Hirdetés
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Leállt a Galaxy S23 Ultra One UI 6.1(.1) frissítése
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
gp Kratos legutóbbi kalandja a mai naptól Steamen és Epic Games Store-ban lesz elérhető.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rongaucho
tag
válasz st3v3np3t3r #123644 üzenetére
"nem szeretik, ha 2 előfizető 1 címen van." Azt még valahogy megértem, hogy ha azonos címen tartozás van, azért "bünteti "a T a másik felhasználót. De ezt már végképp nem értem. egy címen nem lehet több generáció, több különböző mobil előfizetéssel?
-
btudos
veterán
válasz rongaucho #123651 üzenetére
Ha az egyiknek sokhónapnyi tartozása van, azt nem szeretik. Az adott mondat egyébként vezetékes szolgáltatásra vonatkozik inkább, mobilnál nyilván nincs akkora jelentősége a lakcímnek, csak ha tartozás van hozzárendelve.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
törölt tag
Most nem azért, de ezt tényleg egy fórumba kell megvitatni? Nem lenne egyszerűbb felhívni a 1414-et, vagy bemenni egy dedikált telekom üzletbe?
Amúgy ha jó gondolom, amíg nincs rendezve, nem lesz megoldva, lakcímtől függetlenül.
Esetleg opció, még egy "hivatalos" levél írása a telekomnak, amire válaszolni fognak/ illetékeshez eljut.
[ Szerkesztve ]
-
nordino
tag
Ti az elmúlt két napban tudtatok,a telekom appból számlát fizetni?Nekem hibát ír ki,és hogy próbáljam később.
-
anadroid
senior tag
válasz nordino #123655 üzenetére
Tegnap éjjel, Revolut egyszer használható kártyával, vezetékes számlát tudtam.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz st3v3np3t3r #123642 üzenetére
Gondolod hogy ezt a játékot a telekom nem játszaná el ha lenne értelme? Majd magánszemélyek nekivágnak, mi?
-
MadMancs
veterán
válasz lugosi #123660 üzenetére
Nem teljesen. Telekom (pontosabban akinek eladja tartozást) is nekivág. Csak ha nem tudja miből bukta. Ha ellentmond a delikvens mert ugye 1 év után elévül távközlési tartozás, bukta. Magánúton indított fizetési meghagyás meg ugye már nem távközlési, így 5 év alatt évül el, ha elévül egyáltalán (ezt nem tudom konkrétan).
Illetve ha tartozást eladta már Telekom, náluk amúgy se tudod kifizetni, mert náluk már nullás egyenleg van folyószámlán (feketelista ennek ellenére értelem szerűen marad a címen/személyen).
Hogy kinek adta el, meg igen nehéz kideríteni, mert adatvédelmi okokból nem adhatja ki infót. Behajtó cégeket hívogatni meg szintén értelmetlen, ok se adnak ki harmadik félnek semmi információt.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
DrBubo77
veterán
Van egy hűségben lévő Telekom előfizetésem. Olyan lehetőség van, hogy egy másik számot ráhordozzak?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
törölt tag
Hírek szerint augusztustól várható e-sim a vodánál is... (áfsz - alapján, voda topic). Így ez a reklám szlogen, olyan sokáig nem fog kitartani...
-
törölt tag
válasz #40993792 #123665 üzenetére
Én most láttam telekom oldalán. Meg itt olvastam, hogy sokan azért váltottak erre... nem tudom mióta van, meg őszintén nem is nagyon érint, valószínüleg. Így nekem 8 van-e vagy sem, jelenleg egészen biztosan.
Hát igen a dolgok változnak... így szokott lenni.
Aztán majd jön vmi új, amivel megint lehet tarolni stb... pl 6G (még ha odébb is van, vagy 5g lefedettség... bár ez sem nagyon érint).[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz #40993792 #123670 üzenetére
Fuhhh, de utáltam az a Huawei Watch 2-t…
De az e-simes dolog tetszett. Azóta is használom a kis iPhoneomban.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz DrBubo77 #123669 üzenetére
Ha hordozol számot, akkor:
a.) feltöltős lesz (Dominós)
b.) előfizetéses hűség nélkül
c.) előfizetéses hűséggelHa van otthoni szolgáltatásod (vagy köttetsz azt is) (minimum 2, pl:tv+net), akkor Magenta1-es lehetsz, amivel 30% kedvezményt kapsz az ÖSSZES előfizetés árából.
Ha minimum 3db HŰSÉGES mobil előfizu van a Magenta csomagban, akkor a korlátlan mobilnet féláron van (5000forint).
Magentában a teljesen korlátlan csomag 8888forint, ha akarsz 2db multisimet akkor 9888forint.Jah, és készülékkedvezményt alapból kapsz a hűségek mellé, és össze is tudod őket vonni.
A lényeg: egy néven legyen minden előfizetés.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Winne
nagyúr
válasz kakuk.tamas #123673 üzenetére
"Magentában a teljesen korlátlan csomag 8888forint,"
Ez milyen esetben és melyik csomagkombó?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
kory24
őstag
"ha akarsz 2db multisimet akkor 9888forint "
Ez ugye a Gigaerős Net+ miatt van?
Mind 2 multisim korlátlan sávszélességű is lehet? Vagy csak az egyik lehet korlátlan, míg a másik korlátos?
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Megoldható az, hogy két telenor előfizetést, az egyik kártyás a másik előfizetéses, két különböző személy neve alatt futnak, bevonjak az én telekomos előfizetésem alá?
Ha igen, ezek között a számok között lehetséges az ingyen beszélgetés? -
MadMancs
veterán
válasz bostone #123678 üzenetére
Ha előtte mind a két kártyát saját nevedre iratod Telenornál utána át tudod hordozni őket telekomhoz saját ügyfélszámod alá. Egyébként nem.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
blackmajesty
aktív tag
Nem kell hűség ahhoz hogy havidíj kedvezményt kapj!
-
m1lan
őstag
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kory24 #123675 üzenetére
Igen, a Gigaerős Net+ miatt van.
És korlátlan sávszéles mindkét multisim. (De egyébként okosórákba elég a korlátos is, tapasztalat)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
legenda
válasz kakuk.tamas #123684 üzenetére
Sőt, ha mindegyik átváltásra kerül olyanra, akkor csak 7490 Ft a teljes korlátlanság.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Tudom, hogy fejlesztés alatt van a 6G, nem poénból írtam. Amint elkészülnek vele, már kezdik is a 7G-t (gyakorlatban megvalósitani már). az más kérdés, hogy évek kellenek, mire az előző, hálózatot kiépítik, elterjed egyáltalán... - Addigra meg kb a /g-lesz már a sláger, meg a várva várt cucc.
Múltkor néztem 5g-s térképet, hát elég sovány. Mondjuk az én telefonom ami pár éves 4g-s, előtte talán 3g-s volt, teljesen jó, megfelelő.
Gondolom az esim is hasonló, a technológia, és az elterjedése, használatba vétele között is eltelik némi idő.
Azért kiváncsi lennék a vásárlók hány %-a, érdeklődik ezek iránt, után... mert pl a cella infók hol melyik cellára kapcsolódik, van torony stb, is szerintem egy marginális csoport. Ismeretségi körben legalábbis, ilyesmit nem nagyon hallottam senkitől, max azt, hogy milyen tapasztalatok vannak térerővel kapcs.Aki meg iphone-ért rajong, és problémának tartja, az 1 slottot, az így járt. Már a windows mobil-ba is volt 2 slott, nem hogy androidra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Ha van otthoni szolgáltatásod (vagy köttetsz azt is) (minimum 2, pl:tv+net), akkor Magenta1-es lehetsz, amivel 30% kedvezményt kapsz az ÖSSZES előfizetés árából."
Ez csak előfizetés esetér érvényes nem? feltöltős esetén nem vagy? (már mint a 30% kedvezmény)
pl tel+net+mobil (dominó) esetén nem, vagy rosszul tudom? -
szalai112
senior tag
Sziasztók
Le írom ide is hátha volt valakinek hasonló jelensége.
A Galaxy Active2 44mm esimes órám hardver hibás lett.
A sms seki sebe, hang hívás fogadni índitani lehet.
Nem rég volt szervízben, új alaplap stb.
A telekomal beszéltem náluk nincsen technikai gond.
3x megy vissza a szervízbe -
szalai112
senior tag
válasz st3v3np3t3r #123696 üzenetére
Igen multisim=esim ,
A telekomosok se érteték ha az órán hívni tudok és fogadni önálóan.
Akkor az sms hogy hogy????? nem megy át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen