Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
-
MadMancs
veterán
válasz 4Grider #123903 üzenetére
Voda is csak idei szériától, tavaly még VDH val jöttek a telók. Bár az is tény hogy voda szoftverrel is működik:
-Voda VoLTE, 5G
-Telemom VoLTE, VoWifi, 5G
-Telenor VoLTE (5G passz)
-Digi VoLTE , VoWifi (5G passz)Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
legenda
válasz DrBubo77 #123905 üzenetére
Nem direkt korlátozás, inkább csak minek fektessenek időt, energiát és pénzt a többi szolgáltató paramétereinek a bevitelére, tesztelésére, gyártói engedélyeztetésére?
Más szolgáltatók sem foglalkoznak a konkurencia paramétereivel, amíg nem érdekük.
Amúgy még csak a teljes XEH rom felhúzása sem szükséges.a TMH helyett - ha egyáltalán az van a Samsung készüléken -, néhány perc alatt megoldható egyszerűbben a dolog.
Más kérdés, hogy bizonyos Telekomos szolgáltatásokhoz meg ideálisabb a TMH firmware.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MadMancs
veterán
válasz Lackooo84 #123906 üzenetére
XEH és TMH is ugyanazon OXM csoportban van már. Nem olyan egyszerű már a CSC csere. Minimum adatvesztés és módosított firmware kell.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
legenda
válasz 4Grider #123909 üzenetére
Ettől azért összetettebb a dolog, a használt CSC-vel, a SIM kártya milyenségével és még néhány dologgal befolyásolható, hogy mennyire marad TMH.
Ha egy adott érték marad a négy közül TMH, akkor az már a firrmware tekintetében nem tekinthető kimondottan Telekomosnak, illetve a szoftver működése sem lesz olyan.
Igaz, szükséges némi hozzáértés vagy segítség, de tényleg percek alatt megoldható a dolog úgy, hogy semmi gond vagy visszaállíthatatlan nem történik - értve úgy, hogy lehet utána később ismét teljes TMH állapot, ha valaki szeretné.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz MadMancs #123910 üzenetére
régen sem volt olyan egyszerű... tapasztalatom az volt, hogy TMH CSC-s Samungra XEH-s rom felrakása sosem állt àt XEH-ra. Igaz, ez még S5-ös korszakban volt. Anno a Note4-nél(nekem Snapdragonos volt) variáltam a szoftververziókat, sokszor egy más ország szoftverével jobb volt a telefon, mint a hazai verziókkal. Én azt mondom, nem éri meg kínlódni vele.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #123912 üzenetére
Én anno muterom német vodás S9+-ára flasheltem XEH romot, és ebből:
Ez lett:
Ami már teljesen vodafone mentes, se bekapcsolás logó, se szolgáltató szarságok, na és persze megy minden aminek mennie kell (VoLTE, VoWifi minden szolgáltatónál).
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Laki
tag
Üdv skacok,evvel működne a telekom 4g ?https://www.wish.com/search/gsm%20repeater/product/61024e4892bd26fbb591581c?source=search&position=23&share=web
[ Szerkesztve ]
-
Laki
tag
Egy gsm erősitőt akarok venni tkomhoz és ha lehet 4g-re
-
MadMancs
veterán
Valószínűleg működne. De Magyarországon tilos a használata. Bemér NMHH úgy megvágnak mint a huzat. Célszerű telekommal felvenni a kapcsolatot, minibázis stb lehetőségek után. Vagy ha náluk nincs ilyen akkor másik szolgáltató aki tud biztosítani (Vodának van azt tudom).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
SV21
tag
válasz Localmatador #123862 üzenetére
Köszi az infókat, neked is Kaba!
És mennyi idő volt mire tényleg meg is szűnt az előfizetés?
2-t mondtam le ma délelőtt 10 körül, azonnali hatállyal, de még egyikről sem jött sms a megszűnésről a kapcsolattartó számra, ki is csörög az egyik (másikat nem tudom ellenőrizni). -
4Grider
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Rokonéknak néhány hónapra (esetleg évre) kellene valami töltögetős szám, internettel, én telekomos vagyok azért írok a topikba, de ha vannak jobb off ajánlatok azok is jöhetnek
Elsőre én egy domino fix-re gondoltam, az elég jó lehet? Mit ajánlatátok? Köszönöm
Mindenképp feltöltőst szeretnének, nem előfizetésest.
-
titán
válasz DeathAdder #123925 üzenetére
Szerintem annal jobbat nem nagyon talalni. Persze kerdes mi a felhasznalas celja. Ha csak az eleres, kicsi netezes, 1000 forint nem penz erte.
-
dptrsk
Topikgazda
Ha az internet felhasználás teljesen változó, akkor a Domino Fix
Maraton internetcsomaggal kombinálva jó választás lehet -
törölt tag
"Sziasztok.
Rokonéknak néhány hónapra (esetleg évre) kellene valami töltögetős szám, internettel, én telekomos vagyok azért írok a topikba, de ha vannak jobb off ajánlatok azok is jöhetnek
Elsőre én egy domino fix-re gondoltam, az elég jó lehet? Mit ajánlatátok? Köszönöm
Mindenképp feltöltőst szeretnének, nem előfizetésest."
Most épp adatbázis -költöztetés, karbantartás van, nagy átállás.
De én pl a vodát ajánlanám - saját tapasztalat alapján.
25 ft/perc a telenor, és telekom, a voda 19 ft/perc és 300 forint (napi) vagy 10-15 perc napi beszélgetés után, aznap 0:00-ig ingyenesen hívhat bármilyen belföldi, alapdíjas számot. (tehát, voda, telekom, telenor)
Feltöltősben ezt a legjobb ajánlat. Net esetében sincsenek rossz árak, de azok 30 napos csomagok többnyire.
Telekomnál van esetleg a maraton, ami a telefonszám érvényességén alapul (addig tart a felhasználási idő, ha nem fogyasztod el), illetve, ha van más telekomos szolgáltatás, akkor is lehet vmire használni.
Telekom, vodánál is vannak extrák.
Vodánál a jó dolgok, ami ingyen perceket, vagy netet adhat (max 500 mb adatfalat) / hét elvileg, véletlen szerűen, ezeket több napig 3-5 kb lehet felhasználni. Bármely hálózatba hívható.Telekomnál is van hasonló, ott Domino day, ahol ingyen percek, vagy nem jár,akár nagyobb mértékben is. De csak 24 óráig lehet aktiválástól felhasználni. + van vmi 50 mb net egyszer ingyenes/hó, opció is.
"Az lesz akkor, nem gondolom túl, sokat nem lesz használva, lényeg az elérhetőség, egykét rövid telefon, meg némi internet."
Hát ha szinte nem használ netet, pl csak pár 10-100 mb max, akkor akár a jó dolgok (voda - ez esetben kiszámíthatatlan), vagy maraton is jó választás telekomnál, ami kiszámítható.Felhasználási igények stb dönthet...
[ Szerkesztve ]
-
jack982
aktív tag
ez a domino e-simben is működik? (nem kéne várni a gls-t a kártyával)
-
MadMancs
veterán
-
martonl
senior tag
válasz Lackooo84 #123913 üzenetére
Ezt a 8-9-es szérián még meg lehetett csinálni. Én is egy sima, megfelelő CSC-s ROM flashelésével előcsaltam a hívásrögzítést. A mostaniakban ez már nem megy. Szerintem azért is, mert multi CSC-sek a ROM-ok. Tehát ugyanazon ROM-on belül kell a CSC váltást megoldani. Nem lehetetlen, de bonyolultabb.
-
törölt tag
Van lehetőség arra, hogy egy telekomos szám korábbi tulajdonosát megtudjuk? Ha nem ismerjük a teljes nevét?
-
G@ben
addikt
Másnál is lefagy a legújabb app egyenlegfeltöltésnél? Vagy ötször próbáltam, mindig ugyanott fagy le, miután a banknál engedélyeztem mindent, akkor az appban az elfogad gombra kattintásnál. Kénytelen voltam webes felületről feltölteni, így viszont buktam az 500MB netet.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz #33802016 #123944 üzenetére
Bocs, nem válasz akart lenni, új hozzászólás!
Ha már feltöltésről van szó, csak augusztusban most 1500 Ft-tól is járnak a bónuszok. Mondjuk én nagyobb összeget szoktam tölteni, de most lehet jobban megérheti pl. a 3000 Ft-ot két részletben rátenni, az így dupla bónuszt ad (vagy időben eltolva, 1-1 hétre a két feltöltést). Igaz, ez csak 180 napot ad.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Fecogame #123941 üzenetére
Szia!
A kedvedért én is megpróbáltam bekapcsolni, természetesen nálam is hiba üzenet az eredmény!
Ui:
Nem is számítottam másra!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen