Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
-
MAMR HDD-kkel lepi meg a vállalatokat a Toshiba
ph Az MG11-es és MA11-es megoldások szinte minden igényt lefednek.
-
iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
ma Voltak olyan fejlesztések, melyek nem hangzottak el a tegnap esti bemutatón. És voltak dolgok, amik nem fejlődtek.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz zzola #123049 üzenetére
Sok a hibalehetőség a "másodlagos" szolgáltatóknál, ha például valamilyen kiegészítő szolgáltatás kellene, vagy hibát kell vizsgáltatni...stb.
Na meg csak sok az a netfone féle 8990 Ft, ha a Telekomtól olcsóbban kapnám a privát előfizetésemre - nem flotta, tényleg saját minden szempontból - és tényleg korlátlan lenne, nincs behetárolva az SMS-ek száma és hasonlók.
Igaz, nem kell a privátomra a teljes korlátlanság, mert a céges az és egy telefonban van a kettő. (A privátomon még a 4 GB adatkeret is érintetlenül vált általában a fordulónapon...)Biztos van persze olyan, akinek jó önmagában és adott feltételekkel is 8990 Ft-ért a netfon szolgáltatása.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Telekom kuponkódót hol találok? -
Kaba
veterán
válasz szalai112 #123058 üzenetére
Lehetséges,hogy már egyszer vettél extra készülékkedvezményt igénybe Magenta 1-esként(egy ügyfél csak egyszer veheti igénybe az extra készülékkedvezményt).Hívd a 1414-et és kérdezz rá a lehetőségeidre ez ügyben,lehet egy másik ügyintéző tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
Marcsello31
őstag
Amúgy teljesen megérné átmenni erre a korlátlan csomagra,"vezetékes színtű" ki próbáltam domino sim kártyával, Volt 4g hálózat, amikor nem volt terhelés, elértem a 100mega letöltést is . 3 nap alatt, 150gigátforgamatam teszt ként. a háromnapos nettel, senkit nem zavart hogy mit csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Marcsello31 #123063 üzenetére
Ha ki tudnánk használni, szó nélkül váltanánk, de az itthoni 1000/1000 Mbps optika - tavaly március óta teljes home office, bár a jövő hónaptól talán be lehet/kell majd menni heti néhány napot -- és a céges mobilos korlátlan (net is) előfizetés mellett felesleges még a privátra is.
Meg a mobil adatforgalom terén nem vagyok a nagy forgalom híve, csak ami arra való.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz szalai112 #123056 üzenetére
Nekem ezt dobja most Mageta 1 kapcsán, az alábbiak szerint:
Meglévő Gigaerős Net 1000/1000 díjcsomag + Szuper Családi HD díjcsomag, ezek szűk 2 hónapja lettek bekötve 1 év hűséggel, most 2 évet írnék alá, pontosabban megtoldanám bő 1 évvel.
3 mobil előfizetés, ezeken régóta nincs hűség, régebbi díjcsomagban vannak, most mindegyiknél váltanék az aktuális Mobil M + 4 GB díjcsomagra és 2 év hűséget írnék alá.Adott esetben még annyi sincs a kedvezmény, mint amennyivel többet kifizetnénk a 3 mobilra a 2 év alatt az új díjcsomagokban, márpedig ha a felár adta többletet nem használjuk ki - jelen állás szerint nem -, akkor nem éri meg azokra a váltás és a hűség.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Landsmann
addikt
válasz 4Grider #123045 üzenetére
Nem. Teljesen azonosak. Huawei márkájú volt mindegyik, csak 3G- tudtak, többet nem. Nekünk 4G-s Tplinket küldtek másodjár, azóta jó.
Na, itt a pósteleki Mókus csárdánál jó kis fekete lyuk van. Még a Telenor hagyján, de Telekom, Vodafone 2-3-4G csak nyomokban, adatkommunikációra alkalmatlan.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Aprón nézegettem egy használt eSIM-es okosórát, Telekomos vásárlás.
Kérdésem, hogy ez vajon "kártyafüggetlen"? Illetve ha az eladó részletre vette, vagy hűségvállalással, akkor ezt is le tudja tiltani a szolgáltató?Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
MadMancs
veterán
Igazából mivel eSIM funkciót csak a Telekomnál tudod használni, annyira nem lényeges hogy az e, de ha az elmúlt 1-2 évben lett vásárolva akkor szinte biztos hogy az.
IMEI számmal rendelkezik szóval igen tiltható.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
szalai112
senior tag
Kösszönöm a válaszokat
-
Dave1984
őstag
Szekszárdon elszállt a B7,B3 Telekom hálózat! Csak Telenor B20 van! Máshol is van hasonló hiba?
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Nikaré
őstag
Morning!
Domino Day 60 perc. -
Marci112233
őstag
Ugye korábban írtam, hogy a GPS területmérőnk miért nem fogja meg a 3G hálózatot. A probléma ma hárult el és nem a kártya hibája okozta a gondot. Röviden ugye szerver elérési címet kellett váltani, mert a régit ki fogja vezetni az RTK-t szolgáltató cég. Amint én ezt megtettem az GPS többé nem működött csak a régi címmel. Aztán ma kiderült hogy a GPS antenna ami egyben a vevő, és az tartalmazza a kártyát, kellett firmware-t frissíteni és a hiba meg is szűnt. Szóval környékünkön még él a 3G hibátlanul.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
őstag
válasz #40993792 #123077 üzenetére
Már megvan a megoldás ha megszűnik a 3G, csak ahhoz meg kell venni a jelenleg is rajta lévő csak Demóban futó szoftvert, és külön 4G kapcsolat és hotspottal adni a PDA-nak netet. Úgy azzal lehet tovább dolgozni majd. csak kérdés, amilyen áron lehet aktiválni,megéri-e majd, vagy jobban járunk azzal ha leváltjuk a jelenlegi kézi vezérlőt egy újra, ami már tud 4G-t. (Árban kb ugyan ott van egyébként.)
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
bociusz
aktív tag
Itt az első 5G roaming megállapodás: a Magyar Telekom ügyfelei a Hrvatski Telekom 5G hálózatát is használhatják (ott egyelőre csak DSS üzemel, a gigabites sebességhez szükséges 3600 MHz-es frekik aukciója még zajlik).
Hamarosan újabb Deutche Telekom leányvállalatokkal várható hasonló megállapodás. -
Hooper
őstag
Sziasztok!
Mit gondoltok a következő helyzetről?
A napokban személyesen is bemegyek csak kíváncsi lennék több álláspontra, illetve hogy valakivel történt e már hasonló:
Telekomos voltam éveken keresztül.
2019.08.29 besétáltunk az Arána Vodafonehoz és előfizetésekről érdeklődtünk.
Az értékesítő meggyőző volt és már aznap le is szerződtünk új előfizetésre, számhordozással.
Azt mondta hogy a Telekomhoz be se kell mennünk mindent (!) intéznek egymás közt (a függőben lévő le nem zárt hónapot is már nekik fizetjük).
2019.08.29 én már szerződéses Voda ügyfél voltam, a számhordozásról már aznap délután megkaptam a levelet hogy sikerült.
2019.09.04én Telekomtól kaptam e-mailbe számlát (számla kelte 2019.09.01 - 35.729 Ft)
(többet erről értesítőt nem kaptunk)
A vodafonetól ezt követően hónapokig teljesen random számlákat kaptunk aminek a visszafejtése még a bent ülőknek is nehezére esett. Be is mentünk személyesen kiderült h valamit nem írtak jóvá, nem vontak le, stbstb (szerződéskor előleget is fizettünk, többek közt ezzel is kavartak valamit)
9900 Ft havi koráltlan számla, + 1 szám mellé azonos szerződéssel, társkártya kedvezmény -2000... 10+10-2=18.. na ennyi sose volt (nem, parkolás, mobil vásárlás nincs).
Pár napja végrehajtási papír jött 126.019 forintról.
A követelés a telekom féle szeptemberben kelt számla.
hol csúszott el, hol csúsztam el?
Köszönöm előre is! -
kakuk.tamas
addikt
válasz Hooper #123080 üzenetére
Azt mondta hogy a Telekomhoz be se kell mennünk mindent (!) intéznek egymás közt (a függőben lévő le nem zárt hónapot is már nekik fizetjük).
Valószínűleg itt.
Ennyire nem vagyok benne a számhordozásban, de szerintem az utolsó havi számlát/elmaradásokat az eredeti szolgáltató felé rendezned kell váltáskor.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #123081 üzenetére
Közben erre leltem:
A Telekom szabályzatából: [link]1.3.4 Kiegyenlíteteln Előfizetői számlatartozások, kedvezménnyel értékesített készülék
Az előfizetőnek az átadó szolgáltatóval szemben a számhordozási igény bejelentésének időpontjában fennálló számlatartozása, illetve a határozott időtartamhoz, kedvezményesen vagy egyéb módon kedvezményesen értékesített készülékhez kapcsolódó követelés a számhordozás kezdeményezése esetén lejárttá válik. (Szhr. 5. § (7))
E számlatartozás ki nem egyenlített ellenértékéről az előfizető képviseletében az Átadó szolgáltatónál eljáró Átvevő szolgáltató úgy nyilatkozhat, hogy annak kiegyenlítését átvállalja, ennek hiányában az előfizető a számhordozás kezdeményezését követően az Átadó szolgáltatónál köteles 8 munkanapon belül kiegyenlíteni. (Szhr. 5. § (7))
Az Átvevő szolgáltató jogosult az előfizető részére az előző pontban meghatározottak szerint átvállalt tartozását kiszámlázni vagy annak kiegyenlítéséről, rendezéséről az előfizetővel egyéb módon megállapodni. (Szhr. 5. § (8))
A szolgáltató a határozott időtartamra kedvezményesen, vagy egyéb módon kedvezményesen értékesített készülék ellenértékének kifizetését, illetve az Átvevő szolgáltató erre vonatkozó nyilatkozatának kézhezvételét követően a készülék hálózati zárát, a hálózati zár feloldásával kapcsolatban felmerült indokolt költségek alapján meghatározott díj ellenében az előfizető kérésére feloldja. (Szhr. 5. § (9)).Van papír arról, hogy a Voda azt mondta, hogy nekik kell fizetned az utolsó Telekomos számlát, vagy pedig benyelik ők?
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Hooper
őstag
válasz kakuk.tamas #123082 üzenetére
Most keresem elő a szerződést, átbogarászom reggel!
Érdeklődés szinten mentünk be a vodához, árak miatt.
Nem volt tervben h aznap megcsináljuk mert "hercehurca" - évekkel ezelőtt mikor számhordozással mentem át csomó papír munka volt és elég hosszú ideig inaktív volt a számom amig lezongorázták.
Emiatt lepődtünk meg mikor bemondta h be se kell mennünk a T-hez ő itt mindet elintéz. Mondom akkor csapjunk bele
Emlékszem h meg is kérdeztük hogy a Tnél így lesz egy tört hónap azzal mi a helyzet és mondta hogy azt átveszik és ők számlázzák.
És valóban pár órán belül minden megvolt.
Kényelmi díj ~90.000 Ft -
kakuk.tamas
addikt
válasz Hooper #123083 üzenetére
Hát igen, kamatot szépen tudnak számolni…
Remélhetőleg a papíron rajta lesz, hogy a Voda átvállalta, vagy vállalta, hogy kiszámlázzák. Akkor nyert ügyed van, egyébként…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
martonl
senior tag
válasz bociusz #123079 üzenetére
Talán egyszer még VoLTE roaming is lesz.
Biztos vótmá, de azért: van ilyen nyári egyszeri korlátlan belföldi mobilnet (valamennyi eu is) + promóciós korlátlan beszéd opció havidíjasra. Különböző időtartamokra, a 30 napos 5000. Appban és weben aktiválható.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Oké, hogy senkinek nincs kristálygömbje, ezért csak véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Telekom mobilelőfizetésem van, alatta 2 számmal, plusz otthoni szolgáltatás (TV, telefon, internet), összekapcsolva az egész Magenta 1-be. Most az egyik mobilszámon hosszabbítanék hűséget és vennék új készüléket is. Van online kedvezmény, ezt már megnéztem. A kérdés annyi, hogy vajon érdemes bemenni üzletbe és ott is megérdeklődni? Van bármi esélye, hogy személyesen intézve jobb ajánlatot kapok, mint online?"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kakuk.tamas
addikt
Skacok!
Aki frissített iOS15-re az Safariban próbálja ki a chatet az oldalukon és jelezzen vissza nekik, mert szinte használhatatlan.
Tudom, hogy erőssen béta még a rendszer, de az alulra került címsáv ott marad már, és ez útban van a textboxnak.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
szabonagyur
félisten
válasz kakuk.tamas #123088 üzenetére
iPadOS-n maradt felül szerencsére.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabonagyur #123090 üzenetére
Feedbackeltem az Applenek, hogy a jelenlegi formában ez így nem az igazi…
-
szabonagyur
félisten
válasz kakuk.tamas #123091 üzenetére
Mondjuk ez inkább Telekom feedback kéne, hogy legyen szerintem.
-
Nordik
őstag
Jelenleg előfizetés van a nevemen 50perc+4Gb net amin nincs hűség.
Szeretnék kihozni egy Apple Watch SE órát.
Olvastam itt egy HSZt miszerint van arra mód, hogy újabb hűség vállalása nélkül, részletre ki lehessen hozni, de csak üzletben megoldható ez. Mi az igazság?[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz Nordik #123094 üzenetére
Újabb hűség vállalása nélkül csak tartozékot tudsz részletre vásárolni élő előfizetés mellett(egyszerre csak egyet).A tartozékot tudod személyesen üzletben részletfizetéssel megvenni.
Készüléket csak újabb 2 év hűség mellé tudsz részletre vásárolni(készülék kedvezmény is jár hozzá).[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz Hooper #123083 üzenetére
Na kis fejlemény:
Voda sajnálja a félretájékoztatást, de mivel szóbeli volt max teszek egy panaszt aztán lehet küldenek egy hűtőmágnest
Telekom: A díjbeszedő részleggel beszéltem, meglepően segítőkész volt a hölgy.
Azt javasolta forduljak ügyvédhez
Ugyanis, a levelezési cím amivel megvették a követelést kicsit sántít.
2010előtt lett az a cím felvéve. Azóta változtatva lett. Az a cím sosem volt állandó vagy bejelentett címem, számlázási címként lett bejegyezve. 2011ben kértem h ne oda küldjék hanem e-számlára.
Később a számlázási cím módosítva lett egy másik címre (a weboldalukon is ezt látom).
Ennek ellenére ők valamiért a régi címet választották.. vajon miért.
Érdekesség hogy a jelenlegi álladó lakcímem is a rendszerükben van.
De véletlenül se használták volna ehelyett rendszersen küldték a már nem aktív címre a leveleket ahol a gyökér postás a "nem kereste"-vel küldte vissza. Bármi mást ír rá nem itt tartanánk.
Majd láss csodát mikor már a kamu levelezgetésekkel feltornázták a 35ezret 107re a végrehajtó képes volt a megfelelő címre írni. -
szalai112
senior tag
Sziasztok
Melyik a jobb Samung telefon
Z Fold2 vagy S21ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen