Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
őstag
válasz lafaty80 #18482 üzenetére
Mondjuk az engem érdekelne, hogy a T saját belső postája mit takar, mert ott tartok lassan, hogy futárral felküldve gyorsabb lett volna.
Elvileg szombat de. fel ment a központba, de még eddig ott sem hallották, hogy én egyáltalán visszaküldtem, nem hogy a teló is náluk lenne...
Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat, mármint ilyenkor mennyi idő míg kilövik az előfizumat és rendelhetek újra (elállás miatt)...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
LallerHUN
tag
válasz werszomjas #18501 üzenetére
Köszönöm a választ, neked is Aggregátor. Igen abban igazatok van, hogy el felejtettem leírni, hogy Angliába megyek. Akkor ezek szerint, egy ottani sim kártyával járok a legjobban és a legolcsóbban?
-
addikt
válasz lafaty80 #18502 üzenetére
Nekem csak a Postával vannak tapasztalataim. Nekem úgy visszaküldve 10 nap után már újból tudtam rendelni (készülékváltás volt). Addigra az KAP pontjaim is visszakerültek. Csak a pénzre kellett kicsit többet várnom.
Szóval szerintem a türelem az, ami neked segíteni fog.
(#18503) LallerHUN :
Igen, egyértelműen úgy jársz a legjobban!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
törölt tag
Helo!
Tegnap csináltattam egy Dominos Sim kártyát, amin elvileg 60 napig 90ft az internet (2*90ft) , és utána le kell tiltani.
1. Nem tudok netezni Wi-fi nélkül, szóval nem tudom milyen internetet adott.
2. Hogy fogom tudni letiltani 59 nap múlva?
-
törölt tag
elvileg így kell beállítanom
T-mobile
APN: internet
minden más üresen marad
MMS
APN: mms
username: mms
password: mms
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 212.51.126.10:8080csak nem tudom hogy ezeket hol tudom beállítani :S
-
lzb2605
csendes tag
Sziasztok! Motorola XOOM tabletet szerettem volna a T-nél venni, de kikerült a kínálatból. 1430-on azt mondták, hogy nem vonják vissza a készletet a boltokból, tehát ahol találok, ott meg tudom venni a korábbi áron (kezdőrészlet+24hó - mobilnettel). De központilag semmilyen infót nem tudnak adni, hogy melyik boltban van még. Ez mondjuk 2012-ben nehéz elhinni, hogy egy cég nem tudja, hol vannak a termékei, de mindegy, legyen Ha esetleg van itt valaki, aki ott dolgozik és véletlenül a raktárában porosodik egy XOOM tablet pls küldjön üzenetet! Köszönöm
-
1430
senior tag
válasz barnam_ #18492 üzenetére
"A papíros számlán fel van sorolva mikor milyen számokat hívtam (20-30-70-vezetékes), mennyi sms-t küldtem, mennyit neteztem."
Ezt úgy érted, hogy a teljes hívószám megjelent a "papíros" számlán vagy csak egy összesítés? Mert ha előbbi, akkor az megjelenik az elektronikus számlán is. Gyakorlatilag egy az egyben azt kapod PDF-ben, amit kinyomtatva is kapnál. Ha viszont az összesített megjelenésre gondolsz, akkor ezek szerint nem is elektronikus számlát nézel, hanem csak a számla végösszegét a My T-Mobile-ban.
Amit zoli62 linkelt, az eleve az elektronikus hívásrészletező, amit külön meg kell rendelni (no persze a papír alapút is), és az utolsó 2 lezárt hónapot láthatod (feltéve, hogy már legalább 2 hónapja aktív az elektronikus részletezés).
lzb2605
De visszavonják, legalábbis a T-Pontokból. Viszont a Xoom valóban kifutott, és rendszerint még a kifutás előtti napokban elkezdik a visszavonást. Mondjuk telefonon meg tudják nézni a T-Pont készleteket, de az első mondat alapján nem sok esélyt látok rá, hogy lesz is valahol. Elsősorban Partner ügyfélszolgálatoknál érdeklődj (a keresőben a jobb felső sarokban a logo-ból kiderül, melyik az), illetve rájuk is telefonálhatsz, azok a számok kicsörögnek (T-Pontok 80-as számai csak automaták).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
A T-Mobile-nál a mostani AFSZ -változás érintette a Családbarát kedvezmény ingyenes hívásait is?
-
addikt
válasz RaPiDsHaRe #18517 üzenetére
Szia!
Én nem látok semmiféle díjváltozást, nemhogy olyat, ami a családbarátot érintené!
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz St3ven #18519 üzenetére
Vannak az előre igényelt részletes számlák: elektronikus változatban mindenkinek (még jogi személyeknek is) díjmentes, a papír alapú viszont csak magánszemélyeknek díjmentes, és azoknak is csak akkor, ha nincs mellette elektronikus.
Vannak az utólag (számla lezárása után) igényelt híváslisták: papír alapon magánszemélyeknek az adott hónapról szóló első igény díjmentes (ha másodjára is kikérné, az már díjköteles), jogi személyeknek kapásból díjköteles. Egyes ügyfélkör (lakossági, publikus díjcsomagos) online is megnézheti az utolsó 3 hónapot a My T-Mobile-ban.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Columboo
csendes tag
Üdv.
Sajnos tegnap ebben az évben másodjára is lekapcsolták a kimenő hívásomat, délelőtt be is fizettem vissza is kapcsolták meg minden.Elveszítettem az aranykártyámat sajnos.
A következő kérdésem lenne.:
Aktiválva volt az SMS csomag aranykártyásoknak.
Most akkor, hogy tegnap elveszítettem az aranykártyát, még ebben a hónapban elküldhetem azt a 50db-ot, vagy nem fogják kiszámlázni az 590Ft és így akkor a mindenkor díjcsomagomnak megfelelően küldhetem az SMS-t.?Előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Nemrég ejtettem 2 telefont, és mindkettőnél a kibúgás közben egyéni hang szólt, konkrétan zeneszámok.
Ezt hogy tudom én is megcsinálni?
yo
-
veterán
Sziasztok!
Travel & Surf L adatdíjcsomag internetét nem tilos megosztani notebook-kal (tethering), jól gondolom?iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
blueye
veterán
válasz szabogabor10 #18527 üzenetére
Miert lenne tilos? Hogy vennek eszre???
-
veterán
válasz blueye #18528 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert ha jól emlékszem az egyik angol szolgáltató tiltja a tetheringet a külföldi netcsomagjánál. De lehet rosszul emlékszem. De én is csodálkoznék ha egy gyakorlatilag 1 hétig korlátlan adatforgalmat engedélyező csomagnál nem engedélyeznék.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
addikt
-
St3ven
addikt
Öööö.. most akkor nem értem, hogy ez micsoda, ezt eddig is ismertem, de sose próbáltam, pont, mert díja van:
A részletes híváslista magába foglalja a hívásokat, SMS-, MMS- és adatforgalmat nem csak irányok és időszakok szerinti csoportosításban, hanem konkrét hívószámokra bontva. Az elmúlt három hónap adatai kérdezhetok le.
On-line lekérdezés
Megtekintheti, kinyomtathatja utolsó három havi híváslistáját
A lekérdezés díja: 381 Ft MegrendelemVan élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
veterán
-
1430
senior tag
válasz St3ven #18531 üzenetére
Ez az, amit anno írtam: "Egyes ügyfélkör (lakossági, publikus díjcsomagos) online is megnézheti az utolsó 3 hónapot a My T-Mobile-ban." Szóval ha utólag kell, inkább rendeld meg ügyintézőn keresztül ingyen (ha magánszemély nevén van a számod).
Viszont ha a számla mellékleteként (előre) szeretnéd rendszeresen a részletezést, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot, és aktiválják. Ha elektronikus számlád (és/vagy Távszámlád is) van, akkor a papír alapú részletezés is "elektronikus", vagyis ugyanabban a PDF-ben lesz, ami a számlaképet tartalmazza. Ez azért praktikusabb az elektronikusnál, mert azt vagy folyamatosan le kell menteni vagy mindig csak az utolsó 2 hónapot láthatod.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Helo!
Dominos T-mobilos kártyám van , de nincs 0.facebook.com , és a mobilinternetet sem tudtam beállítani :S mi a probléma?
-
Vangelis
nagyúr
Üdv srácok!
Most rendeltem egy domino 5 kártyát.
Már nem jár hozzá 60perc ingyen?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
1430
senior tag
válasz Columboo #18535 üzenetére
Teljes havi számlázású és erre a hónapra még élni és számlázódni fog.
Illetve ettől elvileg nem azonnal szűnik meg az SMS csomag, hanem a hó végi feltétel ellenőrzéskor szokta levenni a rendszer.Vangelis
A Domino SIM csomaghoz eddig sem járt, csak a készülékcsomaghoz, és ahhoz továbbra is kérhető.[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok!
Elmagyarázná nekem valaki az IP címek mûködését? Van a mobilnak is egy saját IP címe, kap a T-mobiltól is a júzer és opcionális esetben az Operától is? Melyik lesz az elsöleges? Ha kap a T-tôl az SIM-hez kötôdik vagy folyton változik?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
St3ven
addikt
Nem tudom, hogy észrevettétek-e, meg hogy egyáltalán mióta, de már napi 30 ingyen sms-t lehet küldeni a t-zones-ról!
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
club1
veterán
válasz Sn[4k3] #18541 üzenetére
Mindig változó (egy kapcsolódásra szóló) ip címet kap az eszközöd (telefon, modem, stb.) a szolgáltatótól. Az Operától (gondolom a mini-re gondolsz) nem kapsz ip címet, ellenben az Opera mini a tömörített adatforgalmat néhány (ha jól emlékszem írországi) ip-címekről tolja le a készülékedre, szemben mondjuk egy standard böngészővel, ahol ha beírod, hogy index.hu, akkor az indexet az index weboldaláról (közvetlenül) tölti le/be a böngésződ. Azaz Opera Mini használatakor egy irányból forgalmazol, standard böngésző használatával annyi irányból, ahány különböző webszervert meghívsz a böngészővel.
-
atillaahun
veterán
Hasonlót már én is akartam kérdezni, hogy pl. régen még lehetett aggódni az illegális letöltések vagy megosztások miatt, hogy IP alapján kiadja a szolgáltató a címed és elvisznek. De mobilnetnél gondolom már nem sűrűn tudnak visszakövetni senkit, sehova. Az persze alap, hogy lakcím kártyával veszem a SIM-et, de azért egy nem saját néven lévő SIM beszerzése nem nagy művészet, ami már sokkal nagyobb védettséget jelent, nem?
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz atillaahun #18545 üzenetére
Persze. De a hatályos jogszabályok alapján a szolgáltatóknak kötelező logolniuk és egy darabig megőrizniük néhány információt, és ezek közé tartozik az is, hogy adott időtartamra melyik előfizetéshez milyen ip címet biztosítottak...
Azaz ha "szerzett" sim kártyával követsz el törvénysértést, akkor a TEK a kártya tulajdonosára töri rá az ajtót, és ha ő tisztázta magát, akkor jönnek az egyéb információk felhasználása, ami alapján ha nem vagy elég ügyes (pl. nem váltogatod elég gyakran az összes eszközödet és kártyádat) akkor elég hamar rád állnak és megtalálnak. -
Vangelis
nagyúr
válasz atillaahun #18547 üzenetére
Tesco küld egy levelet amiben van egy kód.-
Azzal igazolod, hogy valós a cím.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen