- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BobChemistry #72169 üzenetére
szia,
az aljzat tisztítását nem próbáltad (porszívóval például), nem csak valami kosz/szösz akadályozza a rendes érintkezést?
az egy éves jótállás után már csak a 2 éves szavatosság adott, de az már más feltételekkel, adott hiba jellege kapcsán nem sok remény fűzhető hozzá, de egy próbát megérhet persze, hátha...
érdemesebb direkt apr-be vinni, mert a szolgáltató is küldené tovább a gyártói/szerződéses szervizbe, az meg csak plusz idő oda és vissza, illetve a magam részéről azt szoktam mondani ilyen esetben, hogy inkább apr, mint tmx.
megnézik, szükség/igény esetén bevizsgálják és mondanak rá valamit, hogy milyen feltételek mellett javítható, esetleges költséget...stb., aztán eldöntöd, hogy mi legyen vele. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
BobChemistry #59220 üzenetére
Szerintem Téged leráztak, a sok papírmunka miatt...
Én kértem volna a vásárlók könyvét, és akkor máris lehetett volna ott is leadni...
Sajnos nagyon sok ügyintéző csak melegedni és a fizetését felvenni jár be, de vannak rendes, lelkiismeretes ügyintézők is -
b.daniel
senior tag
válasz
BobChemistry #59220 üzenetére
Pesten Allee, Mammut 2, Árkád, MOM, West End, europark, pólus center az ami biztosan atveszi, mert itt voltak régebben szervizek, innen tuti tovább küldik. Partnerüzletek egyáltalán nem foglalkoznak vele.
-
válasz
BobChemistry #59218 üzenetére
Mondjuk azért ez vicces, lévén hogy a fogyasztóvédelmi szabályok szerint a vásárlás helyén kell hogy átvegyék.
-
lovace
aktív tag
válasz
BobChemistry #59188 üzenetére
Ugyan nem értek a telefonok hardveréhez, de nem tartom túl valószínűnek, hogy a pixelesedés a szoftver miatt lett volna.
Ne aggódj, ahogy olvastad a kommentem utáni hozzászólásokat, biztos cserélik neked is, sőt valószínűleg rövidebb idő alatt is, mint nekem! -
lovace
aktív tag
válasz
BobChemistry #59162 üzenetére
Üdv!
Amennyiben Blackberry Z10-ről van szó, úgy el tudom mondani a saját tapasztalatom, ha nem, gondolom akkor is lesz benne számodra hasznos információ.
Nekem az volt a hibám, hogy szoftverfrissítés után (nem leaked, hanem hivatalos) csak 99%-ig töltött be a készülék ~48 óra alatt. Bevittem a hozzám legközelebb eső üzletbe, ahol van szerviz. Azt mondták, maximum 3 hétre törekednek (ami ugye az ÁSZF-ben is van, szóval újat nem mondtak). 3 hét után visszakaptam ugyanazzal a hibával, amivel leadtam. Másnap ment is vissza. (Nem is értem mit gondolt a szervizes, hogy majd visszaküldi úgy, hogy rá se nézett, én meg hagyom az egészet? Tisztán látszott, hogy még ha valóban az is történt, ami a munkalapra volt írva "újratöltés" vagy meg se csinálták vagy lusták voltak leellenőrizni.)
Ismét eltelt 2,5 hét, miközben persze hívogattam szinte naponta a pesti szervizes számukat, mert egyszer sikerült kifognom egy becsületes ügyfélszolgálatost, aki azt javasolta, hogy lehetőleg minél sűrűbben zaklassam őket.
Na szóval az első leadástól számított 4-5 héttel később hozta a futár az új készüléket, mivel nem tudták megcsinálni a régit.
Saját tapasztalatból mondom, hogy kínkeserves náluk a fődarab csere, viszont amiatt ne aggódj, lesz nekik még raktáron, tehát ugyanolyat fogsz kapni!
Összegezve: valószínűleg lesz 1 hónap, de zargasd őket folyamatosan és ne aggódj, ha nem tudják megcsinálni, akkor is Z10-et kapsz vissza! -
kutga
félisten
válasz
BobChemistry #7161 üzenetére
A Kaméleon tetszik.
Azt egyébként meg tudjátok mondani hogy ha készülékvásárlás nélkül akarok új előfizetést kötni, mikre lesz szükség illetve kell-e hűséget vállalni az előfizetésre?
-
Killing
addikt
válasz
BobChemistry #7137 üzenetére
Nem adhatják ki, de le lehet tiltani a számot, így a családtagodat nem tudja hívogatni. Utána meg feljelentést neki.
-
válasz
BobChemistry #7139 üzenetére
Akkor nincs más ötletem, hívogassa ő is azt a számot!
De tuti nem valami tévedés van? (Gondolok itt arra, valaki, valamikor rossz számot írt a készülékébe, és ezt most el kellene neki magyarázni?)
[B]D@niel:
Most egy világ dőlt össze bennem!
-
válasz
BobChemistry #7137 üzenetére
Menjen be a Rendőrségre, tegyen feljelentést. Azt ugyan nem fogja megtudni ki zaklatta, de hátha abbamarad a dolog!
Szerintem.
(Meg ugye lehet a szám Telenoros, vagy a Vodafone-hoz tartozó is!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardverkemping június végén
- Formula-1
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest