- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Toobee
veterán
Marantz SR7000 táv nélkül 38e ft-ba kerül, annyit megér? Illetve valami távirányítót rá lehet programozni?
-
-
Toobee
veterán
Na, szereztem ma egy hosszabbítót. Múltkor írtam róla, hogy van egy kis zúgás a magasakból. Végül Dorian elhozta az erősítőjét, azzal nem csinálta, de most van nálam egy másik, amivel szintén. Kipróbáltam az összes aljzatot, amit csak találtam a lakásban, aztán kihúztam mindent, amit lehetett, majd lekapcsoltam az összes biztosítékot, csak az elosztó körét nem, ezt is kipróbáltam minden szobában, de ugyanúgy megmaradt ez a hang. Sajnos már ötletem sincs, hogy honnan jöhet. Két dolgot nem tudtam kihúzni, két fal mögötti 3-as elosztót, amik már elég öregecskék, de lekapcsoltam a szobában lévő biztosítékot is, amin ezek vannak. Valakinek esetleg ötlet? Egy Alcest el kéne hoznom próbára a Zolitól?
-
-
Toobee
veterán
válasz
#09634560 #50297 üzenetére
Pár napja láttam itt SCS178-at erősítővel, meg DVD lejátszóval fix 60e ft-ért. Aki most akar rendszert venni, és írta, hogy nincs rá sok 100ezer ftja, annak érdemes megnézni.
Szerk: közben meg is találtam
-
Toobee
veterán
válasz
Szabikaa20 #50267 üzenetére
Ha van elképzelésed, akkor miért kérdezed? Úgy néz ki, kevesled az 50 ezret, tehát Te már gondoltál valamekkora összegre...
-
Toobee
veterán
válasz
Szabikaa20 #50263 üzenetére
Valahol ezt hallottam: "minden annyit ér amennyiért megveszik", máshol meg ezt: "Szerintem senki nem találkozott még ahhoz hasonlóval sem, ezért ne erőltesd a kérdést."
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #50239 üzenetére
Doran volt itt, bár nálam R10 van, de lehet, hogy tud nyilatkozni. Igaz nem volt egy mélyreható hallgatózás, az új Transformesből néztünk meg kb 10 percet, de azt is csak AC3-as szinkronnal, mert valamiért az O!Play nem akarta kiadni a DTS magot.
-
Toobee
veterán
Úgy volt, hogy ma Győrben nyomják az újságot a havazás miatt, de aztán mégse. Én is kinéztem már, ha mennem kellett volna ma, akkor biztos megkacsintottam volna a kicsikét, de így meg nem autózok ennyit, üresen.
(#50133) Dorian: Azt is kinéztem már, de azt meg elvitték. szerk 2.: közben látom, hogy van egy másik is.
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #50127 üzenetére
Természetesen használtakat. 60e ft-ért el lehetne hozni. Pedig nagyon egyszerű, nincs most pénzem egy olyan HM erősítőre, amire vágyom, ezért egy olyan sztereó lesz helyette, ami kijön a keretemből, majd jövő hónapban kicsit összekapom magam és lesz valami HM. Két hete nem volt erősítőm, többet már nem nagyon bírnék ki, ezért lesz a sztereó. HM-re várni kéne még 1 hónapot a jelenlegi felállásban.
-
Toobee
veterán
válasz
ginola #50121 üzenetére
Mivel most nincs pénzem egy olyan "vágyom rád" hm erősítőre, ezért (nem akarom elkiabálni), egy Rotel RA-02 lesz, meg mellé valami CD játékos, de arra már igencsak szűkös marad a keret.
Egyébként most Nebulo5 jóvoltából (ezúton is köszönöm
) egy FineArts van nálam. Egész szépen muzsikál, bár nem olyan szépen, mint nála, de ez javarészt gondolom annak köszönhető, hogy forrásom sincs mellé, ezért jack-rca kombóval hajtom, a laptop alaplapi hangkártyájáról
-
Toobee
veterán
Nah, újabb állomáshoz érkezett az erősítő mizéria. Kiderült, hogy a felső panelen lévő proci fosta el magát, ezért nem is érdemes már vele foglalkozni. A digitális úton fogadott jeleknél továbbra is fent fog állni ez a hiba, viszont 5.1 analógon tökéletesen üzemel. Nem tudom, hogy ilyen állapotában mennyit lehetne kérni érte? Sajnos mire kiderült a hiba, már rászaladt 10 ezer ft-om
Illetve, ha valakinek lenne elfekvőben hibás, vagy csak szimplán nagyon olcsó Sony STR DB-840, akkor szóljon bátran. (Ha nem találok záros határidőn belül cucclit hozzá, akkor viheted a távot, Ed)
-
Toobee
veterán
válasz
Szabikaa20 #49860 üzenetére
Elolvastad a cikket, amit Dorian linkelt? Ha nem, akkor tedd meg!
-
Toobee
veterán
válasz
Szabikaa20 #49857 üzenetére
Van más különbség is. Elég jó ötletnek tartom, főleg azért, mert így is tele van már kábellel a nappali. "A HDMI Ethernet csatorna lehetővé teszi egyetlen az Ethernet hálózathoz csatlakoztatott audiovizuális eszköz (például Blu-ray lejátszó) lehetővé tegye az Ethernet hozzáférést a teljes rendszer (például televízió, A/V erősítő, stb.) számára is."
-
Toobee
veterán
Tegnap pont láttam egy Audioquest USB-t, azt hiszem Forest szériából, gondoltam ki kellene próbálni, de elvitték
Neked mi a véleményed az Oppo-ról? Illetve olvastam az oldaladon, de nem igazán tértél ki a média lejátszó képességeire. Főleg az érdekelne, valamint, hogy milyen minőséget képvisel zenében. Úgy néztem amazon.de-ről 165 ezer körül be lehet szerezni a régiófüggetlen verziót. Unokatesóm meg pont most megy ki melózni, vele el is tudnám hozatni valamikor.
-
Toobee
veterán
válasz
robi-k #49670 üzenetére
Na, pont ilyesmin agyalgattam ma. Egy 93-as Oppo milyen es milyen aru eszkozoket kepvisel/kepes kivaltani? Gondolok itt: media lejatszo, br, muzsikaban mutatott kepessegek stb. Illetve ez is olyan-e, mint a 4 evszakos gumi (ma nagyon mennek a gepjarmuvekkel kapcsolatos hasonlatok): mindenhova jo, de cserebe sehova nem valo igazan.
-
Toobee
veterán
válasz
Szabikaa20 #49601 üzenetére
Expresszel vigyázzatok, szerintem ott több a simlis, mint itt. Pedig a Hardverapró is elkorcsosult mostanság.
-
Toobee
veterán
válasz
Festina86 #49359 üzenetére
Én pont ma voltam az erősítőmért, és láttam, hogy épp egy 2-es "alkesz"-t szereltek össze. Kérdeztem az elosztó témát, azt mondta, hogy nem ajánlja. Egyébként nem pont a Szabó Zolinál voltam, hanem az egyik munkatársánál. Pontosan nem tudom a nevét, de az Erzsébet királyné úton lakik. Szóval Ő mondta, hogy annyi slotosat vegyen az ember, amennyi hely kell neki, mert elosztóval nem lesz az igazi.
-
Toobee
veterán
Hát ezt nem hiszem el.
Kész lett az erősítőm, összerakom itthon, erre most még hangosabban csinálja, amit eddig is, a balos front kimenet meg egyszerűen katasztrófálisan hangos lett, mindezért fizettem 10e ft-ot...délután viszem is vissza, mert ez így nem állapot.
-
Toobee
veterán
Szeretnék HDMI kábelt venni a TV (PS51D550) és a média player közé (Egreat S800). Ki mit ajánlana (használt is jöhet)? Keret 5-15 ezer ft között (ha 18-ért lenne sokkal jobb, akkor az a pár ezer ft már nem számít). Körülbelül 1,5 méter kellene. Illetve még a lejátszó analóg kimenetét is szeretném kipróbálni. Tudtok esetleg valamilyen helyet, ahol el lehet vinni 6 db kábelt, az 5.1-hez? Vagy valaki tudna kölcsönözni pár napra nekem? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Toobee
veterán
Na itthon az Egreat S800. OS 2-ről nem hajlandó bebootolni, OS1 megy. Nem is történik semmi, a tv azt írja nincs forrás csatlakoztatva. Az állapotjelző viszont kékre vált, tehát valamit csinál, csak nem azt, amit kéne. Egyébként fura az OPlayhez képest, még szokni kell. Sajnos még nincs kész az erősítőm, úgyhogy hangminőségről nem tudok nyilatkozni. Gyanítom azért lett eladva, mert elszállt róla az OS2. Olvastam másnál is ilyen hibát. Egyébként még garis, viszont kicsit fura, hogy Speedshopos a garilevél, a számla meg tök más helyről való. Hát nem tudom...lehet be kéne vele ugranom, mert ez így nem frankó. Csak jó lenne már, ha mind a két OS menne. Hiányzik róla a 10perces ugrás a navigáció gombokkal, helyette 30 sec van és nem találtam állítási lehetőséget. A nagyító gomb is hiányzik, az Oplayen van. Igazából tele van felesleges gombokkal az egész. Borítókat nem szed le, legalábbis az OS1 nem, de feliratokat egész szépen megtalálja a neten. Szövegbevitel siralmas, mivel nem tudom átkapcsolni a numerikus gombsort, ezért csak számokat lehet vele bevinni. A navigációs gombokkal kell kiválasztani a betűket, pedig látom az abc/123 váltót, de valamiért nem működik. Gombokra elsőre reagál, nem úgy, mint az oplay. Pozitívum még, hogy világítós a távirányítója. BD menüt szépen viszi.
-
Toobee
veterán
válasz
Norbi83 #48617 üzenetére
Én Gotham SPK 2*2.5 hangfalkábellel használom. Ha bp-i vagy, és kész lesz az erősítőm, akkor eljöhetsz hallgatózni.
D.
-
Toobee
veterán
Kicsit szorít az idő, úgyhogy itt is feltenném a kérdésemet, mert a média lejátszós topicba valamiért még egyszer se voltak képesek válaszolni. Egreat EG-S800 PRO-ról valakinek élmények? Sigma chip és 7 csatornás analóg kimenet. Viszont jóval kedvezőbb áron van, mint a Dune analóg 7 csatornás kimenettel ellátott lejátszói. Használtan lenne most egy, de döntenem kellene minél hamarabb. Köszi a segítséget!
-
Toobee
veterán
Valaki készített már tápkábelt? Mire érdemes figyelni, illetve miből mit ajánlanátok? Ha mondjuk 7-10 ezer lenne maximum az anyagra.
-
Toobee
veterán
válasz
Szabikaa20 #48280 üzenetére
Egy kis érdekesség, amit off topicba raktam. A Pioneer meg hibrid kukoricákkal kísérletezik, van forgalomban is belőle.
(#48286) Dorian: Csináljak még egy szendvicset, egy kis házival?
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
Harman/Kardon AVR 240 Dali C6 szett mellé? Passzolna? Mozira.
-
Toobee
veterán
Tegnap sikerült utánajárni a cicergés mizériának. Dorian volt olyan kedves és elhozta a saját erősítőjét. Ez úton is nagyon szépen köszönöm neki!
Szóval az erősítő a ludas. A Denonnal teljesen hangtalan volt a rendszer. Tudtok esetleg valakit, aki foglalkozik hm erősítő szervizelésével? Azt kalkuláljátok bele, hogy 35e ft volt 1 éve ez az erősítő, tehát olyas valaki kéne, aki nem aranyáron dolgozik. Nagyon szeretem, ha nem muszáj, akkor nem keresnék megint erősítőt (Sony STR-DB840). Előre is köszönöm!
-
Toobee
veterán
válasz
MaTTeS #47807 üzenetére
Én is az R10-et vettem. Megérte volna rögtön kettőt venni, de nem volt rá pénzem sajnos. Viszont, mikor vettem, akkor volt valamelyik másik fórumon 2db R12 is. Használtak, hibátlan állapotban. 80e/db volt, ha jól emlékszem. Ha vitted a kettőt, akkor meg olcsóbban. Szerintem 150-ből meg lehetett volna úszni a 2 db-ot. Mondjuk ez így van az élet többi területén is, mindig tud lecsapni a jó üzletekre, aki sok pénzt tud forgatni...
-
Toobee
veterán
válasz
T-Tboy #47720 üzenetére
Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, én azt mondom, hogy szinte már elviselhetetlenül idegesítő, hogy folyton ezt a retardált babafejet kell nézem. Hogy, hogy nem megy? Én is írtam már hosszabb hangvételű hsz-t, és el lehet küldeni. Még annyit hozzátennék, hogy nem ellened irányul ez az egész, pusztán idegesítő, hogy 4-5 T-Tboy hsz van egymás alatt/felett.
-
Toobee
veterán
válasz
T-Tboy #47717 üzenetére
Megkérhetlek, hogy telepítsd újra a böngésződet, vagy másikat próbálj ki, majd indítsd újra a gépedet?! Végigolvastam a reggel 100 hsz-t, abból 30-40 a tiéd volt, de belefért volna 5-6-ba is...Van szerkesztés gomb, nem muszáj ennyi hsz-t írnod. Tudom, hogy így hamarabb jön a rang, de itt nem arra mennek az emberek, hidd el. Gondolom, ha erre tévedne egy modi, nem igazán örülne neki, ha meglátná, hogy mit csinálsz.
-
Toobee
veterán
válasz
zolaas #47590 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat! Igen, sajnos akkor is. Rádiós, de nincs beépített antennája. Egy FM erősítő van rácsatlakoztatva (AM nincs), de kihúztam azt is a teszt idejére. Kikapcsoltam mindent, még a villany se égett. Mindent kihúztam, még az elosztókat is. 2 db-ot nem tudtam, mert azok bútor mögött vannak bedugva. Egy másik körről üzemeltettem az erősítőt, jó messzire vittem a két bedugott elosztótól.
(#47589) python1
PC nincsen a lakásban. Egy darab laptop van jelenleg, de azt is kihúztam.
-
Toobee
veterán
válasz
python1 #47584 üzenetére
Az alaphang az olyasmi, mint mikor hangyaháború megy tv-ben, és annál erősebben hallatszik valamiféle magas hang.
(#47585) robi0604
2001-es erősítő, úgyhogy az kilőve. Kipróbáltam úgy is, hogy minden jelforrást kihúztam, csak az 5.1 volt rákötve, majd bekapcsolás után, mikor kattan egyet az erősítő, azonnal megszólalnak. Nem földeltek a konnektorok, de kipróbáltam másik körre dugva, földelt hosszabbítós elosztóba, ott is jelen volt a probléma. Nincsenek fordítva kötve, egyesével átnéztem mindent, szigszalaggal körbetekertem a tövüket, kivéve ahol leszedtem a szigetelést róla. Próbáltam fordítani rajta, az se jött be
Mindenkinek köszönöm, hogy szántok rám időt
Jó tudni, hogy ide mindig lehet fordulni, ha baj van.
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47578 üzenetére
Az volt az első, de megcsináltam újra. Mindent áramtalanítottam, az összes kábelt kihúztam, majd újra bedugtam. Teljesen el vagyok keseredve
Egy AlcesTwo megoldja az ilyesfajta gondokat, vagy az nem jó erre?
Ha már ennyi kérdésem volt ma, akkor meg is ragadnám az alkalmat egy újabbra. Ezért lehet az is, hogy a TV is borzasztó nagy alapzajjal van? Ugyan olvastam pár D550-es kollégától, hogy nekik is hangos, de akkor már nem vagyok benne biztos, hogy ilyen az összes.
-
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47573 üzenetére
Sajnos az egész családban, sőt az ismerőseim közül is csak engem érdekel az ilyesmi, olyan szinten, hogy áldozzak is rá.
Esetleg, innen van-e valaki, aki megszánna engem egy próbaerősítővel? Hoznám vinném, a gazdájával együtt. Finom kávét, bort, sört, házi pálinkát tudnék a szolgálatokért adni. XX. ker-ben lakom hétköznap, hétvégén nem vagyok fent Bp-en.
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47567 üzenetére
Ugyan nem egy több százezres erősítőm van, de nem érintene most túl jól a dolog. Na még utolsó lehetőségként lehúzom a laptopot.
(#47565) robi0604: bedugott, ám kikapcsolt elosztó is okozhat ilyen gondot? A szekrénysor mögött elosztót nem tudom kihúzni, mert a bútor mögött van a konnektor.
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47563 üzenetére
Ja, értem. Ezen a körön a plazma Tv, egy hama fm antenna, ami az erősítőbe van dugva, a média játékos, a sub, az xbox, a laptopom, a 3 külső merevlemezem, egy asztali lámpa van, eseteként telefon töltő.
Kihúzgáltam mindent, jelenleg csak a laptop megy és az erősítő, de még mindig zúg
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47561 üzenetére
Hosszabbítós elosztóra van kötve a sub, az erősítő, meg még egy 3-as elosztó, amint a 3 külső winyóm van. A kábeldzsungelt leszámoltam, mert kivettem a helyéről, és felállítottam a nappali közepén, ahol semmi sem zavarhatja.
Most kihúztam, és átdugtam egy fali aljzatba, ahol csak ő van egyedül. Sajnos még mindig csinálja.
-
Toobee
veterán
Miért van az, hogy az összes hangfal legkisebb hangsugárzójából jön valami zúgás, ilyen sercegés féle, mint a test tone, csak halkabb, ahogy hangosítom, úgy megy át egy ilyen magasabb hang, szinte visítás felé. Eddig azt hittem, hogy ilyen alapzajos az összes dolog, amit nézek, de most nem kapcsoltam be semmit, csak az erősítőt és most is hallom. Összeszedheti valahonnan a zajt a kábel, nem lett jó a blankolás, vagy miért? Mondjuk a sorroundok a régi kábeleket kapták meg és azokból is hallom. Baromi idegesítő, most hogy figyeltem rá, még jobban. Esetleg az erősítőben valami rossz beállítás? Remélem tud valaki, valami okosat mondani rá, mert ez nagyon nem tetszik így
Szerk.: még annyi, hogy most smallon van minden, ha large-ra rakom, akkor még jobban hallom.
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47521 üzenetére
Én sem több tízezres tüskére gondoltam. Proson például 5500 ft/4db, de ebay-en is találtam pár viselhető árú tüskét. C1-hez meg ilyet néztem., de biztos, hogy nem fogom kifurkálni az alját, legalább pár hónapot le kéne dolgozni a garanciából, nehogy valami nyűgje legyen. Inkább az öntapadós megoldás. Valamivel kevesebbet nyújt, mint ezek, amiknél menet van a doboz aljában, vagy nem számít?
Viszont, ha az alsó harmadba kell esnie a súly döntő többségének, akkor a tömör fa kizárva, mert ez így egyensúlyba lenne, sőt a tetején lenne a több, mert oda kerül a doboz.
Szóval eddig ezek az infóim vannak: tüske az állvány alján, meg a doboz alján is. Súly az alsó 1/3-ba kerüljön és fülmagasságban legyen a doboz. Köszi mindenkinek, aki segített
Kis off: tegnap raktak fel 150-ért egy C6 szettet, pont feketét. Milyen jó, hogy nem találtam, amikor kerestem, így újat kellett vennem
-
Toobee
veterán
Na...hétvégén leadom a terveket a nagypapámnak. Szeretnék a Dalikhoz (C1) valami állványt csinálni. Python fórumtárs rengeteget segített privátban, ezúton is köszönöm neki
Még olyan kérdésem lenne, hogy a Dali tömegéhez képest milyen szorzóval kell számolni a talp kialakításánál? Vagy minél súlyosabb legyen oszt' jóva? A másik meg, hogy érdemes-e a Dali meg az állvány alá is tüskéket rakni? Láttam, hogy a Prosonnak van öntapadós. Mert a C1 alján nincs furat. Vagy hogy szoktátok ezt megoldani az ilyen hangdobozoknál? A C6-hoz kapott "kihegyezett" csavarokat érdemes-e valami komolyabbra cserélni? Nagyjából ez az elképzelés, csak tömör fából. Előre is köszönöm!
-
Toobee
veterán
Megkaptak a frontok, meg a center a Gotham kabelt. Szep, lagy hangja van. Eagles koncertet vizslattam meg, jobb volt, mint vartan. A jovo heten szaladtan volna venni hatra is, de lelottek a disznok, a Becsi uton. 30 pezeta...
-
Toobee
veterán
Nem tudom, hogy lesz e rá valaki, de azért megpróbálom. Szóval van egy remek kis koncert, amit nagyon kedvelek, de csak 720p-ben van meg. Nincs-e kedve pár embernek összefogni és megrendelni, az eredeti kiadvány Blu-ray formátumban? Nekem nincs lejátszóm, tehát olyan ember is kellene, aki le tudná rippelni. A lemez nekem nem kell, csak ami rajta van
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
Csináltatnék egy állványt a monitoroknak. A nagypapám asztalos, tehát az anyag az adott. Mire kell figyelni, illetve hogy nézzen ki? Alul egy nagy kerek talp, közte valami keskeny rúd, majd megint egy kerek "talp". Tüskének milyen anyag legyen? Elég ha az is fából van, vagy legyen másból?
-
Toobee
veterán
Ma megjott a feka C6 szett
. Kar, hogy csak osszerakni tudtam es lepnem is kellett melozni. Ha hazaertem hajnalban, nem hiszem, hogy sok alvas lesz. Igy hirtelen sok mindent nem tudtam kiprobalni, de Kalkbrenner - Aaront azert beraktam. Flac kiterjesztes es az elozo szettemhez kepest csunya, kopogos melye volt. Remelem, hogy kinovi a bejaratassal.
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47156 üzenetére
Szerintem azt majd akkor veszek, ha lesz sztereó erősítő is, de ez még a jövő zenéje. A hátsók most maradnak a 0,75-össel, előre van most pénzem venni ebből a Gothamből, majd jövő hónapban kapnak valamit a hátsók is. Ja és elvileg ma érkezik a szett, már epekedve várom
-
-
Toobee
veterán
Kábeleknél számít, ha hozzáértő szereli, vagy fogom, blankolom és betekerem a banándugó csavarjait, ahogy eddig is csináltam?!
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #47091 üzenetére
Rémlett, hogy neked 210-es van. Szerinted érdemesebb a 300-ast venni? Ér 20e ft-tal többet?
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
Sziasztok ismét! Mivel a média lejátszós topicban nem igazán válaszolnak a kérdésekre, ezért visszatértem ide. Tudom, hogy itt vannak páran, akik komoly lejátszót használnak. Szóval februárban vennék valami komolyabb lejátszót, amiről már írtam is pár hozzászólással korábban.
A következő lehetőségek lennének: Dune Duo, Dune Max, Popcorn A-300 és, ha megjelenik, akkor C-300.
Dune Duo: jelenleg ez tetszik a legjobban, mert 2 db merevlemezt is bele tudnék rakni, valamint van rajta analóg 5.1 kimenet, ezért elő tudnám csalni belőle a HD hangokat, a régi erősítőmön is. Ezt 95 ezer ft-ért tudnám megvenni.
Dune Max: lényegében ugyanaz, mint a Duo, csak le tudnám vele játszani az eredeti zenei CD-ket. Itt meg is ragadnám a kérdezés lehetőségét...hogyan teljesít sztereóban, tehát milyen árkategóriájú CD lejátszó minőségét képes hozni eredeti CD-ről, valamint veszteségmentes formátumokból? 115 ezer ft-ért tudnám megvenni.
Popi A-300: újabb chip, valamint passzív hűtés. Ez két elég fontos dolog, főleg, hogy a legkisebb hangok is zavarni szoktak. Negatívum, hogy nincs kijelzője, bár ez lehet, hogy inkább a pozitív oldal, mert az is zavaró tud lenni egy teljesen sötét szobában. Viszont nincsen rajta több csatornás analóg kimenet, tehát továbbra se tudnám használni a HD hangokat, csak az optikaival tudnám az erősítőre kötni.
Beszélgettem egy kedves fórumtárssal, aki még felvetette az Oppo BPD-93 lehetőségét is. Nem tudom, hogy ez mit teljesít média lejátszó fronton. BD lemezeim ugyan nincsenek, de úgy tudom, hogy zenében is elég jól teljesít a kicsike. Viszont 219 ezer ft, tehát 125 ezer ft difi van a Duo és e között, amiből már kapnák egy CD lejátszó+sztereó erősítő párost. BD lemezeim nincsenek, nem is tervezem, hogy sokat beszereznék. Max pár darabot, amikre úgy gondolom, hogy megérne kiadni x ezer ft-ot.
A megjelenítő egy 51-es plazma. Várom a véleményeket, pro kontra. És köszönöm a segítséget!
Dávid
-
Toobee
veterán
válasz
Szabikaa20 #47037 üzenetére
"A Horn-on regisztrálod és máris 3év a garancia."
-
Toobee
veterán
Melyik lejátszót érdemesebb megvenni? Dune BD Prime 3.0, vagy Dune Duo? Igazából BD lejátszó nem fontos, és jobban tetszik a 2 winyós lehetőség, de úgy nézem csak pár ezer difi van köztük. Illetve milyen sorrendben lenne érdemes fejlesztenem a mostani rendszert? Elvileg nemsokára érkezik a Concept 5.0 szett, mellé a Proson R10, amiket egy Sony STR-DB840-es hajt. A megjelenítő részen, pedig egy Samsung PS51D550 és mellé egy O!Play Mini. Én úgy érzem, hogy most ezt lenne célszerű cserélni következő lépésben. Viszont az erősítőm nem lesz képes kezelni a HD hangokat. És, ha megvenném a lejátszót, akkor nyár körül tudnám csak mellé cserélni az erősítőt. Szóval nem tudom. Vagy maradjak a fenekemen, gyűjtögessek és majd egyben a két dolgot?
-
Toobee
veterán
Szó esett itt egy két napja arról, hogy fontos a kábelek milyen irányba mutatnak. Nézegettem a Proson R10 kábelét, ami egy szintén Proson kábel, de nem láttam rajta semmiféle nyilacskát. Ez esetben a feliratot kell nézni, tehát a Proson felirat a nyíl?
Aktív témák
Hirdetés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Opel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Gaming notebook topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Padavan firmware
- E-roller topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest