Hirdetés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: Cyberpunk TWS fülhallgató a GravaStar kínálatában
ma A Sirius Pro egyértelműen azzal tűnik ki a Bluetooth fülhallgatók tengeréből, ahogy kinéz.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cris78
őstag
válasz GeneraL_XTX #19102 üzenetére
A mozaik m és hozzá 1000-ért a net&roll 1gigás opció?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #19104 üzenetére
Továbbá túlforgalmazási-díj mentessé válik a neted!
Jó szerencsét!
-
addikt
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz dedike #19107 üzenetére
Jah hogy limitbővítő opció is van, nem is láttam
Ez tök jó, néha az 1GB is szűkös volt ikon-nál, inkább az fogyott mint a percek. Tehát végülis bukok kb 50 lebeszélhető percet, de nyerek + 500MB mobilnetet és még a gyorsabb (21mbps) hálózatra is felengednek
Köszönöm urak a segítséget
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #19108 üzenetére
Igazán nincs mit!
Az úttörők 12 pontjából az 5.:
Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.
Jó szerencsét!
-
Blackhole13
senior tag
Bocsánat, biztos volt már róla szó.
Ha megrendelem mondjuk a mozaik xs csomagot a független készülékemhez, akkor nem kell aláírnom hűségszerződést és a havidíjon felül nem fog terhelni más költség(most nem a túlforgalmazásra gondolok) ? -
dances
tag
Sziasztok!
Domino 5 díjcsomagban vagyok, és pár hónapja a lehetséges 5 kedvezményes szám közül 3 -at már beállítottam *111# önkiszolgálón keresztül, ma szerettem volna a maradék 2 számot is megadni, viszont azt írta, hogy:
Nem vagyok jogosult az USSD önkiszolgáló használatára!Pedig semmit nem állítgattam azóta a telefonon.
Szerintetek ez azért van, mert változott az ÁSZF?
Hogyan tudnám beállítani még a maradék 2 kedvezményes számot?Only the Good die young.
-
addikt
válasz Blackhole13 #19110 üzenetére
Így van, arra ügyelj, hogy hűséget ne írj alá hozzá, magyarul inkább fizesd ki az 5000-es belépési díjat!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Blackhole13 #19113 üzenetére
Jah, azt nem mondtad, hogy jelenleg is az vagy. Ha nincs hűséged jelenleg egyik díjcsomagra sem, akkor nyugodtan váltogathatod.
Jó szerencsét!
-
Nietzsche_
tag
válasz dedike #19112 üzenetére
Teljesen mindegy akkor már az egy év hűségidő is. Ha kifizeti valaki a 762 Ft-os belépési díjat a kötbér a szerződésen (ha mégis előtérbe kerülne a szerződésbontás pl) 4238 Ft. Feltöltőkártyásról havidíjasra váltva, készülékváltás nélkül viszont tisztán rögzíthető hűségidő vállalása/belépési díj nélkül.
hűségidő lejártán túl természetesen egy díjcsomagváltás nem jár hűségidővel. Kivétel, ha pl. egy kisvállalkozói csomagba lépne be a szám, ahol a keretmegállapodás része a díjcsomagra vállalt hűségidő.
[ Szerkesztve ]
-
csemberlen
őstag
Pár napos EUs tura kapcsán milyen olcsó netezést ajánlotok, hogy ne érjen meglepetés a számlánál? Minimál netezés elképzelhető időjárás nézegetés
Feltöltös mobilnetem van.[ Szerkesztve ]
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
addikt
válasz Nietzsche_ #19115 üzenetére
Effektíve mindegy a gyakorlatban annyiból nem, hogy a fizetés időpontja máshogyan alakul. A Te változatod mindenképpeni előnye az, hogy "magas fokú tetszés" esetén megspórolja a 4238-at.
(#19116) csemberlen:
Én ezt találtam hirtelen.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
cris78
őstag
válasz GeneraL_XTX #19108 üzenetére
Igazán nincs mit. Nekem is jó tanácsokat adnak a srácok itt,én csak tovább adom a tudást :-)
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
balagedebr
tag
Sziasztok!
Júniusban kötöttünk 3 darab Partner3 díjcsomagos előfizut T-nél, és kértünk hozzá akciós Go!Net M csomagot 90ft-ért. Na már most júliusban már aktívan használtuk a netet 2 előfizun a 3-ból és jött az sms mindkettőre 30 mega forgalom után, hogy elértük a havidíjban foglalt keretet és lelassítják (ha jól olvasom, akkor 30mb a Go!Net S-hez járna, nem pedig az általunk kért M-hez, t-mobile weboldalon megnéztem és M-van (100mb) megrendelve az előfizukhoz). Ilyenkor mi van? -
Orlin
addikt
Sziasztok!Uj telcsimhez majd micro sim kártya kell...:\ T mobil üzletben ingyeb cserelik vagy vàgjàk nekem vajon?thx
(sorry ha kerdeztek mar csak telorol vagyok)LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
-
paavoo
aktív tag
Hali
iPad-hoz vásárolható ikon net 2gb csomag esetén ha pl 1 hónap után ha le akarom mondani, akkor létezik valami gyors megoldás, hogy ne kelljen az üfsz-ra rohangálni mindig? Esetleg meg lehet tartani a sim kártyát, hogy később amikor szükségem van rá aktiválok 1 hónapot akár, vagy mindent személyesen kell üfsz-on? -
mondomén
őstag
Hahó!
Tegnap járt le a fizetési határidőm (ikon 200). Én múlthét szerdán utaltam a T-nek a pénzt. Azóta nem könyvelték el. Ugye most ezt írja "Önnek 5 822 Ft lejárt tartozása van!" . Ilyenkor mi van? Gondolom lassan észre veszik, hogy már utaltam, de ilyenkor kapok fekete pontot vagy valamit?
Még sosem késtem, nem tudom mi a pálya ilyenkor... -
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogyha átváltok "Márkaváltás" keretében T-Mobile-ról Blue Mobile-ra, de majd később számomra hiányzó szolgáltatás/egyéb miatt mégis visszatérnék a T-hez a régi hívószámommal együtt, az kivitelezhető-e valahogyan és ha igen, akkor szvsz. ez mibe fog kerülni?
-
MasterMark
titán
Mitől függ, hogy valaki kiemelt ügyfél, és honnan lehet tudni?
Switch Tax
-
nrbii
tag
válasz mclaren777 #19133 üzenetére
A számhordozást oda-vissza bármikor és persze díjmentesen igénybe veheted, szóval nem lesz belőle gondod, ha később visszajönnél.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz balagedebr #19121 üzenetére
A 30 MB benne volt a korlátozásos SMS-ben? (most meg nem mondom fejből, mi van benne pontosan ) Mert ha az üzenetben szerepelt, akkor valami hiba folytán mehetett ez az üzenet, ha viszont valami forgalom mérő alkalmazást használtatok és az mutatott 30 MB-ot, akkor ennyit csal a progi. Ügyfélszolgálat meg tudja erősíteni, hogy melyik csomag aktív, de ebből a szempontból a My T-Mobile is megbízható.
dances
Próbáld meg a 1777-en beállítani a számokat.paavoo
Ez egy havidíjas konstrukció, tehát ha nincs rá hűséged, akkor lehet szüneteltetni, aztán meg igény esetén újra aktiválni, de minden egyes szüneteltetésnek 2540 Ft-os díja van.mondomén
Mit írtál a közleménybe, ami alapján beazonosíthatták a befizetésed? Telefonszám? Folyószámlaszám? Számla sorszáma?
Elképzelhető, hogy elírtad?
Egyébként látszik a "befizetés" (esetedben utalás) dátuma, tehát látható, hogy időben fizettél e vagy sem.mclaren777
Be kell menned egy T-Pontba, és visszaváltanak T-Mobile-ba (belépési díj megfizetése ellenében).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
balagedebr
tag
válasz balagedebr #19121 üzenetére
Beszéltem az ügyfélszolgálattal. Hát nem lettem sokkal okosabb. 2 ügyfélszolgálatossal is beszéltem(egy általános? és egy műszaki), és annyit sikerült megtudni, hogy nem tudják lekérdezni az előfizetésekhez eddig felhasznált adatmennyiségeket, hanem írnom kell nekik egy e-maitl, amiben kérem az eset kivizsgálását. A my-tmobile oldalon pedig a 65ft-ba kerülő adatmennyiség lekérdező hibát dobott (nekem is, és az ügyfélszolgálatos srácnak is, szóval csak hümmügtünk, hogy biztos jó a rendszerük, abban nem lehet hiba), és hogy az IceCreamSandwich adatforgalom számlálója a hibás és a T-jé az überkirály (mint kiderült a műszakis sráctól, ez csúsztatás, igazából a T-s adatszámláló 10kb-os egységekben számol, így nagyon kicsi adatmozgásokkor előjöhetnek ilyen nagy eltérések, pl. nagyon sűrű mail, fb szinkronizálásokkor, azonban nálunk mindkettő ki van kapcsolva, szóval ő is csak nézett, hogy mivan).
Volt valakinek hasonló? Esetleg 1430 tudsz mondani erre valami okosat? Mert biztos vagyok benne, hogy nem forgalmaztuk le a 100mb (szinte mindig wifiről ment a netezés, fb), alig volt használva a mobilnet.sms pontos szövege: "Tájékoztatjuk, hogy adatforgalma elérte a csomagjában foglalt mennyiséget. Le/feltöltési sebessége a számlázási időszak végéig..."
Az is érdekes, hogy háromból két előfizunál ez van (a harmadikon nem szoktunk (még) netezni)[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz balagedebr #19141 üzenetére
Igen, a 10 KB-os számlázási egység is sokat jelenthet, de szerintem nem veszthetsz rajta 70%-ot.
A forgalmi időszak lekérdezése ilyenkor felesleges, mert 65 Ft-ért csak egy olyan választ kellett volna kapnod, hogy felhasználtad a keretet és 1-én újul meg a csomag.
Okosat erre nem fogok tudni mondani, legfeljebb azt tudom javasolni, hogy jövő hónapban kérjétek ki a híváslistát (fontos, hogy utólag és ne a számla mellékleteként, mert az a számlázott forgalmat tartalmazza, de a Go!Net adatforgalom 0 Ft-ért megy), és azon rajta lesz minden csatlakozás illetve a csatlakozásonként forgalmazott adatmennyiség. Ebből ki fog jönni a 100 MB (az SMS időpontjáig, mert ugyebár utána is lehet internetezni, csak lassabban).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Linux haladóknak
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Call of Duty: Black Ops 6