Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Something_ #18097 üzenetére
Sajnos a kérdésednek arra a részére, hogy ki javít a Huweinek nem tudom a választ, viszont van egy rossz hírem: az az "üveglap" maga az érintőpanel. Egy cseppet sem lesz olcsó...
-
Something_
őstag
-
tjb007
nagyúr
válasz Something_ #18097 üzenetére
A Huawei magyarországi hivatalos szervizpartnere a TeleMax, ők foglalkoznak a javításukkal: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Something_ #18104 üzenetére
Hiába viszed, törésre nem szokott garancia lenni. Nem, nincs alatta, az maga az érintőpanel, úgy ahogy van egyben. Hogy berepedve is működik, az csak annak köszönhető, hogy vezető sávok nem szakadtak meg.
Közben számla fejlemények:
Kicserélték a számom, elnézést kértek, de persze az utolsó forintig ki kellett fizetnem az "elmaradást"...
-
Nietzsche_
tag
válasz Keeperv85 #18106 üzenetére
Én a helyedben indítanék egy kérelmet, hogy mivel ennek a díjával nem értesz egyet (az általad említett okokra hivatkozva), ezért kéred, hogy tekintettel a történtekre avagy méltányosságból engedjék el (vagyis ez esetben, mivel valószínűleg a kivizsgálás később telik le, mint megkapnád ezt számlán - utólag írják jóvá a havi számlázásodban)a számcsere díját.
Szoktak ezzel foglalkozni, szokták az ilyen problémákat kezelni. Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Domino Web-es internetes csomagomat átválthatom hangalapú tarifacsomagra, pl. Domino 5-re? Ha igen, megmarad az egyenlegem?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
MODERÁTOR
Üdv!
Csatlakoztattam a Nokia E52 telefonomat, bluetooth-on keresztül a laptopomhoz, és most azon keresztül internetezekgo!net s előfizetésem van a t-mobilnál, melyben nincs túlforgalmazási díj, csak 30mb után lassítják az adatforgalmat.
Számíthatok ezen felül egyéb költségre?
Van esetleg valami adatforgalmat számláló szoftver a gépre, vagy a telefonra?
Köszi.[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
Something_
őstag
válasz Keeperv85 #18106 üzenetére
Nem garanciába szeretném megcsináltatni! Csak ha a garanciális szervizbe saját költségen megcsináltatom, akkor utána elvileg megmarad a továbbiakban a gyári garancia! Legalábbis HTC-nél/E-Care-ban ez így van.
Lehet, hogy igazad van, de én úgy tudtam, hogy a plexi alatt van jóval az érintőpanel. Sőt még logikusnak is így vélem
tjb: Köszönöm! Budaörsre se fogok kimenni ezért Budapest XVI. kerületbe lakom, de 20 km-erre van, oda-vissza az már 40 Drága a benzin, nem érné meg.. Marad az ebay-es full előlap + digit + hátlap 7000-ért.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Something_ #18111 üzenetére
Fordítsd a fény felé jól látható helyen. Pontokat fogsz látni szabályos mintában. Az kapacitív mátrix. Az nem egy hagyományos "plexi". Abban van a vezető réteg. Kb. így néz ki lebontva. Minden telefonon. Higgy nekem, 4 éve folyamat ilyeneket javítok és rakok össze. HTC, SE, Blacberry, ZTE, Huawei... egyre megy. Mindegyik így működik, ami kapacitív. A rezisztívek méginkább egyben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Keeperv85 #18114 üzenetére
Érdekes, azt hittem, hogy elég csak az előlapot, mert alul van az érintőpanel. Plusz az E-Care-os emberke a Wildire S-re is azt mondta, hogy csak plexit kell cserélni, így 300 ft + 3500 ft munkadíj lesz. És ugye a Wildire egy kicsit minőségibb, mint a műanyag huawei.
Na mindegy, akkor lesz ez.
"Könnyű" beépíteni? Kell ragasztani is vagy pattintós? Forrasztani? -
Keeperv85
nagyúr
válasz Something_ #18116 üzenetére
Ami linkeltél, az már össze van rakva "félig". Ragasztva van a készülék elejéhez. Nem kell forrasztani, csatlakozós, DE, nehogy nekiállj otthon! A gari akkor tuti ugrik, ráadásul kéne egy ESD védett hely is hozzá.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Something_ #18118 üzenetére
Ha van hozzá ESD hálód is, az még jobb. Ettől függetlenül a garancia miatt én inkább a szervizre hagynám a dolgot.
-
Something_
őstag
válasz Keeperv85 #18119 üzenetére
De szerviz hozott anyaggal úgy dolgozik, hogy ugrik a garancia, legalábbis tudtommal így van.
No ne offoljunk, egyszerűbb ha felhívom őket.
Köszi az infót!Plusz meg kéne néznem, hogy mennyi gari van rá. Ha 1 év gari van a telefonra, akkor nem csináltatom meg szakszervizzel, mert fél év múlva lejár.
[ Szerkesztve ]
-
BronzIsten
csendes tag
A múlt héten rendeltem egy készüléket a webshopból, aminek egybe ki is fizettem az árát, de nem nyerte el a tetszésemet. Az a kérdésem, hogy ha élni akarok a 8 napos visszaválthatósági lehetőséggel, akkor elég ha a készüléket a tartozékaival, a dobozában+ a küldött szerződésekkel együtt beviszem egy T-pontba, vagy mást is kell tennem?
Az mondjuk remélem, nem gáz, hogyha már kidobtam azt a fóliát, ami a telefonon volt, meg azt amiben a füles volt. -
St3ven
addikt
válasz BronzIsten #18121 üzenetére
Nem tudom az eljárást, de kíváncsiságból megkérdezem: milyen készülékről van szó?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
addikt
Úgy tudom, hogy igen, beviheted! Vagy visszaküldöd postán. Azt, hogy a pénzt milyen módon kapod vissza, nem tudom. (Nekem mindig visszautalták.)
Jó szerencsét!
-
atillaahun
veterán
Elég ha beviszed, én is így jártam már el 2-szer (megspórolod a postázást). Elsőre 3 hét múlva küldték vissza az árát, másodszorra 5.
Fólia nem gáz.[ Szerkesztve ]
-
BronzIsten
csendes tag
Köszi a segítséget srácok, akkor holnap beviszem.
St3ven: Galaxy S3
-
1430
senior tag
válasz St3ven #18109 üzenetére
Nem, Domino netes (webes) kártya nem váltható át hang alapú Domino díjcsomagra, legfeljebb havidíjas díjcsomagokra, de azok közül - legalábbis technikailag - bármelyikre.
Havidíjas díjcsomagra váltáskor az egyenlegedet utólag írják jóvá számlából.Amúgy ismét van Domino Web feltöltési akció, most ha 08.31-ig minimum 3000 Ft-tal töltesz, ugyan úgy bónusz 3000 Ft-ot kapsz, mint az előző akcióban, amit 09.30-ig használhatsz fel Domino Web sávokra vagy belföldi SMS-ekre.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Még régebben többször olvastam, hogy csomóan úgy vesztek telefont hogy megrendelitek neten keresztül, és pár nap múlva visszaadjátok. Erről picit bővebben tudnátok írni, hogy mik a határai/korlátai?
yo
-
addikt
válasz kenny123 #18129 üzenetére
Természetesen részletre történő vásárlás esetén is érvényes a dolog. Kb 4-5 hét, amíg visszakapod a befizetett pénzt.
Tönkremenetel: ha 3 munkanapon belül megy tönkre, az csere, utána szerviz. Véleményem szerint kell lennie valami megoldásnak a 4-8 nap közötti meghibásodásra is.Jó szerencsét!
-
AMD Power
titán
E-Learninget kezdi ma itt valaki?
-
werszomjas
őstag
Sziasztok.
Telefont szeretnék venni, szerződés hosszabbítással.
Elképzelhető, hogy a T-mobile üzletekben olcsóbban is hozzá lehet jutni készülékhez, mint a T-mobile webshop-os árak?
Vagy be se menjek az üzletbe, inkább rendeljem meg a neten?
Érdekes az, hogy az Új havidíjas, és a Meglévő havidíjas árak között 1-2 ezer ft csupán a különbség.
Ez normális, vagy csak az én előfizetésem ér nekik ennyit?
Majdnem ugyan annyiért adják a telefont hosszabbítással, mint új előfizetéssel
üdv
-
djculture
félisten
válasz werszomjas #18137 üzenetére
Épp hogy a webshop 10% minimum olcsóbb
-
werszomjas
őstag
válasz werszomjas #18137 üzenetére
Illetve még kérdés, hogy az előfizetés nem az én nevemen van, céges csomag, ha megrendelem a telefont, a szerződést hol/mikor/kinek kell aláírnia?
üdv
-
djculture
félisten
válasz werszomjas #18139 üzenetére
Akkor az bukta mert a cégnek illetve a kapcsolat tartónak kell intéznie.
-
Dicker
őstag
válasz werszomjas #18139 üzenetére
A My T-mobile-ba belépve kapod meg a személyre szabott áraidat. De ne várj sok csökkenést. Nekem pl. 1.500 Ft-al volt olcsóbb, egy telefon, mint új előfizetőként, így 119.900 helyett 118.300-ért hozzájuthattam. Plusz még ott volt a 10%-os webshop kedvezmény, meg egy másik akció kombinálva még 10%-al olcsóbb.
Ha nem tudod a jelszavadat, akkor, azért azt kiderítheted egy T-pontban. -
-
St3ven
addikt
válasz djculture #18140 üzenetére
Csak érdekességképpen: cég nevén (mint előfizető, a számlafizető én vagyok) lévő, hűség nélküli előfizetésre vállalva 2 év hűséget és rendelve új telót nekem simán kihozták, aláírtam a szerződést - elvileg semmit nem tud róla a cég.
-
djculture
félisten
válasz St3ven #18143 üzenetére
Gondolom tarifacsomagtól/ szerződéstől függ, de majd 1430 mond rá valamit ha idetéved
Azt tudom hogy pár éve mikor nekem ilyen céges nem publikus tarifacsomagos telefont adtak a melóhelyen én semmit se bírtam intézni.
werszomjas Ha látod a státuszod viszont valószínűleg te is intézheted, mert akkor a neveden van te vagy az aláíró személy.[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy:
Aranykártyás vagyok van egy x pontom,ha most azt beszámítattom akkor ugye előről kezdi a pontok számolását.
igy lehet még az ember platinakártyás,vagy ez mitől függ.?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
zoomcns
csendes tag
Sziasztok, tanácsra lenne szükségem.
Dominós vagyok. 2-3 napja nagyon nehezen tudnak elérni a telefonomon. Egész nap be van kapcsolva, de az esetek nagy részében nem csörög ki ha valaki hív. Akivel beszéltem azt mondja hogy vagy "a hívott számon előfizető nem kapcsolható"-t kap amikor hív, vagy olyan mintha azonnal kinyomnám a hívást.
A sikertelen hívásokról órákkal később (van amikor fél nap is) sms-t kapok, miszerint "Önnek x nem fogadott hívása volt az sms feladójától ekkor és ekkor". A normál sms-eket is néha fél nappal később kapom meg.
Én hívást kezdeményezni minden további nélkül tudok és azzal semmi probléma nincs, de a bejövő hívásokat csak nagyon ritkán "észleli" a telefon. Ha mégis kicsöng rendesen, akkor a hívás problémamentesen zajlik.
Mi lehet ez? Szolgáltató gond? Telefonnal lehet valami?
Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Nescafé #18145 üzenetére
Szia!
Igen, elölről kezdi a pontokat gyűjteni.
Természetesen platinakártyás lehetsz, a kettő nem függ össze!
Kapcsolat pontok gyűjtésezoomcns:
Elsőként kapcsold ki, majd néhány perc múlva vissza a telefonod. Ennek meg kell oldani a problémát. Ha nem segítene, akkor 1430, ott pedig azt hiszem az 5-ös menüpont a műszaki segítség.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
zoomcns
csendes tag
válasz dedike #18147 üzenetére
Igen, azt el is felejtettem írni, hogy a kikapcs-bekapcs segít, de úgy tűnik csak átmenetileg, és a jelenség egy idő után visszatér. De mivel semmi jele nincs annak, hogy épp nem működik ezért nem is tudom mikor kellene ki-be kapcsolni, ez az igazán bosszantó része
Ha így folytatja akkor 1430 lesz, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen