- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
kenand
veterán
Használtban nem kap 4 HDMI-set, 4 HDMI általában a 2011-es modellekben van csak,
Sőt jó eséllyel használtan -itthon- nem adnak el HDMI-set... csak régebbi modelleketHDMI elosztót olcsón lehet venni egyébként (tehát pl egy 3 HDMI-set be lehet vállalni, egyet meg tovább osztani)
-
nebulo5
senior tag
A napokban szereztem be én is egy Alces-t! Nálam is az egyik villásdugó aljzatba T elosztó került, Zoli hozta. T elosztó és T elosztó között igen nagy lehet a különbség, az összetevő anyagától függően. Ezt ma mondta el egy audio/video kábeleket - csatlakozókat árusító cég tulajdonosa.
Zolit végtelenül korrekt és lelkiismeretes embernek ismerem, bizonyára az általa forgalmazott elosztók, minőségesebb anyagból előállítottak, mint amelyeket általánosságban beszerezhetünk villamossági üzletekben. Így alig vagy csak elenyésző mértékben ronthatnak az Alces hatékonyságán. Ha ez nem így lenne, biztosan nem ajánlaná az elosztót, mint beiktatható terméket.
Ha egy dugalj + (elosztóval) 2 táp forrás nem elegendő, akkor (szerintem) több dugaljal ellátott Alces-t kellene inkább beszerezned. -
BBéci
legenda
Egyrészt már a T dugó is csökkenti az Alces pozitív hatását, másrészt szubládát nem dugnám ugyanabba az elosztóba, mint a lejátszót és az erősítőt. További elosztót meg pláne nem, az végképp hazavágná az egészet.
(#47179) spiky03
Miért kell DVD-játszóra USB bemenet? Pioneeremen van kettő is, de egyszeri próbán kívül sosem használtam. -
törölt tag
Az Audyssey DSX lehetőséget biztosít arra hogy a már megszokottnak számító hátsó háttér (Surround Back) hangsugárzók helyett vagy elől, a center hangdoboz és a filmet néző/hallgató személyek középvonalához képest 60º-os szögben jobbra, illetve balra eltolva is elhelyezhessenek egy ún. „Front Wide” hangdoboz-párt, másrészt magassági front elhelyezést tesz lehetővé, csakúgy, mint a Dolby Pro Logic IIz esetében,mindezt képes 5.1 forrásból elővarázsolni. Mindkét esetben a surr back-ot vagy a DPL IIz kimenetét használja,tehát kell a plusz hangfal csak előre.
-
axwel18
senior tag
A Denon 1911 ujonnan 109e Ft. És igy boltbol biztos hogy uj.
-
tomzi1
tag
Igen, gondoltam, hogy megkapom, de azért nem kell nagyon megerőltetni magad, hogy a hangfalszettbe beleképzeld az erősítőt is. A másik, tudom, hogy emiatt az árkategória miatt a hideg futkos a hátatokon, de sajnos ennyi a keretem, ha lenne rá 80k, akkor természetesen az első hszből választanék egyet.
Köszönöm szépen a konstruktív segítséget. -
python1
veterán
Hát az elég nagy baj,állítsd a centert,frontot (large ra) ekkora hangfalak már jóval túlmutatnak a small méretnél.Vágási frekvenciát pedig 80Hz-ra állítsd,a "dinamika" amit hallasz az az lehet,hogy small állásban több basszust küld a hangképbe.
De ha neked így tetszik semmi probléma,de azért egy próbát megér.
-
nyunyu
félisten
Ja és fürdik a basszusban az Onkyo.
Eleinte nekem se tetszett az 508 hangja, nagyon dongott, reszletek meg nem voltak, kasas volt az egesz.
Aztan megforditottam a villasdugot, es hirtelen helyrekerultek a hangok.Nem gondoltam volna, hogy ennyire erzekeny a tapkabel helyes bedugasara.
Mondjuk a basszus igy is eleg mellbevago a tizzel regebbi Onkyo 474-hez kepest.
Szinten basszus tulsulyos AKG K242 fulesemmel konkretan nem lehet vele zenet hallgatni. -
Peak
addikt
törvény szerint vagy egyik vagy másik.
számlát köteles pótolnia, ugyanis számviteli törvény.
5 évig köteles megőrizni a kiadott bizonylatot számlát.
és mivel te pöccre pontosan tudod mikor vetted, hiszen jó eséllyel a garanciapapiron is rajta van a garancia kezdete, ami értelem szerűen a vásárlás kezdete, ezért szépen állitson ki neked számla másodpéldányt, ami törvény adta kötelessége.ha nem, akkor lehet fenyegetőzni a PTK 306-312.§. paragrafusokkal, ami alapján olyan szépen megkeféli a NFH, mint s huzat egy kisebb feljelentés után.
hát kell ez neki?
-
törölt tag
A watt értékek azok csak 1 hangfal esetén érvényesek. Tehát ez ne legyen mérvadó. Az Audyssey MultEQ és a 2EQ közötti különbség hogy a 2Eq nem használ szűröt a szobakorrekcióhoz mig a MultEQ igen. Az Audyssey csak beállitáskor játszik szerepet de akkor sokat segít.Bedugod a mikrofont és elinditod és beállit szinte mindent,darabszám, távolság, frekvenciamenet....
-
Móci
addikt
Újonnan akkor az ilyen 50-60 ezres kategória akkor már nem is létezik? Szinte alig (nem) találtam ebben az árban erősítőt. Lehet, hogy elnéztem valamit. Pont ez a V363 lett volna a megfelelő választás, erre nesze neked, nem lehet kapni. 70 alatt nincs semmi.
A fene...Hopp!
Erről vélemény esetleg?
-
Móci
addikt
Erre gondoltam, nálam is reggel van.
Gondolom, ha optika, a hangkártya nem nagyon számít, hiszen változatlanul, 'belenyúlás' nélkül küldi ki a jeleket. Tökéletes erre a célre egy integrált is, nem kell pl. a xonar. Ha tévedek, javítsatok ki.
No, a V363 nem kapható már. Van ennek valami olcsóbb utódja, esetleg ezt be lehet e szerezni még valahol? A V365-öt néztem, de az nyalogatja már a 70k-t. -
Pyzoo
aktív tag
Szia!
Lehet hogy a kábel lesz a bibi. próbáld meg hogy az erölködődhöz legközelebb lévő hangfalhoz veszel kábelt és teszteld hogy hangosabb lett-e. Azért csak a legközelebbit mert ugye nem olcsó a hangfal kábel de jó minőségühöz 2X4 mm -eshez már hozzá lehet jutni kb 250-300 ft / m töl.
Egyébként általában az a szabály hogy 5m alatt elég a 3-3,5 mm-es 5m felett viszont 4mm-es kábel kell. -
Ninoka
tag
Nekem RX-V459 van, és nekem is -80-tól lehet állítani a hangerőt. Én -35-ön szoktam nézni a TV-t, este pdig csak -45-ön, de én panelben lakom, és nem is kell több. Ja, és még nincs hozzá mélyláda, csak az 5 hangfal, de azok nem Jamo-k. Az, hogy valami halk, az relatív. Mennyitől lesz hangos? Én 0 dB-nél még nem vettem fentebb zenehallgatáskor sem. Úgyhogy -30-nál még nem feltétlenül kell hangosnak lennie! Majd olyan 0 körül már igen.
-
Fec85
csendes tag
Már én is nézegettem pont tegnap ezt a jamo szettet csak csak a yamaha külsőre jobban tetszik
és árban igaz kicsit drágább is mint a jamo! 130-ra jönne ki nyomó nélkül! Igazából az érdekelne hogy az erősítő elbírná-e azt a rendszert? 250/100w a teljesítménye a frontnak és a centernek a surround meg 150/60w!
-
-
Ninoka
tag
Nézd meg a Digitalplaza-ban, ott most akciós (ha van még belőle) a Victa 500, és a 700 is. Igaz ez nem szett, hanem csak front. Szerintem annyit akkor is megér mint amennyiért adják!
-
yodgi
csendes tag
Teccetős darab, ráadásul elöl van a reflex nyilása, ami kissebb szobában jó alternativa (az enyémben Quadral Quintas 500 -ezt az egyet bánom, ráadásul rá van tolva a falra kb. 25cm-re, bútorok között, stb.)
Itt van róla több teszt is (szerintem jókat irnak az árához képest) :
http://www.testberichte.de/p/wharfedale-tests/vardus-vr-300-testbericht.html -
Geeco
csendes tag
A direkt sztereo az annyiban más h akkor a lehető legkevesebb elektronikát állítja a hangjel útjába az erősítő, szal nem nagyon módosít a hangon, csupán felerősíti, mintha egy sztereo erősítő lenne.
Persze ennek előnye igazából akkor jön ki, ha az embernek egy jobb cd vagy dvd játékosa van, aminek a hangjába nem is szeretné (nem is kell) h belepiszkáljon az erősítő... -
Soma01
veterán
Csak azért mert vannak akik zt mondják, hogy a HM erősítők hangja (ennek a Marantz-nak is) jóval elmarad a sztereó erősítők hangjától. Más meg azt mondta, hogy a HM-ben a Marantz nem elég jó, mert nem elég dinamikus, túl lágy, inkább zenére használjam.
De véleményem szerint jól kell teljesítenie mindkét fronton. Pláne, hogy ott a pure direkt kapcsoló is...
Ezért kérdeztem csak a véleményeteket.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest