- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
-
Peak
addikt
-
Toobee
veterán
Úgy volt, hogy ma Győrben nyomják az újságot a havazás miatt, de aztán mégse. Én is kinéztem már, ha mennem kellett volna ma, akkor biztos megkacsintottam volna a kicsikét, de így meg nem autózok ennyit, üresen.
(#50133) Dorian: Azt is kinéztem már, de azt meg elvitték. szerk 2.: közben látom, hogy van egy másik is.
-
sirfer
aktív tag
Én szövettel bevont kőzetgyapot elemeket raktam fel. Vastag függönyöket. Vastag szőnyeget. Az asszonyra bízd a dekorációt, csak az irányvonalat add meg és a pénztárcát....
Lehet építeni külön házimozi falat is, ott el tudod rejteni ezeket az elemeket és még jól is néznek ki.
[nappali terv] -
nebulo5
senior tag
Ott nálad, azok a falak annyira kopárak, hogy a jobb akusztika érdekében egy szöget versz a falba, és arra akasztod a télikabátodat, már az is hasznos lehet!
Biztosan egyszerű dolgokkal is szép hatást érhetsz el, legalább a csörgő visszhang csillapítása területén!
Ha eljössz érte, szívesen adok a próbálkozáshoz hangelnyelő szivacsot! Van belőle több négyzetméter! -
bajnokpityu
félisten
-
törölt tag
persze, mondtam is, no offense, csakhát néha meglepődöm. persze a 450 ójró kicsit más, de ha azt veszem, hogy én egy cirka 10 éves Creative Cambridge Soundworks-el nyomom, és mikor a haverok bejönnek, azt mondják, - AAAAAAA, de jól szól!
na ilyenkor nem értem, hogy hová, meg miért? -
TCr
veterán
Használok, de az nincs benne a képben (a jobb front mellett van, lefelé néző tányér, első bass-reflex, fotel "takarja"), sajnos még passzív subom van, az Onkyo erősítőhöz adták (bögreszettel együtt).
A tavalyi tervben benne volt egy 50-es Pana plazma is, de sajnos nem úgy jöttek össze az anyagiak... de az lesz a következő upgrade, a passzív subbal elvagyok, de a tv-t már kinőttem...
-
Viper26
nagyúr
Én az 1:2 arányra értettem.
Egyébként ez a páros tűnik véglegesnek:
-
Viper26
nagyúr
-
-
Gergőke88
addikt
-
MaTTeS
senior tag
Azt mondom, ha nem akarsz rohadt sok pénz kib@.....ni az ablakon, akkor vegyél egy használt sztereó erősítőt és banándugóval cserélgesd a hangszórót. Macerásabb, de szerintem megéri. Most nálam van eladás miatt ismerősöm Sony sztereó erősítője és sokkal-sokkal jobb mint az Onkyo hm erősítőm.
Sztereó - zene
HM - filmek -
Ijk
nagyúr
Szerintem az már korrekt, persze nem kell egy félmillás szetthez hasonlítani, de ezeknél a bögreszetteknél mindenképpen sokkal jobb. Egyébként én is úgy vagyok vele hogy nem hallottam jobbat a mission m32i páromnál addig elégedett vagyok teljesen.
Vigyázni kell egyébként is, mert vesz az ember jobb dobozt, akkor kábelt is cserélni kell, de akkor már illik javítani a szoba akusztikáján, és akkor egy idő után lehet hogy az erősítő kevés. Egy soha véget nem érő ördögi játék sülhet kiNaLiN: Igen ez így jól hangzik, viszont arra érdemes odafigyelni hogy lehetőleg olyan hangsugárzókat vegyél, amelyekből jó eséllyel kapsz később is, kiegészíteni a rendszered.
-
Dorian
félisten
Nos, én nemrég fejtettem ki, hogy szerintem alap-alsóközép rendszereknél tökmindegy az irány, de 2 percen belül volt valaki, aki közölte, hogy nála bizony nagy különbség volt.
Viszont a nyomorult frontok mától már majd' a nappali közepén vannak, gondoltam elhúzom kicsit jobban a hátsó faltól, és így már nem érzem túlzónak a mélyet, úgyhogy így marad. +20 centi nagyon sokat számít
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest