- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepucs
tag
Én tényleg nem értem mi alapján áraznak az 5F leon tulajok
Jött ma hirdetésfigyelőben egy 2018-as 1.4 tsi 120k+ km. Oké, hogy jó a felszereltség na de basszus 5.9M-ért már 100k km alatti Highline golfok vannak
-
pepucs
tag
válasz
Vismajor01 #227024 üzenetére
Reformauto ugyan ez BMW-s körökben.
Nagyon rendesek és ügyfél orientáltak, de tudjuk hogy a portéka a lényeg.
-
pepucs
tag
válasz
szabonagyur #227029 üzenetére
Ezzel totál egyetértek, a benzines Leon 5F-eknél egy kabaré ahogy a tisztelt tulajok áraznak. Elég sűrűn előfordul, hogy a Golf 7 ekvivalens fölé árazzák a nagyobb futásteljesítmény ellenére is.
-
pepucs
tag
válasz
majnkopf #226998 üzenetére
Hirdetnek egy számlásan teljesen felújított N53b30-as csodát, beültünk, beindítottuk (nagyon gatya volt az akksi ezért alig tekert az önindító) és néhány henger nem ment csak gázra 2000-res fordulattól. Gyorsan leállítottuk, vártunk és újra beindítottuk, itt már 1500-tól kisimult de alatt alapjáraton szintén verekedtek a hengerek. Ilyet nem veszek...
Jeleztük az eladónak, aki érvelt hogy kizárt mert csavarokra volt szedve a motor, biztos levegős stb stb. Kiment a kollégája ameddig beszélgettünk, majd visszajött hogy tökéletesen jár minden henger. Elbúcsúztunk és kifelé néztük hogy valószínűleg az akksi miatt be se tudta indítani, felnyitott motorháztetővel állt ugyan úgy. Szóval N53 esetén még a teljesen felújított motor se biztos hogy jó lesz.
Remélhetőleg nem a 2m-es keretbe kell beleférnie az e90 325i-nek mert akkor az garantáltan a bizonyos roller lesz. Elméletileg az N52B25 egy megbízható 6 hengeres motor ami előszeretettel fogyasztja az olajat és ott már az autó kora miatt bármi havonta előjöhet. N53B30 pedig egy pénztemető tud lenni (injektorok, hpfp, vezérlés stb). Nem viccből mondják, hogy a vételár legyen meg tartalékban isAz utóbbi időben voltam megnézni N53B30 330i-t és e90 320d m47-eket. 4.5m-es keretből még az M47 is bizonytalan nekem hiába bulletproof maga a motor és 2-3m a vételár... egyszerűen pár apró javításra vagyonokat lehet költeni és nem fog többet érni az autó.
Persze nem törvényszerű, de az esély kiemelten magas. -
pepucs
tag
válasz
BigBlackDog #226235 üzenetére
Nem konkrétan az automatára gondoltam hanem általánosságban, hogy mintha kikopnának az ajánlott kategóriából
-
pepucs
tag
Érdekes, hogy az utóbbi pár oldalon mennyire offoljátok a Kia/Hyundai vonalakat. Az elmúlt pár évben pedig pörgött rendesen, hogy legmegbízhatóbb, világ összes garija, mennyire kényelmes, felnőtt az európai gyártókhoz stb.
Berobbant, hogy hoppá ez is kokszosodik meg a befecskendező hiba és azóta fuj fuj fuj
. Szomszéd egy Focus Mk2 1.6 -ot upgradelt ceed 1.6 gdi-re és imádja. Ismerős több mint 6 éve hajtja a JD generáció 1.6 gdi-t szintén basic maintenance-el mindenesként.
-
pepucs
tag
válasz
footy #226043 üzenetére
Nem tudsz mit tenni ellene, bp-en ez az átlag. Székesfehérvári kollégák hamarabb beérnek az irodába mint én. Aki ezt számolgatja az biztos, hogy nem fővárosi
Ha 20p-es sugáron belül csak közmunka van, akkor nem az a kérdés hogy mennyi idő megy el utazással, hanem milyen autóval fogsz 1 órát ingázni.
Ha jól értem diegho-t akkor szignifikáns összegről beszélt. Neki okés a 2x1 óra -
pepucs
tag
válasz
imyourfriend #225898 üzenetére
Amikor ismerős kihívta, 20p alatt átnézte és konkrétan ugyan azokat nézte meg amiket mi is. Gyakorlatilag egy megerősítés volt hogy mi magunktól a megfelelő dolgokat néztük meg.
Van létjogosultságuk és mindenkinek ajánlott aki nem tudja műhelyben átnézetni, viszont eltudom képzelni, hogy közöttük is van kókler mint mindenhol. -
-
pepucs
tag
Csak én érzem a pecsétes szervíz füzetet kereskedők esetén is lassan egy viccnek?
Állítólag 62k és 87k-nál is DSG olajat sikerült márkaszervízben cserélni egy manuál autón... -
pepucs
tag
válasz
FrankMonzano #225826 üzenetére
Nekem Áprilisban egy sima 1.6 16v hengerfejezés 250-es ajánlattal indult és mire kézhez kaptam a kocsit 400 lett. Szóval jó ha van még mellé
-
pepucs
tag
válasz
Aksomatic #225557 üzenetére
Pontosan ugyan ezeket nézegetem jóóóó sok ideje. Ez a 4-4.5 nálam olyan, hogy már szóba jött a Golf 6 GTI és a Leon 1P Cupra is
Az Leon 5F FR és Golf 7 esetén 1.4tsi 150Le -től van multilink hátul. A Leon esetén sportosabb futóművet kapsz és olcsóbb belteret, a Golf esetén kicsit puhább futóművet és minőségibb belteret.
Giulietta esetén kapsz egy kis színházat a DNA kapcsolóval, meg nagyobb szorzót az elektronikai anomáliákra a VAG-hoz képest.
Írtam egy hosszú összegzőt mit érdemes megnézni rajtuk, de igazából youtubeon van konkrétan Giuliettákról szóló angol részletes guide.1.4 tb 120LE ha a kockázatvállalási hajlamod alacsonyabb, nincs koxosodás, egyedül a turbóház repedés de az minden ilyen idős turbóst érinthet
MultiAir 150/170Le rizikós az MA egység miatt, ha igazolt előélet vagy csere volt már akkor simaliba és eléggé szedi a lábát.Érdekes, hogy a legnagyobb futásteljesítményű darabok amiket hahun láttam mind 1.75TBi-k voltak és el is tűntek a hirdetések hamar.
Ha ez szempont, kakucson az alap 122 lovas Leon FR is megverte az 1.75tbi-t köridőben + a Cee'd GT 1.6 tgdi-t is pedig azt mindenhol dicsérik.
-
pepucs
tag
Seat Leon esetén, mikori évjárattól lett az FR csak felszereltségi szint?
Jól tudom hogy az 1.4Tsi 150LE az FR-től függetlenül is multilink már hátul?
Számít egyáltalán a futómű szempontjából hogy FR vagy nem? -
pepucs
tag
válasz
zgospel #225093 üzenetére
Tiszta sor, nekem is nagyon tetszenek, sőt az egyik legjobb bundle
saját research alapján én elengedtem. Legutóbb a szervizben volt egy a csáposon és kérdeztem hogy mizu velük. A szerelő azzal kezdte hogy opeléknél a műanyag cső csatlakozókból kispórolták az egyik összetevőt ezért sokkal hamarabb porladnak mint a többi németnél. Az első fék rajta speckó és baromi drága, írták hogy cserébe nem bírja a pályázást mert elmelegszik (melyik pályán, hogyan vasalták a féket stb). Azt ajánlotta hogy inkább alternatív németet, azokkal is lehet sz@pni de szerinte nem ennyire sokat.
-
pepucs
tag
válasz
szőröscica #225075 üzenetére
Ezt tavaly átnéztem, kipróbáltam (nagyon megy), akkor azt mondták hogy kezdjem körbefékezéssel egyébként tetszett. Azt mondták, hogy KP-s fizetés esetén lehet kicsit alkudni mert akkor nem kell számláznia. Alfás szerelőm pedig semleges választ adott velük kapcsolatban mert néha kijárnak alkatrészért de ugye ezek behozott autók. Sokan szeretik a helyet és elégedettek velük. Nekem egy kicsit visszás hogy a bontó udvarán a kerítés mellett állnak az eladó giulietták. Azt azért tudni kell hogy lassan 1 éve nem vitte el senki és az ára változatlan azóta is. Gyakorlatilag ehhez árazták a többi 1.75-öt
kicsit overkill egyik másik ára...
-
pepucs
tag
válasz
tibbike01 #224602 üzenetére
A bontott mindig lutri, és a tapasztalatok alapján a bontottnál is a kábelezés színét kell nézni. Átmenetileg a gyári cikkszám alapján rendelt Aliexpress-es is tökéletes viszont azok nálam 1-1 év után meghaltak.
Sajnos nincs már meg fejből melyik a pontosan belevaló, mert 3 éve nem kellett vele foglalkoznom hála egy jó gyári bontottnak. -
pepucs
tag
válasz
eldoble #224584 üzenetére
Ezerszer inkább egy Leon/Toledo mint egy Swift
Ahogy a többiek is írták. Az 1.6 16V BCB (az enyémben 455 000km van és úgy néz ki még egy évig marad is) egy nagyon jól sikerült faék egyszerű motor. Ha nem egy tákolt gépet veszel akkor olcsó fenntartási költségekkel.
Melegen ha forgatod azért "tud menni is". Nem gyűri fel az aszfaltot de tud sietni (szigorúan klíma off).
Kell egy hozzáértő szerelő aki tudja melyik specko lambdaszonda, gyertya és EGR kell bele.
Leon/toledo/golf 4 típushibák nagyjából azonosak. Rozsdára az ívekben oda kell figyelni és pucolni őket. Ablakemelők, beázás, központi zárak. Semmi olyan ami miatt az útszélén hagyna. Konkrétan 7 év + 80 ezer km alatt összesen egy alkalommal hagyott az útszélén... elszakadt a vezérlés.A szonda külön kiemelendő mert több fajtával is működik hibakód nélkül, viszont a nem megfelelő szondával fixen 10L/100km körül fogyaszt.
Gyárival megegyező platinum gyertyák esetén a trafó probléma sem jellemző.Konkrétan ma hoztam el egy komplett első futómű felújításhoz való bal+jobb oldal alkatrész csomagot (FEBI minden). 69K -t hagytam ott a boltban, szerintem ez nagyon baráti.
Viszont a beázás ha nincs javítva akkor baromi idegesítő, ráadásul 20 évvel későbbi konstrukció 7-es golf is hajlamos rá
-
pepucs
tag
válasz
benfolds #223403 üzenetére
(LIDL szett same) A toledon 30p volt megcsinálni a két lámpát nagyon sárga és fakóból teljesen szépre. Kicsit több mint 1 évig bírta.
2017-ben 15k-ért csinálták géppel + UV védő lakkal. Az kb. 5 évig tökéletes voltÚjra oda fogom vinni.
Ha szeretsz ilyesmit csinálni akkor jó, egyébként nem éri meg. Ez az autoXS szett tartalmaz UV védő kencét? -
pepucs
tag
Sok sok megnézett lelakott példány után elment a kedvem a Giulietta QV / MA -től. Az Fn2 TypeRt is kilőttem, E46-okat szintén.
Golf 6 GTD még a listán van hátha felbukkan egy jó deal.Valakinek van esetleg személyes tapasztalata a következő autókkal?:
- 2014 Kia Pro Ceed GT 1.6 tgdi - 204LE
- 2014 Renault Clio RS 1.6 T EDC - 200LE
- 2014 Renault Megane RS 2.0T RS - 265LEIn-depth reviewk alapján mindennapi felhasználásra és fenntartásra a Ceed GT lenne az ésszerű választás, viszont a lelkesebb kanyargásokra a gyári futóműve tesztek/köridők alapján túl puha és jóval többet fogyaszt mint a nagyobb teljesítményű hot hatchek. Az RS-ekre sok helyen írják hogy megbízhatóak és nagyon szórakoztatóak, csak aztán legyen szerelő aki elvállalja az elektronikai anomáliák feltárását.
Renault RS-ek esetén mennyire lehet valid info a megbízhatóság és a városi ide-oda elugrós 10-15km-eket mennyire nyomoríthatja meg a betonkemény futómű szerintetek?
Ilyen tempóban, előbb hullik ki alólam a hibátlan toledo minthogy találok olyat amibe beülök és elkap a KELL érzés
-
pepucs
tag
válasz
Ádám16 #220903 üzenetére
1.4 TB-vel kevesebb a gond mint a kategória többi típusával, fogyasztása átlag, futóműve viszont kifejezetten szórakoztató. A TCT automata megbízhatóbbnak tartott mint a DSG, nekem a jobban is tetszik. Hátul valóban 180 a max.
November vége óta nézem a piacukat (főleg 1.75tbi miatt), elég sokat volt lehetőségem kipróbálni. Nagyon meg/át kell nézni őket mert megbízhatóságuk miatt a lelakható kategória. Mindegyikkel úgy mentem el próbakörre, hogy a körbemérés és kasztni átnézés után már éreztem hogy nem lesz deal.Viszont nem nagyon forognak. Pont tegnap panaszkodott az egyik 1.4TB-t hirdető Úr, hogy December óta én vagyok az első érdeklődő... majd 30p múlva jött az SMS, hogy ennyiért inkább el se adja.
(Minek rakta ki újra akkor jóval olcsóbban mint decemberben?)
Több kereskedő is érdeklődés után elkezdte tukmálni.
Kedvenc: Leegyeztettük, hogy pénteken megnézem a kocsit... 5p múlva csörög a telefon: "Hívott az előző tulaj (aki állítólag egy Stelvioba számolta be a banki bejegyzéses Giuliettat), hogy most gyűjti a pénzt és pénteken visszaveszi... Ha holnap jössz 200-al olcsóbban odaadom..." Nem mentem -
pepucs
tag
válasz
dellfanboy #220866 üzenetére
Ismerősünk is az autó értékénél nagyobb ajánlatot adott lakatolásra okosban. Egyéb műszaki teendő is lenne vele és a vizsgája májusban lejár hiába teljesen üzembiztos. Valószínűleg a tavaly kapott új alkatrészeket leszedné (mert annyit érnek mint az autó) úgy tolná be bontóba a maradékot.
-
pepucs
tag
Urak,
Családtagnak napi 23-23km-re munkábajárós B Corsa lecserélésre 500-600K-s limitig van esetleg tippetek?
Saját magának szerelne mindent rajta (A 2002-es toledom kifejezetten utálja szerelni), tehát az 1.4 golf,ibizia,leon,fabia,octabia kilőve.
Minden egyébre van egy 1.6 Bora is, tényleg csak egy megbízható munkábajárós edényt keresünk.
Ford Fiesta 1.4 tdci-vel vagy 1.gen 1.6 focussal van esetleg valakinek tapasztalata? C Corsa 1.4-el esetleg? -
pepucs
tag
tele a hahu 200k km fölötti 1.6cr , 2.0cr meg 1.4 tsi-kkel. Lehet hogy kehesek de annyira azért mégse kakik ha egyáltalán ennyit elfutkorásznak. Az 5m az új 3m
Én is december végén csattantam, amikor nekiálltam 3-4m-ért "játszósat" keresni. AHHA...Volt kollegináék 2020-ba 3m-ért 1.4tb multiairt vettek 70k km-rel. Most 4 misikért mennek.
-
pepucs
tag
válasz
sagesz93 #220547 üzenetére
November vége óta figyelek 8 konkrét típust. Bevett szokás 3-4 naponta újra felrakni hirdetést. Facebook marketre szintén... Pl.: Benzines Giuliettákból fixen ugyan azokat látom és csak pár darab mozog... Általában jön és 2-3 nap alatt megy is. Többit mind hirdetik hónapok óta.
-
pepucs
tag
Tuningosok elég nagy %-a itthon ezt a módszert használja
Új-zélandi ismerős kint maseratikat és hasonló kaliberű autókat
CSIPSZEL. Logol egy pár kört, elküldi egy tuning fórumos tagnak aki mikor épp hol él, ő offline összerak valamit. Feldobja a kocsira, logolnak tovább és az eredmények alapján a fórumos tag finomhangolja neki. Gyakorlatilag ő maga nem tudná az egészet összerakni, de talán ért hozzá annyira hogy gond esetén intézkedjen. Így gond nélkül pörög a bolt -
pepucs
tag
válasz
tboldi #219576 üzenetére
Inkább jobbkormányos autó átalakítva
Minden alkatrész zörgött belül. Ráadásul 4.3-ra lealkudtam
mondta, hogy ennél lejjebb nem adja mert szuper az autó. Ehhez képest 3 nappal később levette 4.2-re
@rhunseeker: Ez szép képen, de nagyon átkell nézni. Nekem a Bravo nem ad többet a toledonál ezért határozottan kiesett a listából.
-
pepucs
tag
válasz
rhunseeker #219571 üzenetére
2.5-be a sokat futott giulietták férnek bele. Van kint egy multiair 250k+ km-rel, ezek csak akkor futnak 250k+-ot ha rendesen karban vannak tartva. Jövőhéten megnézem milyen állapotban van, képeken nagyon szép. Én 1.75 QV-t keresek de kíváncsi vagyok milyen állapotú ennyi méterrel.
BTW egy pár BP környéki 1.75-öt megnéztem.
Remélem nem olvassák az eladók a fórumot de az egyiknél számlákat mutattak a javításokról. Ehhez képest a küszöbökön meg körbe sima fehér festékkel ráhúzva a rohadásokra... Másik belterébe minden IS recseg, DNA kapcsoló rossz oldalon (értsd, a többi giuliettához képest ebbe skoda 120 műanyag recsegések minden kis úthibán)... Harmadik mind a 4 oldalon rozsdásodik a kerékjárati ívnél. Látszik miért vannak kint régóta a piacon. -
pepucs
tag
válasz
360xbox360 #219486 üzenetére
A feltételeknek megfelőlen a következőket dobnám a listára: Lancer 1.8, ASX 1.6, Accord, Vitara, SX4 s-cross, Clio, Megane vagy ha már oktáv akkor Seat Toledo.
Ismerősnek 300k fölött futott Civic 1.8 + LPG van 3 éve lassan. Szelephézag állításon kívül csak olaj és szűrő cserék. Kollégám 4 éve vett használtan egy Sx4 S-cross 1.6-ot, szintén csak olaj és szűrő cseréket kért idáig. -
pepucs
tag
válasz
Biqci #219442 üzenetére
A sztori:
Potenciális vevő jelöltként mentem el megnézni, átnéztem, körbemértem, beszélgettünk a típusról stb... Elhangzott, hogy a telepen lehet max átnézni mert az ide-oda rohangáláshoz nincs elég emberük. Ez egy érthető érvelés.
A kereskedés Google értékelései között ugyan úgy az szerepel amit nekem is mondtak, "Próbakör a foglalóhoz van kötve, amikor már tutira meg szeretnéd venni akkor, foglaló letétele után lehet kipróbálni". Ha esetleg valakinek új info: A foglaló nem jár vissza ha a vevő lép vissza az adás-vételtől. (Nyílván a tesztpilótákat ki kell szűrni, de így..?) Utaltam rá, hogy vételi szándékkal jöttem. Mínuszban nem szórakozásból pingvinezem körbe a kocsit, próba nélkül viszont kizárt hogy bármit is foglalózok (volt nálam KP is, nem azon múlt). Elbúcsúztunk. Elég nagy a forgalmuk, nem gondolom hogy problémát jelentek. Azt is megértem, hogy emberek próbakör nélkül vesznek autót, saját ügye mindenkinek.
Ha valakinek nagyon tetszik és külső alapján tudja hogy ez kell neki, annak jó vétel lehet.
Az is lehet, hogy én vagyok túl elővigyázatos miután első autót egy CBA parkolós átnézés után vettemcsak a szenvedés volt vele az elütött futómű geometria és a rozsda - gitt halmazok miatt.
-
pepucs
tag
válasz
dellfanboy #219434 üzenetére
Arra céloztam, hogy dobós cég esetén ilyenkor integethetsz a pénzednek
Azt pedig egy telepen autó alá fekvős átnézés nem fogja megmondani mizu a blokkban. Márpedig az egyik Type-R esetén kijelentették hogy szerelőt hozhatok de a telepről ők ki nem viszik a kocsit.
-
pepucs
tag
válasz
dellfanboy #219434 üzenetére
Forrás?
... Take it with a grain of salt
A szerelő mesélte miközben az enyémet javította és dumálgattunk, hogy utána nekik kellett szétkapni a motort. 5+ éves sztori... Egy régi japánról volt szó kályhacsővel alatta, milyen katalizátorról beszélünk?Nyilván nem szeretném jobban részletezni, régi történet, nekem is csak azért maradt meg mert baráti társaságnak elmeséltem utána" Messziről jött ember".
-
pepucs
tag
válasz
Biqci #219431 üzenetére
Átnézetnéd... amennyiben nem csak átvétel előtt van rá lehetőség szigorúan a telephelyükön.
Nekem azt tanította anno egy vizsgáztatásból élő ismerős, hogy dobós cégről tökmindegy milyen az autó, nem veszek semmit. Márpedig ő vitte vizsgákra a BP körüli dobós cégek sz@rjainak nagyját. Utólag meg aztán jogilag esélytelen vagy.
Van egy influ srác (akit lekapcsoltak veszprémnél régebben), az egyik autóját az akkori szerelőm ismerőse vette meg. Félév után kiderült hogy valami grafitos? adalékkal teletolták eladás előtt hogy ne füstöljön. -
pepucs
tag
válasz
Vismajor01 #219416 üzenetére
Egyre hosszabb a figyelő lista és kevés a szabi
-
pepucs
tag
válasz
tboldi #219413 üzenetére
Elugrottam megnézni a tegnap kirakott 2011 G 1.75 QV-t.... 4,15m-ért van kint de mind a 4 sárvédő ív már rozsdásodik, bal elöl hatalmas terpesz. Bele már inkább nem is ültem
Hatalmas f00s halmaz autókat tartalmaz a 4m-es árkategória. Az egyik kereskedő TypeR-jén az első két fékpofa vason van, tárcsák vállasak, feszítő görgő gyakorlatilag úgy üvölt mint egy 2002-es lelakott transporterben. Nem is csodálom hogy nem saját cégnévről árulják.
Elég sok autót megnéztem de nevetséges milyen lelakott sz@rokat árulnak "megkímélt karbantartott" néven.
Túl sokat várok el 4m-ért?
Haver 4 körül vett 2014 VW Polo GT-jébe egy mukkot nem lehet belekötni, még kavicsfelverődése sincs.Minél több autót nézek ebbe az ársávba, annál jobban értékelem a műszakilag tökéletes 455k km-t futott toledom.
-
pepucs
tag
Köszi a tippeket, G7 lekerült és Type-R és a G6 GTD felkerült a figyelő listára, bááár a honda interior nagyon nem egy giulietta
Ismerősi kör a BMW-ket ajánljgatja az alfa helyett, Chris54 csatornáját még Attilás BimmerGarázs óta követem és ott pedig nagyobb számlák készülnek mint az alfásoknál.
Swift Sporttal futok egy kört, üzemeltetési költségre az lenne a befutó. -
pepucs
tag
Rosszul írtam, 1.75 helyett ajánlja a multiairt, de egyébként vegyek sima 1.4 TB-t mert abból alig van nála szerelni való.
-
pepucs
tag
válasz
tboldi #219392 üzenetére
10+ éve szereli az autóimat, amit faterral nem tudunk megcsinálni azt hozzá viszem. Multiair miatt a 120-ast ajánlotta mert abból nagyon ritkán van nála. Az viszont a fun faktort nem biztos hogy annyira…
az 1.75os motor igazabol overkill de a “nagyon kéne” kategoria, igazi érzelmi alapú döntés lenne
MiTot néztem, nem nyert sajnos.
CFGB a varosi etapokat mennyire dijjazza?
Egyéb alternatívára ötlet esetleg? Vagy valóban engedjem el a szorakozos oldalt és maradjak a golf vonalon?Egyébként volt 3 évig egy 92-es 1.6 coltom és imádtam azt a motorkaraktert.
-
pepucs
tag
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Jelenleg egy seat toledo 2002 1.6 16v LPG-vel járok 6 éve. Műszakilag a kocsi rendben van így racionális érvet nem tudok felhozni az autóvásárlás mellett. Szeretnék valami szórakoztató, "erős" általános használatra is alkalmas vasat 2-3-4m körül. Évi 12k km, főleg külvárosi, viszont abból is a kímélőbb üzemmód. Van hogy haverokal elmegyünk gurulni, ekkor azért a Toledo is tud szórakoztató lenni.Amiket próbáltam:
- 2010-2012 Giulietta 120 - 170 - 235 --> a 120LE kivételével lelakott volt mind. Szerelőm viszont a 170-et kifejezetten ajánlja ( Alfa szervíz 25 éve )
- 2014 VW Polo GT 1.4 TSI Stage1 --> Nem hozta meg a kedvem a vásárláshoz
- 2008 Civic Type-R --> Szintén nem hozta meg a kedvemTi miket ajánlanátok még esetleg amivel nem kerülök túl jó viszonyba a szerelőmmel?
TSI-ktől aztért kicsit félek mert könnyű belenyúlni. Maradjak a sima Fiat motoros Alfánál és nézzek egy patika állapotú facelift utánit? Vegyek inkább egy erősebb motort az Sv650 helyett?Racionális döntésnek: Sima Golf 7 1.4 tsi? Olcsóbb verziónak Golf 6 1.4 tsi? 2.0 Cr TDI?
Szemezek még: Golf 6 GTI, FiST,
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest