Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
tag
Csak hát kérdés, hogy a zoomkamera megint olyan rossz minőségű lesz-e mint eddig. Meg valami normális éjszakai módot is csinálhatnának végre, bár ezt a Sony-tól inkább nem is várom.
-
GTVili
tag
Én kb a Sony-Ericcson korszak óta ragaszkodom a márkához...
A korábbi készülékem négy év után passzoltam le a feleségemnek, és ő is már kb két éve használja... Xperia 5-ös a legelső szériából.
Én meg azóta használok egy 5 IV-est....Valószínűleg amíg létezik és nálunk elérhető, ilyet választok...
-
Úgy gondolom, hogy a Sony követni fogja a szabályokat. Azért ezek jó mobilok. A Stamina energia szabályzás pl mindig is jól működött ahogy hírlik. A Sony tulajok nem szokták sűrűn cserélni a mobilokat. Nem csak azért mert drágák.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
amit linkeltem, az szabalyozas, tehat ha EUs piacon arulni akarjak a telefont (ami itt relevans), azt be kell tartani.
en is par napja veletlenul futottam bele, de szerintem is nagyon jo dolog. foleg, hogy utobbi 3 telefonombol ketto amiatt lett (foleg) cserelve, mert biztonsagi frissiteseket se kaptak mar.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
hat, ha arulni akarjak az EUs piacon, akkor el kell ernie (es en is elegge orulnek ennek).
-
-
proci985
MODERÁTOR
1 IVbol nekem lila van, igaz azert az lett, mert az volt eppen az olcsobb. tokban amugy sem latszik. egyebkent eloben, kevesbe eros megvilagitas mellett ennel par arnyalattal sotetebb lila.
elerhetoseg lesz kerdeses: EUn belul legalabb 5 eves OS szoftveres frissitesi tamogatas lesz kotelezo 2025 jun 20tol
a Sony pedig ilyen szempontbol sajnos evek ota a mezony vegen kullog. az 1 IIm erzesre pl nem lassabb az 1 IVnel altalaban, szoval rendesebb termektamogatassal siman maradt volna hosszabb ideig hasznalhato. -
A lila egy igen puccos, nagyszabású szín. Legyen máshol is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A forma drasztikusan nem változik, de visszatér egy korábbi szín az Xperia 1 IV-ből.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest