Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz #08176384 #123350 üzenetére
Sebességet nem tudom, arra már nem volt időm. Illetve azt se tudom pontosan hol voltam (jó, buszon), valahol fehérvár előtt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Gubu0101
veterán
Üdv!
Itt nincs olyan opció,mint a másik T-nél,hogy ki lehet kapcsolni az üdvözlő sms-t külföldön?
Próbáltam keresni,de nem találtam…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Diák66
őstag
-
legenda
válasz ElektrikusDE #123347 üzenetére
Nálam azóta jó, előtte volt gond egy rövid ideig.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
-
tomp
félisten
válasz szabonagyur #123355 üzenetére
Váratlan hiba... Váratlanul állt tegnap este még a Távíró utcai T parkolójában egy aggregátor mi?
Ilyen mikor egy ilyen fontos helyszínnél sajnálják a tartalék betápot és elmegy a villany... -
Winne
nagyúr
Szerintetek ha nincs szükségem az 5G sebességére, akkor van előnye, ha visszaállítom a telefont 4G-re? Akkuidő, "sugárzás", bármi?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
MadMancs
veterán
Samsung esetén próbálhattam, nem oszt nem szoroz hogy 5G on vagy off , üzemidőben, PH! tapasztalatok alapján Huawei és Xiaomi esetén se számít.
Jó azt alaírom 5G modem aktív vagy sem, de ha nincs használatban (nincs 5G háló) gyakorlatilag inaktív állapotban van, hogy tud egyéb készülékeknél számottevő fogyasztást generálni? Pusztán érdeklődés részemről.Viszont ha valaki egyáltalán nem jár lefedett területen/nem akar 5G használni, én is azt mondom, ha megnyugtatja, kapcsolja ki.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
totron
addikt
Mi az APN-je ennek a 2 GB ajándék netnek? Miért nem megy?
-
félisten
-
MadMancs
veterán
válasz szabonagyur #123364 üzenetére
Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Pedig annak aztán végképp semmi értelme.
-
törölt tag
Sziasztok! Néhány napja volt talán HWSW-n egy cikk, hogy megújul újra a Telekom TV és Apple TV is működni fog. A cikkben volt egy meghívó, ami alapján telefonon el tudtam indítani a béta tesztet, de tvos (Apple TV) nem csináltam meg azonnal. Most próbáltam elindítani, de újra kéri a meghívót az apphoz, viszont a cikk meg eltűnt a netről. Aki szintén tesztel, tudna kódot küldeni Apple TV-hez? (TestFlight app beváltás) Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gabor9991 #123371 üzenetére
Ez nem igaz. Telekom 4G 60-100 megabit átlagban felénk, 5G 350-800. A Ping 9-15 közötti 5G esetén. A 4G ennél rosszabb minden értékben és ez meg nem is a rendes 5G, amihez kell az 5G core is. Az 5G lényege a sokkal több felhasználó egyidejű kiszolgálása alapvetően. A 100 megabit is bőven jó 4K videóhoz is.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Hali! Megszünt a Mobilvásárlás app-ban a nem Telekom ügyfeleknek való hozzáférés? Az új appba be kell regísztrálni tel.számmal, de a nem Telekom-os számom megadása után aztt írja hogy nem elérhető, és így nem küldi ki az sms-t. Ezen számot családtag használja, és eddig ezzel az app-al vásárolta a lottó-t.
Az én számom a T-nél van és a regisztáció végig megy.
Régebben volt a vodának is lottó vásárlás az appjában, de úgy látom hogy valamikor az idő során eltünt belőle.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Winne
nagyúr
válasz MadMancs #123360 üzenetére
5G van itt ahol lakom, ezért érdeklődöm csak. A sebességre tényleg nincs szükségem, alig használom a mobilnetet, az akkuidővel viszont akadnak gondjaim a mostani telefonnal, mivel munkaeszköz, ezért fontosabb az akkuidő.
-
szalai112
senior tag
Hali
használ valaki esimes telefont?
Gondolom a hátránya az ha nincs más készülék és nagy Isten du 5óra
esimes telóban gondolkodom.
de ha elopják a telcsit vagy órámat.
akkor simán alaphelyzetbe lehet álítani a rendszert. -
Caranita
aktív tag
-
félisten
Van arra logikus magyarázat, hogy lakáson belül jobb a 4G mint kívül?
-
Winne
nagyúr
válasz szabonagyur #123385 üzenetére
Vowifi?
-
MadMancs
veterán
válasz Winne #123392 üzenetére
VoWifi-nek semmi köze 4G hez
Inkább arra tippelnék hogy lakásban másik cellára csatlakozik már aminek jobb a jelerőssége.
-
legenda
válasz MadMancs #123360 üzenetére
Keresgél azért a telefon célirányosan, ha bekapcsolva az 5G, aztán melyik szoftver, hogy kezeli le.
iPhone 12-es széria például, aminél néhány típus tulajdonosai nem kellemes emlékeket őrizhetnek az első firmware verziók kapcsán...
Lehetett persze ilyen más gyártóknál is, vagy előfordulhat akár később is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz szalai112 #123379 üzenetére
Szia,
2019. szeptembere óta használok eSIM-et, minden ok.
Van előnye és hátránya is, például ha ellopnák netán a telefont, nem lehet csak úgy kidobni abból, hogy nehezebb legyen megtalálni a készüléket - több is van, egyet ragadtam csak ki -, ellenben ha gond lenne a telefonnal és csak fizikai SIM-es másik készülék van, akkor üzletben kell átcseréltetni, ami nem mindig megoldható azonnal.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
-
MadMancs
veterán
Lehetséges.
Valamennyit biztos fogyaszt de nem számottevő. Ha jól emlékszem eleinte samsungnál is evett.
Aktív 5G valószínűleg már érezhető valamennyire (nem voltam még pár óránál többet 5G lefedett területen úgyhogy nincs tapasztalatom) mivel akkor már 2 modem üzemel egyszerre. Gondolom pont ezért van hogy csak aktív adatforgalom esetén kapcsol be 5G, inaktív/minimális háttér adathasznalat esetén levált 4G.szabonagyur, ettől még lehet hogy a közeli pl B3, B1 cella gyengébb mint mondjuk egy távoli B20. Mindenesetre érdekes jelenség. Célszerű lenne meglesni pl CelMapperrel hogy ugyanarra a toronyra csatlakozol e.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
Sziasztok!
Egy egészen összetett kérdéssel fordulnék hozzátok. Adott egy Galaxy Note9 készülék, illetve egy XIV. kerületi lakás. Ettől a lakástól kb. 250 méterre van egy villamosmegálló, onnan pont rálátok a környező panelházak tetején elhelyezett adótornyokra. A megállóban fullos térerő és 4G+ kijelzés mellett mindig 120/50 Mbps körüli sebességeket mérek. Amikor beköltöztem a lakásba, meglepett, hogy mennyire képes ingadozni a térerő. A szobámban legtöbbször csak 1 "pálcikás" 4G+ van 10-15 Mbps körüli letöltéssel, néha levált sima 4G-re, de ugyanabban a pozícióban akár 3 pálcikás 4G+ is előfordul.
Tesztelésbe kezdtem a Samsung Band Selection applikáció segítségével, aminek egészen érdekes lett az eredménye. Ha az "Automatic" és "LTE ALL" módok között váltogatok, az újracsatlakozás után egy ideig jobb lesz a térerő és a sebesség is. Az sem mindegy, hogy hol állok a váltogatás pillanatában, mert az ablaknál pl. simán összejön a 4 pálcikás 4G+, olyankor mértem már 30-40 megabitet is, ma hajnalban konkrétan 57/13 Mbps volt a csúcs. A kérdésem a következő volna: 4G routerrel vajon tudnék javítani a helyzeten? Sajnos itt a környéken rézhálózattal van jelen a Telekom, 30 megabites elméleti maximumon osztozunk a lakótársammal, amiből én WiFin a legjobb esetben is csak 15/1,5 Mbps-t kapok. Voda-UPC optika van még alternatívaként, de a gyakori kimaradásokkal csak akkor szeretném megszívatni magamat/magunkat, ha a Telekom nem tud majd adni 2. IPTV boxot, amikor szükségem lesz rá. Nem léptem ki a családi (többmobilos) Magentából, így a Telekomnál tudnám a legolcsóbban és legpraktikusabban kivitelezni az internetezést. A jelenlegi Mobil S 2019 + Net 2GB*2 csomagomat váltanám át Mobil S/M + Gigaerős Net+ -ra, az egyik díjmentes MultiSIM menne a 4G routerbe. Semmi olyanra nem használnám, amire "nem való", 30-40 megabittel pedig azért már ellennék itthon.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen