Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
44kos
csendes tag
válasz blueye #17854 üzenetére
Nem fájt, egy aláírást kellet adnom azt kész.
Csak eddig még sosem találkoztam ilyennel, nemis hallottam róla, és ezért vagyok kíváncsi, hogy mire való, és meddig mehetnek el a "vizsgálatban".Akkor ez a vizsgálat gyakorlatilag ki is merült annyiban, hogy megkérdezte az eladó, hogy mennyi a szüleim nettó havi bevétele?
Plussz olvastam, hogy megnézhetik, hogy van-e más szolgáltató felé tartozásom.Gondolom bankszámlaegyenleg, bevételeim(ha lenne) után már nem nézhetnek, és nem is tudnának utánanézni.
Mer az kicsit durva lenne.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Nordik #17825 üzenetére
Ilyenkor a két keret "egybeolvad", de azért ne kapcsolgasd ki-be túl bőszen a Go!Net-eket, mert a havi második aktiválás már aktiválási díj köteles (most ha jól számolom, még csak először aktiváltad a hónapban, csak gondoltam szólok). Ja és még annyi, hogy ha kikapcsolod a Go!Net-et, akkor a Mozaik alap adatcsomagot csak ügyintéző tudja visszaaktiválni, szóval lesz még egy köröd.
oosaki_nana
Azért ha csak a kézbesítés akadozik, még próbálkozhatsz az elektronikus számlával, illetve a bankkártyás fizetéssel / banki átutalással. A Domino-ra váltással egyébként elvész az esetleges arany szinted, és az átváltás 2700 Ft-ba kerül, amit majd le is tudsz beszélni, és egy évig elérhető lesz a szám töltés nélkül.A többieknek írom, aki esetleg még nem vette észre, hogy már (2-3 hete) a My T-Mobile-ban a Számlák menüpontban visszakövethetők a számlák egészen addig, míg az első elektronikus számla elkészült (értelem szerűen akinek nincs elektronius számlája, nem látja a számlaképet csak a végösszeget).
zolikum
Ez valóban SIM cserével jár, és vissza már nem válthatsz MIX-re.
Viszont már most szólok, hogy bár másfél év letelt a hűségedből, de ha átváltasz Mozaikra, sajnos a WebShop-ból nem fogsz tudni készüléket rendelni, míg le nem telik a hűséged...
Szóval ha készülék is kell, akkor az üzletben vedd is meg.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Nyx89
aktív tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni előfizetéses telefonvásárlás ügyében.
Adott egy előfizetés, 1éves, hamarosan lejár a hűségidő, lejárat előtt 30 nappal ha jól tudom ezt meg lehet hosszabbítani. Élnék is ezzel a lehetőséggel, viszont a készülékvásárlással jelenleg nem. 2-3 hónap múlva szeretnék készüléket vásárolni a szolgáltatótól.
Kérdés: Ebben az esetben a készülékeknek melyik árát kell tekintenem?
Másképp: Kedvezményesebb lesz-e valamivel is, mintha megvenném Domino csomagban a készüléket?Előre is köszönöm a segítséget
-
Nyx89
aktív tag
Elnézést, dupla.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Adott egy előfizetés, 1éves, hamarosan lejár a hűségidő, lejárat előtt 30 nappal ha jól tudom ezt meg lehet hosszabbítani. Élnék is ezzel a lehetőséggel, viszont a készülékvásárlással jelenleg nem.
Miért akarnál újabb hűséget vállalni, ha nem kapsz érte semmit?
Majd ráérsz akkor, ha új telót is veszel hozzá kedvezménnyel.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
kungzi
veterán
sziasztok
hűségidő miatt nem tudok venni új telót kedvezménnyel és nincs tarfia hűségem. ezért arra gondoltam, hogy a mostani előfizumra a legolcsóbb csomagot kérem, ami az ECO 2000Ft alatt és csinálnék egy új előfizetést, 2 év hűséggel megint. vennék egy galaxy s3-t 2 év hűséggel 144k-ért
és a mostani számomat átkérném az új előfizura, amit ahhoz kapnék meg mostanira és persze fizetném mindkét előfizut. szerintetek?
ennek van akadálya?
-
Nyx89
aktív tag
válasz St3ven #17860 üzenetére
Mivel Like300-ra szeretnék még befizetni, amíg még érvényes a Diákom, ebben a félévben diplomázom, így Június 30-ig áll fent hivatalosan a hallgató jogviszonyom. Ezért szeretném mindenképp most megkötni, de nyaralás és egyéb költségek miatt halasztanám a telefon vásárlást, na meg a WP8..
-
addikt
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom megnézni mennyit beszéltem le a Like díjcsomagomból?(~1500ft)
-
Dicker
őstag
Válts díjcsomagot a hónap végén. Amúgy annyit elmondok neked, hogy azt a diákot annyira nézik, hogy van e A matricára rá se nézett ezelőtt az ügyintéző, mert szerintem fogalma se volt róla.. Amúgy gondold át ez a 300-ast, mert annyi net se elég igazából semmire, 1000 Ft-al nem ér többet 250 Mb, és ha 50nél belassítják, akkor is vígan lehet vele netezni, szinkronizálni, skype-ot esetleg viber-t használni.
-
Nyx89
aktív tag
válasz Dicker #17867 üzenetére
Az a probléma, hogy ha nem hosszabbítom, akkor átraknak más díjcsomagba, na meg persze wp8 se lesz hónap végén
Azért gondolom a nagyobb díjcsomagot, mivel nekem megéri hogy ha egy emailt meg akarok nézni azt gyorsan megtehetem. Eddigiekben 100MB körül állt meg havonta az adatmennyiségem, nekem megéri azt a pénzt a 300-asAz eredeti kérdésre esetleg nem tudja valaki a választ?
Ha most megkötöm az előfizetést 2 év hűségre, de nem vásárolok telefont, milyen ár kategóriát kell majd tekintenem mondjuk 3-4 hónap múlva esedékes szolgáltatói készülékvásárlásnál?(#17861) blueye : Like díjcsomag esetén átraknak más díjcsomagba, javíts ki ha tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
De nem értem miért raknának át másik csomagba, ha nincs hűségidő.
Én is először csomagot váltottam egy T-pont-ban, majd webshop-ból megvettem a telefont pár héttel később, hogy meglévő előfizető, ugyanaz a díjcsomag kiválasztása és kész.Az igaz, ha lejár a 2 év a Like csomagból, akkor átraknak a legkisebb elérhető díjcsomagba.
-
Nyx89
aktív tag
válasz Dicker #17869 üzenetére
Az igaz, ha lejár a 2 év a Like csomagból, akkor átraknak a legkisebb elérhető díjcsomagba.
Pontosan erre gondoltam, jelenleg a sima Like díjcsomagom van. Ergó ha lejár, vszeg vmelyik Eco díjcsomagba raknak át, avagy Mozaik XS. Az pedig mivel elég sokat beszélek az ingyenesen hivhatónak megjelölt 3 szám irányába, elég költséges lenne..
[ Szerkesztve ]
-
-
Dicker
őstag
Leírom lépésenként mit kell tenned
1. Bemész egy T-pontba.
2. Megkeresed szemmel a legszebb ügyfélszolgálatos hölgyet.
3. Reménykedsz, hogy hozzá kerülsz.
4. Miután hozzá kerültél, elmondod neki, hogy meg szeretnéd hosszabbítani a Like díjcsomagod érvényességét, és váltani a nagyobb Like 300-asra. (Ha még nem az van, illetve azt sem írtad le pontosan mióta van, vagyis, hogy mikor jár majd le)
5. Közben szépen mosolyogsz rá.
5. Elintézi a dolgokat, türelmesen várni.
7. Szignózni.
8. Öröm és bódottá!
9. Keresed a 6-ost, és azt hiszed nem tudok számolni. -
Nyx89
aktív tag
válasz Dicker #17875 üzenetére
...
Azért nem írtam le az általad említett dolgokat, mert a kérdésem szempontjából nem tartottam fontosnak, de most már leírom ha annyira akarod.Jelenleg: Like - 1éves hűség Július 22ig, 30nappal előtte tudtommal meg lehet hosszabbitani.
Következő: Like 300, 2 évre, telefon nélkül, azért kell mert később nem leszek rá jogosult, szükségem van a díjcsomagban foglalt tényezőkre
(Nem, tényleg nem tudok megbukni, már késő..)
Telefonvásárlás: Szeptember-Október (WP8-at mindenképp kivárom)A kérdésem tehát továbbra is:
Melyik árkategóriát kell majd tekintenem szolgáltatói készülék vásárlásnál?
- Lista ár?
- Vagy mintha új előfizetéshez venném?
- Vagy teljesen más kalkuláció alapján személyre(nyilván képletesen, előfizetői adatok alapján..) szabott árak lesznek rám érvényesek?
Nem a vásárlási folyamatra, nem az előfizetés milyenségére, esetleges időtaram meghosszabbításra hanem készülék árra irányul a kérdés, erre várnám a segítőkész fórumozók válaszait is!Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
Előfizetésre, ha csak azt veszed, nem kell hűséget vállalnod, csak ha készülékkel veszed. Tehát köthetsz xy díjcsomagot, akár 1 hónapra is, változtathatod naponta is akár. Amikor majd fogod venni a telefont, akkor ha olcsóbban, azaz előfizetéssel akarod venni, akkor onnantól kell x évet vállánod az előfizetésre. Tehát ugyanaz lesz az ár, mintha most vennéd a kiválasztott díjcsomaggal. Hogy addig milyen díjcsomagot használsz, az részletkérdés, akkor úgyis újat kötnek veled a telefonhoz, vagy hogy hívják hivatakosan.
Do You Dream?
-
Ati007
őstag
sajnos vége az iphone 4S 64gigás webshop akciónak
vajon lesz még -
DS39
nagyúr
egyébként WP8-as telefont karácsony előtt ne nagyon keress a T-Mobile kínálatában..
egyrészt októberben jelenik meg maga a szoftver, készülék ha készül is ezzel együtt, mire tömeggyártásra kerül, mire bekerül egy magyar szolgáltató kínálatába az 3-4 hónap, lehet 2013 eleje lesz belőle. (de még az is lehet hogy jobban járnál egy most csúcs WP7-essel, ami az ígéretek szerint megkapja a 8-as frissítést) -
Nyx89
aktív tag
Magát a rendszert várnám ki, hogy mit hoz, mutat e jelentős fejlődést amire érdemes várni, fejlesztői szempontból leginkább, ha nem akkor marad a robot. Az átjárhatóságot jelenleg hagyjuk, találgatás van több verzióban is, megvárom a hivatalos bejelentést.
Megj: Jun. 20 körül fog tisztázódni, akkor talán lesz vmi quick overview szerűség, amiből kiderülhet ez az.
-
Dicker
őstag
De ehhez nem kell hűség! Már az elején is le lett írva.
Egyszerűen be mész, hogy át szeretnél váltani Like 300-ra, és meghosszabbítani egyaránt.Majd telefonvásárlásnál:
Meglévő előfizető
és
Feltételek:
2 év hűség az előfizetésre
Nincs hűség díjcsomagra
Különböző havidíjú és jellegű díjcsomagok közül választhat rendelés közbenEz lesz a tiéd!
-
blg
senior tag
Sziasztok,
Áprilisban vettem egy Domino Web SIM-kártyát 2990 Ft-ért. A [weboldal szerint] ebben 990 Ft belépési díj és 2000 Ft felhasználható egyenleg van. Most elkezdtem használni, de 250 MB letöltés után nem volt internet, nem lépett át a 1GB-ig sávba, pedig ez 2000 Ft-ba kerül, amit pont fedeznie kell a kezdő egyenlegnek.
Sikerült felhívnom az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták, hogy a kezdő egyenleg nem 2000 Ft, hanem csak 1990 Ft.
Valóban, a telefonom mobilnetét használva föltöltöttem, és egyből lett net.Ezzel így két gondom van:
- a weboldalon valótlant állítanak, és én hittem neki, és azt hittem, hogy lesz gond nélkül 1 GB-nyi netem, amíg nyaralok, ehelyett görcsölnöm kellett az ügyfélszolgálattal, feltöltéssel stb. (próbáltam my T-mobile-ban megnézni az egyenlegemet, de be sem enged)
- ha tényleg 1990 Ft egyenleget adnak az előfizetéshez, az elég nagy kibaszás, mert mint írtam, az egyik lépcső 2000 Ft-nál van. Így hiába van rajta még pénz, már a 250 MB-os/1000 Ft-os sáv végén tölteni kell. -
1430
senior tag
Mindenre van logikus magyarázat:
1. A Domino Web termék ára két részből áll: belépési díj és kezdőegyenleg. Eddig a belépési díj 1000 Ft volt, a kezdőegyenleg pedig 1990 Ft, így jött ki a 2990 Ft-os ár. 2012.06.01-től a belépési díj 990 Ft-ra csökkent, de a termék ára nem csökkent, mert a kezdőegyenleg nőtt 10 Ft-tal. Mivel te 2012.06.01. előtt vetted a SIM-et, ezért rád még az 1990 Ft-os kezdőegyenleg vonatkozott.
2. A fenti változtatásra valószínűleg éppen azért volt szükség, mert nemrég a Domino Web 1. sávja a korábbi 490 Ft-ról 500 Ft-ra nőtt, és így pont ez a 10 Ft hiányzott ahhoz, hogy a 3. sávra elég legyen a kezdőegyenleg.
3. Mennyivel töltötted az egyenleged? Remélem nem 1500 Ft-tal, mert 2012.06.01. és 08.31. között minden 3000 Ft-os feltöltés után +3000 Ft bónuszt kapsz a Domino Web kártyádra. A bónuszt Domino Web sávokra és belföldi SMS-ekre költheted, legkésőbb 2012.09.30-ig (utána elvész a maradék). Természetesen a bónuszt használod először, csak utána a feltöltött összeget.
Nyx89
Nem a Like használatára szólt az 1 év hűséged, hanem a szüneteltetési tilalomról.
"Az előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a promóciós Like vagy Like 300 díjcsomag használatára. Amennyiben az előfizető ezen időtartam utolsó napját megelőző 30 napon belül bemutatja az érvényes felsőoktatási diákigazolványát, úgy további 2 évre válik jogosulttá a díjcsomag használatára"
Tehát a Like jogosultság 2 évre szól, és csak az utolsó 30 napban hosszabbíthatod meg. De ehhez a meghosszabbításhoz nem kell hűséget aláírni, csak bemutatni a diákot, amit ezek szerint te már nem tudsz megtenni jövő nyáron... Viszont még bő egy évig használhatod a Like-ot (vagy a Like 300-at), akár hűség nélkül is! (Ha mégis vennél készüléket, és 2 év hűséget vállalsz, vedd figyelembe, hogy fél távon díjcsomagot kell váltanod.)[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
blg
senior tag
Köszi a választ.
2500 és 5000 forintos töltési lehetőségek vannak az OTPdirekten, így 2500 Ft-al töltöttem :-)
Nem vagyok rutinos Dominós, előfizetéses vagyok, csak a telefon nem tudja a netmegosztást, ezért kellett egy 3G modem ideiglenes jelleggel, + otthonra backup internetnek, ha gyengélkedne a T-Home net :-) -
bostone
addikt
Biztos baromi nagy hülyeséget kérdezek, de hátha nem annyira...
Ha egy előfizetőhöz tartozik két szám, egy előfizus és egy fun aranytárskártya, a fun-t úgy tudom elvileg lehet változtatni netes kártyára.
No most a két sim kártyát nem lehet valami módon egybevonni vagy megosztani, hogy a netes előfizetést a sima előfizetéses kártyán használja fel a polgár?
-
addikt
Mozaik és MédiaMánia díjcsomagoknál, készülékváltás esetén a részletfizetéses konstrukcióknál miért nincs 10% Webshop kedvezmény?
(SGS III)[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
FragMaster
addikt
válasz dedike #17892 üzenetére
Korábban hasonló kérdésemre azt írták, hogy "lejjebb" ki kell választani a jelenlegi díjcsomagodat hűségidővel, ahol már mutatkozik a 10% kedvezmény. Tehát ha csak váltasz, akkor nincs kedvezmény, ha hűséget is vállalsz mellé akkor van.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
addikt
válasz FragMaster #17893 üzenetére
De nem a meglevő díjcsomagra gondoltam. Átváltani meg egy próba miatt nem akarom.
Jó szerencsét!
-
FragMaster
addikt
-
addikt
-
atillaahun
veterán
Talán már volt róla szó és nem mindenkinek újdonság: de ma érdeklődtem ügyfélszolgálaton, hogy ha hónap végén lejár az 1 év hűségem a Like-ra, akkor hogy tudok visszaváltani Dominóra, mert nem biztos, hogy használnám. Azt mondta a tag nincs akadálya, viszont most azonnal felajánl nekem 500 Ft kedvezményt a havidíjból ha meghagyom az előfizetést. Ugyanannyi lebeszélhető perccel és mobilnettel, csak mostantól 1000 Ft lesz a havidíjam örökre.
Hirtelen nem esett le a dolog, csak a végén, hogy a főnököm is mondta múltkor, mikor le akarta mondani valami 10e-es UPC-s netet, akkor felajánlották neki valami 5-6-e körüli havidíjat.
Szóval kicsit puhatolóztam még én is, és úgy tűnik a hűségidő lejárta előtt 30 nappal ajánlják fel ezt a kb. 30%-nyi kedvezményt a havidíjra a szolgáltatók, ha lemondás kerül szóba.
Gondoltam pár embernek jól jöhet.Végül azt mondtam, hogy megfontolom, kaptam egy nevet és telefonszámot, hogy kit keressek ha kérem a kedvezményt. Sehol, semmit nem kell aláírni, csak legközelebb már kisebb számla jön.
Elméletileg.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #17898 üzenetére
De továbbra is kell hozzá diák?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
atillaahun
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen