- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Piet_
tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem abba segíteni, hogy lejárt domino simkártyát hogyan lehetne újra aktiválni? a "szolgáltató" baszik bajlódni vele... köszi előre is!
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok!
Részletfizetési lehetőség hogy, s mint van a T-nél?
Keresgélek az oldalukon vagy 10 perce, de még nem találtam leírást róla.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
cserry193
tag
-
addikt
válasz cserry193 #7188 üzenetére
Ne haragudj, de nem értelek! Miért váltanád át, ha hűség nélkül veszed? Csak a szám miatt? De két hónap alatt...
Egyébként igen, lehetséges, néhány hozzászólással feljebb 1430 már linkelte az adott oldalt, ahonnan megrendelheted, illetve bármelyik értékesítőnél köthetsz szerződést! (A hitelképességet ilyen esetben nem tudom mennyire vizsgálják!)
(Véleményem szerint ne MM-S-sel kérd, hanem ECO-val, aztán azt rögtön tudod változtatni (meg havonta egyszer amúgyis díjmentes a módosítás)!)Jó szerencsét!
-
cserry193
tag
Hali!
Azt szeretném megtudni hogy lehetséges-e a T-nél hogy hűségnyilatkozat nélkül vásároljak előfizetéses SIM kártyát? Gondolok itt arra hogy MédiaMánia S-el elkezdeném,aztán pár (2-3) hónap után átváltsak Dominora?
-
1430
senior tag
válasz Csabi88888 #7185 üzenetére
Nem, nem kerül pénzbe.
Mióta bevezetésre került az univerzális egyenleg, azóta az univerzális egyenlegre történt feltöltésről nem igényelhető számla, csak az összeg elköltéséről.
Ha X hónap valamelyik napján igényelsz ilyen számlát, akkor az X hónapban történt univerzális egyenleged felhasználásáról az X-et követő hónapban kiálltja a rendszer a számlát a Domino hívószámhoz rögzített névre és címre, amit postáznak. Ha hónapokon át szükséged van az elköltött univerzális egyenleged számlájára, akkor minden hónapban jelezned kell az igényt.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Csabi88888
csendes tag
Sziasztok!
A My T-mobile-ban véletlenül rányomtam erre: Igényeljen havi számlát univerzális egyenlegéről.
Ez pénzbe kerül? Ha igen mennyibe? Illetve ez csak egy hónapra vonatkozik, tehát nem fogják minden hónapban küldözgetni? Dominos vagyok.
Köszi a segítséget! -
mhif
senior tag
Sziasztok,
segítsetek már értelmezni egy mondatot nekem, lehet túlbonyolítom a megértését
A MédiaMánia díjcsomagok havi díja 100%-ban leforgalmazható hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé
indított hívásra, illetve SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön.Ez az előfizetői szó zavar. Lehet hülye kérdés, de egy feltöltő kártyával rendelkező személy is előfizető? Nekem valamiért az évek során úgy értelmeződött a történet, hogy a számlás előfizető az előfizető. Vagy más aspektusból megközelítve ki az a személy aki nem "más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői" közé sorolható?
Remélem csak túl akarom értelmezni a dolgot és ez a "szűkítés" értelmezhető a "vezetékes és más mobilhálózatba irányuló" személyekre unblock... -
félisten
Köszöntem!
UI: 3. pont Igen, éppen Domino Nap a csomag és még az időszak is stimmel, mert kb azóta tűnt fel, hogy édesanyámnak lényegesen hamarabb kell feltöltenem az egyenlegét, holott semmivel sem beszél többet telefonon, mint máskor. Azt megnéztem, hogy jelenleg 41Ft, csak azt nem tudtam mikor emelték meg ennyire/ennyivel (mert elég jól megemelték)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
1430
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #7173 üzenetére
1. Két feltöltés között egyszer díjmentesen válthatsz.
2. Két feltöltés között egyszer díjmentesen módosíthatod (de csak alap Domino díjcsomagnál).
3. Utoljára emlékeim szerint 2010. augusztusától volt változás, mikor a Domino Nap 41 Ft lett, de nem emlékszem, más csomagot érintett e a változás. Nem, nem kell értesítenie téged (legalábbis személy szerint): vagy olvass Népszabadságot (legalább a hónap utolsó napjaiban) vagy havonta nézd meg a honlapon, hogy mi fog változni az ÁSZF-ben (melynek része a díjszabás).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
-
félisten
Dominó-ban nem vagyok otthon, ezért néhány kérdés, amire választ várnék (linkek is megteszik)
1. mennyibe kerül csomagot váltani?
2. mennyibe kerül megváltoztatni a kedvezményes időszakot?
3. mikor emelt utoljára a t-mobile árakat (percdíj dominónál), és erről nem kellene értesítenie az ügyfelet?Keresgéltem a honlapjukon, de ezekről nem találtam infót, mert vagy a fogammal néztem, vagy tényleg jól eldugták, vagy mert nincs is infó...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
1430
senior tag
válasz Tappancs2001 #7167 üzenetére
- készülék nélkül hűséggel 810 Ft, hűség nélkül 5000 Ft
- Igen, rendelhető interneten
- legkorábban 8 hónap után és ehhez a legbiztosabb út a legalább havi bruttó 3750 Ft-os számla (részletek a Kapcsolat Program szabályzatban)Megjegyzés: Jól gondold át a készülék nélküli vásárlást, mert utána csak az arany kedvezményjogosultság elérését követően vehetsz készüléket!
Szerk.: Na tessék! Míg telefonon beszélgettem, feleslegessé vált a post-om.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tappancs2001 #7167 üzenetére
Előfizetői SIM csomag.
Jogosultság: az előfizetői kártyát a Magyar Telekom a jogosultság elnyerését megelőző 8. hónap utolsó napjánál régebben aktiválta;
Tehát minimum 8 hónapnak kell eltelnie az aktiválástól, de ez csak egy feltétele a dolognak! Bővebben itt!Jó szerencsét!
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy új T-Mobile előfizetés (készülék nélkül) mennyibe kerül, rendelhető-e interneten, és mennyi idő után lesz jogosult az előfizető aranykártyára. Köszi előre is.
-
addikt
Köszönöm a felvilágosítást, de arra nem gondoltam, hogy a havidíj változatlanul elsejétől harmincadikáig számlázódik, míg a fordulónap csak az adatmennyiségre ("A RelaxNet adatdíjcsomagokban garantált le- és feltöltési sebességgel igénybevehető adatforgalom") vonatkozik!
Jó szerencsét!
-
kutga
nagyúr
válasz BobChemistry #7161 üzenetére
A Kaméleon tetszik.
Azt egyébként meg tudjátok mondani hogy ha készülékvásárlás nélkül akarok új előfizetést kötni, mikre lesz szükség illetve kell-e hűséget vállalni az előfizetésre?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
1430
senior tag
A hívásforgalmi tájékoztató (ennek része a My T-Mobile eme része is) esetében minden hónap 7. napjától "garantált", hogy már az aktuális adatokat adja. Erre vonatkozó infót nem találtam az oldalon, így linkelni nem tudom.
Ezért láthatod hónap elején a magas összeget, mert az még az előző hónap vége. Ha hó közben x-ről nullára csökken, az meg átmeneti hiba, ami szinte minden hónapban előfordul.dedike
A RelaxNet mobilinternet díjcsomagok is hónap végéig számlázódnak, amiben eltérnek, hogy már az aktiválás napjára is számlázódik, így lehet, hogy hó közbeni díjcsomagváltáskor a hónap napjaihoz képest egy nappal többet számláz a rendszer (pl. 31 napos hónapban 32 napra), mert a módosítás napjára a ki- és a bekapcsolandó csomag is számlázódik. (Amúgy hang alapú díjcsomagok másnaptól számlázódnak, így például ha a hónap utolsó napján veszel előfizetést pl. Eco díjcsomaggal, akkor arra a hónapra nem számlázódik havidíj, de persze a forgalmat az Eco díjai alapján ki kel fizetni.)
Amire te gondolsz, az az adatforgalmi fordulónap, azaz a díjcsomagban foglalt adatkeret nem elsején, hanem a hívószámra vonatkozó egyedi fordulónapon újul meg.Killing
Ilyen szolgáltatás nincs, emelt díjas hívószámok meg nem hívogatnak, legfeljebb SMS-t küldenek, a fogadott emeltdíjas SMS pedig letiltható.
Én a hívásszűrést szoktam javasolni, ha az ügyfél készülékében van erre lehetőség.A roaming tiltást a My T-Mobile-ban nem tudod ki-be kapcsolni, de ha új számod van (dec. 17-től) és nem kérted a tiltást, akkor működni fog automatikusan.
runner 125
Ha roaming tiltásod van, akkor ne is a saját számodról hívd az ügyfélszolgálatot (+36-1/265-9210), hanem kérj kölcsön egy másikat, és JELSZÓ ELLENÉBEN le lehet venni a tiltást (kivéve MobilOtthon vagy MobilOtthon Prémium díjcsomag esetén). Mellesleg az elutasított hálózatok már akkor sem fognak "visszaengedni", míg valamely más hálózat fel nem enged...asound
Családbarát kedvezmény[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Gondolkodom egy előfizetéses díjcsomag váltáson, érdekelne létezik-e olyan a T-nél amelyiknél meghatározhatok egy számot (vagy kettőt) amivel ingyenesen beszélhetek?
Családban már volt ilyen, a nevére nem emlékszem, de ott mindketten azonos díjcsomagban voltak, fontos, hogy most csak én váltok.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
addikt
Ha a mai "0" forintot nem írod, még talán tudtam is volna valami jó választ (hogy még az előző havi volt, meg ilyesmi), de így most tanácstalan vagyok. Biztosan valami belső hiba lehet...
Killing:
Amennyiben hangalapú előfizetésed van, akkor igen. A hónap első napjától az utolsóig "számlázódik" a forgalom, tört hónap esetén -értelemszerűen- az aktiválás/lemondás napjáig/napjától!
(Igaz RelaxNet esetén meg közölték volna a számlazárás napját...)[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Killing
addikt
December 17.-én lett aktiválva az előfizetéses számom, a számlazárás mindig a hónap utolsó napján éjfélkor van?
Jött számla január elején, ezek szerint az tört hónap volt?[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Mappa
addikt
üdv
a My T-Mobile oldalamon ahol a számlát tudom kezelni stb egyéb beállításokat tudok módosítani... és az aktuális havi forgalmat is írja.
na most olyat vettem észre, hogy január 2.-3. fele már 1900 Ft havi forgalmat írt nekem (ezen meg is lepődtem mert szilveszter és az utáni napokban semmilyen ekkora összegű telefon beszélgetést vagy üzenet, netezést nem bonyolítottam a készüléken.) MM S csomagban meg 5000 Ft lebeszélhetőség van és teljesen kizárt, hogy valós lett volna az a 1900 akárhány Ft. na másnap ez a havi forgalom kiírás már leugrott valami 800 Ft környékére. utána nem foglalkoztam vele egészen a múlthétvégéig. akkor megint valami 1900 körüli összeg volt ott "jó gondoltam ez reális, elpofáztam a havi lebeszélhetőmet" - ám de ma megint megnéztem és most 0 azaz nulla Ft az aktuális havi forgalmam... és most már totál a zavarodottság küszöbén állok, hogy most hihető-e amit T oldala kikalkulál. mert, hogy egyszer többet ír, egyszer kevesebbet, harmadjára meg nullát, ez a vicc kategóriát súrolja. választ a hó végén kapok majd a számlával. csak jól lenne választ kapni erre a problémára.
nem kötelező megadni
-
Killing
addikt
Bemész egy T-pontba a szerződéssel meg azzal akinek a nevén van a kártya, és mondod hogy szeretnéd letiltani a számot mert zaklat. Én is tiltattam már le ilyen emeltdíjas számot. (nem a szolgáltatatást, egy konkrét számot!)
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
addikt
válasz runner 125 #7152 üzenetére
Esetleg ezen az oldalon próbálj meg még szétnézni! Hátha lelsz olyat, ami segít!
Jó szerencsét!
-
addikt
-
Killing
addikt
Nekem is lenne egy kérdésem roaming ügyben.
Van egy céges előfizetésem (vmi speckó csomag), és a my t-mobileban ezt írja ki:
Ezek szerint a roaming aktiválva van és működni fog külföldön?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz BobChemistry #7137 üzenetére
Nem adhatják ki, de le lehet tiltani a számot, így a családtagodat nem tudja hívogatni. Utána meg feljelentést neki.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz runner 125 #7145 üzenetére
Valószínűleg azért nem tudsz hívást kezdeményezni/fogadni ill. SMS -t küldeni/fogadni mert le van tiltva a roaming szolgáltatás. Bővebben itt olvashatsz róla: [link]
A 1430 -as számot (díjmentesen) csak belföldről tudod hívni.
Külföldről a +36-1/265-9210 vagy a +36-30/93-03-100-as számokon lehet elérni az ügyfélszolgálatot a külföldi szolgáltató által meghatározott díjon.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Volna egy kis problémám, a T-s előfizetéses kártyámmal nem tudok Ausztriából sem hívást/sms-t indítani, és sem fogadni.
Mielőtt felesleges köröket futunk; tartozás nincs, 0036-tal, +36-tal, és simán is próbáltam.Átraktam már 3 készülékbe, és egyikkel sem ok.
Próbáltam a 1430-at hívni, arra is "Tiltott szám" visszajelzést kapom.
Ha, hívok, akkor hármat pittyeg, és se kép - se hang.Mit tudok tenni?!
Köszönöm."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
BobChemistry
őstag
Sejtjük, hogy ki lehet az (már volt panasz az illető ellen a rendőrségen, hiába) de jobb lenne biztosra tudni. Bár tény, hogy a szám folyamatosan ki van kapcsolva, csak arra a pár másodpercre aktív, amíg hív róla.
1430 köszönöm szépen, ez is segítség
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
addikt
válasz BobChemistry #7139 üzenetére
Akkor nincs más ötletem, hívogassa ő is azt a számot!
De tuti nem valami tévedés van? (Gondolok itt arra, valaki, valamikor rossz számot írt a készülékébe, és ezt most el kellene neki magyarázni? )[B]D@niel:
Most egy világ dőlt össze bennem!
Jó szerencsét!
-
D@niel
addikt
Ide is bírom, és mondjatok valami okosat:
"6.-án adtam le az iPhone-t szervízben, a papírra 21.-ei határidő van feltüntetve. Múlthét pénteken hívtam őket -mert ugye nem tudtak csere mobilt adni (igen, 100e-s mobil és nincs csereteló...)-, azt mondták jövőhét kedd. Hívom őket ma, "1óra múlva érkezik szállítmány", most 5perce rájuk csörgök az 1h leteltével, "nem érkezett meg, délután 4-kor jönnek még"...."
Ma meg a barátok közt-ben is 25.-e van, és őszintén szólva: okozott egy nagyobb kellemetlenséget az, hogy nem tudom átvenni a telefonomat...
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
addikt
válasz BobChemistry #7137 üzenetére
Menjen be a Rendőrségre, tegyen feljelentést. Azt ugyan nem fogja megtudni ki zaklatta, de hátha abbamarad a dolog!
Szerintem.
(Meg ugye lehet a szám Telenoros, vagy a Vodafone-hoz tartozó is!)Jó szerencsét!
-
BobChemistry
őstag
Van egy telefonszám, amiről rendszeresen zaklatják az egyik családtagomat, de sajnos nem tudom, hogy ki lehet, mert a telefonkönyvben nincs benne. Ha bemegyek a T-mobil-hoz, gondolom ők sem adhatják ki.
Nincs valakinek véletlenül egy segítőkész "ismerőse" ilyen téren?
a szám: 06304252375
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
skrabi
senior tag
A videotelefonálás (a mobiltvhez hasonalóan) ugye nem számolja az adatforgalmat?
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
zoli62
addikt
Azt hogy érted, hogy az utolsó pozició körüli műholdakkal kezdi a pozicionálást? Én direkt ugyanazokon a helyeken próbáltam ki, és tapasztaltam a 10 perces késést. Tovább aztán legtöbbször nem volt idegem várni. Tettem egy éredekes megfigyelést is. Amikor a N97 jó GPS jeleket talál, akkor a Galaxy S nem (szinte zéró) és fordítva. Hogy ez miért van, nem tudom.
-
legenda
válasz Killing #7129 üzenetére
nekem egy éve a westel 900 feliratúnál nem kérdeztek semmit sem, és ingyen cserélték - azért akartam cseréltetni, mert az újabb okostelcsik nem kimondottan szeretik a nagyon régi sim kártyákat, ez lett volna az indok, ha kérdezik! ez pedig annyira nem kreált indok, hogy már 3 éve - amikor webshop által rendeltem egy n95 telcsit a szolgáltatónál - felhívták az ingyenes csere lehetőségére a figyelmemet, amennyiben problémázna a régi sim kártya miatt a telcsi! bár akkor, és a következő okostelcsik esetén sem volt probléma a régi sim kártya miatt, de végül azért kicseréltettem! több memória, meg bizonyos újabb szolgáltatások esetén már feltétel az újabb generációs sim kártya!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Killing
addikt
válasz Tappancs2001 #7127 üzenetére
Úgy tudom hogy x idő után ingyen is kicserélik, csak nem tudom mennyi az az idő.
-
addikt
válasz Tappancs2001 #7127 üzenetére
Bemész egy ügyfélszolgálatra, és ott kéred a cserét! 4 ezer forint kártyánként és alkalmanként!
Természetesen előfordulhat a díjmentes csere is, pl mobilfizetéshez alkalmas SIM cseréjekor, vagy hibás SIM esetén. Bemész, kérdezel, s biztosan megmondják neked az adott esetben kell-e fizetni!Jó szerencsét!
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A 2003-ban vásárolt T-Mobile előfizetésem SIM kártyáját szeretném kicserélni egy újabbra. Ennek mi a módja és mennyibe kerül? Van olyan eset, amikor ingyen elvégzik? Üdv
-
addikt
válasz Tappancs2001 #7124 üzenetére
Mivel az előfizetés a barát nevén van, ha nem egyezik bele, nincs üzlet/átírás!
(Nem írtad milyen kapcsolat van köztük, de, ha megmondják, hogy nem fogják kifizetni a saját részüket, biztosan belemegy a "barát"!)
Nekik egyébként nincsenek "pontjaik"!
Az arany vagy platina kedvezményjogosultsággal rendelkező társkártya díjcsomagú előfizetések a beváltható Kapcsolat pontokat automatikusan arra a Kapcsolat kártyával rendelkező előfizetésre gyűjtik, amihez a társkártya kapcsolódik.
A Hűségprogramról minden[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Killing
addikt
válasz Tappancs2001 #7124 üzenetére
Az átírás 6000 ft fejenként, az aranykártya pontok megmaradnak (tudomásom szerint).
Azt nem tudom hogy mi van akkor ha a másik fél nem egyezik bele.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Barátaim már 2002 óta az ismerősük nevén lévő 2 darab aranykártya előfizetést használják, és úgy döntöttek, hogy át szeretnék íratni az előfizetésüket a saját nevükre, a meglévő telefonszám és az eddigi kedvezmények (aranykártya pontok) megtartásával. Mi ennek a módja, mekkora összegbe kerül, és mi történik akkor, ha az eredeti előfizető nem egyezik bele. Elöre is köszi a válaszokat. Üdv
-
addikt
válasz FireShadow #7121 üzenetére
Mióta van meg a MM díjcsomagod? Használtad már a mobilTV szolgáltatást?
Idézet a díjszabásból: A díjcsomagok a Mobil TV szolgáltatást Mobil TV Alap csomaggal tartalmazzák. Amennyiben a MédiaMánia díjcsomagok valamelyikére történő előfizetéskor
nincs aktív Mobil TV szolgáltatása az előfizetőnek, akkor a Mobil TV szolgáltatás díjcsomagon belüli igénybevételéhez a Mobil TV szolgáltatást az
előfizetésen külön aktiválni szükséges. A Mobil TV szolgáltatás igénybevételére a díjszabás 4.4.1. pontjában foglaltak az irányadóak. MédiaMánia díjcsomagok
esetében, amennyiben az előfizető a Mobil TV szolgáltatást folyamatosan 45 napon keresztül nem veszi igénybe, a szolgáltató jogosult a Mobil TV
szolgáltatást deaktiválni. A Szolgáltatás igény esetén újra aktiválható. Az aktiválás a MédiaMánia díjcsomagokon belül díjmentes.[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz erikthekippa #7119 üzenetére
gondolod, hogy fordított helyzet sehol sincs az országban? igen, van ám!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
FireShadow
senior tag
A mobiltv-t hogy tudom megnyitni? Iphone 3g van, de hiaba küldök sms.t arra az ingyenes számra amit az oldalon irnak vagy nezem az origo wap portalt nincs ott semmi. Pedig a dijcsomagban benne van gondoltam megnézem milyen..
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Killing
addikt
válasz erikthekippa #7119 üzenetére
Igen, ez megesik, velem is előfordult ilyen, lehet hogy a vodának pont ott jobb helyen van a bázisállomása. Ettől függetlenül a T sokkal jobb, és ez eddig csak 1 helyen fordult elő, ráadásul egy pince szerű helyen, vastag betonréteggel borítva.
mod: Ha tényleg olyan súlyos akkor jelentsd be, lehet hogy kimennek.
[ Szerkesztve ]
-
erikthekippa
tag
Akármilyen telefont veszek soha nincs térerőm a munkahelyemen . Tiszta szégyen hogy a vodafone-osok meg itt beszélnek mellettem simán. Tmobile suxxx
-
club1
veterán
Nem létezik ma Magyarországon valóban korlátlan mobilnet. A Relaxnet (T), easy és nonstop (V) csomagokat x GB forgalom után korlátozzák, jellemzően fél EDGE sebességre. A többi csomag esetében az x gb után fizetni kell, vagy kikapcsolnak. Telenor-t abszolút nem ajánlok, mert a korlátozásuk majdnem kiszámíthatatlan (bár a reklámjaik alapján ők tűnnek a legjobbnak).
-
humax
senior tag
sziasztok
nem tudum hogy jo heloyen kerdezek.
mobil internet keresek, korlatlan, mit tudtuk ajanlani koszi( nem muszaly T-mobil)Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
1430
senior tag
válasz dellfanboy #7115 üzenetére
Igen.
-
dellfanboy
őstag
az normális ha domino-s létemre felhívok egy domino-s számot ami ki van kapcsolva, és elkezdni nekem mondani a szöveget a csaj hogy három nulla öt hét stb. hangpostája jelentkezik az nekem pénzbe kerül?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
canniball
nagyúr
Végül is igen, csak ha már így belefutottam szeretnék mindent "tisztán látni".
(#7104) 1430!
Nem akarom túlfeszíteni a húrt , de azt még mindig nem értem hogy:
1. Ha ők mondjuk Pestről telefonálnak én meg a Dél-Alföldön laknék akkor oda is kiruccannak emiatt? Vagy ezt már országos hálózattal nyomják?
2. Arról nem is beszélve hogy van olyan épeszű ember aki feltöltőkódot vesz amikor nyereménnyel kecsegtetve találkozik velük?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
addikt
válasz dellfanboy #7110 üzenetére
Valahol , ahol lehetséges a tudakozó menüpontban nyomj egy "0"-t, azaz "élő" ügyintéző!
Jó szerencsét!
-
dellfanboy
őstag
felhívtam már a 1430-at többször is, de ezek szerint eltévedek, tudnál adni vmi strukturát hogy melyik menükbe lépjek be? mert a 1430>1>1 tudakozó)és a - 3 domino szolgáltatások-ba nem találtam meg hol lehet magam törölni-titkossá tenni adataimat a tudakozóban.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
club1
veterán
Ilyen nekem csak akkor fordult eddig elő, amikor nem is láthatta meg a kezdő pozícióhoz szükséges kellő számú műhódot (szobában, erdőben, szűk utcában, erkélyen, stb.) Az autóm szélvédőjébe téve a telefont eddig talán 5 perc volt a maximum. (Soha nem használok A-GPS-t.) Ja, és fontos az is, hogy hol volt utoljára lekapcsolva a GPS, mert az utolsó pozíció környéki műhódokkal kezd, azaz ha átruccanok Krétára, akkor első bekapcsoláskor lassabban pozícionál...
-
---VR6---
csendes tag
És ilyesmi hogy befizetett közüzemi számla vagy valami? (Nincs odaírva de biztos ami biztos megkérdezem )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Adus 27" TUF Gaming VG279Q1A
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest