Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Ismerős most küldött egy Mazda 6 hirdetést
Mazda 6 2.0benzin manuális 6sebesseg gyönyörű állapot muszakis vonohorogos gyönyörű beltér jó gumik tempomat klíma eső szenzor stb stb..
700 ezer
Hol van a kutya elásva? -
tototos
addikt
válasz
dellfanboy #229658 üzenetére
VW csoport 2000 évek automatái nagyon szarok? Octavia pl?
-
tototos
addikt
Sziasztok!
600 700 ezer forint környékén milyen típust érdemes keresni automata váltóval? Kis költségvetés van, és nem szeretné a vevő az autó árát mégegyszer javításra költeni.
Köszönöm
-
tototos
addikt
válasz
runner 125 #224824 üzenetére
Holland autópiac is hasonló. Itthon olcsóbb ugyanaz az autó mint kint. A miértjét én se nagyon értem, ami biztos hogy 1 év alatt nem igazán változott az autók ára kint.
-
tototos
addikt
válasz
szotyika77 #224482 üzenetére
Toyota hybrid vonalon nézzetek valamit
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
válasz
lockdown90 #223860 üzenetére
P3 Plugin. Előtte P2 volt. Meg unokatesomeknak intéztem egy Volvo V60 D5 PHEVt.
-
tototos
addikt
válasz
lockdown90 #223850 üzenetére
Azok
-
tototos
addikt
válasz
szőröscica #223777 üzenetére
Kicsit konkrétabb tipp?
Jah és fontos lenne hogy elektromos legyen. Belső égésű motor nem kell
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Tesla Model 3 helyett van olyan autó aminek az ára max 35 ezer euró és tudja 110km/h max sebességig(nem egy seggel végig autóúton) a 400km-s hatótávot?
-
tototos
addikt
válasz
Sirandrish #223593 üzenetére
Én megnéznék egy Skoda Octaviat 1,6 szívó benzinnel. Nem egy erőgép de kezdésnek szerintem tökéletes. Bontott alkatrész rengeteg van hozzá így ha sérülne viszonylag olcsón javítható.
-
tototos
addikt
válasz
lupakgabor #222728 üzenetére
[link] szerintem tőlük kaphatsz tanácsot is.
-
tototos
addikt
válasz
BigBlackDog #222717 üzenetére
Attól függ milyen távon milyen sebességgel jársz vele. Nagyon rövid távokon az sem tud csodát tenni. Nekem P2-vel 5,2 volt a 40 ezer km-es átlagom.
-
tototos
addikt
válasz
f4lcon #222713 üzenetére
Mi most egy plugin Priust használunk(~20km hatótáv). Nem tudunk otthon tölteni, így marad az utcai töltés, ahol a Lidl tudja a legolcsóbbat(150ft/kW). Ezzel olyan 4l/100km ha benzinben kellene megvenni. Havonta nagyjából 900km-t megyünk a kocsival, az heti szinten 200km környéke. Ha lenne egy autó ami elmegy 300km-t akkor nekünk az utcai töltéssel is megérné(közelben van a Lidl).
-
tototos
addikt
válasz
rbalint88 #222674 üzenetére
40 ezer km-t tettem meg P2-vel 5,2-es fogyasztással(appal rögzítve a tankolások). Ebben volt mindenféle táv, sebesség és végig automata klíma 22 fokra állítva. Autópályát kivéve(ott 120-al) mindenhol a megengedett sebességgel közlekedtünk, vagy egy kicsivel felette. A 7 literhez szerintem padlógázzal kell mindenhol gyorsítani és lámpa előtt nagyot fékezni.
-
-
tototos
addikt
válasz
tibbike01 #222435 üzenetére
Hát vezettem már mindkettőt sőt vezettem tsit dsgvel meg manuálissal is. Nem esek hanyatt tőle. Volt P2 Priusunk most egy P3 van ugyanazzal a hatással mint a Prius+ és ugyanúgy tudok vele közlekedni autópályán mint a tsivel. Nem vagyok forgalmi akadály vagy ilyesmi. Városban meg szerintem sokkal dinamikusabb a ecvt váltóval.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Valahol van összehasonlítás Bmw i3(120Ah) és Hyundai Ioniq(38kWh) között? Árban elég közel vannak egymáshoz ha jól néztem.
-
tototos
addikt
válasz
macilaci78 #222223 üzenetére
Toyota Camry hybrid?
-
tototos
addikt
válasz
Kickass #221057 üzenetére
A kérdező 2 millióért keres automata váltós rohangálós autót. Erre szerintem a Prius jó választás, de te ajánlhatsz mást. Szívesen meghallgatok mást alternatívát én is.
[link] 4 év és 60 ezer alatt költött rá 1,5-t amiből 650 ezer volt az akku pakk csere a többi műszaki vizsga, olajcsere, 12v-os akku csere és kerékcsapágy csere. -
tototos
addikt
válasz
Kickass #221049 üzenetére
Tehát azt mondod, hogy az itthoni kereskedők tehetnek az árakról? Érdekes mert a holland piacon is hasonló árak vannak, sőt a mostani euro árfolyammal számolva néha még drágábbak is.
Nem tudom Sturcz Anti videójában melyik volt az a tétel amitől GTK lenne a kocsi. 4 évig volt hasonló Priusom és 623 ezer forintot költöttem rá amiben volt 1 szett téli gumi felnivel. 40 ezer km-t ment az autó. -
tototos
addikt
válasz
bakker_old #221042 üzenetére
A piac áraz. Ennyiért van rá vevő. Szerintem a Prius egy nagyon jó közlekedő edény. Nem kell tőle autós élményt várni, de cserébe elvisz A-ból B-be megbízhatóan.
-
tototos
addikt
válasz
Bikkrom #220018 üzenetére
Na tegnap volt vszervizben a kocsival. Átnézték és jó állapotúnak tűnik. 550 ezer volt költség. Ebben benne volt az olajcsere, generátor szíj feszítőkkel, klíma átmosás és váltóolaj csere. Tehát nagyjából ennyivel lehet számolni egy jó állapotú külföldi V60 PHEV első szervízre.
-
tototos
addikt
válasz
WasabiTrsr #220389 üzenetére
Szerintem abszolút nincs áron alul. 4 millió környékére mondanám azt hogy áron alul van egy autó. A Volvo V60 egy nagyon megosztó autó. Ha elvégezték rajta a hibák javítását akkor egy nagyon jó autó, amit ha megfelelően szervizelsz kapsz egy 280 lóerős autót amivel tudsz tisztán elektromosan közlekedni. De sajnos belefuthatsz olyan példányba amire simán elköltesz 1-1,5 millió forintot mire kijavítják a hibáit.
A Toyota HSD vs 1.5tsi témára csak annyit, hogy nézzük meg a kort. Egy 5-6 éves autónál még nem igazán kell nagy szervízekre számítani főleg ha megfelelően szervizelték.
Hasonlítsunk össze egy 10-15 éves TSI-t meg egy Toyota HSD-t. Melyikre költöttek a legkevesebbet? Szeirntem teljes élettartamot nézve a Toyota kevesebbe kerül. Persze ehhez az kell, hogy valaki 10-15 évig használjon egy autót ami manapság már nem annyira szokásos. -
tototos
addikt
válasz
se4ever2 #220334 üzenetére
Nagy esély van rá, hogy jól tartják továbbra is az árukat. Az utóbbi éveket nem érdemes figyelembe venni mert teljesen megbolondult a piac.
@Villa7: A Priusnál nem számítok nagy esésre, hiszen nem a zöld rendszám miatt vették leginkább a tulajok. A Plugin Prius kb 500 ezer forinttal van a sima hibrid azonos korú Priusok felett. A plugin előnye a jobb és nagyobb akksi(nem igazán hallani cseréről), erősített inverter és az, hogy többet ment elekromosan így a benzinmotor ismert hibái is később jönnek elő.
-
tototos
addikt
válasz
molnarpeter #220152 üzenetére
Nekem a Camry beltere kifejezetten tetszik.
-
tototos
addikt
Milyen csodákat szeretnénk? Elvisz A-ból B-be kis fogyasztással megbízhatóan. Szerintem első autónak tökéletes. Főleg olyanoknak akik nem igazán szeretnek vezetni, csak kell nekik az autó közlekedni.
Az árakat a piac határozza meg. Évek óta ilyen áron mennek tehát ha csak hype lenne mögötte akkor már lecsengett volna. -
tototos
addikt
Van olyan hogy tönkre megy ha nem cserélnek benne olajat. De mivel egy full mechanikus szerkezet így ezen kívül nem igazán kell vele foglalkozni. A második generációs Priusnak kevesebb ismert hibája van mint a harmadik generációnak.
Itt is igaz, hogy ha ütöd vágod akkor ez sem fogja bírni, de ami szerintem fontos, hogy ha odafigyelsz rá akkor kis költségvetéssel üzemeltethető. Mivel nem mai jószágok így szinte minden lehetséges hiba ismert és jól lehet számolni a költségeket. -
tototos
addikt
válasz
molnarpeter #220115 üzenetére
Hát én 1 ideje figyelem a holland Prius árakat és azok nem igazán mozdulnak semerre. Most ott járunk, hogy drágább kint egy plugin Prius mint itthon(kell hozzá a 380-as euró is)
A v60 is inkább 10 ezer euró környékéről indul.
-
tototos
addikt
válasz
grizlisandor #220083 üzenetére
Ha hibrid akkor szerintem csak a Toyota
-
tototos
addikt
válasz
rbalint88 #220067 üzenetére
A Toyota hibrid piac itthon eljutott oda, hogy Jenőék és Zsolt tud eladni legmagasabb áron. Nyilván benne van, hogy ők megbízhatóak és valamilyen szintű garanciát vállalnak a termékükre. Te mint magánszemély nem igazán tudsz a ő áruk felé menni eladásnál. ÉÉn tavaly év végén adtam el a P2-t és meglepően kevesen kerestek, igaz a piaci ársáv tetején helyezkedett el a kocsi, cserélt akkupakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest