- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
axwel18
senior tag
válasz
priusz #49945 üzenetére
"A Knight 2 testes polchangfalhoz a legszebb erezetű vágott falemezek hangsugárzó páronként kerülnek kiválasztásra, a végeredmény önmagáért beszél. A dobozokban a normál fém helyett koherensebb hangot produláló soft-dome magassugárzók vannak, melyek az innovatív aluminium-magú hangtekercsek alkalmazásával messze nagyobb hangátvitelt adnak normál fém tekercses társaiknál, lenyügöző hangot produlálva."
Ez azért engem meggyőzött én meghallgatnám. És igyis merem ajánlani. -
axwel18
senior tag
válasz
priusz #49941 üzenetére
Hát az én fülemnek a Heco-k nagyon nem tetszenek a victa 2 501-es szettet hallotam nekem az nagyon nem tetszett. A Castle-t nem hallotam de azért hamár valódi fábol csinálja a hangfalait akkor szerintem rossz nem lehet viszont azt olvastam róla hogy meglepően szépen szol, természetes lágy hangja van tehát nem disco zenére való hangfalak.
-
BBéci
legenda
válasz
priusz #47417 üzenetére
4 ohmon 80 W a teljesítménye, ami enyhén szólva nudli. 40-50e Ft környékén egész jó használt ládákat lehet venni.
(#47418) DJ WOKKY
Az a 12000 forintos ár jelzi a minőségét is.Filléres, pár dolláros alkatrészekből épülnek a salok, ami vonatkozik a hangszóróra és a ládára is. -
skoos
őstag
válasz
priusz #46041 üzenetére
Köszi!
más:
'70-es években épült 6 emeletes tégla társasházba fogok költözni. A nappali (25nm) viszont a szomszéd fala mellett van.
Inkább a szomszéd irányába nézzenek a hangfalak, vagy jobb, ha a lakás többi része felé néznek?
Kellemeseket MINDEN kedves Fórumtársnak!!
Bírjátok ki, csak lazán! -
Dorian
félisten
válasz
priusz #46041 üzenetére
Tapasztalataim szerint elsősorban a hallgató mögötti falfelületekre érdemes tenni, aztán vele szemben középre (pl. lapostévé elé) és utána jön a hangfal mögötti-melletti terület ill a tükrözési pontok.
A csörgővisszhangokat, tehát a magas, középmagas hangok visszaverődését csökkenti, így tisztább, pontosabb hangkép érhető el, ill. a felesleges visszaverődő magasak csökkenése miatt a mélyek is jobbak lesznek. De közvetlenül a mélyekre, mélyközepekre nincs hatása. -
Squirrel
őstag
válasz
priusz #45630 üzenetére
Koszi, hat igen, kb. igy nez ki, azzal a kulonbseggel, hogy a sourroundok ott lennenek a hevero mellett, miutan az altalad linkelt terven az SR-nel egy uvegajto van. De koszi a linket.
Ezek szerint a hangzast (gondolok itt arra, aki nezi a filmet) nem zavarja, sot, a THX egyenesen igy ajanlja.
Koszi!
-
Alpee
aktív tag
válasz
priusz #45543 üzenetére
Hát a Focalrol rosszat nem irtak itt a fórumon. A tuctuc zenéről rég leszoktam, rock, jazz, blues, alternatív, klasszikus zene ami inkább szóba jön, meg a karakteres hangú énekeseket-énekesnőket szeretem hallgatni.
A mostani rendszermhez képest sztem bármelyik mérföldekkel jobban fog szólni, nagy csalódás remélem nem ér...Használt sztereó erősítőben gondolkodok...mit ajánlotok a focal chorus 716V-hez
-
gazsibacsi
csendes tag
válasz
priusz #45583 üzenetére
a dvd fehér-piros (ez gondolom az audio) és sárga (ez a video?) csatlakozókkal van az erősítőhöz csatlakoztatva
erősítő meg hdmi-vel a tv-hez
tv-n nem tudok mit választani...
hdmi-n kresztül semmi kép
av-n keresztül a tv képe (csak a sárga van bedugva ahogy BBéci ajánlotta...egyéb ötlet?
-
-
Tamoo
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
priusz #36583 üzenetére
Hát, öhm.. Magát a konfigot kihozhatod annyiból simán.. Az extrák teszik drágábbá a htpc-t.. Tehát, ház, hangkártya, táv, ilyesmi.
Médialejátszóhoz bizonyos esetben még kell vinyó is, amiről beszélünk, és akkor már az sem 25k..
Kérdés, az erősítőt mennyi "értelme" van resetelni?
Annó amikor átvettem nem kapott resetet, mondhatni, hogy szerintem szinte sosem... Érdemes?
-
mata89
csendes tag
válasz
priusz #35913 üzenetére
Akkor csak beigazolódott az elméletem, nagyon, de nagyon meg kell nézni, hogyha használtat vesz az ember. Az első kérdés ami felmerül miért adja el? És ha nem a valódi okát mondja és az ország másik felében laksz akkor megszo.od Azt meg álmomban sem gondoltam, hogy ilyen öreg kőkorszaki darab ez. Inkább egy mutatós, új, két év garival, én ebben hiszek főleg ha egy árban van.
Köszi az infót! -
bajnokpityu
félisten
-
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest