- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Zsolt,72 #138975 üzenetére
Most gondolj bele, hogy nálam 2 domino sim van a telefonban és minden üzenet, pl ma is hogy "pár nap múlva lejár és adategyeztessek és hű már mennyire lehet az appban is" duplán jön., akkor most legyek én is ideges miatta?
Másik, hogy csak pont 2 hónap múlva jár le, szóval idő van még. -
-
osonte
őstag
válasz
Zsolt,72 #138401 üzenetére
Szia!
Sajnos tudom, régen azonnal bele is álltam volna a dologba, de ahogy előtted is írták nagy cég, szóval nem én fogom tönkretenni őket. Idegesítő, de nekik hozzám képest végtelen erőforrásaik vannak (nekem viszont véges az erőforrásom, főleg egészségügyi okokból és rájöttem néha érdemes valamennyit várni), illetve jó lenne ha továbbra is tudnák náluk telefont venni. Remélem azért akár a jövő héten sikerül utalniuk. Persze, ha nem megy akkor majd lépek, végtelenségig nem hagyom az ügyet. Pont kb 1 éve valakinek ha jól emlékszem a 31-ik napon utalták a pénzt.
-
madiras
friss újonc
válasz
Zsolt,72 #137814 üzenetére
Köszi a választ @zsolt,72 elolvastam a topikot amit küldtél.
Viszont nem értem ennek a “csalásnak” a célját…
Használják a számomat egy csörgetésre.1. lehetőség: nem veszik fel, ott marad a nemfogadott hívás. Aztán visszahívnak én meg értetlenül veszem fel.
2. lehetőség: felveszik és bizalmas adatokat kérnek a hívott féltől aki jobb esetben elhajtja őket, rosszabb esetben megadja a banki adatait, elérhetőségeit, talán jelszavait is.
Ezek után a csalók meglopják a hívott felet.
Gondolod hogy engem fognak meghurcolni ezután?
Azt gondolom egy gyors szolgáltatói híváslista ellenőrzése után hamar tisztáznak.Tenni pedig sajnos semmit sem tudok ez ellen a csalás ellen…
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Zsolt,72 #137814 üzenetére
Van egy Telekom Multisimem. Kb. 5 éve kihoztam az üzletből, betettem a laptopba és azonnal jött egy idegen MT azonosítóval az sms, hogy díjtartozásom van. Amikor már azt írták, hogy kikapcsolják a szolgáltatást akkor bementem üzletbe is jelezni, hogy mi a helyzet.(Addig csak online, írtam, hogy szerintem másnak akarták küldeni). Felvett egy panaszt akkor az ügyintéző és megszűnt az sms pár hónappal később. Igazoltan Telekom hiba volt.
-
-
4Grider
félisten
válasz
Zsolt,72 #137656 üzenetére
Az alma szempontjából mindenképpen érthető, egyébként egyáltalán nem. Hiszen a termelési költséget csökkenti, így a versenyképességet növeli a drágább tárgyi eszközök normális garanciális ideje. Nem véletlen, hogy a szerszámgépektől kezdve a számítástechnikai eszközökön át elég sok mindenre 3-5 éves garanciát tartalmazó szállítói szerződéseket kötnek a cégekkel.
Az, hogy az alma ebbe nem száll be, az csak őt minősíti. -
ggabor02
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #137597 üzenetére
Nem fog menni ott sem, ne fáradj vele. Próbáltam, miután megszűnt a Telekom fiókból indított sms küldés nélküli adategyeztetés lehetősége.
Azt a számot kizárólag arról a kártyáról tudod hívni, melyiket egyeztetni szeretnéd, amennyiben nem arról hívod, akkor elmondja az automata, hogy hívd arról.Zsákutca.
-
barnibooo
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #137526 üzenetére
Nekem egy domino kártyám van a T-nél, a többi Yetteles, de régen amilyen előnyből indult a T a többihez képest, most már elég gyorsan a többi versenytárs is felzárkózik.
Én a T-s 5G-t tartom viccnek, mert
1. + pénzért adják
2. A sebessége a .... alatt.
Maximum azoknak jó, akik azt szeretik látni a telefonjukon, hogy 5G, mivel ezt már több helyen is láthatják, mint a többi szolgáltatóknál. Egydül az 5G kiépítését szerintem a Yettel csinálja eléggé jól...
Egy idézettel zárnék, ami sajnos már mobiltéren nem nagyon van meg...Tudod, hogy kell egy jó kapcsolat...
-
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Zsolt,72 #137098 üzenetére
En is. Bar amikor 3-4 eszkoz csorog egyszerre, azt mar nem.
Tegnap 20-24 kozott volt a Yetteltol szamhordozasom, de meg mindig nem talal telekomos halozatot a telefon.. es semmi sms, email nem jott rola, hogy elvegeztek a szamhordozast.
Lehet azert mert edesanyam jelenleg Becsben tartozkodik?
Bar azt mondja semmi mas halozatra nem akar felallni a telefon.
Dual simes a telefonja(Yettelben vasarolta meg) remelem ez igy akkor kartyafuggetlen, es nem 2db yetteles kartyara korlatozodik. -
Blackmirror
őstag
-
zelikocc
senior tag
válasz
Zsolt,72 #136988 üzenetére
Ez 700 MHz?
És 4G-n mennyi?
Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a 700 MHz 5G rosszabb mint a 4G, nem is értem miért erőlteti a Telekom és még pénzt is kér érte…
Ahol 700-at telepítenek, ott általában van B3 is a B20 mellé.
Ez esetben:
10 MHz DSS 5G vs 20+20 MHz 4G+
100 mbit/s vs 400 mbit/s kapacitásAztán minden 5G-s telefon elsődlegesen az 5G frekire megy, ami a kisebb kapacitás miatt hamar túl is terhelődik.
Kedves trémobil, miééért?
Ez így eléggé átverés. -
Cry0
őstag
válasz
Zsolt,72 #136867 üzenetére
én próbálom meg fejteni de nem jövök rá.
Ismerősömnek tv+internet illetve 2 korlátlan telefonra kapott 120e ft készülék kedvezményt. én Tv+internet 2 korlátlan előfizetés valamint 3 kisebb előfizetésre kapok 110e ft készülék kedvezményt. ha önmagában 19e ft-ért kötök egy mobil L valamint gigaerős net csomagot 64.000Ft készülék kedvezményt kap az ember, de ha ez melle bele rak egy mobil S valamint 4 gb net csomagot akkor 62e ft ra esik a kedvezmény. a 15% kedvezmény végett ?
egyébbként jelenleg a konkrét célom hogy az előfizetéseket "2 részre " tudjam osztani amire hűségidőt válalok és kedvezményt kapok, 2 készülékre szeretném arányosan elosztani a kedvezményt.
Vártam a Cyber Novembert hogy hátha ad valami kedvezményt de telefonra nem sikerült összehozni semmit. -
Takashi
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #136439 üzenetére
Akkor már csak az érdekelne, hogy vajon automatikusan elindul amikor külföldi (nem EU-s) hálózatra csatlakozom, vagy el kell indítanom? 1 hétre utazunk a feleségemmel nem EU-ba és elég lenne a 2x72 óra külön-külön is. Kapcsoljam az egyik készüléket az első 3 napra repülőgép módba? aztán meg ugyanezt a másikkal?
-
törölt tag
-
pamesz
tag
válasz
Zsolt,72 #136186 üzenetére
Akkor a kiscsaj nagyon nem volt képben amikor ezt szerettem volna. Valószínű újonc lehetett, még a névkártyája is filctollal írt volt. Szerencsém volt, hogy pont nem volt olyan készülék a boltban, mint ami kellett volna, így eljöttem. Legközelebb akkor ilyen esetben akár kérhetek egy vezetőt is az asztalhoz, ha mindenre akar hosszabbítani?
-
-
-
válasz
Zsolt,72 #135908 üzenetére
Egy jó pár évig még bizonyosan életben maradsz
Nagy megnyugvás ez így hirtelen, mégiscsak...aztán persze elég sok tényező van még az eSIM-en kívül is, ami amortizál rendesen.
csak hosszabb távon számolnak a gyártók azzal, hogy megszűnjön a fizikai kártya elérhetősége.
Hasonlóképpen számolok én is fizikai elérhetőségemmel.
-
válasz
Zsolt,72 #135899 üzenetére
Yeti meg Voda...értem.
Amúgy kezdek kíváncsivá válni, hány évig tudok még életben maradni eSIM nélkül.
(#135902) mickemoto
Remélem a mobilnetet
Az amúgy kb 100 %....
Most amúgy ránéztem, van 3GB/7 napos bónusz, 1GB Maraton, de most a Domino 600MB fogyott le reggel óta 483MB-ra, szóval megnyugodhatsz.
(nyilván repülőmód ki/be megvolt az aktiválást jelző SMS után)
-
válasz
Zsolt,72 #135895 üzenetére
Amúgy az eSIM ilyen téren képes nagyobb távlatot nyitni; ha jól emlékszem, az általam használt iPhone 13 gyártmány 10 db eSIM tárolására képes
Super...és ebből hány lehetne Domino?
Amúgy meg sifonmentesen élek, Xiaominál meg a számmisztika alapján is korai lenne a 4, 9, 12 után még most váltanom.
Szóval megvárom a 14-et... Nagy szerencse, hogy árban már simán utóléri a sifont!
-
MadMancs
veterán
válasz
Zsolt,72 #135895 üzenetére
Szerintem minden eSIM képes készülék többet tud. Samsung is 10 eSIM et képes kezelni (van egyáltalán több eSIM képes készülék?).
Samsungnál annyi a megkötés hogy vagy fizikai 1 és fizikai 2, vagy fizikai 1 és 1 eSIM működik egyszerre dualban. eSIM-ek és Fizikai 2 közösen használják IMEI2, IMEI1 dedikáltan Fizikai 1 sloté.
-
válasz
Zsolt,72 #135890 üzenetére
Oppa, ilyen is van!
Nincs ilyen fájdalmam nekem, inkább ilyen elméleti nyekergés volt részemről. Elvagyok kétSIM-es mobillal plusz az előző telómban van egy tartalék Domino... Amikor sok Dominom volt, akkor se használtam mindet!
(#135892) dzf007
DigiMobil mindenre is jó..
Hát sajna nagyon nem...anno pont megszünt a wifi melóhelyemen Székely Mihály utcában(belváros) és épp amiatt mentem be Digihez egy SIM-ért, na az az épületben azonnal le is ült! Minap meg a Herbaházba mentem, hogy videóhívással támogatva vegyek mindenféle jókat, ott is azonnal nullára ment a DigiSIM adat az épületben, úgy kellett Dominora napi adatot küldenem.
Szóval emiatt kell dualban a Telekom és a Digi SIM telóban.
Megemelik, másik csomagot aligha ajánlanak.
Kb erre számítok én is, a kábeles is több, mint duplájára emelkedett utóbbi egy évben...és eléggé instabillá is vált utóbbi hónapokban. Két napja totál összeomlott, hátha most újra összerakták és jó lesz. Giganet a neve alapján...
-
p2pp
őstag
válasz
Zsolt,72 #135639 üzenetére
Nem csak Ő! 5G-nek mondott 2G megy 1/1-el!
Itt nálunk vagy 5 bázis hiányzik. [kép]
Nekem már van 1 másik Sim is a Telómban.
Elég sokat használom azt a Tettek Nokedlijahelyett.
Sajnos kötve vagyok rendesen.
Nem hallgattam a jó szóra.
Pedig kellett volna, mert ez egy használhatatlan xar.
Biztos van, talán lehet, h vhol ez jól múűködik.
De erre és amerre járok sehol sem működik jól.
Lehet arra hivatkozva lelépni, h használhatatlan? -
kchris78
veterán
válasz
Zsolt,72 #135639 üzenetére
Ezt én sem értem. Igen, szar a Telekom B.csabán, ki tudja mi az oka, van ahol meg a Yettel szar és a Telekom jó. Le kell cserélni, kitalálták már a számhordozást. Vagy annyira mégse szar csak amikor épp bekakukkol akkor lehet ide írni?
Amúgy Diósgyőrben is ilyen szar volt a Telekom, ott megoldották a kapacitásproblémákat, amennyire én legalábbis tapasztaltam abból amennyi időt ott töltöttem az 5G előtt és azzal.
-
tomy86
addikt
válasz
Zsolt,72 #134725 üzenetére
Valamint a Siemensnek.
-
donmackó
addikt
válasz
Zsolt,72 #134534 üzenetére
Érdekes hogy amég nem kezdték el ezt az 5g-s mizériát, addig szinte mindig fullon volt a térerő benn a házban. Most meg 4g-n és 5g-n is csak az ablak mellett van térerő, máshol meg vált vowifire. Evvel csak az a baj hogy a céges kártyámra nem tudom bekapcsolni a vowifit, így azon elérhetetlen lettem.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Zsolt,72 #134436 üzenetére
Nem fogyasztja az adatkeretet, vagy adatkeret nélkül is használható, azért az nem ugyanaz.
A Love Telekom menüpont egyébként meg fogyasztja a keretet. -
válasz
Zsolt,72 #134365 üzenetére
Ohh, köszönöm, akkor mindenképp kell másik QR kód
Céges előfizetés esetén, csak a céges kapcsolattartó tud új QR kódot generálni nekem, vagy ha boltba bemegyek, akkor ott is megcsinálják?
Sajnos amikor eSim-re váltottam, hiába volt a céges szám a telekom fiókmhoz rendelve, magamnak nemtudtam QR kódot igényelni, az SMS után hibára futott. -
Cs1csó
titán
-
4Grider
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest