- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
priusz
aktív tag
Azért azt is tudomásul kell venni, hogy egy bizonyos árszint alatt nem érdemes házimoziban gondolkodni mert egyszerűen nem lehet kihozni belőle használhatót. akkor inkább gyűjtögetés vagy sztereó rendszer marad az embernek.
Sokan elvárják, hogy a saját nem túl jó döntésüket ebben a topikban igazolják a hozzáértők, hát mellényúltak. -
priusz
aktív tag
-
priusz
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #47516 üzenetére
-
priusz
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #47414 üzenetére
Ez árban olcsóbb, hogy milyen minőséget képvisel azt nem tudom: [link]
(#47415) bajnokpityu : Nem én kerestem ilyet, én csak ajánlottam. Inkább keresnék egy használt sub-ot.
-
priusz
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #47411 üzenetére
Itt kapható: AudioNL
-
priusz
aktív tag
válasz
gazsibacsi #45585 üzenetére
Ja, bocsánat az hittem a dvd-t direktbe a tv-re kötötted! Ebben az esetben az erősítő menüjében kell turkálni. Bár én a képet biztos egyenesen a tv-re tolnám.
-
priusz
aktív tag
válasz
gazsibacsi #45580 üzenetére
Kapcsold arra a bemenetre a tv-t amire kötötted a dvd-t!
-
priusz
aktív tag
válasz
daniel2121 #44973 üzenetére
Márkákhoz nehéz ajánlani, konkrét típushoz könnyebb. Szerintem erre gondolt BBéci. De majd kijavít ha nem így van.
-
priusz
aktív tag
válasz
krenkoka #41573 üzenetére
Ok. Akkor adj ilyen tanácsot, ha biztosan és pontosan tudsz valamit! Ennyi a lényeg. Ajándéknál illetve kis értékű vámárunál is van értékhatár(ajándék űrhajó nem játszik 50$-os gift-ként). A másik, hogy a vám megszemlézheti a küldeményt és ha talál benne esetleg az adás vételre vonatkozóan valamit akkor szépen lefoglalhatja amennyiben te mást nyilatkoztál. Ettől függetlenül kisebb motyóknál működhet a dolog, főleg a királyi postán érkezett küldeményeknél, mert ott lazábban kezelik ezt a kérdést. Ajánlott olvasmány erre vonatkozóan: [link]
-
priusz
aktív tag
Ha használt is szóba jöhet akkor nézz szét a Denon középkategóriás gépei között, azok már elfogadhatóan zenélnek és moziban is megállják a helyüket.
pl.:DENON 3806
Most is épp ilyen zenél nálam -
priusz
aktív tag
válasz
ricsik #37602 üzenetére
Nem akarlak én szapulni, csak én hallottam azt az erősítőt és szerintem nem utolsó a kategóriájában, sőt: whathifi review
-
priusz
aktív tag
válasz
bajnokpityu #35916 üzenetére
Nekem egy vifa mély-közepet peremezett egy kisöreg (régi vágású mesterember) 6eFt-ért és tökéletesen sikerült. Azóta is tökéletesen üzemel a kis Alcomax Gamma az egyik rokonomnál.
-
priusz
aktív tag
válasz
Gál István #35905 üzenetére
Haverom megvette volna ezt a velodynet, de egy órai teszt után elvált, lifegett a gumi membrán így vissza kellett vinnie. kis huzavona visszavette a srác és megjavíttatta. Persze ettől még lehet jó de azért 10-15 év alatt elöregedhet egy gumi alkatrész.
-
priusz
aktív tag
válasz
torma1981 #34138 üzenetére
Picit hozzáteszel vagy alkudsz és pl.: Denon-3805
-
priusz
aktív tag
válasz
Gál István #33402 üzenetére
Valószínűleg úgy fos ahogy van, de legalább sz@rul néz ki. Ilyen szép kidolgozottságú dobozt a garázsba se raknék....
-
priusz
aktív tag
válasz
Gál István #33400 üzenetére
Azt hiszem erre le kell csapni! A legjobb helyen hirdeti, ott mindenki laikus
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest