Hirdetés
- iPhone topik
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
Hirdetés
-
Most jöhet el a VR-headsetek kora?
it Az IDC azt mondja, hogy az AI és az alacsonyabb költségek miatt most lesznek csak népszerűek a VR- és AR-headsetek.
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
gp A kiegészítő minden platformon öt euróba kerül, érdemes lehet lecsapni rá.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló, Xiaomi MI 11 Lite 5G-nél (Magenta 1-es vagyok), hiába kapcsolom be, hogy VoLTE, nem jelenik meg sem annak az ikonja sem a HD-nek...
Az ügyfélszolgálat azt mondja, hogy a szolgáltató részéről be van kapcsolva:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Nálam valami gáz van a Poco M3 telómmal :
Valaki hív akkor a hívő félnek azt mondja hogy nem vagyok elérhető, én meg sms-t kapok hogy nem fogadott hívásom van. Szolgáltató már mindent megnézett és sim kártya csere is volt ,sim1,sim1 slotban próbálva de nem jó.
Feleségemnek Poco M3, szolgáltató ugyanaz, eddig egyszer sem fordult elő ez a hiba fél év alatt, én is január óta vagyok annál a szolgáltatónál és random,havi 1-2 alkalom szokott lenni,de most már naponta szinte az összes hívásom ilyen, 10-ből 8 kb,a másik két alkamlommal jól működik.
Gyári 12.5.3 EEA rom van de próbáltam más rommal is de ugyanúgy nem jó .
Ötlet ?
Eladó iPhone 11 , 69.990 Ft !!!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nem igazán vagyok képben a külföldi utazások során történő mobilozással. Szüleim mennek elvileg ebben a hónapban Erdélybe, mindketten flottában vannak (vadász és önkormányzati). Mit kell vagy kell-e valamit állítanunk a készülékeken, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot? Illetve milyen költségekre számíthatnak vagy hogy működik ez!? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz GoodSpeed #123951 üzenetére
Ez így teljesen jó. Ott a VoLTE.
Ha hívásközben nem megy le 4G-ről, akkor minden f@sza.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
MadMancs
veterán
válasz kakuk.tamas #123962 üzenetére
Az ott nem VoLTE neki hanem VPN.
Telekomnál nincs VoLTE kijelzés. De mivel hívás alatt is 4G-n van, valóban aktív a VoLTE.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nagyúr
Sziasztok!
Németországban vagyok most 2 hónapot dolgozni (Aachen). A kibérelt apartmanben az ígéret ellenére nem működik a net (valami vodafone wlan cucc van, de hiába csatlakozom, nem tölt be semmilyen oldalt, az apartman tulaja meg nem érti, mert bár az adatlap szerint tud angolul, hát nagyon nem, én meg németül nagyon nem).
A lényeg, hogy szeretnék netezni legalább a latopomon, de jó lenne a mobilomon/tableten is.
Van a német telekomnál erre valami opció? Hogy vegyek egy korlátlan mobilnet sim-et, vagy akármit 2 hónapra?
Esetleg valami kis cuccost, ami tudja nekem adni több eszközre is a netet?Köszönöm előre is a választ. Néztem a telekom.de-t, de a főoldal kivételével mást nem forsít le a goggle, így németül meg nehezen vagy inkább sehogy nem találom, amit szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok.
ha a roamingot bekapcsolom domino kártyán,az a netre is vonatkozik vagy csak hivásra? köszönöm!GO Gunners!!!
-
MadMancs
veterán
válasz kovacsmi_74 #123971 üzenetére
Az szolgáltatói beállítást az nem érinti. Az csak arra szolgál ha roaming van nem szeretnél netezni, csak hívás /sms.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gabyka
aktív tag
válasz icecave #123964 üzenetére
A németek jellemzően telerakják a kecót wifi-ismétlőkkel, ìgy az amúgy is gyenge szolgáltatás még sz..rabb lesz...és rohadtul nem értik, miért nem megy. Itt nálunk még a ház kameráit is ráakasztották. Gyakorlatilag folyamatosan eldobál a wifi.
Szerződést csak kinti bejelentett lakcímmel tudsz kötni. -
MadMancs
veterán
válasz kovacsmi_74 #123975 üzenetére
Ja értem.
Samsung esetében alap beállítás valóban off. De roaming helyzetben azért szól hogy roaming adat ki van offolva, kapcsoljam be ha használni szeretném.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz gabyka #123976 üzenetére
Szia!
Pár éve Németországban én ilyet vásároltam:
Utána is működött, lassítással.
Az aktiválását online oldottam meg WIFI kapcsolatról, címnek meg megadtam egy hajléktalan szálló címét Münsterben.
Valószínűleg most is működne ilyen megoldással.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #123978 üzenetére
Pontosabban ezt kell megvenni, mert ebben van SIM kártya! (a másikban nincs)
Most akció is van hozzá!
"
ÚJ ÜGYFÉL AKCIÓ 12 a Lidl Connect SMART S tarifához 2021.07.05 - 20.08.15.
Ingyenes hívások és szörfözés 12 hétig (árelőny: 23,97 €)
Smart S tarifa: 3 x 4 hét ingyenes, telefon / SMS átalánydíjjal és 3 x 3 GB nagy sebességű adatmennyiséggel"Aweriot:
Akkor már fejlesztettek, pár éve még nem kellett![ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, közben megjelent egy fiatal csávó (gondolom a fia a tulajnak), hozott egy vodás "cube"-ot, azzal megy minden.
-
legenda
Domino Day 300 MB és 30 perc
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Nikaré
őstag
válasz karl_fischer #123990 üzenetére
Töröld, telepítsd újra.
-
legenda
válasz karl_fischer #123990 üzenetére
Én már 8 előtt bekapcsoltam a szülőin.
Működik iOS és Android rendszeren is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz karl_fischer #123994 üzenetére
esetleg hívd fel az ügyfél szolgálatot, hátha tudják mi a gond. vagy betudják kapcsolni...
-
dashed
senior tag
válasz karl_fischer #123994 üzenetére
Ugyan ez van nekem is múlt hét kedd vagy szerda óta.. Másnap bejelentettem azóta semmi változás..
-
-ZeeZee-
senior tag
App-on keresztüli dominó feltöltés bankkártyával 3D secure hiba miatt nem lehetséges. Tegnap sem lehetett feltölteni, ugyanezt a hibát dobta. Ez általános hiba, vagy csak nálam van? Van rá megoldás?
-
4Grider
nagyúr
válasz -ZeeZee- #123997 üzenetére
Az én egyik bankom májusig úgy oldotta meg az erős ügyfélhitelesítést, hogy minden online tranzakciót első körben (SCA nélkül) elfogadott. Csak éppen a kártyaelszámoló társaságok kiszúrtak vele, mert elkezdték megkövetelni az SCA-t. Ekkor a kártyámmal már ilyen helyeken nem tudtam fizetni, automatikusan elutasításra került. Majd egy hónapig tartott nekik, hogy a 3D hitelesítést az új (januártól érvényes) szabályoknak megfelelővé tegyék, tehát hogy egyáltalán online fizetéskor megjelenjen az SCA. Azóta nincs problémám az online fizetésekkel.
Melyik banknál van a kártyád?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Külpolitika
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gaming notebook topik
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Asus TUF notebook: 11400H / 16GB / RTX3050 / 500GB
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40A2 40a1
- ÚJ Gyári Lenovo 65W Notebook adapter USB-C csatlakozóval Számlával
- Lemezes PS5 + 2 kar - - - Akár füles is
- GAMER PC : i5-10400F / 32GB / RTX3060Ti / 500GB / 1000GB
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen