902) mickemoto
Remélem a mobilnetet
Az amúgy kb 100 %....
Most amúgy ránéztem, van 3GB/7 napos bónusz, 1GB Maraton, de most a Domino 600MB fogyott le reggel óta 483MB-ra, szóval megnyugodhatsz. (nyilván repülőmód ki/be megvolt az aktiválást jelző SMS után)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zsolt,72 #135895 üzenetére
Amúgy az eSIM ilyen téren képes nagyobb távlatot nyitni; ha jól emlékszem, az általam használt iPhone 13 gyártmány 10 db eSIM tárolására képes
Super...és ebből hány lehetne Domino? Amúgy meg sifonmentesen élek, Xiaominál meg a számmisztika alapján is korai lenne a 4, 9, 12 után még most váltanom. Szóval megvárom a 14-et... Nagy szerencse, hogy árban már simán utóléri a sifont!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Zsolt,72 #135895 üzenetére
Szerintem minden eSIM képes készülék többet tud. Samsung is 10 eSIM et képes kezelni (van egyáltalán több eSIM képes készülék?).
Samsungnál annyi a megkötés hogy vagy fizikai 1 és fizikai 2, vagy fizikai 1 és 1 eSIM működik egyszerre dualban. eSIM-ek és Fizikai 2 közösen használják IMEI2, IMEI1 dedikáltan Fizikai 1 sloté.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nagyúr
válasz Zsolt,72 #135890 üzenetére
Oppa, ilyen is van! Nincs ilyen fájdalmam nekem, inkább ilyen elméleti nyekergés volt részemről. Elvagyok kétSIM-es mobillal plusz az előző telómban van egy tartalék Domino... Amikor sok Dominom volt, akkor se használtam mindet!
(#135892) dzf007
DigiMobil mindenre is jó..
Hát sajna nagyon nem...anno pont megszünt a wifi melóhelyemen Székely Mihály utcában(belváros) és épp amiatt mentem be Digihez egy SIM-ért, na az az épületben azonnal le is ült! Minap meg a Herbaházba mentem, hogy videóhívással támogatva vegyek mindenféle jókat, ott is azonnal nullára ment a DigiSIM adat az épületben, úgy kellett Dominora napi adatot küldenem. Szóval emiatt kell dualban a Telekom és a Digi SIM telóban.
Megemelik, másik csomagot aligha ajánlanak.
Kb erre számítok én is, a kábeles is több, mint duplájára emelkedett utóbbi egy évben...és eléggé instabillá is vált utóbbi hónapokban. Két napja totál összeomlott, hátha most újra összerakták és jó lesz. Giganet a neve alapján...
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
válasz Zsolt,72 #135639 üzenetére
Nem csak Ő! 5G-nek mondott 2G megy 1/1-el!
Itt nálunk vagy 5 bázis hiányzik. [kép]
Nekem már van 1 másik Sim is a Telómban.
Elég sokat használom azt a Tettek Nokedlija helyett.
Sajnos kötve vagyok rendesen.
Nem hallgattam a jó szóra.
Pedig kellett volna, mert ez egy használhatatlan xar.
Biztos van, talán lehet, h vhol ez jól múűködik.
De erre és amerre járok sehol sem működik jól.
Lehet arra hivatkozva lelépni, h használhatatlan?[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
kchris78
veterán
válasz Zsolt,72 #135639 üzenetére
Ezt én sem értem. Igen, szar a Telekom B.csabán, ki tudja mi az oka, van ahol meg a Yettel szar és a Telekom jó. Le kell cserélni, kitalálták már a számhordozást. Vagy annyira mégse szar csak amikor épp bekakukkol akkor lehet ide írni? Amúgy Diósgyőrben is ilyen szar volt a Telekom, ott megoldották a kapacitásproblémákat, amennyire én legalábbis tapasztaltam abból amennyi időt ott töltöttem az 5G előtt és azzal.
-
félisten
-
tomy86
addikt
válasz Zsolt,72 #134725 üzenetére
Valamint a Siemensnek.
-
donmackó
addikt
válasz Zsolt,72 #134534 üzenetére
Érdekes hogy amég nem kezdték el ezt az 5g-s mizériát, addig szinte mindig fullon volt a térerő benn a házban. Most meg 4g-n és 5g-n is csak az ablak mellett van térerő, máshol meg vált vowifire. Evvel csak az a baj hogy a céges kártyámra nem tudom bekapcsolni a vowifit, így azon elérhetetlen lettem.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Zsolt,72 #134436 üzenetére
Nem fogyasztja az adatkeretet, vagy adatkeret nélkül is használható, azért az nem ugyanaz.
A Love Telekom menüpont egyébként meg fogyasztja a keretet. -
addikt
válasz Zsolt,72 #134365 üzenetére
Ohh, köszönöm, akkor mindenképp kell másik QR kód
Céges előfizetés esetén, csak a céges kapcsolattartó tud új QR kódot generálni nekem, vagy ha boltba bemegyek, akkor ott is megcsinálják?
Sajnos amikor eSim-re váltottam, hiába volt a céges szám a telekom fiókmhoz rendelve, magamnak nemtudtam QR kódot igényelni, az SMS után hibára futott.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
bolic
őstag
válasz Zsolt,72 #134037 üzenetére
Igen utánanéztem, tényleg ott van a 2G/3G/4G/5G, 2G/3G/4G, 2G/3G vagy csak 2G opció van, sajnos nincs automata mód. Sebaj, van szupergyorstöltőm (Samsung 25W PD), azzal tolom majdnem minden harmadik napon kb. 2 órán keresztül.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
4Grider
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest