- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyobb akkumulátorral várható a Pixel 9a
- Van még Nokia telefon!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Tovább gyorsul a chello
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, hogy ez meddig 17K?[ Szerkesztve ]
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy amióta volt ez +36-os átállás, minden számomat átírtam ebbe a formátumba, de: sok esetben előfordul, hogy nem megy el az sms, annak ellenére, hogy +3630.. formában van. Aztán valamikor igen, van amikor nem, és jön az sms, hogy hülye vagyok, stb. mert már nem így kell küldeni. Aztán fogom, leírom a számot papírra, ujra beviszem, aztán elküldi, de mondjuk másnap az újonnan bevitt számra már megint xxszik elküldeni. Tapasztalt valaki ilyet? C902 ről van szó. -
zoli62
addikt
[link] Megmozdult az állóvíz? Hosszú évek után most jöttek csak rá?
-
expander
senior tag
sziasztok, van egy i8910 keszülekem, illetve a T-mobilenal MediaMania elöfizetesem. ebben ugye van mobilTV szolgaltatas, a telefon is tudja, viszont nem müködik rajta. csak felfüllel hallottam, hogy csak olyan keszülekeken müködik amelyeket a t-mobilenal is vasaroltam, viszont ezt ugye nem... valami modja van esetleg, hogy müködjön ?
-
addikt
-
RM1
aktív tag
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy a hűségpontok számítása hogy történik? Előfizetéses vagyok.
-
RM1
aktív tag
Hűségpont. Azért jár, ha más felhív, de ahogy nézem, ha sms-t küld azért nem. Az előző előfizetésemmel nem jött össze az aranykártya, most az a cél. A legkisebb díjcsomagban voltam/vagyok, és a minimum összeget eddig egyszer léptem át (most fogom másodszorra) 2,5 év alatt.
-
EndreMan
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem:
Szerintetek bármilyen módon lehetséges lenne az hogy én tavaly szeptemberben vettem egy 5800-át 2 éves hűséggel médiamánia xl-es dijcsomaggal és most szeretném
valamilyen módon kicserélni egy 3GS-re a jó öreg T-nél?!Tudom hogy elvileg 1,5-év ha minden igaz az az időszak amig nem lehet készüléket cserélni, csak én amiatt gondoltam hogy esetleg meg lehetne ezt beszélni vhogy,mert én alapvetően mindennel meg vagyok elégedve, nem rugnám fel a hűséget,sőt felőlem nőhet is, nekem teljesen megfelel a dijcsomag havi 18 ezres ára is, stb, csak a telefonom nem vált be. Természetesen fizetném az iphone belépési összegét, stb, de azt nem tudom elhinni hogy most nincs semmilyen mód arra hogy kicseréljek egy be nem vált készüléket.
Persze felrúghatom a szerződést, hehe az 250.000 forintos kötbér...de csak van vmilyen más lehetőség, nekik is megérné , esetleg resetelhetnék vagy hozzáadhatnának a hűséghez, illetve a készülék belépési ára nekik is pénz, stb.Ja ui: ha ikonnal akarnák, akár a 600-assal az kb pont annyi haviban mint a médiaménia xl, tehát eddig is fizettem, ezután is...nem értem miért lenne ez olyan kivitelezhetetlen.
ötletek?
-
SEFAN84
aktív tag
-
wentworth
tag
Hali!
Vásároltam mobilinternetet (Relax Net M) kaptam hozzá USB sticket. Ugye ez 3GBig korlátlan és utána korlázották hó végéig.
Kérdésem: Mobilba (Nokia N95 8GB) Lehet-e használni ezt az internetet?
Nem lesz más számlázása?
Neteztem már mobilon 500MB-ot, hó eleje óta, de most gondolkodtam rajta hogy lehet nagy számlára számhatok.
Internet előfizetés van a simkártyán, a hátránya hogy mindig cserélgetni kell.
De akkor mobilinternetet lehet MOBILTELEFONBA NEM USB sticken is használni?Elsősorban olyan emberek válaszát várnám aki tudja, vagy ő is így csinálja.
[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
Jadro
veterán
válasz wentworth #4718 üzenetére
Szerintem ott használod ahol akarod. A T-nek pont mindegy hogy laptoppal járod a várost és úgy használod vagy a telefonba téve. Az előfizetésed a kártyához kötődik. Ahogy írod is, a hátránya a cserélgetés. No meg ha van adatszámlálód feltelepítve akkor ugye össze kell adogatni őket.
Szerintem. Majd jönnek és megerősítenek ( vagy nem. )
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
zoli62
addikt
Régebben valóban volt ilyen korlátozás, de most már nincs. Akkor azt hiszem más volt a hozzáfárési pont is.
-
wentworth
tag
Értem, remélem nem lesz belőle gond, majd megírom, köszönöm szépen
Vi10 32G Q32G221510...
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok. Nem tés vagyok, csak érdeklődöm . A médiamánia S díjcsomag esetén már jár valamennyi kedvezmény a készülékek árából, vagy az csak M-től és felfelé jár? Én úgy vettem észre a honlapon, hogy az utóbbi, de nem vagyok biztos benne. Köszi a választ. Üdv mindenkinek
-
addikt
A Mobilinternet csomagokhoz kapcsolódóan mobil telefon szolgáltatás is igénybevehető, a beszélgetési díj minden belföldi hálózaton belüli, vezetékes
és más mobil előfizetői irányban és minden időszakban 123 Ft/perc. Minden egyéb szolgáltatás díja a Partner 1 díjcsomagra érvényes díjakkal egyezik
meg. A forgalmi díjak mérése másodperces egységekben történik, a 30 másodperces vagy annál rövidebb hívások esetében 30 másodperc díját kell
fizetni, minden megkezdett egység – tehát a hívások első három másodperce is - díjköteles. Az internet forgalmi díjat a benne foglalt Net vagy GPRS Net
szolgáltatás díjai szerint számlázzuk. Díjszabás, itt a 26. oldal lap alja.wentworth:
Minden további nélkül, de telefonálni a fenti feltételekkel lehet.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz EndreMan #4716 üzenetére
A válasz sokkal rövidebb lesz: Nem
Meg két év az szerintem, mivel arra vállaltál hűséget díjcsomag szerint, de majd 1430 kijavít, ha tévedek!
Szerinted mit csinálna a T a te 8 hónapos telefonoddal? Te elfogadnád azt a telefont újnak, ha most akarnál olyat venni? (Többek között ezért kivitelezhetetlen.)Ötletem van, kérdés, jó-e az neked. Tehát.
Vegyél egy iPhone-t a legolcsóbb díjcsomaggal, 29950,- forint kezdővel, 12x7420,- forint havi részlettel. Nézz szét itt!Legolcsóbban így tudod a minőségi cserét megejteni!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
1 éves előfizetéssel vettem egy nokia 5130-at. Sajnos a telefon használhatatlan lett mivel ripittyára tört. Az lenne a kérdésem, hogy mi a teendő ilyenkor? Garanciába ezt már ugye nem veszik be.. Akkor már csak Domino csomagba tudok telefont venni?? Vagy kihozhatok emellé az előfizetés mellé egy másik készüléket? (a hűségidő még nem járt le)
-
addikt
válasz birozoli7800 #4729 üzenetére
Szia!
Hát gariba nem valószínű..
Két eset lehetséges: az egyik az általad is említett, dominós megoldás. A másik pedig az új előfizetés vásárlása, akár egy évre, szintén.
Illetve a harmadik, de ez már a szolgáltatón kívül eső dolog, mégpedig egy kártyafüggetlen telefon beszerzése.Jó szerencsét!
-
EndreMan
csendes tag
Köszönöm szépen , ez a lehetőség eddig elkerülte a figyelmemet, csak az új előfizetéses ikon blabla dolgokat láttam, de ez valóban egész baráti összeg.
Amint fentebb írtál ,abban teljesen igazad van,értettem én hogy akkor nekik bukta a mostani telefonom, csak valami megoldáson gondolkodtam.
De azért szégyen, hogy amikor személyesen megkérdeztem erről egy ügyfélszogálatos csajt,amikor más ügyben voltam ott, akkor neki nem jutott volna eszébe ezt megemliteni mint lehetőséget.....
-
SPF
senior tag
Etalon díjcsomagban vagyok, melyhez ezt (is) írják:
Válassza a Net 500 MB mobilinternet csomagot Etalon díjcsomagja mellé!
Net 500 MB havi díja9 : 995 FtEhhez külön kell 1 vagy 2 éves hűség, vagy kérhetem akár 2 hónapra is, és utána lemondhatom?
-
szente
addikt
hali
átváltottam media mánia s díjcsomagra és ugye idő arányosan adják az adat forgalmat.azt mondta az ügyintéző,hogy 4nap van még ebből a hónapból.azt viszont nem tudta megmondani,hogy hány mb-ot netezhetek el a 4 nap alatt.szerintetek mennyit lehet kb?
köszi
üdv.
-
1430
senior tag
A teljes adatforgalmi keretet megkapod a díjcsomagváltástól kezdve, ami a csomaghoz jár, minden más kedvezmény és a havidíj részarányos.
SPF:
Az Etalon díjcsomaghoz fél áron van automatikusan a Net 500 (és csak az 500-as csomag). Régen a Net80-ra is volt ilyen kedvezmény, sőt akkor ha négy Etalonos díjcsomagra is igénybe vetted a Net80-at, akkor kérhetted (nem volt automatikus), hogy 0 Ft legyen a 80-as csomag minden Etalonos hívószámodon! Ezt 2009.11.01-el megszűnt, de a havidíjkedvezmény megmaradt, a kivezetett 80-as helyett immár az 500-as csomagra.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Mr-Pamacs
senior tag
Hi
Olyan gondom lenne h mi van a szolgáltatóval?
Meg van rendelve a T-Percek és az elöbb azt kezdte el bemondogatni h 15 mp múlva lejár az egyenlegem, és szétkapcsolt.Gondoltam valami kis hiba, így ujrahívtam, de megint szétkapcsolta 3 percnél, pedig biztos h van még T-percek mert hétfőn töltöttem fel a kártyám.
Gondoltam felhívom a 1777-et és megkérdezem mi van, persze ügyintézőt nem találtam, aztán gondoltam lekérdezem a T-perceket h mennyi van, ezt ugye a 1777 hívása utána a 1382-es menüpont alatt lehet elérni. De ilyen nincs, délután még volt, akkor volt 752 perc. Mondom ok, lekérem a sima egyenlegem a *102#-el, erre kapom vissza h Díjcsomag:????Találkoztatok már ilyennel?
Múltkor pl az volt h 2 hét után benyögte h nincs több T-percem, közben meg volt még 800 perc, felhívtam az ügyintézőt (akkor még volt olyan menüpont a 1777-en), megnézte és mondta h van kérdezzem le újra,és ha akkor sem lesz jó akkor hívjam vissza,de akkor már jó volt és engedett megint telefonálni.
Egy rakás xar ez az egész.
-
addikt
Van egy kérdésem, hátha Ti tudtok rá válaszolni.
Az Aranytárskártya Relaxnet előfizetések rendelhetők-e normál havidíjas díjcsomagokhoz, vagy csak különállóan, új sim kártyával?
Jó szerencsét!
-
legenda
közben megkérdeztem az ügyfélszolgálatot; jók a honlapjukon kiírt infók, aranytárskártya relaxnet mobilinternet csomagok csak külön adatkártyával igényelhetők, meglévő előfizetéses sim kártyára nem! meglévő havidíjas aranytárskártyás előfizetésre csak a normál (relaxnet) mobilinternet díjcsomagok aktiválhatók!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen házat vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6 kampány teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest